jobb

Det blev jobb på torsdag med, kvällspasset! Det är det kämpigaste när det gäller redovisningar och sånt och det är då det kan gå mest fel. Nervös som fan!

Men det ordnar sig, imorgon blir det mellanpass 13-21.30. Jobbar ju nästan heltid denna veckan ju, om man räknar med igår då... fan vad skoj!

Nu ska jag komma på någon maträtt som jag ska laga tills imorgon, jag är inte alls hungrig så inte heller särskilt motiverad att laga mat! Men det blir nog lite panbiff med potatissallad till. =)

XOXO

måndag

Sitter framför datorn hemma och käkar korv med bröd. Jag brukar inte ha det som någon favoriträtt direkt men idag är det fruktansvärt gott! När jag var och handlade förut så kände jag bara att jag behövde korv med bröd, jag försökte streta emot och laga något nyttigare men det gick faktiskt inte. Får bli så ikväll ist.

Men jag fick äntligen handlat, hade nog inte klarat av flera dagar till med snabbmat och att leva på andra. Och jag lyckades faktiskt handla hungrig utan att köpa någonting onödigt, om man inte räknar jordgubbarna som onödiga, fast det tycker inte jag...

Är på ett otroligt gott humör idag faktiskt, har sovit ut, det är antagligen det. Denna veckan jobbar jag tisdag och fredag, möjligen att jag skulle jobba torsdag med, men det var inte alls säkert. Jag kommer nog få rätt så gott om pengar nästa månad tror jag, om cirkus en vecka kan jag se hur många timmar det blev i juni, jag har faktiskt ingen koll alls just nu!

Nu ska jag till farmor och tvätta bil och tvätta kläder!!

XOXO

söndag

Har varit en väldigt härlig helg. Midsommar var den bästa på länge! Fast gårdagen var nog nästan bättre, trots att man var extremt trött. Igår solade vi, badade, käkade pizza i gröngräset, grillade hos Davve och Mina, spelade nåt spel, drack ett par drinkar. Fan vad mysigt det är med svensk sommar!! =)

Just nu känner jag mig hög på livet, men snart ska man till jobbet och komma ner på jorden igen. Men tills dess ska jag fortsätta sväva på mina rosa luddiga moln ;) allt är så bra nu, allt är så perfekt, snälla låt det fortsätta såhär. Jag räknar med att bubblan kommer att spricka så småningom, jag kan inte gå och tro att jag ska förbli lycklig i resten av mitt liv, även om jag självklart vill.

Jag vill inte att det ska vara söndag!!


midsommar

I väntan på Emil så tar jag en lunch med bara mig själv som sällskap och tänker tillbaka på tidigare midsomrar. Som dem när man var liten och sprang runt med en krans runt midsommarstången i Hajom. Eller som för några år sedan när vi satt hos Sussis mormor och blev bjudna på snaps, då vi inte blev nöjda med vad vi fick utan lurade iväg dem vuxna och tog för oss av det smörgåsbordet av sprit som var framför oss. Eller förra året, som var en katastrof, jag var magsjuk, eller var på väg att bli frisk, och mamma fyllde år så jag var där någon timma på kvällen, sen blev jag hemskjutsad och somnade fruktansvärt tidigt.

Men förra året var inte en total katastrof ändå, iaf inte midsommardagen! Då hade jag grillfest som blev väldigt lyckad. Det var också på den festen som jag träffade min pojkvän första gången. Jag tyckte att han var väldigt charmig :) Dock så tog det ju ett halvår eller så innan jag förstod att han var den rätta för mig ;)

Nu ska jag göra det enda rätta, öppna en cider!

Ha en bra midsommar, för det ska jag ha! =)

torsdag

Idag är jag trött och glad! Har jobbat öppning på jobbet för första gången, det gick förvånansvärt bra faktiskt =) men jag var trött de sista timmarna. Har inte sovit i min egen säng på 10 dagar, vilket kanske har lett till att jag inte fått ut max av min sömn. Imorgon är det midsommar och då blir det tält igen. Hujeda mig!

Har också fått reda på att jag är helt godkänd för vårterminen! 4 terminer lästa, bara 3 kvar. Men nu ska jag inte tänka på skolan mera förrän 1 september då det drar igång igen. Woho !

Orkar inte skriva något om SRF och Grekland just nu. Tar det någon annan gång, eller så kan ni fråga mig personligen nästa gång vi ses =)

Nu blir det duschen och sen sova!

XOXO

OJ

Tiden går snabbt när man har roligt ;)

Uppdatering snart!

tisdag

Fattar inte riktigt att klockan bara är 13 än så länge. Jag har hunnit med såå mycket idag! Var uppe halv 8 och körde bilen till farmor, pasade på att skriva ut biljetten med. Sen har jag hunnit med ett besök på banken, ett besök hos Emelie som är sjuk och ett besök på willys. Jag har också hunnit äta och prata massa i telefon.

Men nu är nästan allt klart till imorgon, det är bara tvätten kvar, sen kan jag packa det sista. Mamma och fia kommer hit en stund senare på middag också.

Längtar sjukt mycket till imorgon, men börjar få lite resfeber också. Kommer vara på resande fot nu till den 22:a nästan. Bara hemma en enda dag mellan Sweden Rock och Grekland. WOHO!

En sak till: Jag kom på att på fredag är det ett halvår! =O Tiden går snabbt när man har roligt =)

XOXO

=P

How to impress on a woman:

Wine her,
Dine her,
Call her,
Hug her,
Hold her,
Surprise her,
Compliment her,
Smile at her,
Laugh with her,
Cry with her,
Cuddle with her,
Shop with her,
Give her jewelry,
Buy her flowers,
Hold her hand,
Write love letters to her,
Listen to her,
Go to the end of the earth and back again for her.

