Lördag

Jahopp, i går var väl en rolig kväll, I guess.. Fast börjar kännas lite som att alla fester är likadana. Tror jag ska ta ett break snart. Kanske ta en vit helg, eller två... Fast inte riktigt än. Framåt slutat på november, början på december blir det till att ta det lugnt. Tänkte att det skulle bli annorlunda igårkväll med tanke på att vi skulle klä ut oss och så. Men icke sa nicke. Nej jag har börjat tröttna på att Stina blir aspackad varje gång och gör bort sig, eller att man måste dricka någorlunda mycket för att man ska bli lite social, och att man när man är väl har druckit så nöjer man sig inte med sällskapet utan börjar skicka massa fyllesms! Jag måste för fan skärpa mig!

Kul iaf att Suss har fått sin lägenhet nu, den var verkligen jättefin! :D

Sitter nu färdig och redo för gala. Förra galan var lite jobbig tycker jag allt då man inte kände särskilt många, då satt man iaf med sina kollegor från Kinna. Det kommer inte ske i år. Nu kommer vi sitta blandade med andra hallar! Men det kommer säkert bli jättekul ändå. Förra gången gick jag ju därifrån vid 9 därför att andra saker lockade, men i år ska jag se vad som händer när baren öppnas och det blir dansgolv :D tihi.

Snygg outfit annars. Min snygga röda klänning och en svart sjal som jag har knutit på ett speciellt sätt. Gillar att sticka ut :) (vilket dem som känner mig vet för längesen). Inte mycket drickande ikväll för mig heller, jag har inte med mig något förfestmaterial och man får bara dricka till maten. Pengarna ska jag försöka hålla hårt i! (Iofs har man hört talas om att drinkarna kostar 20 kr styck, men så som jag dricker när jag väl kommer igång kan det bli dyrt ändå!)

Nu ska jag ordna det allra sista innan det bär av.

Pössen

Grattis

Idag är ingen vanlig dag för idag är emelies födelsedag !! Grattis :P



Tänk vilken liten skit hon var här på sin 19årsdag!!

/pössen

torsdag

Fan vad jag har mycket att göra, vet inte riktigt hur jag ska få tiden att gå ihop. Har dubbelbokat mig som helvete imorgon, fast en bra sak är att vi inte behöver lämna in hemtentorna förrän söndag iaf. Nu har ja giofs redan lämnat in en av dem, skickade in för ca en timma sedan, men så behöver man inte stressa med den andra iaf :).

Stina ska komma till mig om en stund tror jag, hon har vart hos Jocke och skulle sova hos mig inatt. Sen ska jag till gymmet imorgon klockan 10 (måste verkligen gå!) samtidigt som Stina ska hem på morgonen. Sen måste jag städa hemma, fast jag skulle visst till Kinna med Louise och Sofia.. ups. då får jag städa när jag kommer hem då! Och så måste jag fixa min outfit som jag inte har fixat än. Sen kommer Stina klockan 5 för då ska vi börja göra iordning oss, sen kommer Suss oxå för att göra iordning sig med oss. Sen är det förfest och sen haloweenfest.

På lördag måste jag upp tidigt för att göra iordning mig igen, ska ju på gala och måste vara i gbg klockan 4 redan. Vi kommer nog åka från skene vid tre och då ska man vara galaklädd. Problemet är bara att klänningen som jag hade planerat att ha på mig inte hänger i min garderob!! Sofia måste ha snott den! *PUST*

Nu ska jag sluta stressa upp mig över saker och ting och slappa lite. Har redan kollat på två avsnitt av True Blood ikväll och faan säger jag bara! Alexander Skarsgård är så jävla het i den rollen han gör :D. Han kommer snart slå igenom riktigt stort! Tycker man ser honom överallt nuförtiden..

/Pössen

onsdag

Shit, vad veckan går snabbt! :O Gårdagen flög iväg som jag vet inte vad!! Det är lite skrämmande när tiden går så jäkla snabbt... särskilt när man har skolarbete att göra.

Igår gick jag upp tidigt, fast det kändes inte så tidigt på grund av vintertiden. Det var faktiskt ljust ute när jag gick till bussen vid sjutiden. Sen gick man på en ganska så onödig föreläsning som iofs var intressant men det var i stort sett bara repetion av den förra som vi hade av samma lärare. Kändes lite tungt då man hade kunnat vara hemma och skriva på arbete.

Efter skolan följde jag med Johanna "Torsken" Thorsell ;) med och shoppade lite. Hittade en jättefin BH! Precis vad jag behövde.. dessutom en accesoar till på fredag. Saknar iofs fortfarande kläder! Kanske ska gå naken istället! "Klä" ut mig till Näcken.. hehe. Efter shoppingen åt vi en väldigt snabb lunch på en kinaresturang som hade lunchbuffé för bara 60 kr, gott var det med men var tvungen att rusa till tåget som skulle ta mig till Kungsbacka. Slängde mig in  genom dörrarna innan dem stängdes, WIHI!

