Historien om miss S, fortsättningen

Miss S hade nu kommit tillrätta med att pendla till Göteborg, men miss S gillade mer byn hon bodde i så hon bestämde sig för att inte flytta, trots att miss S hade blivit erbjuden lägenhet centralt. Miss S hade dock fått en finare lägenhet en bit ifrån sitt gamla område, som hon hade bestämt sig för att tacka ja till. Miss S skulle flytta redan 1:a oktober. Innan Miss S skulle flytta var det dock dags för utgång igen. Det var med det gamla gänget miss L och miss N. De tre "missarna" hade det riktigt roligt den kvällen. Miss S träffade den kvällen mr T. Mr T tyckte miss S om, han var lätt att snacka med och var en riktigt intressant mr. Mr T var också mycket trevlig mot miss S. Miss L och miss N var redan i lägenheten när miss S och mr T kom dit för att värma sig. Miss S och miss N började bråka, miss S förstod egentligen inte vad det var som miss N var sur över, det visade sig dock efteråt att miss N hade varit avundsjuk för att miss S hela tiden får någon mr. Eftersom miss S största svaghet är smicker så förlät hon miss N denna gången också.

Mr T gick tidigt på morgonen från miss S. Miss S och miss L tyckte det såg komiskt ut när mr T fick bråttom därifrån. Miss S skrattade gott men tänkte tyst för sig själv att det hade varit trevligt om mr T hade stannat på frukost.

Dagen kom då det var dags för inflyttningsfest i miss S nya lägenhet. Men det var också en fest för miss L, därför att miss L skulle utomlands och jobba i 8 månader. Och skulle åka dagen därpå. Det var många miss och mr som kom på festen, så det blev riktigt lyckat. Miss S fick dock en minneslucka på ca 2 timmar, men miss S hörde iaf talas om efteråt att hon hade haft kul. Miss S hade haft kul med mr U, en vän till mr G. Miss S ångrade sig dock efteråt då hon egentligen inte alls gillade mr U men han hade varit väldigt påstridig och miss S hade varit full. Så det kan gå miss S!

Miss S insåg snart att hon var tvungen att hitta andra missar att festa med nu när miss L hade flyttat under en längre tid, så redan nästa helg gick miss S ut med miss G, miss A och mrs L. Miss S tyckte det var en lyckad utgång, därför att miss S pratade med en gammal kompis, mr V, som påstod att mr T var där och letade efter miss S. Miss S blev glad och letade upp mr T på dansgolvet. Miss S visade sin nya lägenhet för mr T den kvällen.

Det gick en tid och miss S var fortfarande ensam på kvällarna. Miss S började umgås mera med mr G som hon nu bodde närmare, mr G är en bra person att prata ut med. Det är miss G också. Miss S var ute och festade en kväll med mr G, det var jättekul tyckte miss S, ingen kille vågade stöta på miss S när hon var ute med mr G. Detta tyckte miss S var rätt så skönt.

En kväll skulle miss S på gala i Göteborg, det verkade spännande tyckte miss S. Så miss S och och tre andra missar och en mr tog bussen upp och började redan festandet på bussen klockan 3 på dagen. Miss S drack öl! Väl på galan var miss S tvungen att skölja ner ölen med massa champagne, så champagnen tog slut innan dem sista gästerna hade kommit. Sen drack miss S massa gratis cider. Men trots detta blev inte miss S full. Trodde hon iaf. Miss S tyckte att det var dåligt drag på galan och bestämde sig för att ta sig tillbaka hemåt och gå ut med miss G och miss A istället. Så i galaklännig och tuperat hår stövlar miss S in på det vanliga stället och börjar ragga. Miss S var nog ganska onykter, fast hon inte märkte det själv. Miss S såg då mr T men vågade inte gå fram till honom. Miss S hade blivit lite blyg inför mr T sedan sist och det var svårt för miss S att gå fram och säga hej. Men efter mycket övertalning från miss G så lyckades miss S gå fram. Sen tog miss S och mr T en lång promenad i många minusgrader, det tyckte miss S var mysigt. Men det var väldigt kallt, för miss S skakade och hackade tänder när miss S var hemma, som tur var så fick miss S värme från mr T.

Miss S var numera arg på mr T. Därför att mr T aldrig ville umgås på ett normalt sätt. Miss S hade kommit fram till att aldrig mer kolla åt honom. Därför att mr T inte var bra för en sådan duktig tjej som miss S var. Det tyckte iaf alla missarna och alla mr som miss S kände.

Då äntligen, efter 3 veckor, kom miss L hem från utlandet över en helg. Självklart skulle det bli kalas tyckte miss S. Så miss S och miss L begav sig ut och dansade. Självklart var miss S och miss L allra snyggast. Det var den perfekta kvällen tyckte dem då. När miss S och miss L stod på terassen för att ta varsin cigg så blev dem uppraggade av mr X och mr Y. Miss L blev dragen till dansgolvet av mr X och miss S och mr Y följde efter. Miss S hade under kvällen sett mr T men hade kommit fram till att ignorera honom. Miss S lyssnar på sina nära vänner när dem ger råd till miss S. Så miss S spenderade kvällen med mr Y. Och sen följde miss S och miss L med mr X och mr Y på efterfest. Miss S och miss L tycker båda att missar ska få roa sig lite ibland. Det är väl ingenting fel i det? Så länge man inte är mrs så kan man vara med så många mr man vill. På morgonen sov miss S och miss L i mr X soffor. Miss L kom på att miss S och miss L borde gå innan mr X och mr Y vaknade. Så miss S och miss L smög försiktigt därifrån. Sen åkte miss L utomlands igen och miss S var återigen ensam.

Miss S tog det nu lugnt ett tag, hon kände livet började bli lite för komplicerat. Det dröjde nu ett tag innan det hände något intressant i miss S liv. Miss S spenderade mer tid med miss SS som var miss S syster. Och så blev miss S bättre kompis med miss J (numera mrs J) och blev övertalad av miss J att göra en piercing i örat. Miss S blev inspirerad av detta och bestämde sig för att göra en större förändring av utseendet, miss S bytte hårfärg och började sminka sig på ett nytt sätt. Miss S lärde också känna mr Z som miss J var tänd på. Miss S och mr Z blev goda vänner och mr Z avslöjade en del känslor för miss S som mr Z hade för miss J. Sen blev miss J mrs J istället.

Plötsligt blev det en speciell dag igen. Miss S hade bjudit in mrs J och mr Z på middag och sen skulle det komma några fler missar för att miss S skulle ha förfest. Mrs J skulle inte följa med ut därför att mrs J skulle jobba natten. Men Miss S, miss A, miss E och mr Z (möjligen någon mer miss men det är inte väsentligt för miss S historia). Så miss S gick med vännerna till ett annat ställe denna gången. Miss S hade druckit tequila innan och var lite borta. Plötsligt var hon liksom ensam och på väg att hämta sin jacka. Miss S hade blivit rikligt uppvaktad av killarna denna kvällen, och miss S hade även stoppat ett bråk mellan mr Z och mr Å. Det var bra gjort tyckte miss S. I kön till jackorna träffade miss S mr T. Mr T var väldigt full. Så miss Sundrar om mr T kommer ihåg detta. Men miss S gick sen på efterfest hos miss A, och mr T som är släkt med miss A följde också med. Dagen efter trodde miss S att allting skulle bli bra med mr T. Miss S var lycklig.

Men det blev inte bra med mr T. Miss S insåg då att hon måste sluta tråna hela tiden. Miss S bestämde sig för att lämna känslorna utanför, men miss S är en väldigt känslosam person, och miss S började gråta istället. Som tur var har miss S många missar som står henne nära. Så miss S grät inte mycket, bara litegrann. Det var första gången på väldigt länge som miss S hade gråtit. Senast miss S grät var när det tog slut med mr A.

Nu tyckte nog miss G att miss S behövde lite uppmuntran. Därför att hon såg till att det bokades en utomlandsresa. Det var miss S, miss A och miss G som skulle åka. Men innan missarna åkte så skulle miss S ut och festa igen...

Fortsättning följer...

