bråttom

Okej, nu är det bråttom. Batteriet på datorn har ca 15 minuter kvar och min elsladd ligger i pappas bil, typiskt :(. Har haft väldigt mycket de senaste dagarna och har knappt hunnit med internet överhuvudtaget. Var på två kalas och en fest igår. Det var väl skojsigt. Var på hotellet sen och festade loss, eller egentligen så var det inte så mycket festande, kändes knappt som man hann komma dit innan jag och mattias tog en taxi hem. Jaja, det var trevligt iaf och man träffade en del personer som man inte har sett på väldigt länge. Plus att jag tror det var Stinas äldre syster som kom fram och kramade mig och frågade varför jag inte hade henne med mig .. hehe. Jag fattade verkligen inte vem det var först! 

Yay, jag har 10 min på mig att gå in på facebooken :P. 

/pöss 

godmorgon godmiddag godkväll

Nu är det snart dags för mig att ta ur internet ur datorn, stänga av mobilen och skärma av mig från omvärlden i ca ett dygn. Nu ska jag sitta hela dagen och bara tänka och skriva. Dessutom måste jag försöka hitta kurslitteratur på biblioteket. Nu är det allvar! Jag har sommarlov när detta är klart och desto fortare jag blir klar med det desto mer sommarlov får jag :). Har satt en egen deadline till på lördag förmiddag. Då ska allting vara utskrivet och ihopsatt snyggt och prydligt. 

Sitter just nu med en brunch, alltså två baconmackor, apelsinjuice och wienerbröd till efterrätt, mumma :D. Sen är det bara att sätta igång. 

Gårdagens avslutning blev rätt okej förresten, blev att vi satt ett gäng och drack cider och kollade på "Yesman". Sen tog jag och stina en nattpromenad och så blev det lite xbox innan vi gick och la oss. Skönt att det inte blev jättesent ändå :). 

Nu ska jag käka 

/pössar 

Studenten och "roadtrip"

Otroligt att klockan bara är kvart över fem! Har hunnit med massa saker idag.

Körde in till gbg imorse, till skolan. Otroligt nog fann jag en billig parkering omedelbart, fick väl gå en sväng men var klart värt det! Hann dock inte stanna på lektionen utan lämnade in mina papper och hämtade min bedömda rapport på studerandeservice. Tyvärr måste jag göra kompletteringar men det visste jag redan innan att jag skulle få göra (skrev ihop den i bakistillstånd klockan 3 på natten :/ ).

Sen drog jag till kungsbacka där jag fick lunch på mammas jobb. Hehe, man ska ju utnyttja sina släktingar ;). När jag ändå var i kungsbacka blev det en fika med moster min också. Har inte träffat henne på över ett halvår så man får ju passa på. Tommy från arvingarna kom och hälsade på henne på jobbet innan vi skulle dra till fiket. Haha, min moster är så jävla cool, hon känner ju hela bandet :). Ska förresten gå på lygnevi när dem ska spela där :D.

Sen fick jag stressa iväg igen, för jag skulle till Helsjön. Stina tog studenten idag och det ska ju firas! Hon var typ den enda på hela skolan som tog studenten så någon riktigt utspringning blev det ju inte men herregud, så viktigt är det ju inte..

Har hunnit med fika, systemet och guthult efter det. Jävlar vad jag har fått köra idag! Klockan 6 ska jag hämta stina och Natalie igen och vi ska på resturang :P. Sen blir det fest hos mig! puh vad trött jag kommer vara imorgon!

Förresten så är vem som helst välkommen hem till mig och gratulera Stina, efter 8 då.. Hon hade säkert blivit glad :D.

/pöss

=`(

Usch vad hemskt det är med avsked. Sa hejdå till klassen idag och det blev jobbigare än jag trodde. Har varit där så länge nu och jag tror inte jag kommer komma tillbaka till hösten. Kommer gå på deras skolavslutning men det är ju inte samma sak.. nej jag gråter nästan, så sorgsamt är det!

Kändes dock bra idag då jag fick ha ensamt ansvar över klassen en stund när det var möte för lärarna. Jag hade iaf kontroll. Fick dessutom förfrågan om jag skulle vilja ställa upp som vikarie någon gång ibland om någon var sjuk. och det är ju klart jag vill :). Att få vara med favoritklassen och dessutom få betalt för det, skulle inte vara helt fel alltså!

Nog om mina problem, jag var ju på fotbollsmatch igår och det var inte helt fel. Domaren var riktigt dålig men Elfsborg vann ändå. Målet kom dock inte förrän efter ca en timma, och jag missade det för att jag pratade med syrran då.. hehe. Men det var kul iaf och är glad för att Elfsborg fortfarande ligger bra till i tabellen. Jag tror de kommer komma topp 3 i år :).


Så här bra utsikt hade vi :). Lite svårt att se när det blev farligt på motsatta planhalvan bara.

Ska nog på konsert ikväll med Louise och Emelie, var tydligen gratis så varför inte. Sen måste jag hämta farmors bil också så jag kan ha den imorgon. Tycker det är onödigt att köpa busskort för några dagar nu bara så jag ska köra till gbg. Sen imorgon efter skolan ska jag direkt till Helsjön för att fira Stina som tar "Studenten". Jag vet inte riktigt om det verkligen är studenten, men hon kommer ha studentmössa och något sorts firande iaf. Ska bjuda henne på resturang i present :D.