Sen kom man till Kungsbacka och skulle klippa sig på favvosalongen. Tyvärr var det ju inte min moster som skulle klippa mig denna gången men det blev istället en jättetrevlig ny tjej som var ett år yngre än mig... känner mig gammal igen!!! Men hon var duktig och det blev faktiskt rätt så kort ;) tihi. Bilder kommer när jag får tag i en kamera!

Sen mitt under klippningen ringer dem från jobbet och det är kriiis, så jag får hoppa in på kvällspasset. Så när jag kommer hem skyndar jag mig in och packar arbetskläderan och sen bär det av till jobbet. Var riktigt glad när jag kom dit faktiskt, skönt med lite omställning som man dessutom tjänar pengar på :) halv tolv slutade jag och var tyvärr onårbar från att jag började jobba pga att mobilen hade dött. batteriet har börjat bli riktigt dåligt nu, måste köpa en ny snart, kanske på nästa lön...?!?!

Nu ska jag skriva på hemtentan, viktigtviktigt!! Sen ska jag ut på äventyr med Suss i eftermiddag ;) tihi..

Pössen

måndag

Är i fas igen, och idag har jag fått mycket gjort för en gångs skull! Skrev klart den första hemtentan nu på förmiddagen och skickade in den 3 timmar för tidigt :O, hehe. Så jag hade tid att följa med farmor och syrran till Visko och kolla på stövlar. Blev inte bara kolla utan fick köpt ett par rejäla och snygga vinterstövlar :D. Bara 400 kr och farmor hjälpte till med en hundralapp. Vilket fynd! Sofia köpte ett par exakt likadana, tom samma storlek. Det märks att vi är syskom minsann!

Nu ska jag snart gå till gymmet :) har inte vart där på säkert 2 veckor så det är väl så dags nu! Nu blir det verkligen till att skärpa mig, lönnfettet kommer smygande :(.

Imorgon ska jag till Kungsbacka och klippa mig :D. Träffa moster och allt! Dessutom är det min namnsdag då oxå. Känner på mig att det kommer bli en bra dag :)

Pössen

söndag

Oj vad jag känner mig gammal nu! Har legat i sängen med värsta baksmällan hela dagen, känns som att kroppen ger igen nu på att jag har klarat mig ifrån dagen-efter-tröttheten under hela tonårslivet.. :( Andra helgen i rad som jag blir bakis nu och det känns inte särskilt bra, har druckit betydligt mer i mina dagar utan att må så här dåligt!

För övrigt var det en jätterolig fest igår, var på inflyttningsfest hos Jocke i Örby. Men det började lite smått i katastrof då jag och Suss kom med en vääldigt full Stina och Emil han var ännu mer full han och det höll på att bli bråk nästan. Men det blev bra och sen kom det massa mera folk. En gammal simkompis som man normalt inte träffar särskilt ofta var där, och han träffade jag även på festen i Fotskäl förra veckan :O. Haha! Sen kom min morbrors kompis också, lite pinsamt kanske...

Jag shottade massa Jäger och fick mig en halv flaska rosévin som jag tömde ganska snabbt. Sen var man inte lite packad. Smsade en del med Louise kommer jag ihåg, hehe. Fixade en sovplats i Örby men sov bara där i en timma ungefär innan jag fick skjuts hem, hade inte ens bett om det men det var väl bra då :)

Nu har jag äntligen blivit av med huvudvärken (efter att ha käkat alvedon) och jag känner inte för att dricka sprit på ett tag, vilket jag vet att jag kommer göra ändå. Nästa helg är fullspäckad med haloweenfest och Gala. Helgen efter det blir det inflyttningsfest hos Suss på fresdagen (iofs inte bestämt än), och inflttningsfest hos Amra på lördagen, samtidigt som jag ska jobba lördag och söndag *PUST*. Helgen efter det är det jobb på fredag och söndag och sen är det likörtestarkväll på lördagen i gbg. Känns som det är mycket nu, men man måste ju leva livet lixom!!

Nu ska jag ha söndagsmys :)

Pössen

varför man inte ska bo i stan!

Tänkte svara på Amras blogginlägg där hon trackar ner på Skene och skriver massa saker som är dåligt. Visst kan jag hålla med ibland, men jag kan slå vad om att jag kan hitta flera saker som är dåligt med Göteborg (/storstan) som hon älskar så mkt.