Intrigerna tätnar...

Detta har hänt:

Miss S började sitt år på bästa möjliga sätt, med sina bästa vänner miss N och miss L. Det var en lugn nyårsnatt för miss S del, lite för lugn ansåg hon och gav nyårslöftet att 2008 skulle bli det vildaste och mest spännande året hitills. Låten var "This is the year" av Marit Bergman och miss S njöt av att inte ha en aning om vad framtiden hade i beredskap för henne. Miss S ville nu gå vidare från det jobbiga som hade hänt hösten innan, förhållandet med mr A hade inte slutat bra och det skar fortfarande i miss S hjärta. Hon ville bara sluta tänka på det som varit och se framåt istället. 

Men nyår var snart slut och miss S åkte utomlands, på skidsemester. Miss S var smått deprimerad efter att ha fått återfall med mr A och beslöt sig för att supa bort sina problem. Det slutade inte väl, miss S hamnade i en säng med mr B men lyckades med det lilla förstånd hon hade kvar ta sig därifrån, för att hamna på balkongen med mr C. Miss S träffade aldrig mer varken mr B eller mr C. Det hade hon inte heller några avsikter att göra. Miss S bör hålla sig ifrån sprit för att när miss S dricker blir allting bara så fel. Så miss S beslutar sig för att koncentrera sig på skidåkningen istället med vännerna och blir inte påverkad mer på hela resan. Vilket miss S var väldigt stolt över. 

När miss S kommer hem igen så koncentrerar sig miss S mest på skolarbete och på jobb, miss S och miss L jobbar också riktigt hårt med ett projekt som till slut visar sig ge lön för mödan. Miss S jobbar dock lite för hårt och får aldrig roa sig någonting. Miss S känner sig trött hela tiden och äter massa choklad, som miss G har hjälpt henne att upptäcka. Miss G har tagit hand om miss S väldigt bra sedan uppbrottet med mr A och miss S uppskattar verkligen det. En kväll så träffar dock miss S en herre vid namn mr D. Mr D är äldre än miss S men miss S tycker inte att ålder spelar någon större roll. Så miss S börjar dejta mr D som har snygg bil och en rik livsstil. Men det är ingenting som miss S tänder på. Miss S har fortfarande problem med mr A och när mr D försöker få miss S i säng så vägrar hon. Hon tycker att mr D är en mansgris som bara tänker på sex. Så miss S träffar aldrig mera mr D. Vilket var tur, tänker miss S nu i efterhand. 

Påsken kommer och miss S är äntligen ledig en helg från sitt jobb. Då kommer miss S på att hon ska ut och dansa. Miss S tar med sig miss L och dem har roligt tillsammans. Där träffar miss S mr E, mr E är i motsats till mr D en väldigt trevlig kille. Lite för trevlig tycker miss S och träffar mr E ett par gånger innan hon tycker att mr E bara är en kompis. Miss S är fortfarande inte ute efter något förhållande. Sånt är bara jobbigt just nu enligt miss S. 

På Valborg så ska miss S till Varberg hade hon tänkt. Efter många om och men så kommer hon dit, i sällskap har hon miss L, miss N och mr G. Mr G är en väldigt nära och gammal vän till miss S. Miss S tror att det var en trevlig kväll, då minnet tyvärr sviker en aning. Några trevliga människor skjutsade dock miss S hem igen mot en väldigt liten summa motsvarande bensinen i stort sett. 

Nu var det dags för miss S att åka utomlands igen, och denna gången var miss G med. Miss S och miss G hade väldigt roligt i medelhavet, då miss dem sista dagarna nästan blev jagad av mr F, H, I, J och K. Miss S har fortfarande kontakt med mr K, som visade sig vara riktigt trevlig. Men miss S har en del problem med långdistansförhållanden. 

Väl hemma ska miss S på en fin fest. Miss S har länge sett fram emot denna fest och hon och miss L har klätt upp sig mycket fint med dyra klänningar och komplicerade frisyrer. Miss S dansar mycket med mr L som är en väldigt trevlig bekant till miss S. Sen blir miss S uppbjuden av mr M som hon dock lämnar ganska snabbt. Miss S är bara ute efter mr N som miss S tycker är riktigt fin, hon har alltid tyckt det. Men mr N är upptagen och miss S vet det efter en händelse på fyllan. Så miss S bjuder upp mr O till sista dansen. Mr O är en kille som miss N egentligen trånar efter, men miss S tycker att hon gott kan roa sig lite. Det miss N inte vet har hon inte ont av. 

Snart kommer den stora dagen D. Alla i miss S bekantskapskrets ska fira. Miss S har dagen till ära på sig en vit klänning med vita taxklackade skor. Och en lustig vit hatt som har en alldeles speciell betydelse. Ojojoj, vad Miss S blir full. Hon dricker hela dagen och sen är det fest i hennes lägenhet och senare utgång. Där träffar miss S mr P, mr P är nära vän till mr N. Det går hett till mellan mr P och miss S men miss S vägrar låta mr P följa med hem. Mr P är bara en i mängden som inte betyder något för miss S. Men miss S tycker om att roa sig. 

Dagen efter ska miss S köra till varberg med sina fulla vänner. I varberg träffar miss S mr P. Men miss S är inte så bra på killar i nyktert tillstånd så miss S går och gömmer sig bakom en plastpalm. Inte så finurligt gjort av miss S direkt. 

Under sommaren så roar sig miss S väldigt mycket och väldigt ofta. Men miss S har också fått ett nytt jobb att sköta, så miss S har blivit lite ansvarsfullare. Men en kväll så glömmer miss S allt om ansvar, och följer med mr Q hem. Mr Q är riktigt snygg, dock ångrar sig miss S sig väldigt mycket dagen efter när hon upptäcker att mr Q är en player. Miss S har snart fått för sig att hon kanske är gravid, inte bra miss S! Men på hennes födelsedag får miss S reda på att så är inte fallet. Miss S blir väldigt lättad. Nu kan miss S festa loss i Göteborg med vännerna på födelsedagen. Dock blir det inte så kul, miss S får en jobbig förföljare, vi kan kalla honom för mr R. Mr R tror att miss S ska sova hemma hos honom eftersom mr R bjöd miss S på något att dricka. Miss S ser ingen annan möjlighet än att bussa mr S på honom. Sen åker miss S hem.

I september så börjar miss S pendla till Gbg. Där hon numera studerar på heltid, miss S känner att hon behöver vidga sina vyer lite. Så miss S följer med ett gäng ut på måndagskvällen. Men sista bussen hem går klockan 22 och trots att miss S har blivit erbjuden sovplats så vill hon ändå hem. På bussen kommer killar och stöter på henne hela tiden, men miss S kommer inte ihåg vad dessa heter. Miss S önskar nu att hon hade haft en pojkvän som kunnat sitta brevid henne och skydda henne från dessa packade svin.

fortsättning följer...


bara massa bäbisar...

Idag har jag faktiskt hunnit med att vara riktigt social med massa folk, särskilt Suss som jag har hängt med typ hela dagen. Jag måste lixom ta igen den tiden som vi inte har kunnat umgås eftersom hon har varit i Norge. 

Men men, igår när jag var i Kinna träffade jag min morbror med fru och bäbis, och jag lovade att jag skulle komma och hälsa på snart. Så jag tog mig i kragen och gick dit denna förmiddag. Lite komiskt att jag inte varit där och hälsat på sedan jag flyttade och dem bor ett kvarter bort typ.. Fick hålla min typ 2 månader gamla kusin i knät ett bra tag. Tills han började tjura såklart. Då fick hans mor ta hand om honom, Joel heter han förresten. Jättesöt! Har bild på telefonen och tänkte ladda upp men hittar verkligen inte usbkabeln. Så får vänta till imorgon då jag ska till Farmor på lunch, för min syrras kabel ligger där.. 

Fick iaf i mig två koppar jättegott kaffe, och lite skvaller från min största kusin, Jossan. Som fyller 14 till våren. Hon är tydligen numera tillsammans med en 15-årig kille i Lindome. Vad ska det egentligen bli av med henne. Hör alltid att hon har nya killar, och hon är lika gammal som min syster ju! Dem tillsammans måste haft över 20 redan. Man blir ju deprimerad! 

