tisdag

Meningen är egentligen att jag ska sitta på föreläsning just nu, men jag gav upp! Har varit jättekonstig och helt lost idag. Dagen börjar hemskt med att jag måste stressa iväg eftersom jag vaknar 20 minuter innan jag måste gå och går upp 10 minuter innan! Det gick sådär bra.

När jag kommer till gbg kommer jag på att jag har heldag och har inte gjort någon matlåda (PLANERING Sabina!!) och har ingen större lust att lägga pengar på mat då jag gjorde åt massa på shoppingen igår. Men det får gå... Jag köper även frukost och sätter mig i humanistens kafé innan jag börjar.

När jag ser att jag börjar om en kvart så går jag till toaletten och ställer mig i kön. Efter ett tag känns det som att någonting saknas. Jag har glömt min väska i cafét!!! Jag springer snabbt tillbaka och som tur är är den kvar. Nu hinner jag inte ställa mig i toakön igen så jag går direkt till Svenska institutionen som ligger ute i parken, där vi brukar vara. Nästan framme kommer jag på att det hade ändrats sal på schemat och jag har ingen aning om var den salen ligger :O plus att jag börjar om 5 minuter. Jag går tillbaka till huvudbyggnaden för att kolla på tavlan och det visar sig att salen ligger längst in i huvudbyggnaden. Får springa dit och uppför massa trappor och alla är redan där när jag väl hittar, plus att man svettas som en gris!!

Väl på seminariet så ska får vi en diskussionsuppgift. Varje grupp ska diskutera en bok i kurslitteraturen som man har läst. Jag har läst 2 av dem 4 böckerna som vi fick välja mellan. Självklart så väljer jag av misstag fel bok, som jag inte har någon aning om vad den handlar om!! Så då sitter man där med 3 andra som har läst boken väldigt utförligt och diskuterar massa punkter. Jag hänger helt enkelt på deras diskussion men man kände sig en aning dum faktiskt. Fast tror dem köpte min improvisation helt. Det handlar bara om att ge skenet av att man kan.

Iaf. När våran lärare släpper oss 10 minuter försent så är det såklart en mil kö till maten, plus att dagens sallad som jag hade tänkt mig innehåller skaldjur!! Då gav jag upp och åkte hem, orkade verkligen inte!! Pluggar hemmavid istället, jag vet ju rubriken på föreläsningen o så...

Nu ska jag beställa böcker. Det kommer bli dyrt, suck...


Lördag

Suck. Fredag igår och det utveklade sig till fest. Vad ovanligt ^^. Blev ett trevligt korvkalas på snickarn. Sandra kom och räddade mig från alla korvar ;). Sen tog spriten slut och då var det till att dra till Stars. Skönt sällskap, men STARS!! Fan vad jag hatar det stället egentligen. Men måste man så måste man.

Vi gick lite tidigare därför att det var tråkigt. På vägen ner till Kinnasten stötte vi på 3 småtjejer som var jääättefulla! Direkt när dem såg mig så frågade någon om jag var Sofias syster. Hahahahhaha! Kul att några fulla drogpåverkade (de pratade om droger...??) tjejer som verkade helt körda i huvudet känner min syster. HMFF.

När vi till slut fortsatte efter ett mycket givande samtal med småglina så kom förvånansvärt Emils föräldrar förbi och plockade upp oss. Klockan 2 mitt i natten. Fan vad soft!!

Idag har bara varit misär. Suck. Men lyckades hämta bilen i Kinna iaf. Och pizza. :) Äntligen är jag i fas för att skriva!

BTW! Kursen som jag har börjat verkar vara jättebra... Var på en sjukt bra föreläsning igår. Perfekt slut på veckan =D

Ikväll, vad händer ikväll... troligtvis ingenting alls. Ska ladda inför nästa helg istället. Hotellet ftw!!

