Ännu en härlig dag i solen

Detta börjar bli lite enformigt. Att bara njuta av solen hela tiden, så jag har bestämt mig för att vara hemma själv ikväll och sitta uppe länge ikväll vid datorn (sims) och bara slappa. Sen ska jag sova hela morgonen och eventuellt förmiddagen imorgon. Hehe. Iofs kanske det inte spelar så stor roll då jag har hört att det ska åska massa imorgon. Fasen vad gött att få lite regn :P. Inte för att jag inte gillar solen men ändå!!!

Har för övrigt fått ännu mera färg idag då jag inte kunde hålla mig ifrån solen. Vart i hajom hela dagen och underhållt min fina syster. Grillade lite och kollade på Ice age 2 för femtioelfte gången typ. Sen blev det lite volley med Amra och Amela, inget seriöst direkt. Kanske dags att starta ett korplag snart?? hihi.

Om någon timma ska jag laga lite mat, hamburgare blir det med cokacola till det :P. Har inte gjort nåt sånt hemma på evigheter. Antingen blir det nåt jättekomplicerat eller så blir det nåt på fröllan eller en macka. Märks verkligen att det är sommar :)). Kommer väl gå upp minst 10 kilo med allt latande och all onyttig mat :(. Men vafan, är det semester så är det !

XOXO

lite för mycket sol kanske...

Har vart i Varberg idag med Louise. Det var kul att hon av alla människor ville följa med och sola. Solhatare som hon är ;). hihihi. Jag som är soldyrkare tog i lite för mycket. Även om jag smörjde in mig med solskyddsfaktor 6 så brände jag mig på vissa ställen. Fick en chock när jag kom hem och fick syn på bikinilinjen :O. Jaja, nog om detta, kom hem iaf vid halv sex och somnade direkt! Fy farao vad trött man kan va lixom!

Har varit en närapå perfekt dag men den är långt ifrån slut. Ska till Assberg om en stund så ska vi tjejor spela lite volleyboll vid Kaskad :D. Skönt när det är lite svalare ute :).

Hoppas verkligen att sommaren fortsätter så här ett bra tag framöver. Peace out.


good night everybody

Har just tagit ett snabb-bad eller vad man nu ska kalla det. Var så varmt så jag fixade inte mer än 15 minuter, hehe. Min kran till badkaret kan nämligen bara leverera varmvatten! Ibland är det lagom tempratur men ganska ofta är det åt helskotta för varm :/. Måste fixa det på något vis...

Idag har jag bara slappat, blev tacos (mumma) efter ett dygns fastande ganska så exakt :O. Sen åt jag godis :P. Tyckte att jag förtjänade det faktiskt. Kollade på tv till det, lyckades faktiskt se en hel film utan att börja gråta. Jag är sååå fruktansvärt känslig när det gäller sånt, fattar det bara inte!

Kommer iaf att sova väldigt gott nu :). Ska drömma jättebra inatt har jag bestämt mig för ;). Om pengar, kärlek och om sommarens alla härligheter som sol och bad :D. Kommer säkert bli värsta mardrömmen bara för det!

Imorgon blir det förresten sol och bad, ska åka till Varberg med Louise. Yay. 



Badsstranden nästa, wiiihi!

XOXO 

Extreme makeover

Nu har jag lagt lite tid på att göra om i bloggen :D. Det blev riktigt bra tycker jag själv iaf. Stjärntema is the shit!

Borde verkligen äta något snart. När jag tänker efter så kan jag inte komma på att jag har stoppat i mig någonting sen räksalladen vid femtiden igår eftermiddag. Shit pommesfritt! Det är ju snart ett dygn ju! Borde satsa på en rejäl söndagsmiddag, okej, ska väl dra på mig lite kläder och gå och handla. mmm...

en stund över



Sitter hos Amra och leker med hennes dator, hon gör iordning sig som tar extremt lång tid som vanligt. Hittade denna bilden på mig själv.. hehe. Vackert va? Det är från förra lördagen när vi grillade :). Ska till Borås snart och sen blir det fest :D :D.

Tror att jag blir lite kär i mig själv på denna bilden, hihi. Jag är såå snygg!

Gotta go! Mjukglass nu på fröllan och sedan bär det av ...