När jag sitter hos min morbror i godan ro så ringer plötsligt telefonen, det är stina som undrar var jag är. Hon står lixom utanför min dörr och plingar på. Juste! hon skulle ju komma idag tänker jag och beger mig snabbt hemåt. När jag träffar henne berättar hon att hon har ringt hit Suss oxå för hon har julklappar till oss två. Jag får en jättefin stjärna att sätta på bordet, hm...kan inte förklara det så mkt bättre. Men den lyser tydligen oxå. hade varit dyr såg jag på prislappen dock... Hon fick en liiite billigare av mig, känner mig så snål alltså! men jag är ju fattig oxå till skillnad från henne. 

När stina hade åkt hemåt så hängde jag med Suss till Mejeriet i Hyssna, hittade kläder till nyår där! Suss fick betala sålänge för jag är ju som sagt fattig. Sen åkte vi till Kinna igen, för meningen var att Suss oxå skulle hitta en klänning. Det blev  inte så lyckat. Gick oxå in på Brothers och kollade efter julklapp till Magnus (Suss storebror för dem som undrar) men hittade ingenting där heller...

På väg mot skodan(!) så passarerade vi systemet, och gissa vem man träffar där om inte Mikael! Han hade väntat i en halvtimme på sitt nummer och jag tror han sa att det var 52 nummer kvar. Rätta mig Mikael om jag har fel! Iaf undrar jag om det är mer folk imorgon när både Suss och Stina ska dit med äldre syskon för att handla. Skönt att jag slipper köa iaf, har det mesta hemma redan och Stina skulle handla resten till mig. Tequila!!! Skulle få en överbliven flaska champagne från studenten av farmor oxå. Jag kommer så få i mig för mkt alltså!

Sen åkte jag och Suss hem till hennes mormor för att käka familjemiddag, jag är ju så gott som medlem i deras familj eftersom jag och Suss är systrar ju! (not). Men där träffade man Sussis minikusiner Elsa och Tim. Elsa hade lärt sig säga dum tant och alla fick heta det utom jag, för jag var ju ingen dum tant enligt henne ;). Däremot fick både Patrik och Fredrik detta smeknamn. Undrar hur det kommer sig att dem framstår mer som dum tant än vad jag gör? haha

Efter lite Guitar Hero på Fredriks playstation tog jag med suss som följe en promenad hem. Missade precis Magnus och BMW:n. Antar att jag får se den imorgon dock. Sussi kommer ju lätt komma och skryta med den! 

Blir lite lätt bäbissugen efter denna dagen med småbarn överallt, men jag hoppas att det dröjer ett tag dock. Just nu passar det sig bara inte. Annars hade jag nog redan haft barn vid detta laget faktiskt. Undrar bara om mamma kommer få barnbarn innan hon fyller 40. Jag har iaf 4 år på mig då! Inte omöjligt alls faktiskt. 

Nu ska jag, som jag hade planerat att göra hela dagen idag. Ta och städa lite. Diska upp allt och rensa lägenheten från skräp. Nåt mer än så är väl inte nödvändigt att göra då det ändå kommer stökas till snart igen...

/puss och kram 

irriterad!

Kan inte sova, grannen där nedanför spelar crappy dansbandsmusik på högsta volym. 7-8 låtar som spelas om och om igen. Funderar på att gå ner och göra något hemskt! Det finns ingenting som jag hatar lika mycket som dansbandsmusik. Är så jävla smörigt och falskt. Dessutom klagar dem hela tiden att dem inte får tillräckligt med pengar. Det är väl förfan inte konstigt så kassa dem är! (om någon dansbandsälskare mot förmodan skulle läsa detta så ta det inte personligt, det är musiken jag inte gillar!)

Fick förresten i mig lite mat förut, blev korv och pommes frites. Hade ingen direkt motivation att laga något mer komplicerat. Köpte faktiskt en påse chips oxå, men började bara på den. Det kändes inte lika gott att äta som det brukar göra. Blev inte mätt, bara rejält osugen.

Nu har jag förresten inte hostat på ett tag. Och det är positivt, vill ju inte vara sjuk på nyår lixom. Ja uppdatering när det gäller festen. Har lyckats få positivt svar från iaf 15 pers hitills. Vilket är gött, har inte frågat alla än men nu vet jag iaf att det kommer något folk! Som sagt är alla välkomna, se bara tidigare inlägg för mer info. Shit, detta är visst mitt tredje inlägg idag, har nog rejält tråkigt tror jag. Har ändå vart i Kinna med Suss oxå! haha, fan vad vi har dålig humor: "tag tre, betala för två". Båda två började asgarva vid synen av detta plakat i Brothers skyltfönster! Det är så internt som ett skämt bara kan bli.

Hmm.. nu låter det som att grannen har gett upp sin dansbandsorgie. Kanske ska ge mig på ett försök att sova ändå!

/puss och kram

juldiet... :S

Kom precis på att jag har ätit rätt så lite under helgen som varit. I lördags var jag ute och åt på resturang, alltså för ungefär 2 dygn sedan. Sedan dess har jag ätit:

2 Clementiner

50 gr mörk choklad

1 dl pasta med mjukost och ketchup

En kopp te och en stor cappucino

Jag känner mig alltså inte ett dugg hungrig, är det onormalt eller vad? Jag tror jag ska göra som så att jag går och pantar flaskor på willys nu (har en hel förmögenhet i tomflaskor efter allt festande) och köper mig något riktigt gott. Men som sagt, är inte hungrig. Blir bara så orolig för mig själv om jag inte äter. Förr i tiden kunde det inte gå 3 timmar mellan måltiderna innan jag började tjata om mat igen.  

Nu ska jag faktiskt ta och tvinga i mig lite mat, annars kommer jag få näringsbrist snart!

/puss och kram



Nyår...

Ja, som folk säkert har förstått så borde jag faktiskt ta det rätt så lungt på nyår... men icke sa nicke!

Jag har efter mycket funderande kommit fram till att jag ska ha en sjuhelvetes fest hemma hos mig! Alla (över 18) får komma! Jag pratade med suss igår om det och vi tror nog att i kan få ihop en sisådär 20 pers iaf. Med tanke på att vi var 15 på inflyttningsfesten och då hade jag bara bjudit dem närmsta + några killar, så kommer inte det bli några som helst problem att hitta festglatt folk i min bekantskapskrets.

Iaf, för er som inte vet var jag bor:

Hedbovägen 13A

Och för vägbeskrivning är det bara att ringa:

0765 794553

Förresten, till er som hade bjudit mig på nyårsfest, jag är ledsen men jag tror inte jag kan vara på två ställen samtidigt. Ni får fråga min dubbelgångare som bara visar sig i Kinna på lördagsnätterna och ger mig massa problem ;)...

Jaja, nu ska jag ta och försöka få tag i suss och se om hon har fått sin "Bajs Mellan Wäxlarna" än. Kanske blir en fika med henne sen, är osäker dock med tanke på att det skulle komma massa folk till henne idag och fira henne...

/puss och kram

Dangerous

Jag har börjat få riktigt dåligt samvete för gårdagen, jag kan inte skylla på att jag var full heller för det var jag inte! Jag vet att jag är ung och jag är fortfarande singel men jag kan inte släppa tanken på om det är fel av mig att träffa flera killar samtidigt?!? Och dessutom vet jag att det inte kommer dröja länge innan dessa får reda på varandra... jag bara ställer till det för mig hela tiden! Jag börjar allvarligt talat att tycka synd om dem som råkar ut för mig! Men just nu vet jag inte riktigt vad jag vill, får ta det som det kommer. Men jag kommer inte ta några iniativ, det får dem göra om dem verkligen vill ha mig!



Känner mig som hon...

host, host

Hatar min jävla hosta! Vill bli av med den nu, har för fan hostat i över två veckor! Kan iofs ha att göra med att jag inte direkt har haft någon hälsosam period, vad var det Louise sa... att vi hade varit ute 8 ggr på två veckor (Lanzarote inräknat)! Har tänkt att skärpa mig efter nyår faktiskt, ta några vita helger och istället kolla på massa bra filmer eller nåt. Nån som har lust att göra mig sällskap?

