...

Det blev inget kvällsbloggande för mig igår. Inte för att jag var trött eller nåt sånt utan för att nätet la av precis när jag tryckte på "nytt inlägg". Men fanns iofs inte så mkt att säga mer än att jobbet var segt...

Idag blev min tilltänkta sovmorgon förstörd av att dem borrade i golvet i lägenheten ovanför mig. Klockan halv nio på morgonen! Och så höll dem på i typ en timma. Det värsta var att jag somnade om varje gång jag trodde att det var klart men vaknade med ett ryck varje gång dem började igen. När jag väl tog mig ur sängen var dem såklart klara och då kunde jag inte med att lägga mig igen.

Var i Borås en sväng idag för övrigt. Följde med farmor som moraliskt stöd när hon skulle köpa skrivare (eller snarare teknisk expertis så att inte säljarna skulle försöka lura henne!). Shoppade lite jag med. Ett strykjärn blev det. Det har jag saknat i typ ett år så det var verkligen på tiden. Aldrig mer skrynkliga kläder!

Jobbade idag också. Men för en gångs skull gick tiden snabbt. Dock lite för snabbt efter vi hade stängt. Tog lite extra tid där. Men ingen fara på taket. Har ju nära hem och inte direkt någon buss att passa.

Ja, och så var det de där med grillkvällen med gamla klassen. Såg idag att jag jobbar kväll då ju! Jag kan iofs skippa grillningen och komma en stund efter 23 om vi nu håller på så sent...vore kul att träffa dem igen!

Lär bli kvällsblogg imorgon också eftersom jag jobbar sent även då...

/puss och kram

...

Ni märker nog att jag inte riktigt var som jag skulle på senaste inlägget! Hoppas det går att läsa iaf. Haha

/puss och kram

Utkast: I horisonten ...

I horisonten hör jag klockor som kämtar för mig...

Aldrig mera sprit! Antagligen kommer jag ändra mig lagom till nästa vecka då det är Lygnevi men just nu mår jag riktigt dåligt. Fast inte på långa vägar lika dåligt som jag mådde för sisådär 10 timmar sedan.

...jag skönjer en präst som harklar sig...

Däckade sju gånger på 1,5 timma! Kan dock ha varit mer eftersom kompisarna inte kunde hålla reda på mig hela tiden. Dessutom var jag stamkund på toaletten. Varför händer det jämnt mig???

...han säger att vi här för att ta farväl. (Av den gamla Sabina)

Nu sak jag fanimej bli mer hälsosam. Aldrig dricka mer än jag blir lullig. Och så ska jag även sluta att äta mat ute hela tiden. Känner att man har lagt på sig ett par kilo sedan studenten.

Återkommer nog efter jobbet ikväll med mer "Dagenefterångestprat"...

/

...

Idag är det fredag, tror jag. Har varit veckovilsen i några dagar nu. Börjar märkas att skolan är slut och man inte har något schema att följa strikt. Tur att man jobbar iaf annars hade jag inte vetat om det var dag eller natt ;-)

På tal om jobbet ska jag jobba mycket nu framöver. Jobbade idag. Ska jobba imorgon, söndag, måndag, tisdag och ev. onsdag.

Utgång imorgon? Någon som har pengar?



Veckans hitills 10 höjdpunkter:

1.
Fick lön!
2. Gårdagens shopping på Lager 157
3. Sommartorsdag i Borås med Face-84. Säg vad ni vill men dem är faktiskt grymma...
4. Kollade på Band of Brothers med Emanuel.
5. Umgicks med Anneli tidigare i veckan (Grattis på 19-årsdagen i efterskott gumman!)
6. Har blivit frisk och ska börja träna nästa vecka.
7. Uppdaterat mitt Sims2 spel
8. Tjänade 500 spänn på ett besök i Sätila ;-)
9. Upptäckte ett nytt grymt band: "Jonas Brothers". Tack Anneli för tipset!
10. Har umgåtts med Stina, syrran och Sussi...

