söndag

Efter en underbar helg är man tillbaka på jobbet: And I love it!! Stängning idag i Kinna och stägning imorgon i Borås =)

Älskar min nya bil! Helt klart värt pengarna, och nu behöver jag inte fråga farmor om skjuts längre, UNDERBART!

Livet leker, det gör det faktiskt.

Får inte glömma att tanka för alla mina pengar ikväll bara...

PUSSHEJ

torsdag

Idag är dagen då jag ska köpa min första bil! Det känns så stort, så oerhört ofattbart att det har gått så snabbt. Men jag var tvungen att vara snabb, säljaren blev sönderringd av tjejer som var ute efter bilen. Men jag var den enda som hade hunnit träffa honom och kolla på den, jag hade tur. Ska in till borås vid 4 och göra upp affären! =D

Hoppas allting går bra, på min sida är det lungt, jag har pengarna, det behövs väl ingenting mera?

GAAAH, jag är nervös, fast skönt nervös ;)

Laga mat nu, får leva fattigt ett par veckor innan csn-pengarna kommer så det blir i stort sett falukorv varenda dag.

Men klart värt det!

PUSSHEJ

vaken

Har haft en tendens att alltid lägga mig tidigt nuförtiden, kanske börjar bli gammal eller nåt XD. Men idag är jag vaken, vill betala mina räkningar så fort lönen kommer, inte det minsta trött faktiskt!
Kollat på avsnitt 10 av True Blood och är fortfarande i chock över slutet. Avsnitt 11 väntar =) Får se om jag sparar godingen till imorgon eller om jag inte kan hålla mig och kollar på direkten!

Imorgon ska jag kolla på en bil!!! Hoppas hoppas det går vägen, lite dyr för min smak var den allt men mkt talar för att den är värd det och att det går vägen. Den var dessutom besiktigad i fredags så jag kan ju åtminstone köra den i ett år =). Men jag får väl uppdatera er imorgon, det är fortfarande i önskestadiet!!

Nu är klockan strax tolv och lönen trillar in, massa goa pengar!!

Puss hej

sjuk

Ont i halsen, fruktansvärt ont i halsen, och jobbade igår, pratade i micken rätt mkt och fick ännu mera ont i halsen :( Typiskt att man ska bli sjuk lagom till helgen, eller när passar det egentligen att vara sjuk. Jag hade som förslag till Emil att vi skulle hitta på någonting idag och plötsligt är det jag som inte kan!

Hoppas bara att man är frisk till på söndag då det är jobb igen... Åhh, jag som ville tränat idag!!! =(

Ska laga te och en toast tror jag bestämt, får se om det blir lite bättre...

onsdag

Vilken jävla dag!

Vaknar på morgonen, lite lätt seg av vinet kvällen innan, av att Mira kräks två meter ifrån mig. Upp och torka... går och lägger mig igen, hör hur Mira börjar krafsa i hallen som att hon ska kissa där, upp och rensa i lådan...

Hittar sen en vätska i hallen som ser ut som saft ungefär, ljusröd. Torkar upp det och kommer på att Mira hade varit och härjat där innan, kollar i lådan och mer rött. Hon har blod i urinen. Hittar sen en till pöl med rött urin på min vita läderväska. Får panik och kontaktar Anneli och Moa för råd.

Nu har det blivit så att jag ska in med henne till veterinären klockan 5 idag. Det blir bråttom men jag tror att vi hinner. Mamma åkte från jobbet när jag ringde henne nyss. Stackars Mira har antagligen urinvägsinfektion, tur att man fick tid redan på det andra stället man prövade på. Så slipper hon hålla ut hela helgen lixom.

I övrigt har man varit på kurs inför förtidsröstningen på kommunhuset idag. Ska ju jobba med det på Skene Marten. Imorgon blir det jobbelijobb i Borås igen =)

Ska fixa och dona med katten nu.