Oj, tjena. Nu regnar för fullt ute. Och jag som tänkte gå till Assberg..

går det att bli blondare?

Nu håller jag på att ladda för fullt inför match, ska iväg och kolla på Elfsborg-Trelleborg på borås Arena om en stund. Syrran är här och vi håller på att blondera hennes redan blonda hår ;).. Det kommer bli typ vitt. hehe. Kanhända att det blir en bild på det sen, men jag lovar ingenting. Är så kass på att lägga ut bilder så det inte är sant!

För övrigt har jag världens jävla träningsvärk idag. Har varit lite kämpigt att gå i trappor efter gårdagen ;). Men jag har ju vart med om värre än så ... typ träningslägret i tyskland, ajajajajaj vad jag hade ont i låren då!

Annars är allting så perfekt. Är nöjd med mitt liv för första gången på länge. Sommaren är på väg nu, jag har pengar och det går bra i skolan :D. Dessutom har jag så många fina vänner som jag älskar :). Tack för att ni finns.

Ska dra nu, blir fröllan i all hast innan det bär av till Borås .. jää

/Puss och kram  


jäää

Denna dagen har varit lite konstig faktiskt. Fast bara lite.

Vaknade i hajom imorse, fan vad gött jag sover i syrrans säng :P. Vi skulle haft "Harrypotter-maraton" men som vanligt somnar jag efter andra filmen. Såg istället klart alla imorse. Så klockan 13 hade jag inte tagit mig ur sängen än, hehe.

Efter lunch åker jag hem till min kära lägenhet, jag har ju knappt vart här sedan i torsdags och efter nån timme var det dags att dra iväg igen. Blev en väldigt aktiv eftermiddag med en joggingtur till Assberg (helt otroligt att man orkade hela vägen, med min usla kondition!). Sa hejdå till Suss för denna gången och hämtade lite grejer som jag hade glömt, nu sitter hon på bussen hem :(. Känns faktiskt mer och mer att Norge är mer hm för henne än vad Skene är..

Jaja, efter att typ ha kramat ihjäl henne drog jag iväg med Liz för lite basket. Hon har ju lovat mig att lära mig, eftersom jag ska lära henne att crawla :). Gick faktiskt rätt okej och jag lärde mig mycket mer nu än vad jag gjorde när en viss annan person försökte lära mig ^^. Var väl iofs inte så koncentrerad på själva sporten vid det tidigare tillfället utan snarare hur jävla snygg han var i träningskläder ;). haha, det var verkligen såå längesedan =).

Blev en god middag med Liz senare och tog sen en promenad hem vid nio-tiden, ska upp tidigt imorgon igen så bäst att ta det lungt nu. Ska bara se på supernatural om en halvtimme så blir väl det väl. Jo! juste... ska nog stanna uppe lite till bara och betala mina räkningar direkt när pengarna kommer in på kontot :). Bäst så att jag inte hinner spendera dem ;p.

Se ya



pengar är lycka

Det blir lätt en tur till ge-kås nästa vecka. Jag har längtat så mycket att få råd att åka dit och storshoppa, i jättemånga månader. Fick min lönelapp igår nämligen och fick mig en riktigt rolig överraskning. Får en semesterlön på några tusenlappar :P. Hehe, så jävla nice alltså.

För övrigt var dagen igår en riktigt bra dag. Fick massa dricks på jobbet och trivdes, var inte ett dugg trött efter lygnevi. Sen så tog jag en promenad hem till Suss med Anneli som sällskap i telefonen. Suss och jag åkte sen och badade. För mig var det första doppet i år :O. Det var kallt, inget jag rekommenderar.. Kom hem sen vid halv 9 och slängde mig i duschen, jag tror jag måste ha slagit personligt rekord i att göra iordning mig snabbt för klockan 10 var jag hos Louise, och då hade jag gått till Assberg och ändå stannat till vid fröllan för att köpa mat :).

Louise var pank så hon kunde inte följa med ut. Jag, suss och Magnus drog till stars senare och firade att mitt rosa lilla plastkort fyllde 1 år! Wiii.. Jag tror 22 maj är min turdag på riktigt <3<3<3

Orkade inte gå ända hem så jag sov hos Louise istället. Vaknade typ när hon kom hem från jobbet imorse, hehe.

Ikväll blir det myskväll i Hajom, ska käka lite snart och sen kommer mamma och hämtar mig. Ska bjuda på tacos :), mumma!

/puss och kram

Godmorgon

Hej hej, idag är jag uppe tidigt för att vara dagen efter och faktum är att det inte är jobbigt alls. Trodde nämligen det igår kväll när jag fick ett jääätteroligt telefonsamtal: "Hej, vill du jobba imorgon?".

Självklart vill jag jobba, så jag ska alltså försöka ta mig till Kinna så här på morgonkvisten, jag börjar klockan 10 idag. wii. Planen var först att jag skulle ta en promenad och smälta gårdagen men med tanke på vädret är det nog inte någon bra idé direkt. Suss lovade att köra mig om det tokregnade.. hehe. Inte varje dag man får åka bmw till jobbet :P.

Igår var förresten helt underbart, vi åkte taxi till sätila, satte oss och drack på bryggan som "the old times". Sen gick vi in och "Hittade the dansgolv" ahahah. Träffade lite gamla bekanta, och även gamla bekanta till Suss "hrm" hehe ;). Sen sjöng jag duett med en gravid Linda Bengtzing, nog tur att inte jag hade någon mick ;P. Men hon hade väldigt svettiga händer, hehe.