/pöss

rast

Sitter på jobbet och det är segt som as. Några kunder som klagar på allt jag gör (inbillar jag mig iaf) Dessutom ler de snällt åt min kollega. Fattar inte vad de har emot mig. Har iaf tagit min "lunch" nu för att tagga ner. Sen är det bara 1,5 timma kvar tills vi stänger. Puh.

Fotbollen blev ju riktigt spännande ju, jag stannade kvar framför tven efter andra halvlek med lite hopp fortfarande. Det var ju ett klokt beslut. Följde sedan förlängningen och straffarna från radion på jobbet ... hehe. Fan då att det inte gick hela vägen när vi var såpass nära :(. Jaja, tycker Sverige var bra ändå :)

Såg precis att jag ska få en kusin till :) Hoppas det blir en flicka denna gången bara. Blir väl till våren antar jag. yesyes :D.
Ska äta min toast nu, se ya!

R.I.P. king of pop

Jag ska inte tjata om MJ som nu har lämnat oss, vill bara säga att jag är väldigt ledsen för det som inträffat nu innan han skulle få sin revansch-comeback och allt. Han var grymmast på scenen och hans låtar har blivit klassiker. Den 25 juni kommer alltid vara en sorgens dag!


Har hört en annan sak idag oxå, Jerebko har blivit "draftad" till Detroit. Heja honom :). Han kommer ju från bygden och jag tycker det är värt att uppmärksammas, känner ju inte honom men har mött honom ett par ggr. Reagerade mest på hur lång han var! Shit! Tycker det är konstigt att det knappt skrivs någonting alls. Bara massa fotboll. Fattar inte folk hur stort det här är???? NBA lixom! Menmen, jag är inte den som ska tala om för andra vad de ska intressera sig för.  

Ska jobba ikväll, 20.00-02.30. Blir alldeles perfekt att börja i upplösningen av matchen ikväll. Och gött med stålar dessutom :D. Tänkte mig att jag skulle vila lite ikväll så man orkar med helgen ;).

/bye baby bye

paaanik

Jag får panik!! Mötte ganska nyss en av mina gamla elever från simträningen, han är väl 15 år nu tror jag. Det är inte det jag får panik över utan att han umgicks med de värsta tänkbara. Dessa Hedboknarkare som är i min ålder och uppåt! Fan jag vet att han är ett problembarn men han kan väl för fan tänka lite själv eller!?! Hade god lust att fråga honom varför han umgås med de där idioterna när jag mötte honom där ute. Men jag skulle väl blivit nedslagen eller nåt. Fan vad feg man kan vara då :(.

Har för övrigt haft en jättebra dag. Har solat med Amra och gått lite i Kinna med henne, sen fick man näsblod oxå, typiskt nog när man gick inne på hemköp.. Åkte sen hem och somnade någon timma (fattar inte vfr man ska vara så trött?) och sedan drog man upp till hedgärdessjön med Louise för ett uppfriskande dopp.

Ska laga lite mat nu. Försöker fortfarande bli av med mitt vin så ska göra lite rödvinssky och kyckling. Najsigt!

/pöss

dessa drömmar!

Vaknade ganska så nyss och börjar fundera på frukost, gud vilken sömntuta man kan vara då. Med så fint väder utomhus!

Iaf hade jag väldigt underliga drömmar inatt. Först hade jag tydligen blivit gravid och jag skulle gå på något informationsmöte för unga mammor och min mamma följde med mig. Konstigt nog så tvekade jag inte alls på om jag skulle behålla barnet. hehe. Det var iaf så sjukt mkt folk på mötet, nästan som en rockkonsert faktiskt, och så helt plötsligt så träffar jag Suss där. Hon kläcker ur sig direkt när jag träffar henne att hon hade kommit för att följa med som stöd. Jag tänker lixom: jaja, vad trevligt då. Sen mitt i mötet kommer jag på att jag inte hade berättat någonting om detta för henne! Ups... Hon erkände då att hon var där för att hon oxå hade blivit gravid. hahahaha.

