måndag

Ahhh, jag är nyvaken och väldigt seg... ledig dag från skolan idag och det är så förbannat gött. Har jobbat hela helgen plus att jag har festat, så nu är man lite sliten. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, beslutsångesten gör sig gällande. Plugga, eller vika tvätt, eller spela lite? Sen behöver jag nog åka till Hedbo och greja lite... Kanske kan få syrran att hjälpa mig :)

Nä nu tar jag och spelar en liten stund iaf!

Pusshej

torsdag

Ville bara säga att jag går en sån underbar kurs i skolan just nu: IDG240-Idrott med fokus på barn 6-12. Bara de första dagarna har jag lärt mig otroligt mycket från väldigt kunniga lärare =) Jag har ju velat komma igång med träningen väldigt länge nu och det här har sannerligen varit en kickstart! jag svettas som en gris varje gång vi har de praktiska passen som är på ca 2,5 timmar.

Idag körde vi boll med världens goaste Viljo, han är så sjukt bra pedagog! Basket och innebandy var temat för dagen. Fick höra att det såg ut som att jag har spelat innebandy, fastän jag känner mig helt kass med en sån liten boll ^^.

För övrigt så fortsätter jag planera för flytten till Emil. Det känns lite nervöst faktiskt, även om det är ett par månader kvar. Tänk om det inte kommer fungera? Hursomhelst måste jag ringa till Com-hem snarast och säga upp mitt abbonemang...

Nä nu ska jag nog kolla lite på True Blood, det var ett tag sedan nu!

Pusshej

onsdag

Det blir att flyttpacka ett tag framöver nu, slänga, skänka och lägga undan på farmors vind. =)

Gött!

söndag

Är väldigt glad, även om det är söndag. Ska inte säga riktigt än varför, men folk lär nog snart lista ut det! En sån här grej kan jag inte bara hålla inom mig särskilt länge =)

Idag har jag och grabbarna varit och shoppat, för ovanlighetens skull. Fick med mig en ny bag och en sport-bh från Team Sportia, vilket var väldigt nyttiga inköp!

Imorgon ska jag gå upp tidigt, ringa ett viktigt samtal och sen ska jag nog ta mig till gymmet. Skolan börjar klockan 13 men måste ta bussen klockan 11. Blir med andra ord antingen en snabb lunch hemma eller en utelunch i gbg. Får se vad man känner för...

Allt prat om mat gör mig hungrig!! Ska kolla om jag har något hemma, annars får jag svälta!

Pusshej

tisdag

Fan vad krångligt det är med förhållanden egentligen, eller är det bara jag som gör det krångligt? Fast speciellt om man har en riktigt envis pojkvän med.

Jag håller på och funderar lite på framtiden för tillfället, vad jag ska göra. Har sett över mina studielån och insett att det börjar bli en del faktiskt. Jag vill inte ta lån till hösten men om jag ska kunna betala hyra så måste jag göra det. Har haft lite funderingar på att flytta hem till mor och far men det känns inte så lockande faktiskt. Sen kommer det krångliga. Hur kommer det bli med Emil? Jag vill att vi ska flytta ihop så att jag kan vara med honom samtidigt som jag är hemma. Men jag kommer få större utgifter om jag flyttar till honom. FAN! Alla pengar jag sparar nu denna våren kommer gå åt i sommar, till hyra och till nöjen (sweden rock etc.).

Jag vill bara ringa och säga upp lägenheten med en gång, och se om det löser sig...

Men hur ska jag göra efter skolan, tänk om jag inte får jobb med en gång? Tänk om det tar ett år innan jag får jobb, jag måste ju börja betala av lånet ett halvår efter jag slutat ta lån.

Gaah! Jag förstår inte hur jag ska kunna lösa det här!!! BAJS!

Jäjä, ska göra kaffe nu och skriva skolarbete.

SEE YA

torsdag

Tog helt fel på tid då VFU-analysen skulle vara inne. Var visst imorgon klockan 9.00 och inte 19.00. Vilket betyder att jag vet exakt vad jag ska göra inatt, och det blir inte sova! 2 sidor är klara och jag har väl minst en kvar. Suck. Men men, det betyder också att jag blir lite mera ledig imorgon än vad man hade planerat. Mer tid hos älskling med andra ord =).

Har inte varit hemma på ett tag nu, och jag tycker inte ens det känns som hemma längre. Vet inte ens om jag har något riktigt hem, hur definierar man hem? Om det är där man äter och sover så är det definitivt hos Emil, men är det där man sina kläder och sina övriga tillhörigheter så är det i Hedbo. Känns inte bra alls. Sen har ju inte Emil plats för mina saker heller. Suck. Dumma dumma sak. Problem. Dålig känsla.

Det kommer bli mer tid hemma (i Hedbo) nu när skolan börjar och Emil börjar jobba, det känns inte bra alls. Vill inte!

Jaja. Nu ska vi tänka tillbaka på jullovet som har gått och glädjas åt det nya året. Bild från tolvslaget:




Jojo, det var visst lite onyktert från ett och annat håll (till vänster i bild). Men trevligt var det =)

Nu är pausen slut! Se till att skriva järnet nu så man får sova något inatt. Trött.

Puss

RSS 2.0