Lördag igen

Kom precis tillbaka från kaskad med syrran. Självklart flyger folket på en med en gång och övertalar en att jobba. Ousch, jag kan ju inte säga nej ju. Så nästa söndag morgon åker jag till Falköping med massa ungar. På morgonen efter Louise inflyttningsfest dessutom! Jag kommer att må skit.

På tal om louise, igår kväll var jag hos henne i Assberg och hjälpte till. Fy vad snygg lägenhet hon har fått, det är inte lätt att få mig att bli avundsjuk, men nu är jag faktiskt det! Men vi hade kul, skruvade bland annat ihop hennes säng i mörker. Det gick faktiskt, hehe. Ikväll ska jag dit igen på förfest med utgång sen :). Då hoppas jag att hon har skaffat lampor ;).

Innan dess ska jag till Borås, ska bli gott med fin middag med jobbet. Och så ska man väl dricka lite oxå. Jag har druckit med mina arbetskompisar 3 ggr förut och alla gånger har slutat i *hrm* ett fylleslag.

Nu ropar syrran att hon vill ha datorn, så får väl börja avrunda.

Btw, jag kan bli spåtant! Louise vet vad jag menar, även det jag förutsade igår kväll hände, tyvärr!

/Puss och kram

Underbara fredag.

Idag har varit en ganska sjuk dag hitills. Dessutom har jag inte riktigt fattat att det redan är helg igen. Jag tror faktiskt att jag bävar lite för vad som ska ske denna helgen. Det är alltid så oförutsägbart lixom. Iofs kan jag ju överväga att gå och lägga mig i sängen och inte gå upp förränn mändag morgon, men det vore ju sånt oerhört slöseri med tid ju! 

Iaf, eftersom Sofia (syrran) sov över inatt så var jag tvungen att gå upp klockan 6 på morgonen och fixa frukost (hon börjar klockan 8 men hon måste såklart ha typ 1.5 timma på sig att sminka sig o så). När hon gick så somnade jag om och gav mig själv sovmorgon. Det var gött.

På bussen in sen så träffar jag Lisa! Har inte sett henne sedan studenten så det var grymt kul. Hon har flyttat till Partille, jobbar 45 timmar i veckan och har funnit Gud. Det har inte jag (funnit gud alltså, hehe).

När jag klev av bussen så träffade jag lilla Emma. Eftersom jag hade en timma kvar tills föreläsningen började hängde jag med henne en sväng upp till Humanisten och drack cappucino. Mkt trevligt.

Jag fattade faktiskt det mesta på föreläsningen idag, vilket faktiskt var ganska sjukt. Handlade om vinkelsumman i en triangel, arean av en cirkel och talet pi. Mitt i föreläsningen ser jag dock att jag har fått sms av anneli, det får mig att tappa koncentrationen helt. Hon hade skickat in en hälsning till mig på mix megapol och tyckte att jag skulle sätta på radion. Hm, inte så lyckat direkt. Så jag missade hälsningen *snyft*.

Nu är jag sen en halvtimma tillbaka hemma och har faktiskt fått en del gjort. Har skärt ner en picknickbog till grytbitar och snitlzar och fryst in. Fick förresten ett roligt brev idag, utbetalningskort på 200 kr. Helgen är räddad ;). Är nu fruktansvärt hungrig men kanske blir pizza med Anneli senare så vet inte om jag vågar smälla i mig något..

Btw, någon som saknar en sån där stav till en piercing? (vet fan inte vad det heter men ni fattar) Hittade en på mitt golv igår. Den är inte min iaf...

Äsch, nu gör jag lite mat, är alldeles för hungrig!

/puss och kram

Segt

Just nu sitter jag hemma och har dödstråkigt, dessutom är jag arg! Hade planer på att dra till gymmet idag nu när jag äntligen är frisk, så jag gör iordning bagen och går hemifrån klockan 11. När jag kommer dit så visar det sig att de inte öppnar förränn klockan 12! Ousch vad segt.. Jag skiter i det och drar till willys och handlar istället. Sen går jag hem och tröstäter med korv och bröd.

Nu är klockan över 12 men nu orkar jag fan inte dra dit. Dessutom kommer syrran om 1.5 timma ungefär. Hinner ju bara uppvärmning på den tiden ju! Kanske drar dit ikväll istället. Nån som är på?

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Har läst litegranna, städat och spelat lite patiens. Kanske ska spela lite data, det var längesedan. Men är inte så kul då min prestanda på laptopen är skit. På tal om det. Nån som kan tänka sig att formattera om min dator? Har inte gjorts på typ 2 år!

Vad händer i helgen? Blev bjuden till Kinna fredag kväll på film, har inget annat för mig så visst. Lördag ska jag till borås med jobbet. Föreningarna som vi jobbar för har fått så mkt överskott att dem vill ge oss nåt roligt. Så det blir bowling och fin middag :). Chefen ringde mig och läste upp menyn så jag fick välja i förväg. Till huvudrätt valde jag kycklingfilé i rödvinsky, hehe. Efter borås ska jag hälsa på Louise i nya lägenheten, yey!

Ne nu ska jag fortsätta att sega.

/puss och kram

En helt vanlig dag typ

Idag gick jag upp klockan sju (det var ljust ute!) gick hemifrån 20 över. Jag slapp springa till bussen vilket var skönt! Och sen pluggade jag lite på vägen upp. 

Idag skulle jag ta mig in till Chalmers vilket jag var lite nervös inför, tänk om jag skulle åka helt åt tjottahejti fel! Men jag kom faktiskt fram alldeles för tidigt :O. Vi i basgruppen hade kommit överens om att träffas klockan nio nämligen. Klockan halv nio var bussen vid Korsvägen. Jag gick på spårvagnen direkt när jag klev av bussen och sen när jag var framme vid Chalmers följde jag bara strömmen mot MV-byggnaden, hur lätt som helst. Jag behövde inte ens kolla på kartan vi hade fått över området. Eftersom jag var framme 20 min för tidigt passade jag på att räkna lite. 

Var för övrigt jättetrött hela morgonen då jag inte hade tänkt på att köpa kaffe på vägen. Skulle göra ett bevis för att arean på en godtycklig triangel är basen gånger höjden delat på 2. Jag vet ju såklart att så är fallet men att bevisa det! Jag kämpade med det i en timma och fick fram minst 3 motbevis för satsen, hehe! Inte så lyckat precis...

Till lunch köpte jag billig Chalmersmat, mkt gott och mättande med pasta och kyckling. Bara 42 kr, och då får man bröd och sallad oxå! Jag har nästan råd att äta där varje dag ju.. 

Trots att föreläsningen var seg var det mkt som klarnade för mig. Matematik är trots allt väldigt intressant om man bara sätter sig in i det på riktigt. 