Drömde sedan ännu konstigare. Jag var nog inte så mkt äldre än vad jag är nu, men jag hade ganska nyss gått igenom en skilsmässa och skulle gifta om mig, med ingen annan än Robert Gustafsson (komikern!). WTF!!! Iaf, han hade ordnat med bröllop och allt men jag tyckte att det var lite för tidigt att gifta om sig så jag gick på ett släktkalas istället. Jag hade såklart inte talat om för någon av mina släktingar om bröllopet. När man satt där på kalaset så kom det plötsligt två stycken gamla klasskamrater från högstadiet och övertalade mig att jag skulle gå och gifta mig ändå! Då ändrade jag mig men upptäckte att det bara var en timma kvar tills själva cermonin. Då berättade jag hastigt och lustigt för några släktingar som råkade stå i närheten, inklusive mamma, sen åkte vi för att köpa en klänning. Hehehhehe. Klänningsletandet var en mardröm! Jag hittade en lagom snygg efter ett tag och sen drog vi vidare till kyrkan med buss! Busschauffören gjorde allt för att jag skulle hinna i tid och för att jag skulle komma så nära kyrkan som möjligt. Han åkte till och med ner för trappor. hihi. Jag hann, puh.. men när jag stog där red och skulle börja gå till musiken då kunde jag verkligen inte gå i takt till musiken, det var så frustrerande! Jag ångrade mig nästan men så började jag tänka på min framtid om jag ångrar mig nu... Nästan framme så viskar någon att det sitter en vampyr i publiken. Tydligen någon som min ex-man hade skickat för att störa bröllopet. hahaha. Så då går jag lite snabbare för att komma förbi vampyren som sitter nästan längst fram med sina kumpaner. Prästen håller nästan på att skita på sig när vampyren börjar bråka och predikar som bara den om gud. På något sätt lyckas vi ändå gemonföra cermonin men när vi ska ta på ringarna ser jag att jag har en tatuering på ringfingret i form av en orm som slingrar sig som en ring runt fingret. Det var från mitt tidigare äktenskap. Det sista jag minns från drömmen är att jag flyr från kyrkan när det blir storbråk mellan vampyrens gäng och prästen. En av vampyrens kumpaner frågar dessutom varför man inte har konserter med björn rosenström i kyrkan och prästen svarar typ att det skulle vara den värsta skändningen mot gud.. hihihihihhihi!!

Drömmar kan vara bra konstiga ibland alltså! Nu du Suss har du något att tolka. Om jag minns rätt från projektarbetet så betydde väl orm något särskilt väl? Och ring måste också vara något speciellt.. hmhmhmhmhm.

Nu blir det frukost, ska slänga in en sån där halvfärdig minibaguett i ugnen och se om jag hittar något pålägg.

/pöss

mycket gott :D

Kom precis hem och shit vad trött man kan vara då! Har knappt varit hemma ett enda dugg på hela dagen.. När jag lämnade Amra på förmiddagen och kom hem fanns där en uttråkad syster som bara skulle bada. Blev en jobbig promenad upp till hedgärdessjön och ett snabbt dopp. Skönt var det iaf

Mamma skjutsade oss tillbaka och jag sprang in i lägenheten för att göra iordning mig för nästa äventyr. Emelie och Louise kom och hämtade mig efter en halvtimma ungefär. Emelies (pappas) bil är såååå fin :). En bmw, cabbad dessutom. Vilken dröm :D. Vi åkte iaf till Ekelund och låg där och stekte i eftermiddagssolen en stund, plus ett dopp till.

Drog sedan till Louise och slappade lite, sen gjorde vi Skene farligt igen ;). Hämtade Amra på jobbet och tog sedan fram grill och massa korv. Det blev väldigt trevligt med lite volleyboll och lite vin (måste dricka upp allt sen helgen så det inte blir dåligt ;). ) Nu är jag iaf hemma och planerar att gå och lägga mig väldigt snart. Är så jäkla trött! Ska nog sova tills Amra ringer mig imorrn. Vi ska sola när hon slutar jobbet vid ett :). Yay!

/puss och kram

Stjärnskådning och sånt

Sitter hemma hos Amra och slöar, vaknade precis. hehe. Fia vill att vi ska bada NU! Men jag sa åt henne att jag inte orkar bada förrän ikväll. Är väldigt trött sen igår då det blev ganska sent. Vid 12 tiden satte vi på en film som vi inte såg klart, sen låg vi på balkongen och kollade på stjärnorna och pratade. Amra trodde att hon såg Mars ;).