1. Man är ensam, alla man "känner" är bara ytliga kontakter som inte känner dig alls egentligen. I skene finns dem som vet vem du är, som vet vem du har varit och vet vem du kommer att bli. Sådana personer man kan lita på.
2. I storstan är det stress överallt, man ska hinna med så mkt som möjligt och kan aldrig riktigt pusta ut förrän man kommer innanför dörren i lägenheten. Man kan aldrig ta en promenad för att koppla av som man kan här i på "landet".
3. Man är så fruktansvärt utsatt hela tiden. Alla kriminella gäng t.ex. drar sig mot storstan. Ficktjuvar. rånare, biltjuvar m.m. återfinns väldigt sällan i Skene (fast jag har inte sagt att det inte förekommer).
4. Saker och ting blir lite för bekvämt, man har nära till gatuköket/mcdonalds/burger king/annan onyttig mat. Vilket leder till en oönskad viktuppgång!
5. Allting är generellt mycket dyrare. Det är stor skillnad på att t.ex. shoppa hårfärg på Willys och på Åhlens. Det är samma hårfärg men kanske skiljer 50 kronor i pris. Nu är väl det så att willys oxå finns i GBG men vem tänker på att gå in dit och köpa hårfärg när Åhlens finns?? För att inte tala om bostadspriset!! Jag betalar 2600 för 40 kvadrat. I GBG kan man få 25 kvadrat för samma pris, och isf i andra hand!! 
6. Var i GBG hittar du en vacker sjö? Visst finns havet och kanalen, men en stilla vacker sjö som är så vacker på vintern och så härlig att bada i på sommaren, nä juste!
7. Trafiken!! Tänk så mycket mer avgaser du inandas i GBG vareviga dag jämfört med i Skene!! Det är en skrämmande tanke.
8. Festandet kan bli lite väl överdrivet. I GBG kan man alltid gå ut vilken dag som helst. Nu vet jag inte hur andra känner men jag skulle antagligen ha gått ut mycket oftare när jag inte borde ha gått ut. Alkohol är väldigt dåligt för levern och ännu värre om den inte hinner återhämta sig, vilket kan leda till en för tidig död! Dessutom utsätts huden på att skrämmande sätt av överdriven alkoholkonsumtion.
9. Det blåser mycket mera i GBG än i Skene, vilket beror på att det liggar närmare havet. Hur roligt är det då? Att behöva få slitet hår som inte går att få ordning på?
10. Vad tar man sig till på sommaren när man ska sola och inte orkar åka till stranden? Kan man sätta sig ute på gatan och sola? NEEEJ, men i skene finns det gott om plats där ingen stör en..

Det var 10 punkter om varför jag inte vill bo i GBG! Och Amra du borde tänka på det här när du trackar ner på Skene, för det finns så mycket som är bra också... Det är inget fel på att alla känner alla, tvärtom ganska bra faktiskt. Visst känns det jobbigt ibland men fördelarna väger upp nackdelarna. Thats it!

Hade kunnat skriva 10 till bra punkter men jag hinner inte för jag ska till Kaskad snart och sen till jobbet!

PussPuss

fredag

Det är tidigt! Om man tänker på min naturliga dygnsrytm, men jag har redan hunnit med massa saker idag. Och fler saker ska ske.. busy friday!

Vaknade halv 8 hemma i min egna goa säng. Eftersom jag hade haft svårt att somna efter jobbet igårkväll var det piss att behöva gå upp, även om det nästan var sovmorgon. Men som tur var hade jag fått ett sms som jag var tvungen att svara på så då vaknade man till.

Glömde nog nämna anledningen till att man gick upp: Personalmöte!! Kul att träffa alla fina kollegor :) (och deras barn). Det var lika många barn som anställda på mötet så man kan väl säga att det var mer ett dagis än en arbetsplats. Och jag hade huvudvärk när jag gick dit! Antar att jag får vänja mig, som ska jobba heltid med barn om ett par år...

Fick iaf frukost, och sen överaskade chefen med tårta, mums! Det diskuterades mest om hur duktiga vi var och att vi ska få massa belöningar. Eftersom vi redan har fått ihop massa pengar till föreningarna så vill dem bjuda oss på något i år igen. Förra året var det ju bowling och en jättegod middag. Ser fram emot det :).
 
Sen har vi ju också blivit nominerade till årets bingohall på Idrottens gala nästa vecka. En av oss som ska dit måste sitta vid nomineringsbordet och gå upp på scenen och hålla tal om vi vinner. Ingen av oss vill det så det blir till att lotta. Vi är 4 stycken som ska dit! 2 stycken satt vid nomineringsborden förra året så antar att det står mellan mig och Dana.. shit! Jag ska nog muta Dana lite.. haha.

Efter mötet åkte jag till farmors hus, hon kommer hem i eftermiddag så tar in den sista posten och vattnar blommorna innan. Så nu sitter jag alltså vid datorn i kinnahult. Nu är jag faktiskt "ledig" (om man kallar diska, städa, betala räkningar m.m. ledighet?) fram till 16.00 då jag ska till Kaskad och ta träningen. Det är redan färdigplanerat så lugnt där. Sen efter träningen ska jag till jobbet! Jobbar till 23.30 ikväll (alltså inget speciellt långt pass). Sen får vi se vad som händer, jag har ju fått min LÖÖÖÖÖN nu! :D

Hemtentan ska det nog också skrivas på, nån gång...