På väg hem sen fick jag äntligen tid att dricka kaffe. Var väl hemma vid halv femtiden, då jag mötte Louise direkt när jag klev av bussen. Alltid trevligt att snacka med henne. Hon får sina nycklar nu på fredag, och jag ska hälsa på henne på lördag kväll. Är lite avundsjuk på att hon nu får en större lägenhet än mig! Jag vill inte ha mitt sovrum och vardagsrum i ett, det hade varit mkt skönare med en tvåa. 

Sen kom farmor och hämtade mig, vi åkte och handlade lite smått och gott. Sen bjöd hon på middag (grillad kyckling och sallad) och semlor till efterätt, mumsigt! Kom ganska nyss hem pigg och glad eftersom jag hade druckit massa kaffe hos farmor oxå, hehe.  

Nu hemma har jag betalat månadens skörd av räkningar. Inte så jäkla mkt faktiskt. Har över 5000 kvar på kontot, jag tror jag ska föra över ett par tusen till farmors konto så jag inte gör åt alla pengarna. Det är ju lätt hänt lixom.

Btw, pistagenötter är så gott! Jag kan sitta och knapra oavbrutet på dem!

Imorgon är jag faktiskt ledig från skolan pga inställda lektioner. Känns väldigt gött, egentligen borde jag ha satsat på att ta en dag på Parkskolan, men jag kände att jag behövde ledigt på riktigt! Jag tar det sammanhängade nästa vecka istället. Så imorgon ska jag istället satsa på att gå till gymmet, och så kommer Sofia en sväng efter skolan. Borde nog städa lite oxå. Har fortfarande spår efter helgens fest i lägenheten. Är så dålig på att röja! Och förresten, denna gången ska jag gömma cigarettpaketet så inte syrran snor det oxå. Hon är ju faktiskt bara 13 år!

Nu ska jag ägna resten av kvällen åt att snacka med Suss! Så det så...

/puss och kram

Inlägg nummer 200!

Tänk vad sjukt att jag har haft den här bloggen så länge nu. När jag startade den höll jag på att ta studenten, det känns som ett helt annat liv.

Idag var en redigt seg dag i skolan, jag hade ju förväntat mig en lätt introduktion av den nya kursen men nehejdå! Det var 10 min introduktion och sen började gubben från chalmers tjata om pythagoras sats, längdenheter och areaenheter. Det är ju egentligen inte så krångligt, men han gjorde så att det lät 10 ggr krångligare än det var! Där satt man i 2 timmar och lyssnade med halva ena örat och sov med resten av kroppen. 

Sen väntade en till föreläsning av Håkan (min personliga favorit). Han tyckte att vi behövde lite uppmuntran efter tentan så vi lekte "Land och stad". Var dock helt tom i huvudet efter förmiddagen så jag var inte mkt till hjälp till laget.. 

Jag har för övrigt bestämt mig för att inte tro på det Stina berättade, hon har hittat på saker och ting förut och dessutom vill jag inte att det ska vara sant heller. Emma, jag tror du läser detta. Anledning till att jag inte kunde prata om "du-vet-vad" på bussen var att jag känner att folket på bussar kan tjvlyssna på konversationen. Och vissa människor bör inte få höra saker och ting. Vi kan ta det nästa gång vi träffas typ, om jag inte är i samma trångmål då igen. 

Imorgon börjar jag på Chalmers tekninska högskola. Ska bli spännande att se hur det är att läsa där. Amra är avundsjuk för att jag får vara där alla söta killar är ;) hehe. Jag kan gärna byta med dig Amra!

Fick förresten ganska nyss ett ganska udda råd av farmor. Har haft problem med att jag har varit så hård i magen på sistone och hon gav mig rådet att ta en ciggarett. Hehe, inte vad jag hade förväntat mig direkt. men vafan. Farmor är skön! 

Nu ska jag plugga matte, jag har i uppgift att lösa 6 st problem till morgon förmiddag. Lycka till Saab!

/puss och kram 


Jag visste det!

Skit också!

Jag pratade med Stina precis, för första gången sen hon försvann lördag natt. Tänkte att hon kanske visste vad jag höll på med på Lounge så jag tog upp det.

Skit också!

Börjar bli riktigt orolig för mig själv, hon hade sett mig ett par ggr den kvällen. Hon påstår att jag gick in på killtoan, med sällskap! :O  Jag visste att det var något jag hade gjort som jag inte borde ha gjort. Hoppas att detta är något som hon bara har hittat på av någon anledning. Kan inte någon dementera det? Jag minns ju inte ens att jag har varit inne där. 

Jag börjar gå för långt nu, till och med Jeanette håller med om detta och hon har ju en bakgrund som heter duga! Ja, juste, hon ringde mig förut och vi pratade i typ 40 min innan hennes batteri la av. Saknar Jeanette. 

Jaja, det som har hänt det har hänt, inget att gräma sig över. Jag ångrar ingenting! Det är bara det att jag vill veta! Det var väl ganska mycket folk ute? Kan inte någon vara så snäll och berätta!

/puss och kram 

tentaångest och sånt

Idag skrev jag tenta, och jag tror det gick bra. Men dagen har för övrigt varit riktigt hemsk!

Jag skulle pluggat igårkväll men blev inte så mkt av det. Läste typ ett halvt kapitel i en bok och repeterade några mattelagar. Sen kom jag på att jag kan ju lägga mig tidigt och istället gå upp väldigt tidigt och plugga då. Det kanske var ganska smart tänkt eftersom jag behövde sömn, men det funkar inte för mig. Jag sov såklart till halv sju ändå då jag var tvungen att gå upp för att hinna till bussen. Hade dock inte kollat när vi började men antog att det var klockan 9. Som tur var hade jag rätt, hehe.

Självklart är det första jag gör när jag går utanför dörren att kliva rakt i en vattenpöl. Typiskt mig alltså! Sen pluggar jag på bussen men tror inte så mkt fastnar, är bara speedad av energidrycken som jag har smällt i mig till frukost. Börjar vid det här laget bli rejält nervös. Det var ju senast förra våren, på gymnasiet som jag skrev ett riktigt prov. Väl framme i gbg så köper jag en stor cappucino för att lugna mina nerver ^^. Frågorna på tentan var dock inte hopplösa att svara på. Dock sitter jag efter ett par timmar och skakar frenetiskt bara för att jag har skrivit så otroligt mkt. Usch, jag hade glömt hur jobbigt det är att skriva prov.