En annan rolig grej hände oxå! Ett gammalt strul till mig började ragga på mig, jag fattade inte först vem det var och dansade lite med honom, men jag tyckte hela tiden att jag hade sett honom förut. Sen kände jag igen hans kompis som raggade på Suss. Och när han presenterade sig så gick det upp ett ljus. Jag drog med mig Suss så fort som möjligt därifrån innan han kände igen mig. Han hade nämligen varit lite efterhängsen sist.. hehe.

Nu ska jag ringa och väcka Suss, stackarn ;).

/puss och kram

Gött det..

Ja, det visade sig att min kvinnliga intuition stämde igår. Tydligen hade det blivit något missförstånd, men Suss hann med sista 300:an iaf. Gött det..

Idag har mamma och pappa varit här och vi har satt upp lite hyllor och tavlor. Äntligen ekar det inte längre i mitt vardagsrum! Har även köpt en vinare av pappa med mina enkronor :P. Gött det..

Nu ska jag snart hämta min vinare i Hajom och sen bär det av till farmor som ska bjuda på mat. Currykyckling med ris och sås. Mumma. Gött det..

Ikväll bär det av till Sätila med Sussi, Stina får väl hänga med på ett hörn också. Det blir första Lygnevi för mig i år. Har ägnat ganska mycket tid på att prata gamla lygneviminnen med Moa och Suss det senaste dygnet. Som när Suss shottade tequila i bilen medan jag körde rally på Moas väg. Eller när vi badade i endast underkläder vid bryggan mitt i natten och nästan hamnade på youtube ;). Det var tider det :D. Ska ha minst lika roligt ikväll, dock ska ju inte Moa med för hon ska på bal. Jag och Suss får dricka för henne också då alltså. Gött det..

Ha det! Nu ska jag fira att kristus flög till himmelen för typ 2000 år sedan. Eller not!

/puss och kram

hopplösa människa!

Herregud! Nu får jag ta och ge mig, jag är antagligen riktigt jobbig. Suss kommer hem idag och för en stund sedan hade jag absolut ingen aning om när hon kommer. För har inte pratat med henne sen i söndags och då blev det vääldigt hastigt. Sen har jag inte fått tag på henne. Nu var det så att Stina ringde för ett tag sedan och sa att hon inte hade varit med bussen. Jag bara: "Va??", vad vet hon som inte jag vet? Hon påstod att hennes mamma hade pratat med suss mamma vid busshållplatsen när dem väntade och att suss inte hade varit med bussen som kom.. ehh.

Jag försöker såklart få tag i suss då men det är hopplöst som vanligt :/. Då frågar jag Moa om hon vet något och hon säger att Suss skulle vara framme vid 22 tiden... Eh?? Jag tror nog mer på Moa faktiskt men detta ger mig ännu mer panik. Jag kollar upp på swedbus hemsida när bussen ska anlända och mkt riktigt är det klockan 22.00.

Varför får jag då panik? Jo, om det stina säger stämmer innebär det ju att hon inte kommer bli hämtad i gbg av sin mor utan har tänkt ta bussen hem. Det går en 300 från terminalen prick 22.00. Om swebus är 5 minuter sen kommer hon att missa den. "nästa" 300 går klockan 23.15 men den går bara på fredagar. Jag vet att hon har kollat fel på det förut och då har jag varnat henne. Men jag vet ju hur hon är!

Det är sjukt att jag inte kan lita på att hon inte kan klara av detta själv! Ska jag föreställa någon sorts mamma åt henne. Jag brukar tänka att nån måste ju hålla iordning på velpottan! Men nu ska jag faktiskt låta det här vara och kanske ringa henne klockan halv 11 och se om hon sitter på bussen. Om jag får tag i henne vill säga! :/ hm hm hm.

Ne, ikväll ska jag faktiskt umgås med Anneli. Lugna ner dig Saab!

/pussisar

Yes!

Just nu är jag typ så här glad:



Idag fick jag min upprättelse! Allt var jättebra och fick ingen negativ kritik alls, bara massa positivt. Han som bedömde mig sa till och med att jag egentligen är mycket längre i min utbildning än 2:a terminen. Om man inte visste skulle man kunna tro att jag hade läst mer. Så bra och säker tyckte han att jag var!

Har dock lite blandade känslor när det gäller detta. Är också ganska arg över att jag har gått och tänkt massor på det här i ett halvår i onödan!! Jag fick då faktiskt rådet att tänka över om jag verkligen vill fortsätta min utbildning. Jag tänkte över det noga och kom fram till att jag inte skulle ge upp, och tur var det! Så mycket har jag faktiskt inte förändrats sedan i höstas då det bara var min handledare som hade synpunkter. Jag har faktiskt inte mått särskilt bra av detta och fått sämre självförtroende.

Nog om detta, det är en sak som jag vill lägga bakom mig nu. Btw: tack för alla fina kommentarer :).

Igårkväll kom jag på en brilljant idé! Jag har ju länge varit väldigt seg på mornarna och det har ställt till det en del om jag inte får kaffe el. liknande. Samtidigt har jag grunnat på ett tag om jag ska börja träna på nåt sätt, har ju inte varit särskilt aktiv sedan i vintras. Så jag kom på att jag kan gå upp lite tidigare och hoppa hopprep i 10 minuter varje morgon innan frukosten. Jag testade det idag och det kändes jättebra och jag fick alldeles lagom med tid till att äta frukost, duscha och förbereda mig inför dagen. Kom till och med lite tidigare till skolan än vanligtvis. Ska försöka fortsätta så länge jag kan.