Pössen

torsdag

Vad skönt att du inte är tjurig Suss ;) och så klart att vi fixar in dig nästa gång!! Hatar att partaja utan dig...

Sitter på jobbet, på en torsdag :O. Rosa ringde och chansade på att jag var ledig från skolan, och tänk vilken tur! Det var jag ju! Inställlda lektioner :). Så nu blir det till att tjäna lite extra kosing.

Även om jag fick sovmorgon var det extremt svårt att gå upp imorse. Klockan 10.30 kämpade jag mig upp ur sängen för att hinna med allt jag skulle göra innan jag började klockan 1. Hann typ inte ens med hälften, men det ordnar vi ikväll ist :)...

BTW! Louise din mamma börjar bli stamkund här på bingon, andra gången jag jobbar som jag träffar på henne (sen jag lärde mig att känna igen henne såklart). Kul kul..

För övrigt har vi en från Borås med oss idag, hon gör kundundersökningar om hur de tycker servicen är här. So far so good! Bara massa ros av alla :)). Borås får dock inte lika bra betyg av vad jag har förstått!

Nu är min rast slut tror jag bestämt, back to the hard work..

Pössen

måndag

Jaha, vad ska man säga efter den här helgen? Det är så mycket som har hänt (och inte hänt med för den delen!). Drack så mycket att jag nu på måndagmorgon fortfarande är mör i hela kroppen och orkar för den sakens skull inte gå till skolan :(. Är ändå uppe för att jag har kört fia till skolan och tycker inte det är så stor idé att lägga mig igen... 

Fredagskvällen var jättemysig, jag hade köpt en bag-in-box black tower och blev nog lite besatt av det. Med tanke på att Louise senare hörde mig ropa "black tower" i sömnen. Iaf var vi hos Liz. Jag, Suss och Liz till att börja med, sen kom Mikael och Levi senare. Vi lyckades också få med oss nån kille upp som vi pratade med från balkongen. Jävlar vad han var packad då! (iofs inte ensam om det) Emil skulle kommit med, han ringde och sa att han var påväg men skickade sen ett sms och sa att han åker hem istället. Förstår mig inte riktigt på den killen... fast vet inte om jag förstår mig på någon kille nuförtiden faktiskt :S. 

Fredagen slutade med att jag skulle börja shotta tequila och det ledde till att jag däckade ganska snart i Liz säng. Sen sov jag så gott så! Haha. Vaknade sen upp på lördagsmorgonen med så in i helvete huvudvärk!! Bakis för typ första gången? Jag tror det var fallet ja... 

Med värsta bakishumöret drog jag och Liz till Kinna och Systemet för att ladda upp inför kvällen, jag köpte aldrig något eftersom jag mådde illa när jag gick in och såg all spriten. Blev riktigt äcklad faktiskt!!! Åkte sen tillbaka till Louise för lite bakismat, det var otroligt gott säger jag bara. 

Klockan 6 sen så började förfesten igen, jag var fortfarande så trött att jag kände att jag ville ha lite energidryck att blanda med, så jag hade sprungit in på willys en snabbis. Väl i kassan så frågar kassörskan om jag har leg!?!?!?! Jag kollade ner på bandet och tänkte att jag kanske hade råkat lägga ner ett ciggpaket eller nåt? Men nejdå, tydligen hade dem satt åldersgräns på energidrycken nu. 15ÅRSGRÄNS! SER JAG UT SOM 15 ÅR??????

Efter förfesten drog vi vidare till Fotskäl, till en fest som Louise kusin hade bjudit oss på. Det bjöds på mat och hur mycket sprit man önskade. Allt för 150 spänn.. snacka om att man fick valuta för pengarna!! Hade riktigt roligt och träffade många gamla bekanta. Folk som man gått i skola med för åratal sedan bland annat :) 
Emelie och Sofia orkade inte stanna men jag och Louise fixade skjuts av Sandra hem så det löste sig fint ändå. Kom väl hem vid 3-halv 4 tror jag. Ingen aning faktiskt men uppskattar det till den tiden ungefär. Efter att ha mått illa ett tag kunde jag äntligen somna. 

Vaknade bara några timmar senare av solen som sken in i rummet!! Av alla dagar, varför skulle det var strålande sol just den dagen?? Så då satte man sig vid datorn och försökte koppla av, inte så lyckat alls faktiskt. Så jag gick och hämtade bilen efter en stund, den stod i assberg såklart..

Åkte och hämtade Stina för jag hade lovat att vi skulle hitta på något på söndagen, tog med mig henne, Ida och Louise till Kinaresturangen i Kinna. Åhh vad god mat de har där!! bakismat! ;D

Kom hem sen och fick inte sova då fia kände sig ensam hos farmor, så jag drog dit istället. Vi satte på "Parlamentet 10 år" år skrattade oss fördärvade i 2 timmar. Sen kollade vi på det nya avsnittet på tv4. Parlamentetkväll då med andra ord!