Vad gjorde jag igår då? 

Det var ju trots allt lördag och jag hade lovat att hålla i förfesten igen, jag klagar dock inte för jag tycker det är ganska så nice med mina förfester. Blev dock lite stressigt, jag kom hem klockan 8 från middag med Suss och Moa (tidigare inlägg) och folket kom halv 9 tror jag. 

Sen drog vi till Kinna där jag lämnade tjejkompisarna vid Lounge, själv hade jag blivit bjuden på biljard :). Hade aldrig spelat förut, men jag tror det gick rätt så hyfsat iaf. Känner mig så jävla osocial bland nytt folk bara. Hatar att jag är sån. Dem ville att jag skulle med och kolla på film efteråt, men jag hade ju lovat att komma till Lounge! Det var ju Sophies sista kväll i Mark innan hon åkte hem igen. Hoppas hon kommer och hälsar på snart igen, hon är en trevlig tjej hon.

Hann dock bara vara på Lounge i en trekvart innan dem stängde, kön in var enorm. Dem hade varit så jävla dumma och bara öppnat en ingång och en våning bara för att dem räknade med lite folk.. Stod i en halvtimme i kön! Men väl inne var det kul. Tog slut för snabbt dock.

Orkade inte vänta på bussen sen så vi gick till Skene, Louise, Sophie och Linda gick till Assberg och jag med sällskap fick ta oss ända hem till Hedbo. Jag måste snart börja kolla efter lägenhet i Kinna. Orka gå hem varje lördagsnatt. Iofs finns ju bussen men orka vänta en timma på att den ska komma! Då blir det ju lätt att man går till någon efterfest och missar den ändå.  

Sällskapet gick för en stund sen och jag är ensam igen. Vad ska jag göra idag tro? Antagligen sova...

/puss och kram 

Grattis Suss!

Idag fyller Sussi 19 år och jag tänkte gratulera henne med detta lilla inlägg. Har varit kompis med henne sedan sjunde klass och hon är som en syster för mig. Vilket många också tror att vi är ;) Twins! Kan ju praktiskt taget läsa varandras tankar...

Tänk vad galna saker vi har hittat på, som hur jag smugglade in henne på Lounge hela hösten innan hon fyllde 18. Eller för att inte tala om dem stackars killar som har råkat ut för oss. Saken är det att vi aldrig är lika galna när vi är utan varandra, jag tror att vi har dåligt inflytande på varandra faktiskt ;)

Det finns så mkt jag hade kunnat skriva hör men det gör jag inte på grund av att det finns något som heter privatliv. Så jag ska nu återgå till att försöka rycka upp mig inför ikväll.

Ska ut och äta fint med Moa och Suss om en stund :D

/Puss och kram

lite galet

Jag har precis just nu kommit hem från Louise och slänger mig självklart på datorn för att blogga om gårdagen. Det var en ganska sjuk natt kan jag säga, precis som en riktig festkväll ska vara.

Vi kan börja med förfesten, den var trevlig, lite lam till en början men bara efter ca en halvtimma låg jag på golvet och asgarvade åt typ ingenting... ^^. Sen kom Moas bror med sin flickvän och hans kompis. Det är alltid trevligt att träffa lite nytt folk :). Suss som hade blivit sjuk under dagen (hon kraxade alltså som en kråka), kunde inte följa med ut förstås. Och då hängde inte heller Moa med. Men hon skjutsade oss iaf till Kinna och sen gav jag Suss och Moa en guidad visning av Kinna. Typ: "Och här har jag sovit, och där har jag sovit, och där har jag sovit" haahah ! Nej skoja bara, riktigt så illa är det inte ;).

Sen lämnade jag Suss och Moo för att leta upp dem andra tjejerna på Lounge. Dem stod i baren såklart, och jag joinar dem såklart! Emelie berättar då för mig att Robin Bengtsson är på Lounge!!!! Inte en chans tänker jag, vrf skulle han vara här? Men en minut senare så går han precis bakom min rygg! Fy fan vad fin han är, jag måste erkänna att jag röstade på honom dem få gångerna jag kollade på Idol. Senare råkar jag dock slå till honom på dansgolvet, ja Suss jag slogs, men det va inte med mening ahaha. 

Men det var nice på Lounge, vi dansade skiten ur alla. Fast jag måste erkänna att det var ganska varmt med halsduk på dansgolvet... 

Of course blev vi bjudna på efterfest, där träffade man lite gamla högstadiebekanta! WTF! De kom till och med ihåg mig! Och så lärde man känna lite nytt folk oxå. Nice! 

Sen var jag riktigt duktig och följde faktiskt med Louise hem och sov där! Och jag sov så gott alltså, men hade en väldigt underlig dröm dock. Suss du får hjälpa mig att tolka den sen! 

Så idag drog jag och Lollo till Skorpan och käkade pizza innan hon skjutsade hem mig. Eller pizza och pizza, blev väl kebabtallrik såklart. Jag var mest ute efter pommes frites. 

Nu ska jag sätta på en film som jag fick i julklapp, se you later. Ikväll ska jag förresten till Lounge igen, med Louise och Sophie, och ev. Moa eller Stina. Kanske till och med får med mig Suss?

/Puss och kram   

Juldagen

Det är nu ca 4-5 timmar kvar tills mina partygäster kommer och ringer på, och jag har värsta paniken. Kom nämligen på för ca en timma sedan att det blir bäst om förfesten är hos mig... Var tänkt sen en månad tillbaka att vi skulle vara hemma hos Peter. Men Svenljunga känns så jävla avlägset. Och dessutom vägrar jag att gå på Kullaberg!

Istället ska jag och gänget (blir mellan 5-10 pers) till Kinna för att rumla runt. Har planer på att supa bort alla mina problem ikväll och bara göra massa vilda saker. Det spelar ingen roll om jag inte kommer in någonstans. Bara jag får göra bort mig lite ;). Eftersom jag aldrig hann få tag i någon biljett till Hotellet innan det blev slutsålt så överväger jag och Suss att vi ska råna någon oerhört packad människa som råkar ha två biljetter på sig ;). Så se upp Kinna, bli inte alltför packade om ni vill behålla biljetten ahah.

Jag måste bara säga att min julafton var näst intill perfekt. Visserligen vet jag att Jeanettes var bättre, för hon kan numera inte längre kallas för singel :D. Men jag fick spendera kvalitetstid med min familj och det är viktigt för mig. Dessutom Strikade jag ett antal ggr på bowlingen på Wii. Min syster fick en sådan konsoll i julklapp nämligen.

Har skapat en ny tradition denna julen oxå. På kvällen den 23 var ju som sagt Suss och Moa här och mysade. Eftersom pepparkaksdegen var slut på willys så köpte vi marshmallows istället för att doppa i smält choklad. Asgott alltså! Men det blev ännu goare om man eldade den över adventsljustaken först! Nästa år ska jag nog byta ut marshmallowsen mot skumtomtar ;), dem är mkt roligare att elda...

Fick en julklapp av suss oxå. Den bestod av ett strumpeband med en extra ficka för en fickplunta, Självklart så ingick ju fickpluntan oxå! Måste säga att det var den perfekta julklappen, den ska användas redan ikväll!

Näst bästa julklappen var en dvd från syrran, "Björn Gustafsson-Ett livsverk". Allt roligt han har gjort är med däri, plus lite nyinspelat material. Rekommenderas till alla Björn-älskare :P

Nu ska jag diska och städa så att mina gäster inte får en chock. Måste läsa problemet med blanddricka oxå. Sprit är inga problem dock, det finns i överflöd...

/puss och kram

dan före dopparedagen

23 December, vädret är kallt men solen skiner. Dock syns ingen snö utanför. Jag har precis satt på en julcd för att försöka komma i stämning och det mesta är klart inför uppesittarkvällen. Ska bara sätta på mig lite snyggare kläder och sen kan julen börja.