Puss hej

=)

You're a song
Written by the hands of god
Don't get me wrong cause
This might sound to you a bit odd
But you own the place
Where all my thoughts go hiding
And right under your clothes
Is where I find them
Underneath Your Clothes
There's an endless story
There's the man I chose
There's my territory
And all the things I deserve
For being such a good girl honey

Because of you
I forgot the smart ways to lie
Because of you
I'm running out of reasons to cry
When the friends are gone
When the party's over
We will still belong to each other

Underneath Your Clothes
There's an endless story
There's the man I chose
There's my territory
And all the things I deserve
For being such a good girl honey

I love you more than all that's on the planet
Movin' talkin' walkin' breathing
You know it's true
Oh baby it's so funny
You almost don't believe it
As every voice is hanging from the silence
Lamps are hanging from the celing
Like a lady to her good manners
I'm tied up to this feeling

Underneath Your Clothes
There's an endless story
There's the man I chose
There's my territory
And all the things I deserve
For being such a good girl honey



Göteborg idag med mina bejbs!! Jag, Johanna och Atefeh ska umgås lite =) Sitta på en uteservering och dricka vin var det sagt... Jag saknar tiden då vi pluggade tillsammans!!!! Men snart börjar skolan igen och då hittar man förhoppningsvis massa bejbs att ha roligt med, men inget slår tiden på LMN200 =)

Ska göra mig iordning nu!

Puss hej






söndag

Tänkte skriva igår men min internet har varit helt fucked up på sistone, inte kul om man ändå inte har något att göra!

Hursomhelst så har jag jobbat och det har varit rätt najs, men idag ska jag till Borås och jobba! De har jättekris på personal på bingon där och då ställer jag upp såklart :) Men fan vad nervös jag är! Uchsa..

Nu blir det lite bråttom, ska göra mig färdig och äta frukost innan jag åker.

Puss hej

fredag

Jag blir tokig på den här jävla dietmaten, jag blir på dåligt humör och orkar inte någonting. Hoppas verkligen det ger något resultat iaf, idag har jag invägning =)

Hade sånt fruktansvärt sug efter choklad igårkväll, men eftersom klockan var halv 9 behövde jag bara hålla ut i en halvtimma innan willys stängde, chokladen som jag hade kvar hemma har jag slängt så det gick inte att få tag i något!

Idag har jag ätit yougurt, ett stekt ägg, en varma koppen och två majskolvar. Jag räknade ut att jag bara är uppe i 400 kcal idag på allt det! Och jag tycker att jag har ätit mkt idag. Jag vill så gärna ha pizza, men det går inte =(. Bajs! Ska nog inte vara så tuff med maten nu i helgen dock, ska ju jobba och allt, men ingen pizza, då får jag träna en hel dag efter det för att få det ogjort!

I övrigt har jag det rätt så tråkigt här hemma, jag har spelat klart Age of Empires 3 och jag har sett klart på alla avsnitten av True Blood, jag har inga bra filmer att kolla på och träna kan man bara göra en liten stund varje dag. Igår tvättade jag men ändå hade jag det jättetråkigt. Suck, jag tycker faktiskt att skolan kan börja nu.

En bra sak ska jag väl ändå ha att se fram emot, ikväll ska jag träffa älskling! Jag saknar honom nu när han jobbar igen. Har knappt pratat med honom på hela veckan ju. Bäst för honom att han ger mig något gott att äta så att jag inte börjar skälla på honom igen. sucksuck.

yäyä, snart kommer farmor med bilen. Gotta go!

torsdag

Idag är jag "pussenödig", bara så ni vet ;)

Var i Borås igår och shoppade loss, lite för mkt tyvärr så nu har jag nästan inga pengar alls kvar denna månaden. Men det blev saker som jag behövde, en laserskrivare bland annat! Lite smått och gott i klädväg och farmor bjöd oss på Jensens =).