Nu ska jag bara gotta mig i mitt nyvunna självförtroende!

See ya :D


nervös och sugen

Så, då är det äntligen dags! Imorgon ska jag bevisa att jag visst duger som lärare och att all den kritiken som jag fick i höstas av läraren som jag då följde var felaktigt (jag hade en väldigt jobbig period och kunde inte koncentrera mig på det som var viktigt). Min VFU-ledare ska alltså komma till praktiken och kolla på min undervisning! Fy vad jag ser fram emot detta, samtidigt som jag är fruktansvärt nervös. Allting är planerat men det vet ju alla att med barn kan man inte förutse särskilt mycket. Det kan bli jättebra och det kan också bli ren katastrof. Önska mig lycka till ;).

Ska nu ägna resten av dagen åt att softa och ta det lugnt, lugna nerverna. Ska fixa lite mat, spela lite och sedan får jag ett kort besök av Stina så jag kan krama henne :). Sugen på godis idag igen, frågan är om man ska lägga pengar på det? Igår köpte jag godis för 20 kr och då kändes det nästan för mycket. Jag har nog råd trots allt..

/pössisar

lite smått och gott

Som sagt har jag haft en vit helg! Jag lyckades hålla det jag lovade mina läsare (och mig själv såklart). Har i helgen ägnat mig åt att umgås med syrran, köra bil, laga god mat, kolla på eurovision och spela xbox. Nu har jag förresten fått ha xboxen hemma hos mig så nu kommer jag aldrig mera ha tråkigt ;).

Jag vet! jag är en nörd, en stolt nörd! :D.

Eurovision igår var väl helt okej, jag fattar väl att folk hade så fullt upp med att rösta på norge så de glömde av Sverige i förbifarten.. Det är bara den som vinner som spelar roll ändå, om vi kommer på andra eller 20:e plats hade inte spelat någon roll. Blev väldigt förvånad att finland kom sist :O Den låten var ju nästan favorittippad va? Äsch struntsamma.

Jag höll iaf vad jag hade lovat och röstade på bosnien hela 2 ggr! Något som stör mig är dock att när jag hade röstat första gången då fick jag svar typ "tack för din röst". Jag antog att de skickade den den rösten var registerad. Men jag fick aldrig någon för den andra, inte förrän jag hade lagt mig klockan halv 1 på natten, och då var ju lixom allt redan över. Jag undrar lite hur det här funkar egentligen!! Någon som var med om samma sak?

Nu ska jag ha min planeringsdag idag. Vore gott med något att snaska på till. Men jag har inga pengar som jag kan avvara *snyft*.

/puss och kram

helg!

Då var det helg igen, fy vad gött :). Jag har löst mitt lilla dilemma nu och bestämt mig för att jag ska umgås med syrran imorgon kväll. Ingen utgång eller fest för mig alltså! Tror knappast att det kommer hända något speciellt ikväll. Ska snart till farmor och fylla i lite blanketter sen ska jag nog ha lite myskväll bara. På söndag har jag tänkt mig att ha en planeringsdag. Då ska jag planera resten av praktiken och så ska jag skriva lite på arbeten som ska in innan terminen är slut. Börjar ju bli lite stressigt på den punkten. Tänk att det faktiskt är slutspurten nu!! UUUUnderbart :D.

Idag har det varit väldigt soft i skolan. Vi kollade på Madagaskar (som jag av någon anledning aldrig hade sett förut!) och den var väl rolig :). Sen slutade barnen halv ett, eftersom jag inte har någon särskild lärare att följa på fredagar (min handledare är ledig) så fick jag följa barnens schema. Jag tycker det känns lite dumt att gå hem så tidigt men jag klagar inte ett enda dugg.. 

Längtar nu väldigt mycket till på onsdag då Suss kommer hem. En långhelg blir det ju, med lygnevi och säkert massa annat skoj. hoppas hoppas hoppas att det blir fint väder bara. 

Och suss! Om du läser detta: Ehh, du vet vad vi har pratat om en del på sistone (Åke), jag börjar få lite smått panik över det där nu. Igen! Gosch vad jag önskar att jag inte var så jäkla dum!

Jaja, hoppas ingen annan än Suss fattade det där ;) nu ska jag springa till bussen!

/puss och kram  

helgen?

Det har nu gått ytterligare en trevlig dag på praktiken. Vi var ute i skogen idag och ingeting var jobbigt alls. Annars kan man tycka att det är konstigt att ingenting värre händer då man släpper lös 23 stycken överenergiska barn i vildmarken ;). Men som sagt, det har varit en jättebra dag! Blir på så gott humör när jag är mycket med barn :).

Det går inte att komma ifrån att helgen snart är här. Jag har ett litet dilemma dock, jag kanske ska överväga att stanna hemma denna helgen. Dock försöker folk få med mig på en sak som jag är sugen på. Ska prata med syrran om vad hon ska göra, skulle ju kunna satsa på att spela i helgen (alltså xbox/wii). Det är ju också trevligt.. Som sagt är det ett dilemma.

Btw: Den 7:e Juni är det val till europaparlamentet och jag tycker att alla ska rösta! Det är faktiskt ganska så viktigt för vi har en demokrati här i Sverige och får man rösta så ska man utnyttja det! Själv ska jag faktiskt jobba som röstmottagare i Örby. Idag fick jag mitt schema på posten :). Det blir ju faktiskt lite extra slantar plus att jag får göra något annorlunda.