Så nu sitter jag alltså här och skriver, det är inte riktigt helt ljust ute än och jag känner att jag borde kanske gått till skolan idag ändå. Blir till att jobba med hemtentorna idag för att väga upp mitt dåliga samvete...

Och förresten! Suss, jag tycker att du ska sluta tjura. Jag kommer inte komma med några fler dåliga ursäkter på varför du inte fick följa med till Fotskäl. 2 andra av mina kära vänner ville oxå följa med men jag sa nej till dem oxå, du gav mig inte ens en hint till att du faktiskt ville med!! Så det så!

Nu blir det frukost!

Pössen

fredag

Sitter hemma hos farmor och skriver, det har som vanligt varit ganska hektiska och händelserika dagar sen jag uppdaterade senast. Hinner ju inte alls skriva lika mycket som förut...

Men iaf. Igår stannade jag kvar i gbg efter skolan som planerat. Planen var att vi skulle gå på stan en stund och sen dra hem till Johanna och plugga. Det blev typ så, eller kanske inte, det är en tolkningsfråga.

"Afe" kom på att vi skulle gå till och röka vattenpipa på ett café. Första gången jag prövade på det och det var faktiskt riktigt intressant. Kan nästan göra rökringar nu oxå :D hehe

Farmor har åkt till Kreta nu för en vecka så har hennes hus och bil i en vecka :) underbart alltså.. men kommer nog inte vara här så mkt ändå. Blir så stort och ensamt, fia får vara här med mig isf.. 

Nu är kycklingen snart klar och jag ska äta med syrran. Ikväll blir det nog fest :)))) 

Pössen 

PS! Såg en gammal "bekant" idag. Fan vad sjukt det kändes, var ju två år sedan sist jag träffade honom. Och vi bor ändå i samma kommun... :(

onsdag

Har till slut slutat att tänka för mkt, lagom till helgen såklart då det säkerligen kommer hända nya grejer som jag kommer börja tänka på... Önskar att jag var mer som Suss, lixom bara säga "So what" och fortsätta med livet!!

Idag har jag iaf kunnat fokusera mer på skolan, jag tror det hjälpte att träna igår, jag tog verkligen ut all min inneboende aggretion på löpbandet igårkväll. Det var så jävla skönt!! Tror jag ska börja införa att jag ska ta en lång joggingrunda varje söndagseftermiddag, bara för att få ut tankarna så snabbt som möjligt.

Jobbade med fysik i skolan idag, det var faktiskt riktigt intressant och fattade många saker som jag inte har kunnat fatta på 3 år på gymnasiet, snacka om duktig lärare! :D. Ser fram emot imorgon då vi ska fortsätta :P

Imorgon ser jag även fram emot en annan grej, nämligen tjejkväll med basgruppen i skolan. Vi ska kolla lite på hemtentan, äta gott och dricka lite vin :). Sen ska man stanna i gbg över natten för att gå till skolan klockan 9 på morgonen igen... men funderar på att skita i fredagen, ska nämligen köra farmor till landvetter efter lunch och då blir det så mkt stress! (tänkte skriva att jag skulle köra farmor till Kreta! tihi)

Ikväll ska jag bara ta det lungt, städa lite hemma och sen laga nåt gott till middag. Kanske sätter mig en stund framför tven eller datorn och bara njuter av livet :).

Pössen

måndag

Vill kunna stänga av alla mina känslor i en vecka eller nåt, så jag kan fokusera lite mer på skolan! Seriöst! Hur kunde det bli så här jävla komplicerat, tror det är nån "där uppe" som inte gillar mig så värst mkt :(.

Men allt händer av en anledning. Jag hade en dröm för i vintras tror jag att det var, den var väldigt speciell och jag var säker på att det som skedde i drömmen skulle bli sanning. Helt jävla övertygad!! Men sen hände något som fick mig att tveka, det kanske bara var en dröm, en vilja istället för en sanning? Men nu har vinden vänt igen... Nu har jag istället börjat fundera på om det fortfarande är min vilja? Jag vet inte riktigt längre, jag är inte lika säker på vad jag vill ha!

GAAH! Jag tänker för mycket helt enkelt, sluta tänka Sabina!!

Ska på bio sen med tjejorna, vi ska se på "Flickan som lekte med elden". Såg ju den första filmen på bio så måste ju se denna med :) Nu ska jag dra till willys och handla, börjar bli lite fattig nu och måste göra matlåda varje dag denna veckan om jag ska ha råd med helgen... Sen blir det fattigveckan nästa vecka, då man börjar snylta på enkronorna som ligger i spargrisen för att ha råd med lite godis när man pluggar!