OBS! Ingen inbördes ordning. Så omnämda personer: Jag har INTE rangordnat er på något sätt!



Det var allt för mig idag. (eller egentligen finns det mkt mer att skriva men jag orkar inte och tvivlar dessutom på att någon orkar läsa)

/puss och kram

...

Känns nästan som att det inte är någon idé att skriva längre eftersom det praktiskt taget inte är någon som läser min blogg...

Men jag fortsätter ändå! Det är ju kul att skriva, tycker iaf jag. Jag skriver inte blogg för att få uppmärksamhet eller nåt. För mig är det som att skriva dagbok. Man kan förstå sig själv bättre på det sättet (Om jag nu någonsin kommer att förstå mig själv?).

I alla fall. Idag har jag tvättat. Folk som känner mig brister ut i ett jubelrop när dem läser det här eftersom dem vet att det brukar ligga använda kläder lite varstans i min lägenhet. Jag tror inte ens dem vet att jag kan tvätta! Sen fick jag mitt lönebesked idag också. Får ut ca 2000 på mina 3 provpass. Yeej! Imorgon ska jag fortsätta att plussa på i Julilönen, nu när jag nästan har slutat hosta är det dags att jobba igen. Har nog inte jobbat på nästan en vecka tror jag. Det måste jag kolla upp! I så fall är det rekord för mig...! Just det ja, jag jobbade ju förra tisdagen och sen var det möte på onsdag morgon! Så var det.. Inte riktigt en vecka men ändå.

Förresten har gubben varit här idag igen. Kommer och väcker hela huset klockan 11 på kvällen. Förbereder mig på att han ska komma imorgon igen. Fick reda på idag att jag måste göra en polisanmälan också. För att han var inne i min lägenhet. Olaga intrång tror jag det heter. Det kommer tydligen göra att han snabbare kommer in på demensboende. Stackarn :.-(. Tänk om man själv blir sån en dag...?

/puss och kram

Kaos

Det är inte lätt...

...när ens senildementa gammelmorfar kommer på besök och påstår att det är hans lägenhet!

Usch vad jag hatar sådana situationer. Vad ska man göra när han sätter sig i soffan och vägrar flytta på sig föränn jag har flyttat ut. Eller när han springer ut på den våta asfalten i bara sockarna. 

Tur att han kom ihåg till sist, att han hade sålt lägenheten...

Sofia var med mig idag. Stackars henne som fick utså något sådant. Men annars har vi haft det lika mysigt som vi brukar ha. Pratat lite systrar emellan och så. Så har jag lånat bil idag med. Passade faktiskt på att handla lite på Willys då. eller inte så lite egentligen. Fyllde både kylskåpet och skafferiet när jag kom hem.

Har förresten nästan alla bilder från studenten nu! Har laddat upp dem flesta på Facebook ifall det är någon som vill gå in och kolla. Smakprov dock här.

  

...

Jag bestämde mig för en stund sedan.
Att jag ska ha en myskväll.
Så nu sitter jag nerbäddad i min soffa med datorn i knät.
Planerar att sitta här hela kvällen och låtsas om att jag inte har några bekymmer.
Det enda som saknas nu är en kopp varm choklad.
Men har ingen mjölk.
Får väl göra te istället...



...

Okej

Idag har jag varit på Liseberg :-). Stina och jag! Uppskattar att hon vill fira midsommar med mig faktiskt, det blir alltid så kul när hon är med. Nu ska vi snart börja dricka upp mina rester i barskåpet. Känner att jag e lättpåverkad idag så det kommer nog ta en liten stund.

Stina lyckades för övrigt få mig att äta idag, jag åt upp en hel Angus burger och det var inte så lite heller. Håller nog på att bli frisk nu! Se hur jag mår imorgon efter den här kvällen...

/puss och kram

...