How to impress on a man:

Show up naked,
Bring beer

söndag

En liten uppdatering av helgen som gått:

Fredag var det grill hos farmor och sedan jobb, efter jobbet klockan tolv bar det av till kinnasten, till en lägenhet med massa fulla människor, hehe.

Vaknade på lördagen och var på ett underbart humör, blev senare en kycklingsallad på Jockes altan och sen åkte vi till Tre toppar för att köpa glass. Underbart var det! Kvällen blev efter ett litet tag gbg, för att fira Amra, men vi anlände så sent så när vi kom skulle alla ut på klubb, och det ville väl inte vi riktigt. Lite olyckligt blev det.

Emil väckte mig klockan ett i förmiddags med dagens plan redan klar, vi skulle ut och åka båt! Klockan 3 ungefär kom båten i vattnet... jag och 4 killar. De fiskade och jag solade väl typ. Fantastiskt härlig dag, lite kallt bara, men jävlar, jag har ju fått färg.

De kommande dagarna innebär planering, på onsdag morgon så åker vi till Sweden Rock Festival!!!

Nu ska jag sova kära vänner, efter mycket äventyr är man rätt så trött!

Godnatt

examen

Åh vad jag är avundsjuk idag! På alla som tar lärarexamen idag... Jag vill med ta examen, jag vill vara klar med den här skiten ju! Tentan är väääldigt jobbig att skriva med. Stör mig så fruktansvärt på den lilla sidan jag har kvar innan jag får sommarlov i 3 månader. Bajs.

Det är fint väder ute med, men jag får inte gå ut innan det här är klart, vilket är lite dumt eftersom jag inte har frukost hemma och måste handla lite...hehe

Behöver en fungerande telefon nu med, jag har ingen bil hemma och behöver få tag i farmor så jag kan låna den, ska vara på kaskad 16-17.30 och sen upplärning på jobbet 20.30-23.30. Behöver verkligen bilen!!! Ska nog försöka mig på att mejla henne och hoppas att hon kollar. suck.

Så det blir jobb för mig ikväll då, inget värre men blir ju ingen fest för mig. Kaaaaaanske bio imorgon, men jag vet inte om jag vågar hoppas på att det blir av, på lördagskvällen är det fest i gbg för att fira Amra och Rasta, båda flickorna fyller 21. =D

Nu ska jag sätta mig framför tentan och svettas. Måste hålla mig fokuserad!


nästan sommarlov

Nu är det nära, har haft min sista lektion idag med redovisning, och nu är det bara hemtentan kvar som ska skrivas. Jag vill ha klart den så snart som möjligt, men det är inte lätt när man inte har någon motivation och det är så vackert väder ute!

Igår började jag skriva på fråga 2, men jag kom inte särskilt långt innan jag körde fast. Hade då vart på jobbet på personalmöte på morgonen och talat om att det inte går att nå mig på telefonen (den fungerar fortfarande inte) så rätt som det är så kommer pappa och knackar på dörren. Då hade dem ringt från jobbet till mamma, som i sin tur ringde till pappa, som kom och hämtade mig. Herregud vad glad jag blev när jag slapp ifrån tentan!

Var extremt trött på jobbet, och sen när jag kom hem till älsklingen så somnade jag rätt fort =) inga katter som håller mig vaken hela natten där!

Jag tror inte jag ska skriva på hemtentan idag heller, är lite för trött, kanske senare ikväll isf. Men imorgon gör jag klart den!

FÅR INTE GLÖMMA ATT GRATTA EN AV MINA BÄSTA KOMPISAR SOM FYLLER 21 ÅR IDAG: AMRA!!!!



haha! <3

Nu ska jag bara vänta, jag vet inte hur länge, men den som väntar på nåt gott....


=)

I could stay awake just to hear you breathin'
Watch you smile while you are sleeping
While you're far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Where every moment spent with you is a moment I treasure

Don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
Cause I'd miss you babe
And I don't wanna miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you babe
And I don't wanna miss a thing

Lying close to you feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming
Wonderin' if it's me you're seeing
Then I kiss your eyes
And thank God we're together
I just want to stay with you in this moment forever
Forever and ever

I don't wannna close my eyes
I don't wanna fall asleep
Cause I'd miss you babe
And I don't wanna miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you babe
And I don't wanna miss a thing

I don't wanna miss one smile
I don't wanna miss one kiss
I just wanna be with you
Right here with you, just like this
I just want to hold you close
Feel your heart so close to mine
And just stay here in this moment
For the rest of time Yeah yeah yeah

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
Cause I'd miss you babe
And I don't wanna miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you babe
And I don't wanna miss a thing

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
Cause I'd miss you babe
And I don't wanna miss a thing
Cause even when I dream of you
the sweetest dream will never do
I'd still miss you babe
And I don't wanna miss a thing

Don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
And I don't wanna miss a thing

Ska se dem på SRF!! Underbart =)

tisdag

Så dum jag känner mig, jag var på ett jättekonstigt humör igår. När jag vaknade imorse så började jag faktiskt tänka förnuftigt !! ;)

Är på bra humör igen och så. Men min telefon fungerar inte av någon anledning. Det står "Endast nödsamtal" hela tiden. Även om jag startade om den 3 ggr. Första gången jag startade om den så hängde den sig också. hmmmm.

Ville bara säga det

/Sabina

RSS 2.0