MEN, jag var inne på Åhlens och på Cervera och GUDARS vad mycket inredningsprylar som finns som man bara måste ha! Eftersom jag inte ens hade råd till muffinsformarna så får det vänta tills jag blir rik. Plus att jag måste ha ett hus att ha alla grejerna i! VILL VILL VILL, men det går inte =(

Idag är det duktiga Sabina som sätter fart igen. Äter frukost nu (börjar bli trött på yougurten!) och sen ska man diska och sortera tvätt. Tvättid 12-17 och så ska man hinna med gymmet idag med =) underbart.

Lika bra att sätta igång då...

Puss puss

tisdag

Igår var en sån bra dag som händer väldigt sällan, jag hann med allt jag hade planerat och lite till. Träffade så mkt folk, till och med min älskade Amra =)
När jag vaknade idag så kände jag att jag hade absolut ingenting planerat idag, ingenting alls. Och det störde mig så fruktansvärt, jag kan ju inte hålla på att gå hemma hela dagarna och inte göra någonting. Då började jag fundera på vad jag skulle kunna göra och kom på att jag kunde gå till gymmet idag igen. Men gymmet öppnar inte förrän 3 och klockan var 10 när jag tänkte detta!

Jag kunde inte med att ligga i sängen hela dagen så jag gick upp och diskade, lagade nyttig mat och sen dammsugade jag lite. Har bokat tvättid på torsdag oxå!

Nu är det en halvtimme kvar innan jag kan ge mig av till gymmet och jag har tråååkigt. Jag vill träna nu! Fan att dem öppnar så sent på sommaren...

I eftermiddag är det sim-EM på tv förresten. Det MÅSTE ses =)

PUSS PUSS

måndag

Idag börjar jag mitt nya liv. Emil har har börjat jobba nu efter semestern och jag kan inte fly livet hemma längre! Jag ska köpa gymkort idag, träna med Sandra och börja äta rätt. Ska gå ner minst 5 kg innan skolstarten den 1:a september, för då kommer det inte vara lika lätt att gå ner i vikt, då skräpmatskedjorna finns och syns överallt i Göteborgs centrum! Ska väl försöka planera mina måltider efter schemat men det är bannemig inte det lättaste!

Jag har även tagit tag med problemet med min oroliga mage, köpt activia som jag ska käka varje morgon. Det ska märkas skillnad efter 14 dagar säger dem, får se om det stämmer annars kommer jag nog sluta med det. Är inte jätteförtjust i yougurt egentligen.

Hade hoppats på ett paket på posten idag, men icke sa nicke, det låg istället ytterligare ett kuvert från antagningen som jag inte behövde få. Ända sedan jag la in ansökan på höstens kurser i april så har jag fått såna brev med jämna mellanrum, kanske en varannan vecka, och det står exakt samma sak på dem, att jag är antagen såklart :) Men det visste jag ju redan eftersom jag har rätt till en plats på kurserna när jag läser inom programmet, och jag har inga omtentor eller inte färdiga kurser som hänger efter mig. Alltså ett fruktansvärt slöseri med papper när jag ändå svarar elektroniskt! SUCK för statliga myndigheter...

På tal om statliga myndigheter så sökte jag CSN idag med. Det var väl dags nu antar jag, dumt om man inte får pengar direkt efter kursstarten. =) 

Ska möta Sandra om cirkus 20 minuter så det är väl bäst att man gör iordning sig!

PUSS

onsdag

Hej och hå, då var man ett år äldre! Men det firades på helt rätt sätt igår =)

Det kom rätt mkt folk på festen, lite mer än förväntat men tyvärr inte så många av mina tjejkompisar. Moa och Suss kom en stund efter jobbet och Sandra var tvungen att gå till jobbet klockan halv 9 typ. Louise och Becca gick också hem tidigt därför att dem skulle jobba på morgonen. Stina och Johannes försvann, men dem var ändå inte särskilt sociala =(.

Kvar blev jag med alla killar. Jag och 6 killar. Emil, Jocke, Trevisson, Totti, Grund och Erik. Vi hade rätt skoj faktiskt. Jag fick världens nikokick av Tottis snus som tydligen hade 70% nikotinhalt eller nåt. Sen mådde jag jättekonstigt och kunde inte dricka mera.