Pössen

söndag

Känner mig så jävla rastlös idag, jag har jobbat i stort sett alla söndagar sen slutet på Augusti, men idag är jag ledig!! Ska till farmor och äta middag och sen ska man umgås med Amra ikväll :). Annars har jag ingenting planerat! Så jävla sjuk känsla.

Blev visst utgång igårkväll, inget vidare drag dock. Spenderade den mesta tiden på Stars åt att gömma mig från en kille som stalkar mig typ.. jävla typ. Tur att man hade några killkompisar där så man kunde hänga med dem och skrämma iväg honom. Men så fort jag gick ensam eller med Stina så försökte han!! Gaaaaaahhh.

Blev en liten efterfest hos mig sen, jag vettefan vad stina var hög på för hon betedde sig ovanligt konstigt. Hon drack inte mer än 2 cider ju! Började prata om att tälja sten och ovala hjul!?!?! WTF! Jag tror hon blir sån här när hon är lite nere eller rädd. Jag tror jag förstår henne.

Sen är jag så jävla arg på mig själv, trodde jag hade blivit av med den där känslan men har Deja Vú nu :(. Jag är övertygad om att jag har gjort rätt sak men ändå så känns det så fel! Jag har nog inte kommit över det. Jag är den osäkra, som bara velar till det hela tiden och aldrig vet vad jag vill!!! Är så fruktansvärt trött på mig själv och min hjärna som bara spelar mig spratt jämt och ständigt...

Så ska väl göra mig iordning för söndagsmiddag!

Pössen

Lördag

Sitter med Stina och myser i lägenheten och snackar lite om gårdagen. Den blev inte direkt som jag hade tänkt mig, men det kommer bli en kväll att minnas iaf.. Känns verkligen som det är söndag idag :S hehe.

Vi började med att glo på några filmer allt eftersom folket troppade in. Sen drack vi lite :). Typiskt nog hade ingen lyckats hitta en vinöppnare så moa löste det på sitt eget lilla sätt. Fast hon fick offra sitt smink ;) tihi. Men vad gör man inte för en black tower?!?!  Vinet tog slut hur snabbt som helst. Det tog typ 5 minuter innan det var slut, och då var det ändå bara jag, Moa och Stina som delade!! Vi var väl törstiga antar jag. ;)

Sen blev det fröllan innan dem stängde! Köpte korv i bröd med ketchup och senap på ;))) ;P. Sen hittade vi en fest!! Jag och Emil är experter vi det här laget att planka in på fester, tredje nu sen kräftskivan!! Jo det var väl kul, inte direkt det folket jag hade tänkt att umgås med bara ://. NÅGON var väldigt blyg av sig!!

Gick hem sen med kännigarna och kollade på en till film, eller vi kollade väl på halva ungefär. Kommer bara ihåg att det handlade om en bäbis som skrek väldigt mkt!! hahah. Var lite deppad då, jag tänker alldeles för mycket!!

Låg vaken till klockan 6 ungefär och funderade på saker och ting. Känns som det är nåt som ligger i luften, frågan är bara vad!?! Jag kommer inte fram till något vettigt alls :(. 

Idag tvättar jag och har stina med mig till min hjälp. Går så jäkla snabbt och smidigt då :) tack stinis :D.

Pössen

fredag

Att baka äppelpaj eller att inte bak äppelpaj, det är frågan... Kan verkligen inte bestämma mig för om jag ska lägga viktig tid på det?? Men det är ju så gott och mina äpplen har stått ett tag. :/ hmhm..

För övrigt så hoppas jag verkligen att den här dagen slutar bättre än den började !! Klockan 06.45 stängde jag av alarmet och var redo att gå upp, jag trodde jag var tillräckligt pigg för att inte somna om, men plötsligt så vaknar jag, jag fattade inte ens att jag hade sovit. Kollade då på klockan och utbröt i många långa svärord! Jag skulle gå om 7 minuter för att hinna till bussen. Shit vad bråttom jag fick. Men hann tillochmed att göra en macka att packa ner att äta på bussen. Jag hann till bussen men hade glömt min vattenflaska. Fy vad det är irriterande att inte ha något att dricka till frukosten...

Föreläsningen var väl bra, men jag var väldigt trött som vanligt, hade varit uppe inatt och kollat på "True Blood". Även jag har nu fastnat för den serien, jag gillar särskilt låten som är i början. Fan vad bra den är! Men när det gäller vampyrfilmer/serier så slår den Twilight med hästlängder, och jag gillade twilight!!