Fan det är redan mörkt. Kanske ska gå och väcka gubben nu ;)

PÖSS

tisdag

Igår var jag sjuk, och när jag somnade så hostade jag och snorade som jag vet inte vad. Idag sov jag till 9-10 tiden och gick upp för frukost. Efter någon timme ungefär så kom jag på att jag inte hade hostat en enda gång sen jag gick upp. Näsan var alldeles okej också. Det är inte helt bra. MEN! Det är mycket bättre än jag någonsin hade kunnat tänka mig!! :D Fan vad gött..

Och tur är det väl att det är bra. Ska ju börja på nya kursen idag och då är det mycket viktigt att jag har mina tankar samlade. Har varit lite krångel för mig att få läsa den här kursen men igårkväll fick jag ett mejl om att jag var med på uppropslistan o så. Fan vad lättad jag är!!

Igårkväll hade jag mys med fia och mamma. Det var trevligt! Vi kollade på idrottsgalan och prövade en ny chipssmak. Sourcream och Bernaise. Den var helt okej faktiskt men tror att man tröttnar på den ganska så snabbt. Sen var det OLW och jag är inte så förtjust i deras chips.

BTW! Idrottsgalan började väldigt bra faktiskt! Jonas Jerebko från Kinna tog hem priset som bästa nykomling. Eftersom han inte var där fick hans mamma ta emot priset åt honom och hålla hans tal, mamma visste precis vem hon var eftersom hon har varit på samma föräldramöten som henne o så. Jag trodde ALDRIG att han skulle vinna. Känns så sjukt att min förre detta klasskamrats bror plötsligt blivit världskändis! Jag träffade honom så sent som i våras (på fyllan såklart så jag gjorde väl bort mig så fruktansvärt, kommer bara ihåg små fragment av den kvällen).

Såå, nu bär det snart av till gbg. Och lite nervös är jag allt. Kommer jag känna någon? Kommer kursledaren vara helt körd i huvudet? Kommer vi få en hel hög med litteratur att läsa till nästa vecka? SUCK vad allt är oklart när man går på universitet...

Pusshej

kusinerna

Syrran hittade den här bilden på bdb. Den togs i somras på Joels dop. Alla kusinerna (fast nu har det kommit en till)...



Jag står som ni ser i mitten längst bak. Jag är äldst av kusinerna. Näst äldst är Jossan som har minstingen Joel i famnen. På min andra sida står min syster Sofia. Sen i mittenraden står/sitter (från vänster) Kaj, Jesper och Jonathan. Busiga Liv är längst fram.

När lilla Jimmie ska döpas så tycker jag att det blir ett nytt kort..! Han saknas ju eftersom han inte var född då. Sen blir det nog inga flera kusiner.

Längesedan vi träffades. Kusinträff snart??

Lördag

Älskar helg. Det är så underbart, särskilt när man inte jobar eller är överdrivet bakis. Drack faktiskt ingenting igår om man räknar bort vinet som jag drack till lunchen för att fira att kursen var slut :D Lite vemodigt dock då jag inte ska läsa samma nu i vår som mina kära kurskamrater. Jobbar så bra ihop med dem ju! Idag har bara varit en bra dag hitills. Älskar livet just nu!!

Ikväll blir det biljard med gänget. Syrran ska hänga på oxå, ska bli spännande att se hur hon beter sig bland alla mina nära och min kära. Hon börjar bli stor nu faktiskt. Man kan tillochmed umgås med henne normalt!!



jag kommer äga sönder alla ikväll. NOT ! ;)

torsdag

Bli medlem och få en gratis invite till spotify premium. Det finns ett par andra grejer att välja på också...

http://www.premiuminvites.com/?r=106362

Hur bra som helst ju!

onsdag

Känns som en bra dag idag faktiskt! Har fått mycket gjort. På bussen imorse började jag kladdda ihop lite på arbetet jag blev tvungen att skriva om. Det flöt på bra och fick en bra plan på hur det skulle se ut. I skolan kändes det också bra med grupparbetet. Redovisning på fredag och det verkar som att man är i fas trots allt. Imorgon ska vi gå igenom allt och se till att allting är helklart. På bussen hem gjorde jag klart kladden för arbetet. Blev till och med klar innan vi körde av motorvägen. Mådde illa ändå. BLÄ. Men det blev gjort iaf :) Nu är det äntligen renskrivet och inlämnat och jag är mycket mer nöjd med det nu!