Efter tentan tyckte jag att jag kunde belöna mig själv med en cheese på donken, så jag går dit och betalar endast 15 kr för en cheese och en liten fanta. Hur är detta möjligt? Jag klagar dock inte ;). Får sedan vänta en trekvart på bussen. Fan vad kallt det var! Sitter sen på bussen och anstränger mig riktigt hårt för att försöka minnas något mer av helgens bravader. Jag kom fram till att jag hade stött på pappas kusin på Lounge, skit oxå! Jag lär få höra detta i evigheter framöver på släktkalasen! Undrar om jag bara hälsade på honom eller om jag kläckte ur mig något riktigt dumt?!?

Till råga på allt har jag haft problem med magen som svullnade upp under dagen, självklart hade jag tagit på mig mina allra tajtaste jeans så jag verkligen har plågats hela dagen. Har även ont på näsryggen fortfarande, vad tusan har jag gjort egentligen. Imorse fick jag ta täckstift på näsan pga att jag hade ett stort rött märke mellan ögonen typ. Jag har väl inte varit i slagsmål väl? hehe

Ikväll ska jag ha skypedejt med Sussi, hon har ju återigen farit tillbaka till Norge. Fasen vad denna helgen gick snabbt! Men jag hoppas att hon ska hjälpa mig att minnas lite granna iaf. Även om hon aldrig följde med in till Lounge.

Trots mina minnesluckor och att jag eventuellt gjorde bort mig så hade jag fruktansvärt roligt i helgen. Det blir inte så ofta att man festar med killar. Men det är många gånger roligare än att gå ut med tjejkompisarna (no offense). Nej men som sagt, jag hade grymt roligt!

Nästa helg ska jag till Borås med jobbet, yey!

/puss och kram

Jag fixade en vecka!

Nu klarar jag det inte längre, jag har redan brutit mot hälften av det som jag lovade att jag inte skulle göra på en månad och då kan jag lika gärna bryta det fullt ut. Nu känner jag att jag var bara tvungen att skriva om gårdagen/natten/morgonen bara för allt har varit så jäkla sjukt. Dessutom vill jag lite förklara mig för sådana personer som kan ha råkat stöta på mig igår när jag var helt jävla borta, jag har inte mkt till minne men jag har under dagen fått massa flaschbacks där jag inser att jag har pratat med väldigt mkt folk. Dock har jag knappt någon aning om vad jag har sagt eller gjort. Någon som kanske kan hjälpa mig med minnet?

Iaf så ska jag ta det jag minns från kvällen. Så här var tanken: Vi skulle ha hemmafest hos mig, jag hade bjudit ett antal personer. Många hade från början tackat ja men det slutade med att många gav återbud pga diverse skäl som t.ex. jobb och sjukdom. Det hela börjar med att jag, Stina och Natalie (Stinas kompis) käkar hemmagjord pizza (pizzakit) och dricker. Sen kommer Sebastian och Johan, lite tidigt tyckte jag men dem hade tydligen gått fel när de egentligen skulle till C-uppgången först.

Eftersom vi inte är så många och det bara är Suss och Moa som vi väntar på så kommer vi fram till att vi ska till en fest i Kinna. Sussi kommer och vi dricker Tequila (med kaffe) och sedan beställs en taxi.

Här börjar spriten slå till på riktigt. Jag vet nog inte riktigt vad jag gör. Tydligen ska jag ha varit fruktansvärt vinglig och jag kommer inte ens ihåg var festen var någonstans. Dock att den var nära min gamla lägenhet för det pratade vi om innan.

Vi spelade lite Guitar Hero hos Mattias som vi festade hos. Jag tror jag sög på det, men så var jag ju full oxå ;). Jag stog på balkongen oxå minns jag, Sussi påstår att vi snodde cigg av någon där på sin blogg så jag antar att vi gjorde det. Sen kräktes jag på toaletten innan jag tydligen hade gått och ropat ut att vi skulle till Lounge. Men vafan, nu fick jag ytterligare en flaschback, vi pratade ju om att dra till Stars istället. Vfr gjorde vi inte det? Hmm... Antar att de följde lilla mig helt enkelt. 

Ja, iaf. Helt plötsligt var jag inne på krogen (Lounge), fråga mig inte hur det gick till men jag tror att killarna betalade mitt inträde. Det var snällt :). Jag hade nämnligen inte tagit ut några pengar. Sussi hade försvunnit oxå. Jag såg Stina i början men sen försvann hon, jag köpte massa öl/cider i baren och delade ut till sällskapet (ännu en flaschback). Jag minns vagt att jag ramlade på dansgolvet, kan vara därför som jag har ont i svanskotan, kanske till och med kan förklara min värk i näsbenet...?

Jag vet att jag har pratat med människor men jag vet inte vad jag har sagt, sen vet jag också att jag flög på människor som jag inte borde flugit på. Det hade nog gått ganska illa om inte Johan hade varit med mig, hehe. Ja, jag minns oxå att vi strulade på dansgolvet. Jag säger inte att jag hade nåt emot det men jag stör mig lite på vilka andra som var närvarande på dansgolvet när detta hände. Men vafan, jag bryr mig, not!

Bjöd folk på efterfest sen och vi blev några stycken. Blev avsläppta vid frölisch då Sebastian skulle köpa cigg där men var stängt.. :(. Så vi fick gå utan cigg hela vägen till hedbo. Snöbollskrig och "mulning av Sabina" var aktiviter som vi ägnade oss på vägen, haha.  

Typ inte förränn 6-tiden på morgonen kom jag i säng, med sällskap. Hmm.. Sov oxå en på golvet och två i soffan. Natalie var flum och fnittrade hela tiden medan jag "harkel" försökte sova. Hehe.

Vaknade bakis imorse och undrade vart Stina var, hon hade tydligen sovit hos en kille i Kinna :O. Vart nog inte så smart! Morgonen var sedan ganska slapp med film, ett besök på willys och bakispizza. Killarna gick vid ett tiden tror jag och sen somnade jag.

Okej, jag har nu ett mysterium att reda ut! När man vanligtvis går på krogen så brukar man ha ångest över att man har gjort åt så mkt pengar. Jag betalade inte någonting ur egen ficka igår typ. När jag lämnade Skene igårkväll hade jag inte heller några pengar med mig. Efter krogen öppnade jag min kreditkortshållare och hittade till min förvåning en hundralapp. Mycket mystiskt men inte nog med det. När jag kollade i min ficka på klänningen hittade jag så mkt som fyra tjugolappar och 15 kr i smått. Huh? Och sedan ännu en tjugolapp i jackfickan! Slutsats: av anledning som jag inte vet om så gick jag över 200 kr plus genom att dra till krogen. Kan någon lösa detta mysterium åt mig! Visst klagar jag inte men det sätter griller i huvet på mig. Hundralappen bidrog jag dock med i taxipengar senare så att inte Sebastian skulle bli fattig, hehe.

Jag ber nu allmänheten att höra av sig till mig om man har sett mig göra något dumt som jag borde veta om igår på krogen. Skulle uppskatta att slippa behöva grubbla över sådana saker. 