Över ett dygn sedan jag skrev senast nu och nu finns det faktiskt saker att skriva om! Jippi!

Fotbollen igår var en ren katastrof! Bort med Isaksson från målet, det har jag sagt sedan EM startade! Ryssarna förtjänade att vinna, så ska vi inte prata mer om det.

Var iaf inte särskilt intresserad av matchen igår. Anneli var här och vi hade laddat upp med Pizza och alkohol (är för övrigt fortfarande nervös för min borttappade aptit med tanke på att jag bara åt en liten del av hawaiin som jag beställde). Som jag misstänkte blev det inte så mkt fotbollstittande med tanke på att Anneli inte är någon fotbollsfantast och vi inte hade träffats sedan studentdagen. Det blev mest tjat (inte ovanligt med Anneli i närheten!). 

Sen blev man ju lite lullig på kvällen. Och när folket "rullade" hem vid 23-tiden var det sängen som gällde. Konstigt nog var jag inte alls besviken över Sveriges resultat. tvärtom lättad att det var över för denna gången. Det är ju inte precis så att man förväntar sig att dem ska vinna mästerskapet eller så!

Dagen idag började inte alls bra. Blev väckt av dem j***a kyrkklockorna klockan sju imorse. Dessutom hade jag tappat rösten, som för övrigt har kommit och gått under dagen. Sedan dagen till ära var jag och köpte present till mamma på 36-årsdagen. Grattis Mamma! (Inte för att jag tror att du läser det här...) I shoppingvevan kom jag på att jag måste ju ha en mp3-spelare om jag ska börja träna! Den gamla försvann spårlöst för typ ett år sedan och sedan har jag inte fått tummen ur att köpa någon ny. Så det blev en rosa Creative Zen med 2 gig. Har lagt in låtar på den idag och är mycket stolt över mitt inköp! Det är ju inte varje månad som man har råd att unna sig något extra. 

Sen blev det tårta hemma hos mina föräldrar (hade för övrigt inte ätit någonting innan dess!) Pappa var på sitt givmilda humör och lovade att köpa fritidskort till mig när lönen kommer :-) Dessutom ska jag få ta över hans Kinna Hälsostudiokort som han aldrig använder :-) igen!

Har även diskuterat med mina päron om att flytta till Kalmar och studera till hösten, pappa vill inte att jag ska flytta så långt men det är väldigt lockande faktiskt.

Sen ska man ju komma in också! Har suttit nu ikväll och kollat in statistik för förra årets antagning och hur många som har sökt till dem olika skolorna i år. Måste säga att det ser väldgt ljust ut även om mina betyg inte är dem bästa som förresten var bättre än jag trodde att dem skulle bli. Såg idag att jag fick VG i matte E! Jag gjorde ju inte ens sista provet och näst sista lämnade jag typ in utan svar! Skrev jag så bra på nationella??? På något sätt så känns det som det blev fel någonstans, men vad tusan nu är betygen satta och går inte att ändra på :-). MVG i projektet är jag också riktigt stolt över, behövde ju inte ens redovisa det...

Det var dagen som försvann, imorgon kommer en ny som försvinner lika snabbt med midsommarlunch och ev. Liseberg

Fortsättning följer...

/puss och kram

...

Jag vet inte varför men efter studenten har jag nästan slutat äta. Jag kom precis att tänka på det. Ta igår till exempel då jag bara åt en liten ostmacka till lunch och två små räkcrêpes till middag. Och då jobbade jag kväll dessutom. Jag åt inte ens något när jag kom hem!

Det kanske inte låter så oroande för dem flesta. Det finns dem som klarar sig på den här dieten under längre perioder. Men jag är en matälskare och dem som känner mig vet att jag kan sätta i mig en hel pizza utan problem. Och att jag alltid måste ha mat innan jag går och lägger mig för annars kan jag inte sova.

Jag hoppas inte detta håller i sig länge för då kommer jag snart se ut som ett vandrande skellett med den snabba ämnesomsättningen jag besitter.