Efter att ha spelat lite spel, vissa blivit lite för fulla ^^ kom vi på att vi skulle ta oss till Kinna finbageri och köpa nybakat bröd. Så vi bestämde oss helt enkelt för att ta en promenad. En väldigt spännande promenad som innehöll kundvagnrace, securitas m.m. Stackars Jocke ... Jag och Emil kom bort ifrån dem andra och mötte upp dem i Kinna sen. Efter cirkus en timmas väntan så fick vi vårt bröd. Ingen räkmacka tyvärr men färskt bröd (som vi inte har smakat på än!) hehe.

Ska nog försöka vakna nu, dem ringde från jobbet precis, jag ska jobba passet på lördag =D goa pengar där! Grundlön+helgob+passföreståndartillägg i 10 timmar. Precis vad jag behöver!

See ya =)

måndag

Jag fyller år imorgon!

Vad fan hände???

Jag har vetat om det länge och jag har planerat för fika och fest etc. Men så börjar folk fråga mig vad jag önskar mig!?! Jag har inte riktigt tänkt på att jag blir 21. Sjukt är det!

Idag har jag iaf bakat lite drömmar! Efter lunch tänkte jag baka lite havreflarn. Nom nom. Det dumma är ju att jag inte kan äta några kakor eller någon deg förrän imorgon, då jag tar paus från min strikta diet (som egentligen inte är så strikt). Det blev en kaka förut ändå. Shame on me! ;P

Nu blir det lunch! =)

Pusshej

söndag

En tag sedan nu, men det har inte hänt så mkt, bara massa fest och jobb.

I onsdags var jag i gbg med Sandra. Det var mkt trevligt men vi fick ju knappt prata med varandra alls när folk skulle stöta på oss hela tiden. Gud så irriterande! Jag hatar folk som gör så på krogen. I vanliga fall brukar jag gilla att driva med dem men jag hade inte ens lust till det, så patetiska var dem!

Men jag vann 130 kr på black jack! Det tycker jag var duktigt av mig =)

I torsdags så jobbade jag kväll. Stängde själv och det blev kaos! När näst sista spelet skulle starta så hängde sig datorn i borås och dem kunde inte göra någonting. Jag fick helt enkelt stänga och köra ut några riktigt tjuriga kunder efter att ha köpt tillbaka deras lotter. Eftersom allt gick helt fel på slutet så hann jag inte förbereda för stängningen och allt tog jättelång tid på kvällen. Jag gick från jobbet vid 12 och tog bussen till Skene där jag gick till Sandra som hade lite fest. Bara hon, Emil, Jocke och Grund som var där men det var riktigt roligt. Jag hade inte tänkt dricka men jag blev lite full. Emil blev ordentligt berusad. På vägen hem till mig sen så hoppade vi i vattenpölar, jag hade kul iaf =). (Var ju redan blöt eftersom jag badade i vattenfallet med ;D).

Sen på fredagen var det slappa slappa slappa. Sen gå på jobbet på kvällen vid 6. Skulle jobba nattinatti och det gick faktiskt riktigt bra. Var inte så hemskt trött i slutet =)

Sov länge igår och åkte sen till farmor för att lämna bilen, hon föreslog då att vi skulle grilla och det tyckte jag var en mysig idé. Stannade där till 6-tiden och väl hemma kollade jag på friidrott, somnade i soffan, vaknade, spelade Sims, gick och la mig, somnade.

Vaknade vid 2 av ett sms. Tur för Emil att det var riktigt gulligt, för annars hade jag blivit sur pga att jag inte kunde somna om sen ;) . Somnade vid halv 4 sen och min planerade tidiga uppgång ur sängen var förstörd.

Nu ringde mamma och tydligen ska mormor bjuda på mat idag. Jag hade ju planerat kycklingsoppa men tydligen så blir det aldrig som man planerat! Jag skrev ett jättebra matschema igår och jag klarade bara till frukost första dagen. Suck.

Nu ska jag se till att någonting blir gjort idag!

/Sabina

RSS 2.0