Nu har man varit hemma ett tag och städat. Ikväll ska jag ha filmkväll och det måste ju se lite fräscht ut när det kommer folk på besök. Snart kommer Stina och resten av folket kommer vid 8-tiden :). Jag ser fram emot en kväll med vänner, film och liite alkohol :P

Är särskilt glad denna helgen då jag inte ska jobba alls, underbart, ska dock tvätta imorgon  men det börjar kännas kul nu faktiskt, särskilt då man får nytvättade och fräsha kläder. Funderar på att sätta mig med hemtentan ett par timmar i helgen med, ska ju inte in på två veckor men gäller ju att vara ute i god tid :)

Nä nu ska jag börja spana efter Stina så ska vi käka pizza när hon kommer.. :D

Pössen

torsdag

Vet inte riktigt vad som tar åt mig? Orkade inte gå till skolan idag, sov till 10 då mamma ringde. Sen har man suttit vid datorn resten av dagen, kollat på True Blood och spelat Sims. Nu senaste timmen har man snackat med Anneli på telefonen. Hade tänkt städat när jag ändå var hemma men det orkar jag inte alls och har ingen motivation att gå till gymmet.

Det sjuka är att jag inte riktigt fattar vad som felas mig?? Nu är iofs helgen här imorgon så då kanske man kan piggas upp lite...

Är väl kanske rädd att göra samma misstag igen, The story isn´t over before I leave this freaking village!!!

/Pössen

onsdag

Har haft en så sjukt bra dag idag, inget speciellt har hänt, det är bara det att allt har flutit på så bra idag :P. Känn som att vinden håller på att vända och att min tid är nu.

Anmälde mig smått ofrivilligt till att vara studeranderepresentant idag. Ingen jävel ville ju ställa upp utom Atefeh och jag var bara tvungen... Men vafan! Hur svårt kan det vara???

På bussen hem pratade jag med farmor på fonen och bestämde att hon skulle komma och hämta mig på Kinna station så jag kunde komma hem till henne och fylla i lite papper och få lite mat. Men trofan att jag somnar på bussen, vaknar precis innan skene och hoppar av vid gästivaregården utan att tänka. Kommer på halvägs hem att jag skulle ju hoppa av i Kinna!! Försöker desperat ringa henne men självklart svarar hon inte i mobilen. Hon står alltså i Kinna och väntar på mig utan att jag kan nå henne eller ta mig dit inom rimlig tid. Men det löste sig till slut ändå. Jag fick min mat :D.

Sen vart jag på möte, var en barnboksförfattare som hade föreläsning. Kul att se att lärarna på min gamla VFU-plats hälsade gott på mig... GUD!! Dem är så falska!!! Föreläsningen var iaf bra och det blev många intressanta diskussioner om läsning i skolan. Och fikat var gott med :) haha.

Hemkommen så hörde Louise av sig, gick och mötte henne utanför hemmakväll och träffade Amra på vägen. Miss Sofi joinade oss oxå :P. Blev fröllan för jag var hungrig och sen följde Louise med mig hem för att föra över lite bilder och lite filmer från hennes externa hårddisk. Men shit pommesfritt!!! Det var bilder från nyår som jag aldrig hade sett :D hahahaha. FAAAAAAAAN vad jag inte kommer ihåg den kvällen!!



Gruppbild!! Min före detta alkolistgranne som snodde en flaska champagne hamnade med på bild oxå ;) I miss :)

Ska sova nu, imorgon blir det studiebesök på ett reningsverk. WIHI! ^^

Pössen

måndag

Den otroligt jobbiga dagen är här, då det är fruktansvärt slitsamt att komma upp ur sängen om det inte är något meningsfyllt med att gå upp. Idag var jag i den situationen!

När jag kom hem igårkväll (från jobbet) gick jag in på kursportalen för att checka hemtentauppgifterna som hade lagts ut, jag läste igenom dem och förstod uppgifterna bra. Jag hade koll på vad det var vi skulle göra lixom. Så står det på också att vi ska gå igenom de här uppgifterna lite mer grundligt på måndagens lektion, och jag bara: varför???

Men jag ställde klockan på 6 som vanligt och somnade, var för övrigt sjukt sjukt trött då jag nästan hade somnat på bussen mellan kinna och skene. När bussen svängde in på hållplatsen vid lasarettet hajade jag till och kom på att jag skulle av. Hade ju inte ens tryckt på STOP!! Tur att det var massa som skulle på där alltså, haha.

Men när jag vaknade av alarmet imorse då var jag inte piggare, tryckte på snooze hela tiden och fick för mig nåt om att det var två alarm vilket det såklart inte var. Det var bara det att jag somnade så fort efter att ha tryckt på knappen så att det kändes som den ringde typ hela tiden. Men klockan kvart i sju kände jag att jag skulle inte komma upp på någon timme och skolan kändes otroligt meningslös. Så jag stängde av alarmet och somnade om! Vaknade sen vid 10 med sån jävla ångest. Tänk nu om det faktiskt är jätteviktigt??? *suck*

Ska nog ta och deppa lite nu och sen uttnyttja denna tiden som jag inte hade haft annars till att spela Sims och kanske städa lite.

Pössen

några ord om livet

Hmm, jag hade tänkt skriva ett ganska känslomässigt och djupt inlägg men hittar lixom inte rätt början, hur känner jag mig egentligen?