Så här i juletider brukar jag dock bli en aning deppad, därför att julen är en kärlekens högtid. Det är då man ska bry sig om dem som står en närmast och älskar mest. Men ibland kan jag känna att den moderna julen inte alls är så. Först är det massa stress, sen är det ekonomiskt ångest, och för att inte tala om ångest för sin vikt pga all julmat. Sen ska alla barn bråka om sina dyra julklappar. Det känns inte riktigt rätt. Sen kommer juldagen, och då ska man träffa vännerna (såklart) och dricka sig aspackad och gå ut och festa och synda.

Jag kommer ihåg hur magisk julen var när jag var barn. Man låg vaken och väntade spänt på klapparna till julstrumpan, och granen som var så vacker tidigt på morgonen när det fortfarande var kolsvart ute. Hur gott det var med julskinka och vilken underbar gröt mamma gjorde! Sen Kalle Anka hemma hos farmor med julbakelser och på kvällen sen släktkalas. 

Jag känner att det är något som saknas nu, men jag kan inte komma på vad. Kanske är det att mitt i all stress över att allt ska vara perfekt så glömmer man bort vad som verkligen betyder något: Kärleken. 

Pratade med mormor förut, hon sa att det skulle komma lite snö imorgon. Kanske denna julen blir magiskt iaf. Jag är en optimist, jag tror på julmirakel...

 




Uppdatering av läget

Nu är jag äntligen hemma igen. Men det har haft sina omvägar, det må jag säga. Först var planet 4 timmar försenat på grund av någon strejk i Teneriffa och sen krånglade det med bagaget på landvetter... men nu ska jag inte klaga! Har ju faktiskt varit på en fantastisk semester. Bered er på ett lååångt inlägg :P

Allting började förra måndagen, då jag tidigt på morgonen (05.00) gick upp för att bege mig till landvetter. Självklart var Amra seg, så vi fick stressa till incheckningen. Visade sig dock att det inte var så bråttom med tanke på att vårat flyg var en timma försenat, men det gick förstås att leva med. Roade oss mest med att flumma och ta kort. 

Det var redigt segt på planet, det visades Wallee och Mamma Mia. Jag försökte sova men blev hela tiden väckt av Amra och Louise som ständigt käbblar med varandra... Men men, vi var framme ungefär vid lunchtid och hittade snabbt bussen som skulle ta oss till hotellet. Men på något konstigt vis så var det fullt när jag klev på. Fanns inte en plats. Så då förklarade chauffören för mig att jag var tvungen att gå av och ta lokalbussen istället!?!? Inte en chans tänkte jag och pratade med tjejerna.. Precis när jag var på väg att gå av kom en familj på att dem kunde ta en taxi istället så då fick jag sittplats :). Det visade sig senare att det var en norrmann som hade gått på fel buss. Ahaha, dem är ju sååå smarta lixom! 

Rummet vi fick var helt perfekt. Vernanda med bord och stolar, vardagsrum med tv och ett litet kök. Badrum med duchs och badkar och självkalrt ett sovrum. Jättefint var det, dessutom hade vi en fontän precis utanför oss. Hotellet var dessutom utrustat med en stor pool och bar och även en dator som har varit ovärdelig när jag har haft bloggabstinens i veckan ;). 

När vi hade etablerat oss på rummet gick vi ut på stan för att bekanta oss lite med Lanzarote. Hittade en jättemysig resturang som vi käkade på. Sen upptäckte vi att dem hade Netto, så handlade vi förstås massa sprit. En liter Gin gick på typ 5 Euro så man blev ju inte fattig direkt :P.

Efter att ha varit på stranden och fotat lite så gick vi tillbaka till hotellrummet och gjorde oss iordning för veckans första utgång. Var väl inte jättesugen eftersom jag bara hade vilat en dag sedan Lounge men följde förstås med för tjejernas skull. Men fick väl i sig lite under kvällens gång och det visade sig bli rätt så kul. Jag var tråkig dock och ville gå hem redan klockan ett (två svensk tid). Men det var ju bara början :). 

Så gick hela veckan, med ett par timmars solning om dagen och utgång på kvällarna. Staden vi var i, Puoerto del Carmen hade hela 27 uteställen. Jag gillade mest Tropical som bara spelade Rn'b musik. Men tjejerna envisades med Niki Beach där enligt dem alla snygga killarna var ;)... Inte enligt min mening men man kan ju inte få allt haha.

Fredagen blev helt klart den mest lyckade utekvällen, *host Louise host*. Vilda som satan var vi och lite bardans blev det. Bara för den söta bartendern bad så snällt :P. Glömde dock kameran den kvällen vilket var väldigt synd...

En massa bilder kommer så småningom men nu är det snart dags för mig att gå och nana. Saknar min egna säng just nu. Saknade massa saker från Sverige när jag var där borta, Frölish, Lounge för att bara nämna några. Och så vissa personer oxå såklart :)  Något som jag dock inte saknade var skolan, det var så otroligt skönt att slippa den i en vecka och ha "magsjuka". Nu slipper jag allt plugg fram till den 7 januari (typ).

Imorgon ska jag träffa Sussi och Moa, vi ska ha julmys och baka pepparkakor och byta lite julklappar. Har inte träffat nån av dem på 6 veckor, hade inte klarat en dag till tror jag. Varför ska du jobba i Norge Suss?

Nu sja jag dra mig, Natti Natti!

/puss och kram

19 december

Det ar 5 dagar kvar till Julafton, och jag har precis varit och badat i havet. Det ar ca 18 grader varmt i vattnet har i Lanzarote...

Det har varit en jattefin dag idag, har knappt varit ett enda moln pa himlen och har med andra ord solat typ hela dagen. Fast det ar iofs inte sa lang tid eftersom jag inte gick upp forrann klockan 12 typ. Har sovit sedan 8 igar kvall eftersom jag hade blivit ordentligt forkyld. Men det ar battre nu. Ikvall ska jag folja med dem andra tjejerna ut :D

Dock langtar jag lite hem.. Vill ha julafton nu! Men jag har det soft har med :)

Maste kolla mail nu och sen ga och kaka med Louise, Amra ater som vanligt inganting nar vi ar utomlands...

Puss och kram

From Abroad

Sitter just nu vid en dator i Puerto del Carmen i Lanzarote. Kostar en euro for 10 min sa har med andra ord inte sa gott om tid. Det er var tredje dag har nu och det ar helt fantastiskt! 

Jag och Louise kopte precis "vatska" for typ 20 euro. Fest ikvall! 

Citat fran Amra nar vi skulle kopa blanddricka: "Kan ni inte blanda vodkan med Gin? 

Ahahaha! 

Er faktiskt lite brun redan, har badat idag oxo :D Kan inte fatta att det er en vecka kvar till jul! 

Maste dra nu, tiden rinner ivag...

puss och kram 

En veckas uppehåll!

Nu tar jag semester från bloggen och allt annat övrigt dessutom.

Åter den 22:a december, ha det så trevligt här i kalla Sverige medan jag njuter av vädret vid ekvatorn

/puss och kram

Godmorgon!

När jag vaknade för ett par timmar sedan hade jag typ 20 missade samtal! Det var mamma, pappa, farmor, mormor och syrran som hade ringt upprepade gånger. Dem hade tydligen blivit jätteoroliga för att jag inte svarade. Dessutom hade dem varit hemma hos mig och ringt på, men jag var inte hemma imorse. Det är skönt att känna att man skulle bli saknad om man råkar ut för något. Men jag kan förstå dem med tanke på att dem visste att jag skulle ut igårkväll.

Ja, som sagt, igårkväll! Det började med personalfest i bingons lokaler. Med tanke på att vi hade typ 1000 kr överskott i kassan så gick dem pengarna till julmat och sprit. Man får mycket sprit för dem pengarna. Så jag kan lungt påstå att det blev en ganska livad personalfest :). Sen som planerat gick jag och 4 andra kollegor ner till Lounge för att äga dansgolvet. Träffade massa känningar, Peter var där och jag kramade två gamla klasskamrater från NV. Det var riktigt soft faktiskt. Riktigt mycket folk!