Nu tänkte jag mig att jag skulle fira att helgen snart är här med lite god mat och kanske en film. Ska strax dra och handla för mina småslantar. Heheh.

/Puss och kram


Eurovision!

Humöret fortsätter att vara på topp. Allt har gått bra idag och barnen har varit väldigt snälla :). Inte så mkt mer att säga om det.

Igårkväll kollade jag på Eurovision! Mina favvosar gick vidare. Dock hade jag velat se Schweiz i finalen, dem har en grym låt men tyvärr var inte framförandet jättebra..

Malena gick såklart vidare, efter den showen tvekade jag inte en sekund på detta! Så jäkla snyggt :). Men hon var inte bäst i startfältet. Jag tyckte faktiskt bäst om bosniens låt (till Amras förtjusning ofc), det var väl en powerballad kan man säga. Dessutom hade sångaren en sån oootrolig utstrålning och sjöng jättebra. Det var även ett väldigt snyggt framträdande!

Så, jag trodde aldrig att jag skulle säga det här: Heja Bosnia/Hercegovina!!  (lr hur det nu stavas?)

Ska antagligen till Louise senare, ingenting att planera till imorgon då det är utedag. Gött mos :).

/puss och kram

great!

Gosh, någonting har helt klart hänt med mig idag, jag fattar liksom inte riktigt vad. Igårkväll var jag helt död efter praktiken och gjorde ingenting annat än att gå och lägga mig efter att Fia hade åkt hem. I morse när jag vaknade hade jag en anledning att gå upp. Det var att jag kunde gå och lägga mig igen när jag kom hem idag!! Nu känns det sjukt att jag tänkte så :/.

Efter 10 rasten idag blev jag mycket piggare! Sen var jag ute på lunchrasten. På lunchen blev det lite stök och det ordnade jag upp ganska bra. Var lite svårt först när jag inte kunde barnens namn i den andra klassen. Efter att barnen hade gått hem hade vi konferens till klockan 4. Jag trodde aldrig att jag skulle få ut så mkt av ett sånt möte, det brukar ju bara snackas massa byråkrati liksom. Men istället blev det att vi diskuterade en del intressanta saker. Nöjd :).

När jag kom hem satte jag mig direkt och planerade lektionerna till imorgon. Jag har tagit på mig att hålla i hela förmiddagen (halvklass*2). Planeringen tog kortare tid än förväntat och då hann jag med att diska, dammsuga, återvinna, handla och laga mat istället. Förstår inte riktigt var energin kommer ifrån??

Har nu ätit och sitter alltså här vid datorn nu. Om en timma ungefär börjar Eurovision, semifinal 1. Eftersom Malena är med ikväll så ska jag bänka mig framför tv:en och heja. Funderar på att fixa en kladdis innan dess. Känns dock som att jag kanske däckar innan jag kommer så långt ;) hehe

Ska nog fundera vidare på det där med kladdisen nu!

/Pussisar :D


frukosttajm

Det är tiiidigt på morgonen, typ halv 8 och jag har kämpat mig upp. Ska snart till praktiken för att undervisa lite. Det är så jävla kul men det tar på krafterna. Somnade ju redan halv 8 igår kväll. Visserligen var jag uppe en sväng vid 9 men sen somnade jag igen :/. Sjukt att det kan bli så. Hoppas bara inte jag blir sjuk nu, barnen har massa smittor som de bär på. kanske får svininfluensan ;) hehe.

Ne nu är det dags at äta frukost, jag hörde precis att micron plingade till!

/pössisar

Ehhhh.

Jag vet knappt var jag ska börja, gjorde bort mig lite igår. Var på kalas först och drack typ en liter vin, det var faktiskt alldeles lagom men självklart var jag ju inte nöjd då.

Stack direkt från kalaset till en fest i grabbarnas spellokal brevid friskis. Det var redigt najs stämning när jag kom och dessutom var man ju enda tjejen oxå bland minst 10 killar, ehh räknade faktiskt inte, hehe. Men som vanligt när man festar med killar så blir man bjuden på det ena och det andra goda. Blev att man shottade 70%ig absint, gott som fan men det var kanske inte jättesmart!! Ja helt plötsligt så låg man där på golvet och däckade..

Fy fan vad dåligt jag mådde, men som tur var hjälpte killarna mig hem. Kommer ihåg att sebastian fick springa tillbaka och hämta mina nycklar som jag kom på att jag hade glömt där uppe. När vi nästan var hemma hos mig.

Tack killar för att ni brydde er :). Jag uppskattar det verkligen. Ska inte göra så här igen..

När jag vaknade imorse var det först ingen fara med mig, tror att jag tänkte typ "åhh vilken härlig morgon". Sen kom minnena, och sen fick jag torka spya brevid sängen (ousch). Då mådde jag inte jättebra längre. Men hade iaf ingen värre baksmälla, mest "dagenefterångest" och var redigt trött. Efter frukost och en lång dusch var jag redo att åka till Borås och shoppa loss med farmor. Fick faktiskt 2 par jättesnygga och sköna byxor från Gina Tricot. Underbart!
 
Så nu är jag hemma och ska börja ladda inför praktiken. Ska bli skönt att komma tillbaka, jag har verkligen saknat det. Nu gäller det att vara aktiv hela veckan :P.