Nu har jag lyxat till det med ett bad och bara slappat i någon timma. Fia är på väg hem till mig och vill bjuda mig på pizza. Hon har hittat sin plånbok och vill såklart fira. Ska nog dock ta något mer hälsosamt, som en sallad kanske...

Ikväll blir det basket med Liz :D!! Det var längesedan. Närmare bestämt över två år sedan då jag och mitt ex var och kollade. Shit vad längesen asså!

Nu måste jag ta på mig kläder. See ya

tisdag

Fan vad jag är less på skolan just nu! Skrev ett arbete som bara skulle vara på 1 A4-sida igår och skickade in. Det var såå gött att få det gjort så jag får godkänt i den delkursen. Tyckte det var en väldigt onödig uppgift men måste man så måste man. Till min frustration får jag då ett mejl tillbaka idag och måste skriva om allting eftersom jag tydligen har tolkat uppgiften helt fel!! SUCK  Jag måste få godkänt på delkursen innan tisdag då nästa kurs börjar, om jag inte är godkänd är jag heller inte behörig för kursen... ÅÅÅH.

Idag har jag ändå haft det ganska så trevligt. Jag har ju sagt att jag ska vara lite hälsosammare nu ett tag och idag var Liz här och vi lagade mat tillsammans och gick till gymmet sen. Underbart skönt alltså!!

Blev strimlad sjömansbiff med sås och hasselbackspotatis+en grönsallad med vinägerdressing. Mumma :P



Blev en hallon/banan-smothie till efterrätt med. jag har med andra ord invigt min mixer. Den fungerade jättebra!

Trots att jag mår bra efter träningen så är jag arg och frustrerad och dessutom saknar jag dig.. <3  Vill att det ska bli helg snart...

Nu ska man sätta sig och göra färdigt projektrapporten. Om jag orkar...

Over and out


haha!

Jag skrev för ett tag sedan att Avatar påminde om Pocahontas. Kolla in det här:

http://www.scene-stealers.com/wp-content/uploads/2010/01/jmrmb.jpg

söndag

Så, då är helgen slut. Vad har man gjort då?

Fredagen var underbart rolig, hemma hos Moa och kollade på kattungarna och flummade riktigt jävla mycket. Jag håller med dig Suss att vi måste träffas oftare när vi har så roligt tillsammans :D



Lördagen var också rolig på sitt lilla sätt. Åkte iväg till Borås på förmiddagen med Emil och Jocke för att inhandla lite grejer. Det är ganska spännade att gå i affärer med killar. Hur dem genast drar sig till alla "manliga" affärer med verktyg och teknikprylar. Det är en helt annan sak att shoppa med tjejer.

Emil var så snäll och bjöd mig och Jocke på lunch sen, hemmagjorda köttbullar med potatis och sås. Ja, jag har skaffat mig en kille som KAN laga mat. Helt sanslöst bra faktiskt :) Blev fest hos Erik sen på kvällen och firade Mea som fyllde 18 år. Det var väl kul men fick en sån dära "prataallvar-fylla" som jag får ibland. Åkte hem ganska tidigt, och tur var väl det! Annars hade jag nog blivit VÄLDIGT full!

Vi får inte glömma det andra födelsedagsbarnet den 9:onde januari. Min goda vän Stina fyllde 21. Hon var dock inte med oss utan firade i ro med sin pojkvän i Borås. Grattis Stina igen!





Idag har jag jobbat, hela dagen. Kom precis hem och är lite seg. Inte "sova-seg" utan bara seg.. Har varit en påfrestande helg och har inte riktigt fått tillbaka all energi efter att jag har mått lite dåligt i veckan. Tur att jag har sovmorgon imorgon iaf :D

Nu blire duschen och sen läggdags. Ingen Johan Falk för mig ikväll inte!