Sen när jag hade hämtat min jacka fick jag panik! Jag hittade inte min hemnyckel i fickan. Jag kom efter lite betänketid på att den låg i min andra jacka som var hemma hos farmor. Jag kunde ju inte lika gärna ringa henne klockan halv 3 på natten och be henne komma med den! Men som tur var så fick jag sova hemma hos Mattias i Kinna och det var anledningen till att jag inte var hemma imorse. Det hade inte varit så kul att sova i min trappuppgång...

Nu är det bara några timmar kvar tills planet lyfter med destination Lanzarote, och jag har mycket att stå i. Har bland annat inte packat än. Sen ska Amra och Louise komma vid 9-tiden för att stämma av om allting är klart. Klockan halv 6 imorgon bitti kommer farmor och hämtar oss på Hedbo för att skjutsa oss till Landvetter. Jag kan inte fatta riktigt att jag ska till värmen!

/puss och kram

kiss the girl


Godkänd :D

Jag blev godkänd på min förra tenta! Såg precis resultaten på kursportalen. Det känns så skönt alltså! Nu kan jag verkligen slappna av... Om 40 timmar kommer jag vara på Landvetter och sätta mig på ett plan söderut :D, då vill jag inte grubbla på massa hemtentor.

Nu har jag förresten nästan blivit klar med examinationsarbetet. Jag ska skriva minst 500 tecken till (inklusive blanksteg) men just nu har jag hjärnsläpp så jag tror att jag sparar det till imorgon. Ska skriva en snabb boksammanfattning på e ½ A4-sida också med åsikter och synpunkter. Sen har jag helledigt fram till den 7 januari!
 
Det största problemet just nu är faktiskt vad jag ska ha på mig ikväll? med tanke på att jag redan har packat ner halva min garderob ;)...

Nu måste jag dra för jag ska handla mat till resan med Amra.

/puss och kram

Det krasar under mina fötter...

Snön har äntligen kommit på allvar till lilla Skene, när jag vaknade imorse så yrde det runt riktigt ordentligt ute. Det var det första jag tänkte på när jag vaknade, det andra var "Vad ljust det är ute, vad är klockan?". Så jag kollade på min mobil och fick typ världens panik! Jag skulle varit i skolan för en timma sedan :O. Jag undrade varför mitt alarm hade stängts av bara sådär? Jag är helt säker på att jag ställde det igår kväll som det sista jag gjorde innan jag la mig! Det var mystiskt...

Det blev alltså ingen lång skoldag idag. Jag var där halv 10 och dem slutade 12.10, så min sista dag på praktiken var väl ingen hit direkt. Dock blev jag mkt glad för alla goa kramar jag fick av killarna i klassen jag hade varit i. Dem typ slängde sig över mig när jag sa att det var min sista dag :).

Efter att jag hade fått lite mat i mig hade jag ett givande samtal med Kernell, min VFU-ledare. Satt i ungefär en timma och diskuterade praktiken och hur jag trivdes och så. Jag har verkligen tur att få en sådan inspirerande person som kontaktperson i praktiken. Jag ser upp till honom och vill själv vara som honom när jag når den åldern. Han är helt enkelt fantastisk.

Så när jag kom ut från skolan så såg jag på klockan att den var dags att gå till bussen. Så jag hann aldrig gå hem emellan ut gick direkt till busshållplatsen. Skulle nämligen till gbg och jobba med projekt. Jag tror vi fick ganska mkt gjort iaf, på ganska kort tid oxå. Hann till och med att beundra jul-göteborg i typ 5 min innan bussen gick hem igen. Jag kan säga att man nästan tappade andan av hur hänförande allting var. Underbart.

Så när jag kommer hem bestämmer jag mig för att vara duktig och sätta mig med eximinationsarbetet, eftersom jag ska vara "sjuk" nästa vecka så måste jag göra klart det och skicka in det innan jag åker. Ska egentligen inte in förränn klockan 16.00 den 22:a december. Vilket är lite surt eftersom jag kommer hem den 22:a december klockan 18.00! Men men, det är väl lika bra att få det gjort iaf. Så jag har faktiskt lyckas skriva en bra bit på det idag. Efter att ha jobbat med det i ca en timma så ringer Amra och frågar om jag vill följa med på pizza. Självklart! Paloma fick det bli idag. Mumsigt! 

Nu har jag skrivit lite till på mitt arbete och har kommit fram till att jag bör gå och lägga mig, ömm, kanske kolla vem som vann i idol först förresten. Är ju bra att veta, allmänbildning lixom. Imorgon ska jag faktiskt på personalfest, allting gratis på grund av att vi har ungefär 1000 kr överskott i våran kassa. Blev tillfrågad förut idag om jag ville med ut efteråt (till lounge såklart) och jag tänkte att det kan ju faktiskt vara trevligt att gå ut med jobbkompisarna för en gångs skull. Så trots att jag har sagt att jag inte ska ut denna helgen så blir det det ändå! Men jag överlever, dock kanske inte ekonomiskt...:( Mormor kommer imorgon oxå, jag ska hjälpa henne att söka jobb igen. Att hon aldrig kan lära sig hur man använder en dator, men jag klagar inte. Brukar alltid få något för besväret. Lite pengar eller en flaska vin eller nåt. Gillar mormor :)

Nu ska jag dra mig mot sängen...

/puss och kram 

Panik!

GAHH! Jag blir tokig... fick precis en påminnelse på min interneträkning. Jag är helt säker på att jag har betalt den, och i tid dessutom! Nu när jag skulle gå in på internetbanken och kolla min betalningshistorik så fungerar inte webbsidan... Jag tänker verkligen inte betala den en gång till! Så mycket pengar har jag inte.

Förutom att detta krånglar så har jag idag en extrem huvudvärk, och jag ska snart till jobbet. Så jag får antagligen ta min allra sista alvedon, jag tror att den är kvar iaf. Orkar ingenting idag, särskilt inte med påminnelsen. Fattar inte vad det är som har gått snett. Om jag inte betalar kommer dem att stänga av mitt internet ju!

Kan det inte bli måndag snart?

Lanzarote here I come...

Efter många om och men är resan till Lanzarote nu till slut bokad! Detta ska bli så underbart... På måndag morgon lyfter vi från Landvetter flygplats (Jag, Amra och Louise) och återvänder hem den 22:a december. Alltså alldeles lagom till jul :D. Jag vill dock åka nu och med en gång! Hatar Skene just nu ;)

Innan jag åker har jag väldigt mycket att stå i. För det första är det massa skolarbete. Har ett eximinatiosarbete som ska in innnan den 22:a. Alltså måste jag skriva klart den och skicka innan vi åker. Dessutom har jag ett projektarbete som jag måste engagera mig i. Självklart har jag praktik ända tills fredag och även jobb imorgon. Det kommer bli otroligt stressigt men det är såklart värt det :P.

Blir väl antagligen inte utgång i helgen då. Sparar mig inför en hel vecka med fest och alkohol, kommer vara helt död när jag kommer hem (om jag kommer hem vill säga ;))

Lite surt att jag missar min klipptid bara :( men det kan jag leva med...

Nu har jag som sagt mkt att göra. Ska nog sätta igång att packa redan nu!

/puss och kram  

Anna-dagen

Idag var det min namnsdag! Hade ingen aning om det förränn igår kväll. Mamma, vars namnsdag det också var påminde mig igår kväll att vi skulle till Farmor på fika och fira.
Därför att i våran släkt firar vi alltid namnsdag, och jag som har hela tre namn får fira ofta:

Sabina Anna Matilda Stenström

Idag var det alltså Anna-dagen. När jag var liten trodde jag alltid att "Annan-dagen" var min namnsdag, så varje "annandag jul" och "annandag påsk" och "annandag pingst" blev jag jättearg för att mamma och pappa hade glömt bort att fira mig! Var nog lite bortskämd på den tiden ;)
Ja, men jag fick alltså lite presenter av farmor idag. En tomte att sätta i fönstret (från rumänieninsamlingen), sen en mopp så jag kan damma av golven hemma och en hundralapp. Det är inte fel att ha många namn minsann!