Nu ska jag alltså återvända till msn och facebook inom kort. Först ska jag bara plugga på tentan till imorgon. *PUST*

/pusselipuss 

Uppehåll

Idag har jag tänkt, otroligt mycket. Jag har kommit fram till att jag inte mår bra, det kunde nog vem som helst komma fram till. Så jag måste alltså göra något åt detta. 

Jag kom precis på något så uppenbart att jag skäms för att jag inte har tänkt på detta förut. Jag ska börja ta hand om mig själv istället för att fokusera på andra. Jag ska större delen av min tid bara tänka på mig själv och på vad jag behöver mest. 

När jag tänkte på detta så kom jag fram till att jag behöver mer tid om jag ska hinna ta hand om mig själv, då måste jag prioritera bort något som är oerhört tidskrävande för mig: Datorn! 

Så från och med imorgon ska jag låta bli att gå in på varken facebook, msn eller bloggen. Detta ska jag uppehålla i en månads tid. Suss om du vill prata med mig så finns ju Skype, jag gör ett undantag där för din skull :P. 

Istället ska jag börja laga riktig mat, börja träna på nytt, umgås mer med familj och nära vänner. Jag ska oxå sluta att gå ut på helgerna. Så tyvärr Lounge så kommer ni den kommande månaden sakna en stamkund. 

Den planerade festen på lördag blir dock av! Det ruckar jag inte på eftersom Sussi är hemma då och bästa sättet att träffa alla är att ha en fest! 

Så det kommer alltså inte vara någon idé att läsa min blogg mera på en månad. Kommer bara kunna nås på mobilen och om det är någon som inte har mitt nummer och behöver komma i kontakt med mig så finns ju alltid något som heter mail! 

Ses igen den 16 mars!

Tack och hej, leverpastej! 

dålig dag?

Är arg och sur över typ allting idag, mest mig själv. Vill bara stanna kvar här i sängen hela nästa vecka! Känns oroande då jag kommer ha en väldigt stressad sådan!

Fick nog snefylla eller nåt igår, var inte på bra humör iaf! Hade ett par fina killar som stötte på mig, men dissade dem utan att blinka. Vill inte lixom!

Känner för att gråta men jag kan inte, det kommer inga tårar. Är i väldig känslomässig obalans just nu. Det var ingen big deal, jag vet! Men jag hakar upp mig på småsaker. Det känns viktigt...

Ska somna om nu, klockan är ju jättetidigt fortfarande

/puss och kram

Rut och Kurt på äventyr i Borås

Rubriken kan tala för sig själv och det är nog lätt att förstå att det var en afton i flummighetens tecken igår. Jag åkte in till borås soch mötte upp Anneli när hon hade slutat jobba igår. Anneli skulle självklart gå i affärer medan min mage kurrade som besatt. Dum som jag var hade jag inte ätit något ännu denna dagen, skärpning Sabina!

Fick i mig en varm choklad innan vi drog till bion, p.g.a. att Benjamin Buttons otroliga liv gick så sent och att vi skulle få vänta till 12 bussen innan vi fick åka hem så valde vi en annan film. Det blev "Bolt"! Och det var inget dåligt val må jag säga. Den var riktigt rolig :).

Så klockan 20.00 får jag sen i mig mitt första (och enda) måltid för dagen, fredagen till ära blev det donken. Vi skulle egentligen gått till Subway men det blev helt enkelt inte så. Min hunger tog överhanden när jag såg det stora gula M:et.

Sa jag att vi flummade? Hehe. blev inte bättre efter att anneli fick i sig massa godis och jag en redbull på bussen hem. Sen följde jag med Anneli hem för att hjälpa henne att städa på sitt rum. Visade sig att hon hade Xider i en låda vid sängen som hade legat där sedan November typ. Hur kan hon hålla sig?

Iaf, jag kunde inte hålla mig, vi delade på två stycken och blev förstås ännu flummigare. Hehe. Sen vid ett-tiden tog jag en promenad (mkt kall sådan) hem till Hedbo. Var väl ganska nära att jag besökte Lounge på vägen hem, men jag var alldeles för trött som tur var. Hade förmodligen bara slösat massa pengar! Blir nog dock ett besök där ikväll, det är ju lördag! 

På tal om ingenting alls: Mitt bröst kliar!

Okej, nu är det dags att se framåt igen, jag har ju halvt nämt i bloggen att jag kanske ska ha en fest nästa lördag, ser just nu ut som att det faktiskt blir av. Anneli var sugen på att komma, fast utan Andreas som vanligt. Dem har varit tillsammans i över ett år och jag har på sin höjd sett honom på avstånd! Jag kräver att få träffa honom Anneli! Men iaf, det ser ut som att jag kan dra ihop ett bra gäng faktiskt. Det blir nog riktigt roligt!  

Nu är det till slut "alla hjärtans dag" och jag har kommit på att jag ska nog förtränga det. Det blir bäst så, det är ju bara en dag som är skapad endast för att folk ska göra åt massa pengar på krimskrams. Men vad hade jag inte gett för en lyckad 14 februari?

Det var exakt ett år sedan jag klarade mitt teoriprov till körkortet förresten, så om jag kollar på mitt körkort idag så ser jag hur jag såg ut för exakt ett år sedan! Det är rätt så sjukt egentligen hur mkt man har förändrats. Tänk bara på allt som har hänt sen dess!

Nu ska jag pallra mig upp ur sängen och leta efter någons sorts frukost i kylskåpet, funderar oxå på att göra hembakad pizza till lunch/middag. Har inte råd att beställa om jag ska ut ikväll. Bra planering Sabina!

"Fett mannen!"

/puss och kram


Fredagen den 13:onde

Såg precis att det var otursfredagen idag, hehe. Bäst att hålla sig hemma då! Nej men ärligt talat så tror jag inte på sån skrock. Visst kan jag vara lite vidskeplig emellanåt men inte när det gäller speciella dagar eller nåt. Ifall det skulle vara något som påverkar så skulle jag säga att det är månen. När det är fullmåne kan de mest otroliga sakerna hända. Fråga mig inte vad, för det kommer jag inte avslöja!

Pappa däremot har alltid haft en skräck för denna dagen, jag har hört berättas att han har haft det sen han råkade krossa en glasflaska med en liter sprit i just på denna dagen. Snacka om otur! Sen har han nästan alltid råkat ut för något, som krångel med bilen eller vad som helst.. men vad tusan, det är ju bara för att han tror på det!

Idag ska jag hursomhelst hålla mig på hemmaplan. Ska ägna denna vackra dag åt att "vårstäda". Kanske inte är vår än på ett tag men det är iaf vackert väder ute! Så jag får utnyttja mitt goda humör till detta nu. Första gången på länge faktiskt som jag är på riktigt gott humör. Kan bero på att jag inte behöver käka pencillin mera kanske :).