/Puss och kram

helt okej (:

Gomorron folket, vilken underbar morgon vi har :).

Jeanette hörde aldrig av sig igår, så jag fick hitta på annat att göra. Lite orolig för henne dock, jag vet ju om vissa problem hon har. Men jag kände faktiskt på mig hela dagen att hon inte skulle komma så det var väl ingen större chock ändå.

Lyckades få hit "Grannen" (Sebastian) att spela en omgång monopol med mig. Shit vad trött han var, jag trodde han skulle somna på stört vid vissa tillfällen ;). Han gick väl hem vid ett-tiden och sen var det läggdags för mig. Jag är faktiskt riktigt nöjd med min frdagkväll, även om det inte blev någon akohol eller utgång. Man kan ju faktiskt hitta på andra saker än att festa på helgerna.

Ska på kalas senare, mkt sånt i dessa tider, sen kanske det blir fest ikväll. Kul med kalas när man får gratis mat :). Fy farao vad jag är fattig just nu! Som tur är har jag bunkrat upp i förråden men har samtidigt bara en hundralapp att leva på de kommande 2 veckorna. Illa!

Nu ska jag bara slappa i några timmar, kanske ägna mig åt mitt beroende jag har haft sedan jag var typ 10 år: "The Sims"!

/puss och kram

Dagens låt


 

Älskar den här låten, har lyssnat på den ett tag nu men hade ingen aning om att det fanns en musikvideo till den. Tills jag kollade på ztv nyss :). Tycker det är rätt så häftigt att sötnosen Jake Gyllenhaal är gästskådespelare i videon, han är snyggast!

Btw, ser inte ljust ut för grillning ikväll, jag trodde för 5 min sedan att det skulle spricka upp men nu öser det ner igen :(..

Nu skulle Ann varit stolt över mig!

Har precis käkat väärldeens frukost! Jag som aldrig brukar tycka om frukost har ansträngt mig för en gångs skull. Det blev:

  • 2 grova mackor (stora), en med ost och en med medwurst, tomat oxå såklart!
  • Ett ägg
  • Varm choklad
  • Ett glas vatten

Till detta lyssnade jag till James Blunt, en perfekt start på dagen med andra ord ;). Idag ska jag städa, städa och diska lite. Sen ska Jeanette komma ikväll. Det var väl tänkt att vi skulle grilla, men tror det kommer regna och det blir inte så lyckat då. Ska ändå lägga lite kött i marinad, man kan ju steka kött också, hehe.

Sen får vi se vad natten har att erbjuda, är sugen på ett riktigt äventyr. Behöver förresten inte sova på ett tag nu. Jag tvingade mig själv att vakna efter att ha sovit i 12 timmar (somnade 20.00 typ igår!!) hade dessutom ytterligare en underlig dröm. Att jag sov på farmors gräsmatta medan jag var omgiven av massa bin och getingar. Jag ville vakna hela tiden men det gick bara inte! Sjukt jobbigt var det.. 

Nu tror jag att jag har börjat hämta mig från frukosten och börjar få energi till en disk ;). 

/puss och kram 

Helg

Nu har jag helg! Grymt skönt, ska bara ringa lite samtal ikväll och skicka ett par mejl och sen är det nada att göra :)

Har för övrigt varit i kommunhuset idag igen och gått en utbildning inför valet som farmor höll i. Fick reda på att jag får vara i Örby valdisktrikt på valdagen. Ska faktiskt bli riktigt spännande, första valet som jag får rösta i och jag får vara röstmottagare dessutom :).

Sitter just nu och slappar med lite kyckling och kollar på "Sex and the city". Fastnade för ett citat som jag tyckte var otroligt sant:  

"Men who are to good-looking are never good in bed because the know they don't have to"
 
Grymt alltså! Håller fullständigt med..

/puss och kram :P

En annorlunda saga

Ibland önskar jag att jag vore en prinsessa i en saga, en sådan där saga med ett lyckligt slut. Att jag kunde sitta i mitt torn i lyx och mitt enda problem skulle vara när min drömprins dök upp. Han som skulle slåss mot troll och drakar och vandra 1000 mil för att komma till mig. Och jag skulle vara säker på att han klarade det och att en dag skulle han dyka upp under mitt torn och fria till mig.

Men tänk om prinsessan blir uttråkad medan hon väntar, tänk om hon dödar tid med att uttnyttja andra friare, om drömprinsen tar så lång tid på sig att prinsessan ger upp och gifter sig med någon annan och lever ett någorlunda olyckligt liv. Och så kommer drömprinsen till slut fram och då är det försent. Tänk om?

Jag tänker inte sluta vänta än på ett tag, jag har bestämt mig för att jag ska ha tålamod med honom. Men till skillnad från prinsessan tänker jag inte sitta hemma och vänta på honom, jag ska istället få honom att inse att jag är hans prinsessa och det är han jag vill ha. Jag kommer inte att ge upp!  

Btw: Hade en ganska så sjuk dröm inatt igen. Jag tänker inte ta upp den här men den gjorde mig lite orolig för vad mitt undermedvetna försöker säga till mig. Jag trodde jag hade ordning på mina känslor men kanske inte? Ingen idé att tänka mer på det dock. Drömmar är något för sig...