Efter besöket hos farmor så ringer Amra mig, hon vill att jag ska följa med ut och äta. Självklart ställler jag upp på det ju! Så det blir Napoli med Amra och Emelie. Trevligt trevligt! Sen gick vi hem till Amra, som för övrigt börjar få ordning i lägenheten nu, och sjöng karaoke på låtarna i mamma mia filmen. Så jag är om möjligt ännu hesare nu än förut...

Kom hem vid 23-tiden och fastnade på msn innan jag kunde skriva det här. Har lite dåligt samvete över att jag sitter uppe så här sent. Särskilt som man ska upp tidigt imorgon bitti och min hansledare alltid klagar över att jag gäspar jämnt och ständigt. Och då har jag ändå lagt mig senast 10 på kvällen förut!

Nu ska jag sova! Imorgon är en ny dag...

/puss och kram

Suss, my sis

 Saknar dig Suss! Tänk att det är två hela veckor kvar tills du kommer hem. Men då ska det bli åka av i din nya och fina bmw!


Najs

Fy vilket gott humör jag är på idag! Dessutom är jag också extremt social... Har ingen aning om varför egentligen. Men efter att ha pratat lite med min handledare tidigare så kändes allt mycket lättare. Hon hade varit lite orolig för att jag var lite frånvarande på praktiken förra veckan :/ Syntes det verkligen så tydligt på mig att jag hade annat att tänka på? Så nu har jag bestämt mig för att skärpa mig på allvar! Och koncentrera mig på saker som är viktigt istället!

När jag tittade på mobilen när jag slutade idag hade jag massa missade samtal, så jag fick ringa runt ett bra tag. Amra hade bland annat ringt för att säga att det inte blir av med Lanzarote :(. Synd men det kanske var lika bra. Ekonomin är inte den bästa nu i december månad och kommer inte bli bättre i januari,. Om jag nu inte skulle råka få mina pengar från simklubben lagom till jul. Har sisådär 5000 att kräva av dem för det jag jobbade i våras och somras. Men jag har inga större förhoppningar. Bättre att det blir en överraskning...

Sen pratade jag med syster yster. Hon fick inte åka med bussen hem, hon hade nämligen lämnat in sitt busskort för att det funkade inte. Och eftersom hon inte hade fått någon kvitto eller så vägrade busschauffören att släppa på henne. Dålig stil alltså! Så jag fick möta henne så gick vi och fikade istället. Med tanke på att jag inte träffar Sofia särskilt ofta nuförtiden så tyckte jag det var väldigt mysigt. Dessutom fick jag höra lite skvaller om killarna i hennes klass :O . Tänk så mkt som pågår som lärarna inte har någon aning om! Jag hoppas verkligen att hon inte faller för grupptrycket och börjar hon oxå. Sen kan jag inte riktigt fatta att hon umgås med killar i nian. Det hade jag inte en tanke på när jag gick i sjuan! Jag gillar inte riktigt att 15 åringar intresserar sig för henne. Det gör mig lite orolig...

Äsch vad jag oroar mig hela tiden, hon kan väl tänka själv hoppas jag. Nu tänkte jag smälla i mig lite sötsaker och sen ska jag planera matten för imorgon. Nu ska jag ge allt på praktiken denna veckan!

/puss och kram

Sagolika Söndag

Det gäller att njuta av varje dag som går, även söndagar! Faktum är att det är ju sista dagen på helgen innan man återigen slänger sig in i vardagen, och då gäller det att ta vara på dagen och ta hand om sig själv så att man verkligen orkar tills nästa helg.

Inatt sov jag inte så mycket, som man kan förstå av det förra inlägget. Men jag bestämde mig för att inte sova bort hela söndagen bara för detta! Idag tog jag nämligen en mycket uppfriskande promenad. Det var från början tänkt att jag skulle gå runt skene eller nåt. Men mina fötter ville inte lyda och plötsligt var jag på väg till Kinna. "Varför kämpa emot"? tänkte jag och fortsatte att gå. Sen när jag kom till Kinna station så tog jag första bästa buss hemåt. Det var nog bra med en rejäl promenad, för att få ordning på tankarna lite. Har iofs mycket kvar att få ordning på men man måste ju börja någonstans!

Har bland annat kommit fram till att jag bör få ordning på vad jag vill denna veckan. Vill inte sitta och grubbla på hotellrummet i Lanzarote om nu detta blir av. Och sen är det jul! Och julen är glädjens högtid och då ska man bry sig om dem nära och kära... Jag vill med andra ord inte slösa bort mitt jullov på att älta gamla problem. En nystart krävs!

Gårdagskvällen var förvirrande må jag säga. Har lite värk i min vänstra tinning efter ett antal slag mot huvudet. Jag kanske förtjänade det, men jag blev ändå ganska så irriterad!

Har förresten kommit fram till att jag är beroende av ett antal saker. Jag har oxå kommit fram till vad jag inte är beroende av.

Jag är inte beroende av:

Nikotin
Alkohol
Koffein
Socker

Däremot är jag beroende av:

datorn
att ha kul
att dansa
att få all information
att analysera informationen
att få uppmärksamhet
att få prata ut
att fantisera

Så nu känner ni mig! Jag kan tänka mig att det är ganska påfrestande att vara vän med mig. Jag beundrar mina nära som står ut med mig. Jag uppskattar er alla så ni vet!
 
Nu ska jag fortsätta ta hand om mig själv. Kolla lite på tv och bara slappa. Imorgon blir det praktik igen...

/puss och kram


sömnlös

jag kan inte sova! Det är stört omöjligt. Så fort jag lägger mig ner börjar jag bara hosta som fan :(. Kom hem vid halv 4 tiden och nu är klockan redan 6 !

Jag var ute i natt, och visst hade vi kul, jag och Stina. Fast kom inte hem från gbg förränn klockan 23 så det blev en ganska kort förfest innan vi drog igen.

Mysko kväll alltså, alla skulle tafsa på dansgolvet... fattar dem inte att man inte är intresserad efter att ha slått till deras händer typ tio ggr???

Alltså jag vet inte vad jag ska skriva om... funderar på att gå upp och ta en kopp te eller nåt, får inte väcka Stina bara som har tagit min säng. Jag får lixom nöja mig med soffan! Skitsamma...

/puss och kram

utvilad

Det blev aldrig någon utgång igår och det kanske var lika bra det. Jeanette hade ingen skjuts och kunde inte heller ta bussen med tanke på att hon bor 5 km ifrån närmaste busshållplats. Snacka om att bo ute i skogen alltså! Jag som klagar över att jag måste gå till lasarettet när jag ska åka med 300.

Så istället satt jag hemma alldeles själv, pratade lite i telefon och gick och la mig sedan. Fick dock reda på igår att det kanske blir av med den där lanzaroteresan ändå! vilket skulle vara jätteskoj. Iaf så vet jag säkert den 9:onde december för då skall vi boka isf. 

Så jag vaknade alltså nyss och kände mig helt utvilad! Inatt har jag inte sprungit efter några bussar i sömnen ;) Men istället drömde jag att vi (jag och ett par kompisar) planerade en "roadtrip" till Spanien. Sen drömde jag någonting oroande, jag hade en dröm om ett gammalt ex! Det var ingenting detaljerat eller så. Men drömmen bestod typ i att han kysste mig över hela kroppen XD. Jag fattar nu vad anledningen till att jag saknade honom länge var. Men det är historia och det är därför jag stör mig så fruktansvärt på den drömmen! Men man kan ju inte styra över vad som pågår i hjärnan när man sover, tyvärr!   

Nu ska jag faktiskt undersöka om det går något bra på tv, typ någon skidsport eller så. Hörde att Helena Jonsson hade vunnit något världscuplopp i skidskytte häromdagen. Skulle visst vara jaktstart i helgen. Sportnörd som jag är så måste jag ju se detta. Faktum är att jag ska kolla aktivt på tv för första gången på 2 veckor :O. Har inte haft tid och lust att kolla på tv förränn nu. Senare idag blir det liseberg! Underbart...

/puss och kram


Dagens låt...


vad händer i helgen?