På tal om ingenting alls så planerar jag en resa till Kalmar inom den närmsta perioden. Kanske ska plugga där till hösten om jag har tur. Mamsen nämnde att jag hade fått ett brev med inbjudan till öppet hus. Skoj Skoj.

Nu ska jag faktiskt försöka få i mig något att äta. Blir väl typ första målet idag. Förutom räkmackan jag fick på mötet i morse.

Jo förresten: HEJA SVERIGE!

/puss och kram

...

Kom precis hem från jobbet och kollar just nu in resultaten från fotbollen idag. Så jäkla gött att Italien vann över Frankrike (gillar inte Frankrikes fotbollslandslag av någon anledning, inte sedan den där skallen i VM-finalen iaf). Som väntat vann ju också Holland mot Rumänien. Tippar att de kommer vinna rubbet.

Laddar nu inför morgondagens match som jag hoppas hinna hem till. Sen är ju Peter Jöbacks kommentar så skön vid frågan om hur vi ska vinna imorgon: "Ta in typ 20 Zlatan". Jag anser dock att Zlatan är överskattad. Jag beundrar mer våra duktiga försvarare Hansson och Mellberg. Och Elfsborgare som jag är får jag inte glömma Anders Svensson heller som styr upp spelet på ett jättebra sätt!

Okej, nu vet ni att jag är en inbiten fotbollsfantast. Synd att jag jobbar så mkt kväll nu under EM :(. Fast det är inte så farligt nu framöver. Bara Sverige går vidare nu!

Annars finns det inte så mycket mer för mig att säga. Har haft en ganska händelselös dag idag. Ska försöka komma i säng tidigt. Det blir att gå upp tidigt imorgon för vi ska ha möte på jobbet klockan 08.00! Kommer aldrig orka upp ju...

/puss och kram

...

Bytte nyss mitt "Relationship status" till singel på Facebook. Några veckor sent dock... Tänkte att världen nu äntligen ska få veta att jag inte är upptagen längre!

Känns lite befriande ändå, att inte ha någon speciell som man måste tänka på hela tiden

/puss och kram

Vid regnbågens slut

Det är så underbart att stå ute under tak och se på regnet som slår stenhårt i backen. Då när solen dyker fram bakom molnen och regnbågen visar sig är det fantastiskt att leva. Då vet man att det är sommarlov!

Solen kan ju inte alltid skina ;-)



Idag var Stina hemma hos mig. Hon ringde på klockan 10 på morgonen. Självklart sov jag fortfarande då. Det var dock kul att få prata ut med henne en om vissa saker. Känner mig mycket mer uppåt nu. Jag kommer sakna Stina om hon flyttar... Precis som jag kommer sakna alla kompisar som ger sig av nu efter skolan! Och jag som inte har någon aning om vad jag ska göra.

På tal om att inte veta vad jag ska göra. Hur blir det på midsommar??? Hade ju planer att dra till Danmark men min ekonomi håller antagligen inte för det. Någon som är villig att betala? Tur att jag inte jobbar iaf, stackars Sussi :-(

saknar det vackra vädret

Saknar värmen. Min solbränna börjar försvinna...

/Puss och kram

...

Fy fan vilken jävla dag! Ursäkta alla känsliga läsare men jag menar det verkligen. Har jobbat från klockan sju i morse till klockan elva ikväll. Sitter just nu och äter mitt andra mål för dagen. Vilket för övrigt består av gårdagens ugnspannkaka uppvärmd i micron.

På förmiddagen var det simtävling i Varberg som gällde. Utomhus! Det var bara att krångla sig upp ur sängen tidigt i morse och köra i ca en timme för att nå en mycket regnig västkust. Förkyld som jag är så lär ju inte det bli bättre nu. Simmarna gjorde ganska bra ifrån sig men hade väldigt svårt att glädja mig över det.