Funderar på grillfest till helgen om det blir fint väder. På gården då. Men får se hur det blir. Nu är det förresten klart att Suss ska med på Lygnevi den 21:a maj! Grymt kommer det att bli, precis som förr i tiden, jag längtar sååå mkt! De sjukaste sakerna som man pratar om i år efteråt brukar hända där :). Det är därför man överlever vintrarna, pga av dessa underbara händelser från sommaren. Jag önskar bara att jag hade haft nyckeln i år. Det var så gött att bara låsa upp en dörr och gå in förut, slippa inträde och allt. Men men, sånt är livet..

Ska fortsätta städa nu och sedan ska jag på möte i kommunhuset. Det är min dag det :)

/puss och kram

Lite störd dag

Jag håller på att få livskraften tillbaka, kanske var det regnet imorse, jag tror det behövdes. Men sen så har jag pratat mycket med nära och kära på sistone oxå :).

Började med att jag vaknade imorse, som jag vanligtvis brukar göra (märk vanligtvis ;)). Idag kunde jag inte missa bussen för jag hade lovat att luncha med Anneli idag, så för att vakna till satte jag på musiken på min walkman. Jag vet inte riktigt vad jag gjorde men tydligen så råkade jag radera både min ringsignal och min smssignal då. Det fattade jag inte förrän typ vid 3-tiden då jag hade missat några samtal pga av detta, hehe. Men så oerhört frustrerande bara!! 

Träffade altså Anneli vid lunchen och även en trevlig grabb vid namn Jimmy. Vi käkade på Subway och sen blev det varsin glass på donken. När vi hade lämpat av jimmy sprang vi runt i vasastan och letade efter en adress som en viss mystiskt person sa att han bodde på (någon kontakt anneli har på msn men aldrig träffat.) Adressen visade sig tillhöra ett hotell helt och hållet. Misstänker stark pedofilvarning där alltså! Uschimej..

Kom ganska nyss hem och är lite hungrig efter tuppluren på bussen. Stina har varit här en sväng och jag har försökt fixa hennes dator, inte så lätt att jobba under stress dock så lyckades inte. Trodde att det var ett jätteenkelt problem, hennes explorer funkar nämligen inte fastän typ msn och så funkar jättebra. Kollade brandväggen och så men det var inte det. Mysko alltså!

Btw, fick syn på en bild på annelis fon förut och jag tyckte den var sååå rolig. Bad henne skicka den till mig så jag kunde lägga ut den här. Älskar att göra narr av mig själv alltså! Hehe.. Jag hade nog kul iaf (taget på toaletten på Lounge för ganska många månader sedan).



Blir så otroligt festsugen nu, ahahha!


/puss och kram


Dagens låt


någon som kan tyda dessa drömmar?

Detta är ganska så galet, men jag tror seriöst på att jag håller på att bli lite deprimerad eller nåt. Jag har en ganska så stor skräck för att bli deprimerad, efter att jag har sett folk som har blivit det, så jag vill gärna se "the signs" innan det är försent. Men vad vet jag? Jag är ingen psykolog.

Iaf, idag var det tänkt att jag skulle upp till skolan. Klockan halv 7 hade jag ställt alarmet på, och jag vaknade. Men självklart tänker jag "Nej, jag orkar inte med skolan idag". Visst om man gör det nån gång ibland men inte varje gång, jag har inte varit uppe sen i tisdags bara för att jag inte orkat. Sån har jag aldrig varit förut.. 

Dessutom ligger jag kvar i sängen till klockan halv 2 och går upp bara för att Sofia ska komma hit och jag måste äta frukost innan det, visserligen jobbade jag igår, men så trött borde man väl inte bli. Isf är det illa i sommar då jag jobbar 6 dagar i veckan i juli. Det är mer än jag jobbar på 2 månader, som jag kommer jobba på en vecka.. 

Jaja, nu ska jag inte prata om deppiga saker. Mina drömmar har varit väldigt sjuka på sistone, för någon vecka sedan så drömde jag att jag ringde till Suss, och att hon faktiskt svarade!!=O Häromdagen så drömde jag att jag fick en rosa Ipod av en kompis men jag var tvungen att lämna tillbaka den därför att den skar sig mot min illoranga klänning. Det var en hemsk klänning som jag aldrig skulle ta på mig, men i drömmen tyckte jag att den var jättefin! Ehh.. 

Inatt drömde jag massa wierd. Först drömde jag att vi var i skolan, idag skulle vi haft datorkunskap och därför drömde jag om att vi hade det. Det sjuka var att Amra var där, för jag hade sagt att vi skulle sitta i datasalen idag och då tyckte hon att hon också kunde komma eftersom hon behövde en dator (ända från uppsala). Men Amra, vilken snygg frisyr du hade fått, fråga mig nästa gång vi pratar så ska jag förklara den för dig, men den var ashäftig alltså! Iaf, så blev Amra utkörd när våran lärare kom på att hon inte gick i kursen, så du fick åka tillbaka till Uppsala Amra :/. 
   Sen drömde jag ännu värre, jag åkte tåg därför att jag och massa andra flydde i en väldig fart från någonting som hade förstört våra hem tror jag. Vi reste alltså jättelänge tills vi åkte på en jättehög bro med havet nedanför, problemet var bara att bron och rälsen var gjord utav pepparkaka (????) så det gick sönder och tåget föll i vattnet, men som tur var fick vi (fråga mig inte vilka de andra var) lifta med fåglar till andra sidan bron. När vi kom fram upptäckte vi att våran magiska prinsessa var borta (liten och grön) och vi hade hamnat på ett jättekonstigt ställe. Tänk ett sagoland med alla möjliga sagofigurer blandat med Jurassic Park, ehh.. Jag hittade iaf någonstans att bo, hos en jättetrevlig familj, de var lite håriga bara, hehe. Men de skyddade oss från dinosaurierna genom att skjuta dem med någon sorts giftpil om de kom för nära huset. Tillslut så hittade den magiska prinsessan oss och då vaknade jag. Sjuk sjuk dröm alltså!!