Pöss

fredag

YAY! Jag fick VG på energitentan och har härmed lyckats få VG på två av tre delkurser hitills. Vi jobbar nu med den sista och om jag får VG på den så får jag VG i kursen. FAN vad underbart det skulle vara. Det har egentligen ingen större betydelse tror jag men det är bara sån skön bekräftelse :) Att lyckas få det högsta betyget på en kurs på universitetet är fan status. Särskilt när man inte är äldre än 20 år. Är jätteglad nu =D

Det märks verkligen att man har satsat mera på skolan denna terminen. I resultat och på hur mycket roligare det är nu. Jag trivs i den här kursen, synd att man ska byta snart :(. Svenska F-6 blir det nu om 2 veckor ungefär!

Nu ska jag fira med lite mat(lunch)...

PÖSS

torsdag

Åh jag är så seg i huvudet idag! Fattar inte riktigt vad det är men har fått en liten förkylning. Hursomhelst har jag inte fått gjort ett skit idag än. Gick upp vid 11, tänkte äta frukost men kom på att jag ska nog gå och handla lite först. Innan jag går iväg till willys börjar jag prata med bästaste Anneli på msn. Vilket blir ett skypesamtal på 40 min!

Klockan hinner bli 13.00 innan jag kommer iväg till Willys. Hungrig som jag är så skiter jag då i frukosten och går direkt på lunchen. And thats that. Borde egentligen jobba med skolarbete nu men det får bli i eftermiddag. Nu är det inte längre någon idé då jag har tid klockan 3 borta vid kungsfors. hehe. Jag måste väcka hjärnan på något sätt!!

Stina kommer nog en sväng sen också. Yay! Hon kommer säkerligen tjata en massa... suck!

Åhh  jag är trött, piss!! Har nog sovit för länge idag...


onsdag

Jag kommer hem, det första jag ser är en påse från Media Market. Huh? Tänker jag, har jag varit där? Ja just det! Jag var ju där igår, med Johanna. Köpte visst en smörgåsgrill och lite annat.

Jag tar av mig mina snöiga stövlar och tar av mig jackan. Går in i lägenheten och kollar mig omkring. Var det verkligen igår jag var här senast, Det känns inte riktigt så. Fan det VAR igår! Men jag stressade när jag kom hem efter skolan så jag tänkte väl inte ens på att jag var hemma. Jag skulle på middag, till hans föräldrar. HMM. Jag var nervös, och stressad. Bussen skulle gå om en trekvart. Åh det var snö ute.. jobbigt!!

När jag kom hem till Emil var jag en snögubbe, jag gick från kinna by ner till hans lägenhet. Kunde dock följt med bussen ända ner, men är man dum ihuvudet så är man. Inget mer med det. Mitt nyduschade hår hade frusit också, hade inte hunnit torka det helt torrt innan jag fick springa till bussen. Usch. Det var kallt ute. Det är det fortfarande förresten.

Sen åkte vi. Till hans föräldrar, jag undrar jag vad dem tyckte att jag var för mupp. Hans syster m. familj var där med. Kul. Har jag nämnt att jag har en fobi för att träffa andras familjer. Jag hatar det, innan jag lär känna dem förstås. Det gäller inte bara killar utan även kompisar. Men någon gång måste vara den första, så jag bet ihop och spelade med. Kanske inte så välspelat om jag tänker efter nu i idag. Men jag gjorde inte bort mig iaf. Vad jag vet...

Jag åt svamp, och jag tyckte det var gott. Det var konstigt. Har aldrig gillat svamp förut. Jag älskar dock doften av kantareller, den är gudomlig, men jag har aldrig kunnat äta det. Men nu smakade det plötsligt som det luktade. Sen åt jag rom med, det har alltid äcklat mig, men inte denna gången. Fast jag var inte mig själv igår. Tydligen inte.

Vi kollade på film igårkväll. Jag var jättetrött och filmen var inte alls läbbig som den skulle vara. Vad kan vara läbbigt när man har världens finaste brevid sig. Det går inte att bli rädd då. Nästa gång jag tittar på skräck ska jag vara ensam. Här på Hedbo. Dåå blir saker och ting mycket läbbigare =D.