Ikväll får jag se vad som händer, kanske glo på en film eller nåt. Ladda inför morgondagen typ. Orkar inte gå ut ikväll, det var nog nåt speciellt på Lounge men orka! Har hellre myskväll här hemma med mig själv... (och luktar på blommorna) ;).

Eller.. kanske blir nåt med Anneli ikväll, hon är hemma för en gångs skull. Hehe. Ska hursomhelst diskutera bio med henne nu, så får se vad det blir

/puss och kram


orka lixom!

Ibland blir jag riktigt orolig för mig själv, som idag t.ex. när jag såg mig själv i spegeln. Mina jeans hängde som jag vet inte vad, och då tänkte jag på hur dem satt när jag köpte dem i somras. Jättetajt! Dessutom hade ganska tjocka tights under byxorna idag eftersom det var kallt ute imorse. Min rumpa har typ försvunnit :o.

Vissa skulle säkert blivit glada, men faktum är att jag saknar min rumpa! Jag äter inte längre som jag brukar göra...

Har börjat få svårt att somna på kvällarna oxå, och på dagarna är jag jättetrött! Vad är det som händer med mig????

Nog om detta, bara deprimerande tycker jag! Vill ha något som lyser upp tillvaron nu med allt jäkla tentaplugg och jobbiga tankar. Sussi kommer visserligen hem om en vecka, men på nåt sätt känns det inte tillräckligt!

Hände en ganska så komisk grej på bussen i förmiddags när jag skulle hem. Jag är jättetrött som vanligt, och är nästan på väg att somna när jag kollar om det är någon jag känner som går på bussen vid en hållplats. Jag tittar upp och ser alltså världens snyggaste kille! Han är lång, ser väldigt fräsch ut, solbränd, snygga kläder m.m. Jag smälter alltså! Men jag blinkar till och ser honom igen, och då upptäcker jag att jag "känner" den här killen, hehe! Jag råkade strula med honom i somras... Då tyckte jag plötsligt att min tillfälliga sinnesförvirring var riktigt pinsam, jag tycker inte om honom ju, isf hade jag ju satsat! Han satte sig bakom mig på bussen och jag kände mig lite generad.  Hehe..

Har en jobbig huvudvärk som har kommit smygande under dagen, jag får inte bl iförkyld igen, jag får inte bara bli det!

Ska ta min sista pencillintablett ikväll. Underbart att bli av med det iaf!

/puss och kram

En helt underbar men stressande dag!

Idag har jag åkt skidor, det var kul...

Sofia var ingen naturbegåvning, som jag var när jag började ;P hehe. Hon ramlade typ hela tiden, stackarn. Men jag fick henne att börja svänga iaf. Och till sist åkte vi upp i den stora backen (blåröd). Sofia ramlade och slog sig ganska så rejält på benet, men hon reste sig upp efter några minuter och tog sig ner på något sätt. Det tyckte jag var riktigt strongt gjort av henne.

Jag har aldrig skadat mig allvarligt (eller mindre allvarligt heller för den delen) när jag har stått på ett par skidor. Kanske kommer att få betala för att jag säger det här men ändå! Det är ju inte så att jag har fegat när jag har åkt direkt. Har antagligen haft en väldans tur bara.

Var riktigt roligt idag, dock blev det dyrt, har blivit av med 700 kr idag efter att betalat liftkort, sofias skidor i uthyrningen, mat på donken och bensin till mormors bil. Dethär klarar bara min plånbok av typ en gång om året...

När jag var hemma igen så blev det väldigt stressigt, skulle ha "möte" på msn med folket i min basgrupp och datorn segade sig i en kvart när jag redan var 5 min försenad . Vi ska ha redovisning på 15 min/grupp imorgon om en bok som jag beställde häromdagen och inte ens har fått än! Typ katastrof... Men vi ska träffas tidigare imorgon bitti (klockan 8 i gbg *pust*) så får jag skumma igenom det lite iaf.

Har pratat lite med Stina på sistone, vi ska umgås i helgen. Får se vad det blir men en sak är säker: Alkohol kommer vara med i bilden, dock vill jag nog inte bli så packad nu. Känner inte för det helt enkelt... Tydligen ska jag ha fest nästa vecka oxå. På lördagen isf. Stina har redan bjudit 3-4 personer som kommer med ganska så hög säkerhet. Hehe, Suss vad tycker du om detta? Du är ju hemma den helgen...

Nu måste jag snart sova om jag ska orka upp imorgon. Bussen går 06.47! Orka lixom... Ska käka lite överbliven godis först bara, hehe.

/Pussis och kramis

Dagens låt(ar)

Idag har jag lyssnat på Eminem, the best of the best inom hiphop!

Istället för dagens låt tar jag två, han är så grym så det är svårt att välja bara en låt ;-)





Hope you enjoy!

/puss och kram

Nörd, jag vet!

Nu kunde jag inte hålla mig borta från bloggen längre ;) hehe. 

Uppdatering av läget: Uppgiften för praktiken kommer förmodligen ordna sig, jag fick lugnande besked av Rimma. Nu gäller det bara att luska ut när jag ska ta igen min tid? Vill ju inte heller att det ska gå ut över tentan..

På tal om skolan, jag blev hemma idag. Jag orkade inte gå upp i morse när klockan ringde klockan 6. Jag tog min pencillin och somnade om. Magdalena ringde förut och trodde jag var sjuk igen. Mycket omtänktsamt men det var förstås lite praktiska detaljer om våran redovisning på torsdag också. Vi ska ha möte via nätet imorgon kväll, känns värsta proffsigt ju. Vi har fått en portal via vi kan kommunicera av skolan. Mycket praktiskt faktiskt! 

Igår när jag skulle hem hände något mkt intressant förresten. Amra läs detta! hehe.. Jo så här var det. Jag satt och väntade på min buss på terminalen och hade allmänt tråkigt, kollade på några fåglar som hade flugit in i hallen. Och på någon människa som vattnade plastträden (???). När jag plötsligt fick syn på min kemi/biologilärare från gymnasiet! Jag tror faktiskt att han är den mest mystiske och speciella läraren jag någonsin haft. Jag kan säga som så att det var mkt prat om honom på våra "NV-kvällar". Dock är han en bra och respektingivande lärare! Jag tror inte vi kunde haft någon bättre!