Sen fick jag skynda mig hem för att hinna med att äta lunch innan jag åkte till mitt andra jobb. Såklart kommer det rekordmycket folk till bingon så att jag måste jobba 9 timmar på raken utan rast! *Pust*

Jaja, jag bör ju egentligen inte klaga. Man tjänar ju dock en slant för mödan. Lär få en rätt så fet lön i slutet av juli. Kanske ska fundera på att åka utomlands senare i sommar!?!

Det är en annan sak som tynger mig. Har lite ångest efter helgens festande... Nästa gång jag går ut ska jag antingen vara nykter eller så ska jag dricka så mycket att jag inte kommer ihåg något efteråt. Det sparar många obekväma tankar kan jag bara säga.

Fast tusan, man tar bara studenten en gång i livet :-)

Imorgon får jag äntligen min välförtjänta sovmorgon. Är grymt trött nu och ska nana.

/puss och kram


...


Det är över nu
Slut
Så sorgligt
Men ändå underbart
Inga fler tråkiga genomgångar
Aldrig mer infoteket
Aldrig mer käka vidrig mat med kompisarna i matsalen
Inga fler påhittade tandläkarbesök
Aldrig mera MVG
Aldrig mera NV3
Man blir deprimerad ju!

Mössan har nyss kommit och jag kan inte låta bli. Väntar fortfarande på mina verkliga studentbilder...
Kan inte låta bli att pröva min mössa i förväg. Osminkad och ca en månad gammal bild. Men får duga tills mina verkliga studentbilder kommer. Kommer ladda upp dem så fort jag har dem på datorn :-).

17 frågor


Namn: Sabina Anna Matilda Stenström
Ålder: Just nu 19 år, 5 månader och 25 dagar (snart bara ett halvår kvar till 20!)
Pojkvän?: Öhum.. Det var en jobbig fråga, kan man säga två halva? fast det blir ju faktiskt en hel pojkvän!! Nej skoja bara, jag är fortfarande singel...
Bor: I Skene, en etta som ser ut som en tvåa på 39 kvadrat. Hall, matsal, kök, badrum och vardagsrum.

Körkort?: Of course! Hade nog aldrig klarat mig utan!
Jobb?: Ibland, har dratt ner en aning på det där sen i somras må jag säga...
Familj: Mamsen, 36 år, Pappsen, 40 nästa vecka och min kära syster Sofia,13,4 år
Intressen: Just nu är det mest att festa och att sova. Men tro det eller ej, jag har andra intressen!
Religion: Har min egen lilla tro... (fråga mig inte för jag kan pladdra på i timmar om detta)
Husdjur: Min katt <3, har den dock hemma hos mina föräldrar då han bott där i hela sitt liv.
Smeknamn: Oftast Saab och guffy, men en mängd andra oxå.
Vad man ska bjuda på när jag kommer på besök: Tacos  
Lyssnar helst på: Detta var ännu en knepig fråga. Jag vill verkligen inte vara en person som kan lyssna på vilken musik som helst! Beroende på humör lyssnar jag mycket på RnB (när jag är på festhumör och när jag dansar), när jag känner mig lite nere blir det mycket brittiskt poprockballader, oftast James Blunt och Robbie Williams. När jag känner mig nostalgisk eller kär blir det gamla klassiker som från Grease typ. När jag är olyckligt kär då blir det hårdrock, typ sytem of a down eller Nomy. Sommaren är en tid för sig när det gäller musik, då brukar man oftast hänga med kompisar och lyssna på BR. Men som sagt, jag ändrar musiksmak lika ofta som jag ändrar humör.
Bästa alkoholhaltiga drycken: Tequila, men det mesta går ner.
Bäst just nu: Att Amris kommer hem från uppsala om två dagar! Saknar tjejen så fruktansvärt mkt.
Sämst just nu: Min mage...
Motto: Det löser sig

/Puss och Kram


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0