Somnade där ute men sen förflyttade vi oss in för att sova. Vaknade nyss alltså, ingen aning om vad klockan var när vi gick in igår men det var way sent! Tror iaf att solen höll på att gå upp ;)

Nu ska vi baka scones till frukost, se ya!


läsare? hallå? ekoekoekoeko...

Det har inte varit någon rusning till min blogg på senaste, och jag förstår väl det med att det är sommar och så och egentligen borde jag inte sitta här själv. Men är man beroende så är man ;). Iaf så tycker jag att folket borde skärpa sig lite XD. Sluta läsa alla dåliga modebloggar och tvbloggar och läsa min blogg ist, som handlar mestadels om mitt liv ;). Nej men seriöst, jag måste nog ändra inriktning. Från början hade jag tänkt att detta skulle bli en mer filosofisk blogg. Men hur ofta får man tid att vara filosofisk nuförtiden?? Ne just det!! När jag väl kommer på något riktigt filosofiskt så glömmer jag oftast av det när jag sätter mig framför datorn ändå. Är ganska trött på detta ytliga tjat om vad jag gjorde idag och jag ska göra imorgon faktiskt. Nu ska man försöka ändra på sig !!! 

Ja iaf, idag är det trots allt en stor dag! Min lilla gumma Anneli fyller 20 år idag :). Det ska tydligen firas på lördag med buller och bång ... Jag får ju inte glömma min tradition med att visa ett kort på mig och födelsedagsbarnet ju! 

 

Detta är ju som ni ser från balen 2008!! Fint kort.

Anneli: Även om du är gammal nu så kommer vi att ha lika roligt som vi brukar ändå ;). Trots att du inte är tonåring längre så är det okej att vara ung i sinnet. Kom ihåg detta nu även om du är ett år närmare seniliteten ;) hihihihi

Snart är det min tur att bli gammal. Lite mer än en månad kvar! Vet inte riktigt vad jag har för känslor inför det. Det känns som jag blir vuxen nu och vuxen har jag ingen lust att bli (även om jag i stort sett har levt som en vuxen sedan 17 års ålder känns det inte bra att bli det officiellt nu). Har riktig åldersångest faktiskt, men å andra sidan får man ju massa förmåner som vuxen. Som att man får handla på systemet och åka danmarksbåten på helgerna ;). hehe. Har ia bestämt mig för hur firandet ska gå till nu oxå. På lördagen innan jag fyller år ska man ha öppet hus hela dagen. Då får släkt och vänner komma som de vill och jag ska bjuda på frallor och tårta. Sen på måndagen (eller helgen efteråt) ska jag nog se om jag kan festa lite. Möjligen gbg eller någon hemmafest. Det blir säkert bra hur det än blir :D.

Idag ska man diska upp resterna från helgens bravader. typ 100 glas står på diskbänken bara för att allt folk glömde av var de ställde sina glas. Jag var en av de smarta och ställde mitt glas i kylskåpet... ahahha. Iaf, i eftermiddag blir det med största sannolikhet en tripp till gbg med Amris och Amela. Vet inte om det var några fler som skulle med?? Men slottskogen blir det och kommer säkert att stanna där tills sista bussen går hem klockan 23.15. Vilket säkert kommer kännas som för tidigt... puh

Jaja, ska duscha nu :)

/pözzz

Dagens låt


Okej! Amra tvingade att lägga in den här som dagens låt när hon hade vunnit över mig i volleyboll. Men lite trevlig är väl låten ändå. Om man varit från bosnien hade jag nog gillat den skarpt ;).

/pössss

segisar ;)

Fint väder idag :D. Det har man såklart utnyttjat så gott man kan iaf. Har hjälpt farmor med den årliga häckklippningen idag och lyckades såklart bränna mig på axlarna. Hehe. Sen la man sig såklart i solen bara för att. Det är ju så jäkla skönt lixom :).

Sitter här och tråkar, kom hem för ca 40 minuter sedan och väntar på Amra. Fattar inte vad folk kan vara sega ibland. Inget illa menat alls, alla är vi olika, men väldigt många i min bekantskapskrets är väldigt sega. Pappa kallar mig för tidsoptimist, då har han inte råkat ut för Suss ;). 
 