Äntligen helg!

Denna veckan har varit helt sjukt jobbig för mig, faktum är att jag var extremt sugen på att ta helg i förtid igår med tanke på hur trött jag var. Men efter ett snabbt besök i Kinna så gick jag och la mig direkt så jag skulle orka med fredagen.

När jag vaknade imorse var jag helt slut! Det kändes som jag hade sprungit ett helt maraton i sömnen eller nåt, och faktum är att jag hade drömt om att jag hade sprungit efter bussar typ hela natten. Men ska man inte vakna efter ungefär 9 timmars sömn och känna sig utvilad? Detta har fortsatt hela dagen idag och jag höll på att somna på religionslektionen som jag bara skulle kolla på eftersom jag skulle ha samma lektion för en annan grupp på måndag. Undrar hur det kommer att gå? Jag ska spela jude och berätta om att röka vattenpipa :p...

Men annars tycker jag att denna veckan på skolan har varit helt underbar. Alla elever är mina favoriter, även dom stökiga och bråkiga. Idag blev jag dessutom jätteglad pga av en elev som anses vara rätt så stökig, jag hade gått emellan han och en annan när dem bråkade. När jag står i insläppet till matsalen kommer han och ber om ursäkt för hur han uppförde sig. NAAW! Så gulligt alltså! Som sagt så älskar jag dem alla.

När jag kom hem idag var jag extremt trött, men efter en kopp te och lite samtalande i mobilen känns det bättre. Jag har inte tid att sova mitt på dagen! Jag ska snart ta bussen till farmor för att kunna duscha i skållhett vatten (min dusch är iskall!) och göra iordning mig. Jeantte frågade mig igår om jag ville ses ikväll, och självklart vill jag det. Så det blir väl Kinna ikväll... antar jag...

Imorgon blir det förmodligen att jag åker in till gbg med Stina, vi täkte oss att vi skulle gå på liseberg. Har inte varit där i juletid ännu! Det låter iaf väldigt trevligt...

Men stackare Amanda som inte får någon riktig vinter nere i Frankrike! Jag kan iaf säga att den där snön och isen försvann lika snabbt som den kom, lite av eran sol skulle vara härligt just nu!

Nu ska jag springa till bussen, som jag alltid får göra. Både i drömmarna och i verkligheten!

/puss och kram


Dagens filosofiska insikt

"Killar är alldeles för dumma för att någonsin komma på hur smarta dem egentligen är"

bättre :)

Jag måste erkänna att jag inte varit mig själv dem senaste dagarna, vilket på sätt och vis har sin förklaring. Dock är jag mycket gladare i sinnet idag. Men det är nog så att om man ska kunna känna av riktig lycka så måste man nog ha en liten kris då och då.

Igår blev jag lycklig tack vare mina underbara vänner som verkligen stöttar och förstår. Det är så skönt att få prata av sig om saker och ting. Suss, du får mig alltid att skratta! Anneli, du kan verkligen förstå min situation och få mig att inte ta för allvarligt på saker och ting. Och Mikael, du är en underbar vän som alltid ger så goda råd och verkligen bryr sig :).

Så idag skuttade jag nästan hem (och höll på att slå ihjäl mig till på köpet pga av dem isiga gatorna) medan jag tänkte på vanliga triviala saker och inte så djupa tankar som det har varit tidigare i veckan.

Mitt goda humör kan också bero på att vi hade utedag i skolan idag, visst var det utmattande men ändå så stärkande för själen. Jag var till en början lite orolig för hur det skulle gå med tanke på min förkylning. Men idag är även den mycket bättre och jag hostar bara litegrann. Också så snöade det förut idag! Det höll sig dock inte kvar på marken utan försvann direkt, men bara det att se snö är ganska magiskt i sig. Särskilt nu i juletid.

För det är faktiskt den 4:e december idag, och det är bara 20 dagar kvar till jul! Sen är det såklart bara 23 dagar kvar till Suss födelsedag! Och det är ju med en viktig händelse...

Mina vänner, jag har börjat vakna ur min höstdvala!

/puss och kram

Är det här verkligheten?

Varför ska allt vara så jävla komplicerat?

Jag har så mycket tankar i mitt huvud just nu, och det blir bara mer och mer för varje dag som går. Jag är minst sagt väldigt konfunderad just nu, eller som Jeanette skulle sagt: "tillfälligt sinnesförvirrad"!

Saken är den att jag har ingen aning om vad jag vill, eller egentligen vet jag precis vad jag vill men det är så svårt... Alla som jag har pratat med om mitt problem ger alla samma råd. Nämligen att jag ska gå emot min vilja och göra tvärtom. Jag vet inte riktigt om jag ska tänka med hjärtat eller hjärnan, för i detta fallet är det antingen eller. Inga kompromisser går att göra!

Jag har varit väldigt känslomässigt ostabil idag, ena stunden skrattar jag åt något som inte ens är roligt. Sen inte långt därefter så är jag nära gråten... Hur ska detta sluta, jag har varit sådan här förut men det har aldrig varit uppe i den här nivån. Det känns ungefär som att allt bara är en dröm som aldrig vill ta slut.

Nu ska jag tänka, jag kommer säkerligen vara vaken hela natten!

/puss och kram


Sämre

Är sjuk idag oxå, det blev inte enligt planerna att jag skulle lägga mig tidigt igår. Istället satt jag inne på msn till typ 22 och sen somnade jag inte förränn klockan ett typ. Jag låg bara och tänkte massa :(, tragglade massa saker som egentligen inte var till någon nytta...Just nu känner jag mig sjuk både fysiskt och mentalt och det blir väldigt jobbigt!

En annan sak hände dock idag som gjorde mig glad och lättad, inget jag ska gå in på närmare men suss du vet vad jag menar ;)

Idag måste jag alltså lägga mig i tid, jag har redan planerat morgondagens lektion så det är skönt. Syrran ska vara här inatt oxå så jag räknar med att hon tar hand om mig. Imorgon blir återigen en lång dag, eftersom vi markstudenter har möte i kommunhuset imorgon klockan 17. Måste nog dra direkt efter praktiken så kommer inte hem förränn 8 tiden imorgon :(. På tal om det ska jag nog ringa Jeanette sen och fråga om kommer eller inte...

Har inte så mkt mer att säga idag. Det har faktiskt inte blivit så mycket av det på sistone. Det känns som att antingen är min vardag alldeles för trivial för att skriva om eller i många fall alldeles för privat. Jag hoppas jag kommer ur den fasen snart!

Men nu ska jag satsa på mat och sen läggdags...

/puss och kram


Dagens citat

Sagt av mig:

"Det är bättre än kramp i...öhh...öhhh...fingrarna!"

Sjuk

Fy farao!

jag mår verkligen inte bra idag. Ändå har jag sovit massor (12 timmar inatt), och jag är nog på väg att dra på mig en rejäl förkylning. I morse var det värst, även om jag drack en kopp te och 2 koppar kaffe så tappade jag rösten fullständigt. Inte särskilt bra med tanke på att det var första dagen på praktiken och alla lärare plus alla elever ville snacka med mig.

Jag överlevde dock dagen, trots att jag är väldigt trött nu. Fick vara rastvakt första rasten och dem eleverna vars klass jag är i kom genast fram och hälsade :). Blev förvånad att dem kände igen mig dock med tanke på min lilla makeover... Några av lärarna hade faktiskt problem med igenkänningen när jag kom imorse! 

Något som stör mig är att jag måste stå ut med skolmaten i 2 veckor. Visst är den billig (20 kr/dag) men ärligt talat: Pasta med broccolisås! Kunde dem inte ta lite skinka i åtminstone? 

Jag lovade ju att lägga ut bilder från förfesten i lördags. Självklart håller jag vad jag lovar! (lägg märke till att jag har adventspyntat hemma ;) )


   

Vackert va? Vi hade kul iaf...

Nu ska jag sätta mig och planera två stycken lektioner som jag ska ha imorgon. Sen ska jag fixa en kopp te och läsa en bok :) (kurslitteratur såklart!)

/puss och kram


RSS 2.0