Iaf, jag fick syn på honom och hans partner lite på avstånd. De hade nog varit ute och rest tror jag och skulle nu hem. Självklart vågade jag inte gå fram och hälsa, det skulle säkert vara genant för honom när han var på semester o så. Hehe. Sen gick jag på bussen och då satte de sig bara några rader framför mig *pust*. Jag tänker inte mer på det utan lutar mig bakåt och vilar. Vid korsvägen ser jag att en av mina gamla klasskamrater från NV går på. Han går förbi läraren och ger honom en lång blick (den här klasskamraten är lite underlig). Sen sätter sig han bakom mig utan att hälsa. När vi är på motorvägen så säger plötsligt han baom mig mitt namn. Jag vänder mig och svarar. Han frågar mig: Är det där **** ?(jag nämner inga namn!). Och jag svarar såklart att det är det. Att han inte kunde säga det vid första blicken!! Så när han ska gå av och går förbi sätet där läraren sitter hälsar han och läraren tycker ofc att det är genant!

Usch för att bli lärare sen och inte ha något privatliv! Det är nog det som jag oroar mig mest för. 

Ett tag nu har jag funderat på vad jag ska göra när jag har studerat klart. Jag vet inte om jag vill börja arbeta med en gång utan jag vill vara med om lite äventyr! Jag tror jag har fått klart för mig vad jag vill göra nu. Först och främst ska jag söka till Au pair i USA. Helst i södra! Sen ska jag nog höra mig för om lärarjobb i landet, när jag känner mig lite mer hemma där då alltså. Vid sidan av ska jag försöka satsa på en skådespelarkarriär! Gå med i en teatergrupp eller någonting. Min stora dröm har sedan mellanstadiet varit att bli en proffesionell skådespelare. Mitt självförtoende har dock inte varit det bästa. Men på senare tid har jag fått mycket beröm när jag har stått på scen och fått upp ögonen för det igen. Frågan är om jag kommer fixa att flytta till andra sidan atlanten, det blir lite långt bort från släkt och vänner. Visserligen lär jag väl lära känna nytt folk där, men ändå, det kommer säkert bli ensamt!

Det är dock flera år kvar innan detta lär bli aktuellt, får sova på saken ;)

Nu väntar jag på Sofia, vi ska till Ulricehamn imorgon och jag ska lära henne att åka skidor. Hon har aldrig vid 13 års ålder stått på ett par skidor så det är väl dags nu. Först ska vi ha myskväll ikväll med god mat, godis, chips och en match i monopol. Lär bli ganska sent med andra ord! Stina kommer förbi en sväng sen också...

Nu ska jag fortsätta slappa här hemma. Okej kalla mig nörd, men jag ska spela lite pokémon yellow på min gameboyemulator på datorn. Hehe, nu vet ni något nytt om mig ;).

/puss och kram

ett vägskäl?

Depp, depp, depp!

Söndag idag och jag är deppigare än jag normalt brukar vara på söndagar. Mitt liv känns så kasst just nu, bara massa skit att tänka på och ingenting muntrar upp mig. 

Känns som jag hitills inte åstadkommit någonting med mitt liv. Snart 20 år har jag haft på mig! Jag har aldrig gjort något riktigt bra. Jag är bara knas! 

Det enda jag kan göra är att supa och göra bort mig, känns som det inte blir så mkt mer än det. Nu när jag har varit nykter denna helgen har jag förstått hur jäkla beroende jag är på att dränka mina sorger i alkoholens tecken. Det känns otänkbart att stanna hemma nästa helg oxå, men på något vis så känner jag faktiskt på mig att det blir så. 

Har tänkt en del på förra helgens händelse. Vet inte riktigt vad jag ska tro längre. Har jag varit helt blind i typ 5 månader? Han får mig att bli helt koko bäng bång lixom. Men om han inte vill ha mig på riktigt så kanske jag ska lägga ner allt detta. Börja träffa någon annan kille kanske, helst någon som inte har några kopplingar till någon annan jag har träffat. Men jag tar det som det kommer, det är upp till honom nu! Det är ju egentligen han jag vill ha ju, men har nästan gett upp hoppet nu på att han vill ha mig... 

På lördag är det "alla hjärtans dag". Ännu en anledning för mig att deppa ihop. Usch vad den dagen alltid har varit deprimerande för mig! Vill inte att det ska bli så i år igen!

Ska nog inte blogga på ett par dagar nu, behöver en liten paus från detta. Men jag lovar att inte lägga av helt! Det skulle vara otänkbart.

/puss och kram 

Godmorgon världen

Idag är den första söndagsmorgonen som jag vaknar i min egen säng på ganska länge. Fast iofs sträcker sig mitt minne inte längre tillbaka än 3 veckor. Veckan innan jag sov hos Stina i Helsjön kommer jag inte riktigt ihåg.

Men vad konstigt det kändes, fattar inte riktigt att det är söndag och det verkliga livet börjar imorgon igen. För att klargöra: Jag har inte sportlov! Det har man inte på högskola... Jag ska istället börja plugga ordentligt inför tentan om typ 2 veckor. Och försöka lösa det där med VFU:n som blev utsatt pga mitt lilla sjukdomsutbrott. Blir nog en ganska så hektiskt vecka faktiskt. Min syster däremot har ju lov och jag har sen länge lovat henne att jag ska lära henne att åka skidor, utför! Så på onsdag när jag har "egen studietid" så ska vi ta mormors bil till Ulricehamn och testa backarna. Det ska bli så underbart att stå på ett par skidor igen, det var ju över ett år sedan nu. Hemsedal sist, det var ju så roligt där, vill tillbaka!

Ja igår var det för övrigt kalas för pappa. Jag bowlade rätt så bra för att vara nykter faktiskt! Hann med två serier varav jag var över 100 i båda. Inget pro på det direkt men det är bra för att vara jag! Slog Strike några gånger med, tror det var 3-4 gånger. Men det var kul, tror nog att jag aldrig har haft så kul med släkten faktiskt. Sen åt vi på Framnäs, deras service var väl inget vidare tycker jag. Och jag jag tyckte maten var lite väl kryddad. Men fick ju mat iaf och jag blev mätt.

Mamma, pappa, mormor och morfar hade förfestat innan bowlingen och hade blivit lite överförfriskade. Klockan tolv redan fick jag skjutsa hem dem från farmor. Jag var inte ens trött när jag kom hem, hade velat gå ut igår men jag måste verkligen skärpa mig med detta. Synd bara att det är en hel vecka kvar till nästa helg :(. Är hemskt festsugen...

Nu ska jag iaf snart åka till Borås med familjen där farmor ska bjuda på Jensens Boefhouse. Underbar mat där! Har längtat i flera veckor...

Så det är bäst att jag går upp nu och gör mig iordning!

/puss och kram

Från sängen

Vaknade precis och bloggar nu liggandes i sängen, jag blir nog latare och latare för varje dag som går! Igår var det mkt trevligt iaf, jag och Louise umgicks över en pizza och en film på tv. "En djävulsk romans" hette den, många bra skådespelare och sjuk story gjorde den riktigt värd att kolla på.