Nu har Sofia kommit och jag ska väl underhålla henne typ, orkar inte!! Ikväll ska vi på Elfsborg-IFK och självklart hejar jag på Elfsborg <3333 Sofia däremot hejar ju på IFK och hon vill alltid fajtas om vilket lag som är bäst, nu när hon kom in t.ex. så spelar hon "änglarna från göteborg" på jättehög volym på mobilen. Jag som precis har vaknat blev jättetjurig över det. GAHHAHH.

Btw: Grattis Mikael på din födelsedag, tänka sig att du redan fyller 21! Var det inte nyss vi pratade om hur du skulle fira din 20-årsdag? Hursomhelst, hoppas du får många fina presenter :)

/puss och kram

trevlig gårdag och jobb som väntar

Igår hade jag verkligen fullt upp med att vara social! Först drog man till "Liz" (av begäran så stavar jag det med z, hehe). Jag, Liz och Emelie grillade lite, en trekvart han jag stanna och fick i mig en korv innan mina föräldrar kom och hämtade mig, vi skulle ju på 60-års kalas. Där blev det oxå grillat och jag prövade faktiskt baconinlindad mussla som var på grillspettet, jag vill minnas att ett ex till mig sa att det smakade väldigt gott. Men tyckte inte det var nåt speciellt med det. Ska nog inte äta det igen, har väldigt svårt för slemmiga saker..

Efter kalaset (hade för övrigt fått i mig gaanska många glas vin) så hoppade jag av i Kinna och mötte Louise, vi satte oss på Stars och köpte varsin cider och tjötade lite. Det var trevligt. Fick för övrigt en gratis drink av ägaren på Stars. Han sa att det var för att jag var där så ofta, hehe (Jag borde fått extremt många gratisdrinkar på Lounge isf.) Var någon melondrink och det var en 8:a påstod han iaf. men jag kände knappt smaken av alkohol, hm hm.

Nu ska jag kolla bussar för jag ska jobba från klockan 12. Underbart med lite extra kosing, dock tar det lite emot att jobba mellanpasset som jag tycker är värst. Men men, vad gör man inte? Glad att jag inte var på lygnevi igår, hade tydligen varit kaos där. Extrem kö in och slagsmål och fylla lite varstans. då hade jag nog varit tröttare nu. Efter att ha sovit hos Liz inatt känner jag mig utsövd :) goare säng får man leta efter :P

Ska dra nu.

/pözz

grilltajm

Kom precis hem från mina föräldrar i Hajom, stör mig en del på dem då de inte kan passa tider så jag kommer försent till saker och ting. Åhhhh..

För övrigt har jag blivit brun idag. Syrran är fruktansvärt avundsjuk för att jag blir solbränd så lätt, men jag har ju en ganska bra grund från i vintras när jag var utomlands, så det går snabbt nu. Tidigare har jag haft det mycket värre att få färg, då har man ju varit världens blekfis på somrarna. hehe

Pratade med Anneli i fonen precis, fällde en och annan tår då samtalsämnet blev lite jobbigt. Det känns bra att ha vänner som hon i svåra tider som dessa. Känns alltid lite bättre efteråt.

Snart ska jag bege mig till Louise, blir att grilla litegrann. Senare ska man på släktkalas och grilla där med. Öm, blir väl till att inte äta för mycket hos "Lis" (haha, grymt smeknamn jag kom på) så att man har lite plats kvar för flintastek o så. hehe. 

Och nej, jag ska faktiskt inte till Lygnevi ikväll, tro det eller ej! Är faktiskt mer sugen på att dra till stars och sätta sig och ta en öl med en kompis. Fast egentligen har jag inte pengar till något av det, är helt bankorutto. får försöka fixa pengar på nåt sätt. 

Ska göra mig fin nu, så har inte tid att sitta mer framför datorn. 

/puss och kram 

ps. blev jagad av en geting förut och fick näsblod pga av att jag blev så rädd, hehe. Min fobi är nog obotlig tror jag

Dagens låt


fan

Hej, jag vaknade redan för en timma sedan och kunde inte somna om. Orolig sömn också pga saker som gör mig orolig. Klockan halv 4 (redan) var jag hemma inatt och somnade hyfsat snabbt, sen ringde Louise klockan 4, hehe. Så alltså, jag borde sova nu men fixar det inte.

Jag måste erkänna att det var jättetråkigt igår, det enda som var kul var typ att dansa med Emma, men herregud vad mycket folk det var på Societen. Och folk som försöker ragga vid exakt fel tillfällen. Jag blev så arg att jag hade kunnat slå ner killen, vilket jag nästan gjorde, ehm. Nykter på Societen är egentligen ingen bra kombination!

Trodde jag skulle somna när jag körde hem, men var så uppskärrad att även om jag hade försökt sova hade jag misslyckats. Fan säger jag bara!

Nu längtar jag istället till sommarfester här hemma utan ett dansgolv fyllt av glassplitter. Bara sitta och umgås vid en grill och sånt. Är trött på att gå ut och dansa, jag har tappat gnistan känns det som.

/puss och kram


RSS 2.0