En sak är säker, jag känner mig fri! Jag har varit singel i 2 år och jag har aldrig känt mig så fri som jag känner mig nu, fri från känslor. Jag är lycklig för en gångs skull. I några veckor har jag känt så här nu och livet leker verkligen.

Om man inte förväntar sig så mycket av livet så blir det färre besvikelser...

Jag har varit en idiot i flera år, har kärat ner mig i kille efter kille, men nu har jag till slut förstått vad för sorts kärlek som är viktigt i livet. Kärleken till sig själv och dem som bryr sig om en. Jag ångrar ingenting som jag gjort, det är bara onödigt, men jag tänker inte fortsätta på den här banan nu!

Ville bara få det sagt, så vet ni vad ni kan förvänta er av mig, ge mig kärlek och få kärlek tillbaka :P

Pössen

fredag igen

Har fixat tvätten nu, vart på kaskad och tränat mig själv och barnen. Gick bra idag, fick massa inspiration till träningspasset och jag tror att de tyckte om det. Hårt men roligt :). Passade även på att basta och lägga in en inpackning i håret när jag ändå var på kaskad..

Men innan jag drog till badhuset hände en ganska så ovanlig sak, jag satt vid datorn och hörde nåt i köket, eller i min "matsal" rättare sagt. Tänkte först att det var något utanför men när jag hörde det igen gick jag och kollade, trodde först att jag hade inbrott eller nåt.

Jag hade fått besök av en fågel, nämligen en talgoxe som försökte ta sig ut genom att flyga på den stängda fönsterrutan. Jag har ingen aning om hur den tog sig in men mitt köksfönster var öppet litelite bara. Hur får en fågel för sig att tränga sig in i den springan? När jag skulle öppna fönstret  så den kunde flyga ut så blev den rädd och flög in i vardagsrummet. Satte sig på mitt tvbord och såg jättesöt ut ... men fåglar ska inte vara inomhus, så jag öppnade alla fönster i hela lägenheten så flög den ut till slut. :) Trevligt med besök men det var ju förmodligt ofrivilligt. Jag har inte blivit Askungen direkt ;)

Ska snart dra till Louise, ska supa henne under bordet ;) tihi. Jag kommer garanterat hamna på golvet först som vanligt!!  Men nu vill jag ha PARTYYYYY!

Pössen

Fredag :D

Då var det fredag! Jag är så jävla festsugen, mer än jag har varit på vääldigt länge. Nu vill jag bara ge mig ut och äga :D. Bra musik triggar stämningen ännu mera.

Idag kämpade jag mig upp klockan sju på min lediga dag för att gå ner till tvättstugan och slänga i en tvätt. Som vanligt är det strul och jag upptäckte att det redan låg tvätt i maskinerna. Såklart har personen som tvättade igår glömt att ta ut sin tvätt, har ju inte en aning om vem det är så jag ställer ner min korg där och går upp igen och avvaktar. Spelar lite Sims och när jag kommer ner vid 9 så håller hon på att ta ut tvätten!! Nu fick jag lite tid idag  också.. Det hade gått alldeles utmärkt om torktumlaren fungerade som den skulle, men tar ju för helvete 1 hel timma för att få lite småtvätt inte alls torrt alls! Nu är egentligen min tid slut men jag har fortfarande saker på tork där nere. Har iaf det inte i tvättmaskinerna!

Håller för övrigt på att laga mat. Hade lite fisk över så jag bestämde mig för att laga fiskpinnar, med egen panering och allt ... Det är bara experiment så jag räknar inte med att det ska bli supergott direkt, men det ser faktiskt lovande ut. Klyftpotatisen är nu nästan klar i ugnen :P.

Ska till kaskad sen och träna och sen hålla i klubbens träning. Var ju ett tag sedan nu ja. Men alltid kul att vara en inspirationskälla :).

På kvällen sen bär det av till Louise och så får vi se vad den har att erbjuda, förutom massa gott vin ;).

Pössen

Dagens låt

September är slut, och Fia har fått mig att lyssna på denna låten

 


torsdag

En rolig grej bara:

När jag åker buss så somnar jag alltid efter Sätila. Det spelar ingen roll hur mycket jag försöker men jag somnar inte förrän jag har åkt igenom sätila. Om jag åker 300 som inte åker igenom Sätila då somnar jag inte!

Men det är lite farligt på hemvägen, för då är det ju bara ca 20 minuter kvar innan jag ska av. Brukar vakna precis innan Skene. Idag tänkte jag i drömmen att nu måste jag vakna för nu ska jag snart av! Men det gick inte att vakna. Till slut gjorde jag det, och då var jag bara i Hajom! :O. Jag hade ju kunnat sova massa mera... ;)

Har helg nu, så jävla gött. Men ingen ro och ingen rast! Har hela helgen uppbokad, förutom kvällarna såklart! Nån som vill göra nåt?

Farmor kommer och hämtar mig nu.

Pössen

RSS 2.0