Sen gick vi och la oss, cid 12-tiden ungefär. Louise skulle ju upp och jobba klockan sju typ. Märkte knappt att hon gick imorse, sov nog ganska så djupt...

Kul är att hon snart ska få sin lägenhet, var väl 3 veckor tror jag. Det kommer bli en grym inflyttningsfest, var så säker ;). 

Idag är det bowling! Wiee... Hittade för övrigt en present till pappa i Kinna igår, tog mod till mig och gick in på dressman. Hittade där ett par jeans och då jag kom ihåg att jag hade anmärkt på hur slitna hans jeans var tyckte jag att det var perfekt. Kunde hans storlek oxå som tur var. Hehe, jag hoppas han blir nöjd! Annars hade jag mina funderingar på en universalfjärrkontroll men jag har nåt emot dessa sedan jag tittade på filmen "Click" för första gången. 

Funderar lite på hur roligt det hade varit att försöka dra ut pappa på krogen ikväll, inte för att det skulle lyckas. Han är den som är mest antikrog som jag känner! Har nog inte varit ute sen ínnan fia föddes eller nåt. Pratade med mamma om det häromveckan och hon skulle nog vart på. Jaja festfolket, håll utkik ikväll!

Jag får inte dricka! Buhu!

Nu ska jag nog ringa mamma och höra efter vilken tid jag måste vara redo, så måste säkert upp ur sängen snart då!

/puss och kram  

Dagens låt

Gyllene tider, gud vad coola de var på "stenåldern". Jag hade nog varit deras största fan om jag hade levt då. Den här videon är inspelad 1981. Pappa var bara 12 år då :O



Texten funkar fortfarande :P

Kinna nästa

Funderar på att dra till Kinna om en stund. Pappa fyller 40 på söndag och jag har inte hittat någon present till honom än. Allt som folk har föreslagit har varit så jäkla tråkigt! Jag vill ge honom något som han verkligen uppskattar (och förtjänar oxå för den delen).

Skulle dock behövt någon av det motsatta könet att hjälpa mig, men verkar som att jag som vanligt får klara mig själv...

Idag tog jag en rejäl sovmorgon för övrigt, ska snart upp och fräscha upp mig. Jag mår väl lite bättre idag men jag fortfarande svårt att äta. Igår försökte jag mig på en köttbit i en portion grytbitar m. ris som jag hade i kylskåpet. Riset gick ju jättebra men höll nästan på att svimma av smärta när jag försökte tugga köttet!

Min frukost idag består av saftsoppa.

Måste oxå diska innan Louise kommer ikväll, har ju pinsamt mycket disk ju! Verkar som att jag har en ganska så busy dag framför mig. Det har jag faktiskt saknat!

kej! nu är det bara att ladda inför shoppingrundan!

/puss och kram

hemma igen

Nu har jag tagit mig hem igen, tack vare Sofia. Hon fattar väl att vi inte kan stanna hos farmor båda två över natten och att jag inte orkar med henne. Eftersom hon var så fast besluten att vara där anmälde jag mig frivilligt till att ge upp att bli bortskämd.

Var på Willys nyss, där träffade jag Louise :P Eftersom jag inte hade pratat med henne sedan i lördags var hon ju såklart nyfiken på vad som hände. hehe. Hennes mamma kände igen mig oxå, och undrade om det var jag som bodde i Hedbo.. hehe igen.
Men iaf så bjöd jag Louise att komma hem till mig imorgon. Trevligt ska det bli att umgås lite, längesedan nu faktiskt.

Jag har nu handlat massa flytande och lättuggad mat. Saftsoppa, chokladpudding, coca-cola och banan (som ska mosas). Men min mage längtar efter riktigt mat! Hoppas blåsorna är borta imorgon!!! Blev alltså sååå sugen på hamburgare när jag såg hamburgerbröd på willys, och det värsta är att jag har det i frysen så det är jätteenkelt att laga till. Kommer säkert sluta med att jag sitter med en tjock hamburgare i käften och gråter för att det gör så fruktansvärt ont att tugga!

Nu ska jag nog mest slappa framför tven innan jag lägger mig. Imorgon ska jag bara vara frisk, så det så!!

/puss och kram

PS. Suss jag saknar dig! Var har du blivit av?

lite bättre

jahopp, vilken tråkdag jag har framför mig. Och den har inte börjat så jätteoptimistiskt heller. Så här har den sett ut hitills:

Vaknade

Tog medicin

Somnade om

Blev väckt

Somnade om
 
Blev väckt av telefonen

pratade med farmor i telefon

Gjorde behandling på tänderna med äcklig gelé

Sköljde med flour

läste tidningen

svarade i telefon

pratade med mamma

svarade i telefon

pratade med Stina (hennes dator har blivit stulen!)

läste markbladet

gjorde thé

drack thé

satte på datorn...

Är så störig på att ingenting händer, jag gör ingenting nyttigt när jag går runt här hemma hos farmor. Det är liksom min grej att göra allt samtidigt och när jag inte har något blir jag nästan tokig, särskilt när jag behöver något som får tankarna att försvinna från hur jävla ont jag har!

Dock fick jag lite andra tankar igårkväll...

...jag tänkte på "han" igår. Kändes lite konstigt eftersom jag aldrig brukar tänka på "han" nuförtiden. Det var så fruktansvärt längesedan nu. Känns som allt hände i ett annat liv, i en annat tidsepok. jag funderade på hur han har det nu. Vad han tänker på? Hur hans nya tjej är om han har någon?!? Är han lycklig? Jag kan inte heller komma ifrån tanken på om han tänker på mig ibland...? Är det själviskt av mig?

Jag kan fortfarande inte förstå vad som hände och jag tror det är det som gör att jag fortfarande blir olycklig av att tänka på honom. Sussi trodde det skulle vara vi för evigt, och innerst inne trodde nog jag det också. He completed me.

Tro inte att jag inte har kommit över honom, för det har jag för ganska längesedan. Hade nog inte fått några känslor om jag träffat honom idag. Det är minnena som hemsöker mig bara. Det som dök upp i min hjärna inann jag skulle somna inatt var sista gången vi träffades. Jag kramade honom som om jag aldrig velat släppa taget för jag visste att om han går nu kommer han aldrig komma tillbaka. Jag hade förstås rätt. Han vände ryggen åt mig och fortsatte med sitt liv. Något som det verkligen är dags att jag gör nu!

Skärpning Sabina!

Tänk en fiskelina som har trasslat till sig, det vet många att det är ett rent helvete att trassla upp. Så känns mina tankar just nu. Jag måste trassla upp det knut för knut, på ett medotiskt sätt. Inte försöka ta allting på en gång!

Suss, jag vet att du har rätt. Jag måste "öppna" ögonen. Det kommer ta tid dock.