Försökte iaf se om jag kunde ta en hel timma till att göra iordning mig idag! Inget märkvärdigt direkt utan bara fräscha upp sig. Jag började med att byta kläder. Det tog en minut att bestämma sig och ca två minuter att ta på sig kläderna (nytvättade minishorts i jeansmaterial). Sen smörjade jag in mig med lite aftersun. Det tog ca en minut, svårt dock på ryggen :S. sen borstade jag tänderna och tog på mig lite deo. Ytterligare någon minut. Noppade lite hår som satt på dumma ställen oxå. Nu märkte jag hur mycket före jag var i tidsschemat så då fick jag ta extra lång tid på mig med mascaran. Jag kladdade efter halva första ögat så då fick jag börja om. Tog det väldigt noggrant och försiktigt och sen var klockan redan 5 i halv :O. hahaah.

Nu loggade man in på msn och datorn hann krångla innan man kom in på internet. När jag började skriva här var den väl kvart i ungefär. Det hade gått 40 minuter sedan jag hade pratat med amris. Typ för 2 minuter sedan började amris skriva på msn att hon inte visste vad hon skulle ha på sig ... hehehehe. Shit alltså. Men men, vi kommer nog ut snart iaf ser det ut som :). Ska ta bilen och åka nu. Vi ska fika och sen lite volleyboll uppe vid hedgärdessjön :D

/puss och kram

lyckad fest

Okej, då var det dags för ett "dagen-efter-bloggande" igen. Minns mina sådanda i höstas som var helt katastrofala. Jag har dock lärt mig att inte göra bort mig på fester nu längre så har ingen ångest över sånt nu.

Hade som sagt fest igår, efter att midsommar hade blivit jobbig för mig då jag fortfarande mådde dåligt var jag väl ganska så festsugen (åkte hem vid halv 11 pga huvudvärk jag höll på att svimma av). Mår fortfarande lite sådär men det kan kanske bero på drickandet igårkväll ;).

Vaknade ganska nyss och låg kvar i sängen ett tag och tänkte tillbaka på händelserna. Vi var många, och även om vissa gick ganska tidigt så kom det andra senare. Min lägenhet var i stort sett fullsatt hela kvällen (fram till 3-tiden ungefär). Men i stort blev grillningen lyckad, och resten oxå.

Sen blev man bjuden på middag också :D. hehe. Men som vanligt är jag osäker, fattar dock inte varför denna gången. Min ursäkt är nog att han är för perfekt ;). Men ska ge honom en chans, jag menar det är inte fy skam att åka lite mercedes cabriolet i sommar :P.

Idag ska jag slappa hela dagen. Har redan röjt upp det värsta och ska se om man kan laga till någon enkel middag och sen sätta mig framför en film. Har nu några dagar kvar i min ledighet innan jag börjar jobba. På fredag ska man jobba natt. Gött med pengar :D.

Najs najs. Det regnar ute nu, hehe.

/puss och kram

Dagens låt

Okej, jag är inget fan av Carola direkt, för att vara ärlig så tycker jag inte om henne alls. Men några av hennes gamla låtar från 80-talet är så svängiga och lätta att sjunga med i. Denna låten har jag fastnat för på sistone, men jag kan inte hålla mig för skratt när jag ser på liveframträdandet! Vilken dans ;D

 



Nu ska man städa som en tok innan de första gästerna kommer vid halv 8 tiden, fast Jeanette skulle ju komma redan halv sex påstod hon ;). hehe. Ska oxå ragga en bil så jag kan köra upp till hajom och hämta två bag-in-box som blev över igår :D yay.

/puss och kram

Uppdatering 14:25:

Såg nyss att mitt sista inlämningsarbete blev godkänt! :D Inga mer kompletteringar eller omtentor. Det har varit en hård vår när det gäller skolan och nu kan jag pusta ut på riktigt. Detta ska jag minsann fira ikväll!