Vad har man gjort idag då? Jo exakt samma sak som igår. Vi var och åt hos hans föräldrar och sen kollade vi på film. Jag måste erkänna att jag är lite uttråkad faktiskt. Fast det kanske är bra ibland. Det är bättre än många saker, som att tvätta tillexempel. Men det gick lite bättre idag, att äta hos hans föräldrar alltså. Ja filmen var också bättre tror jag bestämt. Jävla sjuk film. Kommer inte ihåg vad den hette dock. Sjuk var den iaf, det var en lönnfet Johnny Depp som spelade en av huvudrollerna. Haha.

Jag är inte trött, bara lite apatiskt. Är otroligt sugen också, på mat alltså. Konstigt, har inte känt såhär på ett bra tag. Vill bara gå till frölisch och käka en stor fet hamburgare. Men det går inte för då når jag inte mitt mål i Wii fit. hehe. Jag är några kilon ifrån. Ska nog inviga min smörgåsgrill istället. Stoppa in en Pågen Subs. Inte det allra bästa att "smörgåsgrilla" men det får gå. Det är det enda brödet jag har. Så det så.

Nu kurrar magen, dags att lämna datorn i några minuter.

Btw. Har jag nämnt att min pojkvän är finast? Jo det kanske jag har.. äsch, jag säger det igen. Min pojkvän är finast :D (Nyårslöftet Emil, jag jobbar på det!)


Måndag

Usch vad jag hatar måndagar! Jag AVSKYR måndagar. Särskilt måndagar efter ett lång ledighet... Idag har varit en förfärligt jobbig dag med tanke på att jag har blivit lite småsjuk :(

Men det är bara att ta nya tag med skolan. Jag ska vakna klockan 6 imorgon bitti. Gillar inte!

Känner egentligen inte för att skriva någonting just nu. Fattar inte vad jag gör här överhuvudtaget! Uscha..


2010

Det är lite svårt att acceptera, men det är faktiskt ett nytt år nu! helt otroligt faktiskt... Vad tiden går fort menar jag. Har dessutom nästan helt bytt umgängeskrets sen förra året. Till det bättre då förstås. Tänker tillbaka på 2009 och alla fruktansvärt dumma saker man gjorde, och vad full man var hela tiden, och i skolan gick det inte bra heller. Det värsta var nog den där sista lördagen på Lounge, innan dem stängde. Jag har nog aldrig haft en sån ångest efter en fylla som jag hade då, jag hade nämligen ingen aning om vad jag hade gjort på hela kvällen, och ingen annan visste heller. Vi kollade på "baksmällan" igår och tänkte lite på det faktiskt. Då vaknade jag på morgonen, i min egen lägenhet. Massa andra folk låg på golvet, soffan, och i sängen. Jag hade 200 kr i fickan och när jag kollade mitt kontoutdrag hade jag inte ens tagit ut pengar. Plus att jag saknade vissa klädesplagg som var spårlöst försvunna. Hehe.

Med den kvällen kan man summera min första halva av 2009. Men i somras så började jag tänka om, fast bara började. Ibland hamnade man i dem gamla vanorna och det var nog inte förrän oktober som det hände något som fick mig att inse att jag kan inte hålla på så här längre. Så jag slutade höra av mig till folk som inte var bra för mig, visst bröt jag inte kontakten för de var fortfarande mina vänner, men jag slutade festa på samma sätt. Tänkte mera på mig själv och på mitt eget bästa. På vad jag egentligen ville med mitt liv. Började träna på gymmet också och koncentrera mig mera på skolan. Det har varit väldigt lyckat och jag har uppnått mera än jag någonsin kunnat önska mig. När vi firade nyår denna gången så kände jag att jag faktiskt hade en framtid som var värd att leva för. Jag har nog aldrig riktigt känt så förut. Helt plötsligt var det så lätt att glömma det gamla och börja se framåt. Jag känner på mig att det kommer hända mycket i år. Mycket bra saker :).



Puss på er alla och hoppas ni får ett bra år =)

RSS 2.0