:(

Jag kommer att bli hemma resten av veckan! fy vilka problem jag kommer få dras med nu. Varför skulle min tand börja krångla den veckan som jag skulle ha praktik?!?! Typiskt min otur alltså *suck*. Jag vet inte riktigt vad som kommer ske nu men jag får ta och prata med min seminarieledare på måndag och se hur jag kan lösa det. Uppgiften som vi skulle göra när vi var ute ska ju lämnas rapport på direkt efteråt och jag kan ju inte ta igen nästa vecka eftersom barnen har sportlov då! Orka!

Hur mår jag idag då, efter över ett dygn på pencillin? Jag kan säga att min mage är inte längre vad den brukade vara.. Har även massa jobbiga blåsor i munnen som jag kämpar med att få bort. Dem är sååå jobbiga alltså!!! Tandvärken är inte borta än men har dämpats litegrann. Idag har jag mest varit utmattad och sovit hela dagen...

Sitter hos farmor nu, mamma skjutsade hit mig. Har varit i Hajom inatt och kommer sova här i Kinna denna natten. Det är så härligt att bli ompysslad! Ska snart ta ett varmt bad :).

I helgen fyller pappa 40 år. Vi ska bowla med släkten på lördagen och äta pizza och så, jag ska vara chaufför. Får ju inte dricka när man går på pencillin! Inte för att jag hade haft några planer på att dricka ändå!

Vet inte vad jag skriva mer, inget intressant i mitt liv just nu!

Jo, Sofia är jobbig!

/puss och kram

Blodet droppar

Pratade med pappa i telefon förut, och jag blev jättearg på honom när han sa: "har du sjukskrivit dig för det lilla!". Blev så arg att när jag hade lagt på så böjde jag mig framåt när jag fick ett känslomässigt utbrott och plötsligt blir jag helt förstummad, jag ser att det är blod på golvet?!? jag undrar lite halvt vart det kommer ifrån när jag ser att det kommer en droppe till från mitt ansikte :o. Jag hade fått näsblod för typ första gången på 10 år eller nåt...

Har för övrigt legat ochoat mig hela natten och på morgonen bestämde jag mig för att ringa till tandläkaren, jag hade vi det laget kommit fram till att den värsta smärtan strålade ut från en av mina visdomständer. Så jag fick komma dit omedelbart! Mina misstankar stämde mycket väl. Tydligen så var det inte bara en rejäl inflammation i tanden utan den hade spridit sig till resten av munnen (tandköttet), lymfkörtlarna och inget jag har fått beräftat men jag misstänker bihålorna också då jag är öm även där. Halsen ligger nog i farozonen oxå.

Jag fick kåvepenin utskrivet (stark pencillin) och så har jag handlat lite annat smått och gott till tänderna på apoteket, eftersom jag inte kan borsta normalt nu innan inflammationen släpper så måste skölja med flour och så.

Nu har jag tagit den första tabletten och får inte äta något inom en timme, är jättehungrig dock! Har handlat glass nu för övrigt ;)

Så nu vet ni att jag överlevde natten!

/puss och kram


glass vore gott

Efter ett par alvedon och lite sömn mår jag nu lite bättre, men är fruktansvärt svullen i ansiktet :(. Jag har ringt till min handledare och sagt att jag inte kommer imorgon och så ska jag nog ringa tandläkaren imorgon bitti för att dem ska ta och kolla på min visdomstand. Den kanske är inflammerad eller nåt?!? Hursomhelst så är det så svullet i tandköttet kring den att det har blivit omöjligt att stänga munnen helt :O. Vfr vfr vfr???

Förut frös jag som as när jag låg under mitt tjocktäcke med jättemkt kläder på mig. Nu efter alvedonen svettas jag typ ihjäl trots att min mundering består av typ underkläder... Blir väl att jag får pälsa på mig om ett par timmar igen när alvedonen slutar att verka och febern går upp igen. Jag tänker inte ta någon ny nu, måste ju räcka till imorgon och fick typ 3 utöver de jag redan svalt av mamsen. Mamma är för gullig, och syrran med som gick och köpte chokladpudding för att jag inte kunde äta något annat!

Just nu skulle det vara VÄLDIGT gott med glass, ge mig!

Juste! om ni inte hör nåt från mig imorgon så har jag nog dött tror jag...

/puss och kram


Sjukling

Jag orkar knappt trycka ner tangenterna idag!

Imorse när jag vaknade kändes det ungefär som jag hade dött och hamnat i helvetet, jag har nog inte skrivit det men jag har haft värk i tänderna/munnen sen i fredags, det började med en visdomstand som är på väg att komma ut och jag tänkte att det går väl över. Jag hade ju även feber natten mellan fredag och lördag! Imorse gjorde det så ont i munnen att jag nästan började gråta! Jag går upp och letar upp alvedon och upptäcker att jag bara har en kvar :O ve och fasa!!! Men jag tar den och jag känner hur febern går ner i och med att jag börjar svettas.

Idag var ju min första dag på praktiken, och efter att alvedonen hade verkat var ju allt ganska okej (hade dock lite av "tandvärken" kvar) men vid lunchtid ungefär började det gå utför. Kunde knappt tugga köttfärsåsen... Efter barnen hade gått hem så beordade min handledare mig att jag skulle gå hem därför att det syntes att jag hade feber! Tack för att jag har fått en så förstånde handledare, på min gamla praktikplats så fick jag reda på efteråt att lärarna i arbetslaget hade tyckt att jag hade haft en "dålig attityd" pga att jag hade gått hem tidigare en dag när jag hade mått dåligt. Tack för att jag fick byta, trivs mycket bättre där jag är nu!

Jag hoppas inte att det är nåt allvarligt. Det hade varit illa nu i praktikveckan därför att all praktik vi missar måste vi ta igen på lediga dagar senare. Om vi inte gör praktiken får vi inte godkänt i kursen!

Önskar bara att mamma kunde ringa snart så jag får tigga alvedon av henne, jag mår illa och börjar nästan gråta, så ont gör det!

Orkar inte mer nu...

Dagens låt

Är mest en vanlig låt innan Nelly Furtado börjar sjunga, jag får rysningar!


Fint väder

Som den mycket smarta tjejen Moa sa till mig en gång i tiden:

"Fint väder vi hade i helgen"

Håller fullständigt med ;) ahahaha

Är jättetrött och somnar nästan på stubinen, tänkte dock att jag skulle smälla ihop något snabbt inlägg först, nu ska jag inte dricka på ett tag. Mår inte särskilt bra idag då det blev en aniing för mkt vin igår (och cider, absolut och öl oxå för den delen).

Imorgon är det praktik! Måste ladda för det nu...

natti

/ puss och kram


RSS 2.0