Midsommarafton och mammas födelsedag

Igår var ett rent helvete. Kom upp ur sängen först vid 8-tiden på kvällen och blev genast lite bättre. Stack till willys och köpte choklad, sen åt jag upp chokladen medan jag kollade på "Bridget Jones dagbok". Hade aldrig sett den förut och den var faktiskt riktigt bra! Har fastnat lite på romantiska komedier nu faktiskt. Vilket jag aldrig har kollat på särskilt mkt förut.

När jag hade ätit chokladen och kollat klart på filmen blev det plötsligt värre igen och jag mådde skit!! Tog ett tag innan jag somnade igår.

Lekte lite med Spotify igår med, fick det från Emelie, tack gumman :D det var precis vad jag behövde.

Pratade för övrigt ganska mycket i telefon igår. 2 personer som inte ringer mig särskilt ofta ringde :D. Först ringde Moa och jag ska egentligen inte klaga för jag brukar inte ringa henne heller ;). Men det var kul att du ringde Moa även om jag inte kunde baka sockerkaka med dig. hehe. Sen Ringde Jeanette på kvällen, henne brukar jag försöka ringa till ibland men hon är inte så bra på att svara. Tydligen hade hon haft nåt vajs med mobilen så att det inte hade gått att svara... Iaf så kommer nog båda tjejorna på lördag, inte 100% igt men ändå! Skulle vara kul att träffa dem.

Idag när jag vaknade upp mådde jag fortfarande skit! Faaan! Det är ju midsommar och planen är att fira den i Hajom, eftersom mamma oxå fyller 37 år! Men jag ska bita ihop och göra allt för att bli frisk innan kvällen. Det brukar faktiskt funka när jag väl har bestämt mig, det brukar skynda på kroppens immunförsvar rejält. I vintras när jag hade massa att göra med skolan och så då kände jag att jag höll på att bli rejält sjuk men jag bestämde mig för att stå emot det med. Drack massa juice och så, men jag tror det var det mentala som fungerade bäst :D så mår faktiskt redan mkt bättre. Jag har ju orkat sätta på datorn idag :D.

Nu ska jag ordna en alldeles speciell frukost. Risotto blir det :D. Enligt mamma så kommer det funka på magen :).

/puss och kram


Ajajajajaj

Det blev inget tvätteri idag minsann, jag har fullständigt tröttat ut min kropp och är nu sängliggandes såhär lagom till Midsommar! Uschimej! När jag vaknade av alarmet klockan 8 i morse mådde jag sämst. Hade en fruktansvärd huvudvärk, magen var i olag, jag svettades som en gris och hade allmänt ont i kroppen. Var uppe och åt ett äpple sen har jag legat i sängen sen dess. Försökte faktiskt ta mig upp till min tvättid klockan 12 men det var hopplöst. Orkade inte sätta på datorn förrän nu :O.

Jag hatar att inte kunna göra någonting, hade planerat att städa idag för min lägenhet ser hemsk ut, men det får vara, jag får städa på lördag förmiddag istället. Faan säger jag bara!

Mår illa nu och tror att jag ska gå och göra något åt det :(

pust!

Vilken helvetes jävla dag (ursäkta mig, känsliga läsare.. ). Har varit aktiv sedan klockan 8 i morse och nu är jag vääldigt trött! Gick upp tidigt idag för att jag och mamma hade bestämt att åka till Ge-kås, och ju tidigare man är där desto mer hinner man med senare på dagen. Det är ju så att mamsen fyller 37 år på fredag(självaste midsommarafton) och har ett kalas att planera då. 

Började dagen med oflyt som bara den, gick upp och hittade ingenting att äta till frukost förutom digestivekex :(. Bestämde mig för att koka kaffe för det mättar ju iaf litegrann och så hittade jag en banan oxå. Yay. Men mamma när mamma kom en kvart för tidigt än vad vi sagt så blev allting fel. Det blev nåt fel med kaffet så att det blev jätteblaskigt och bananen var sådär mosig och äcklig inuti. Så då struntade jag i frukosten och sprang ner till mamma! 

Fick köra mammas bil idag eftersom jag alltid mår så illa när jag åker bil på morgonen. Det blev lättare så, men ingen vila. Väl framme sen hade man ju att göra och sprang runt som en tok, missade hälften av det jag hade tänkt köpa men tur var väl det eftersom det gick på över tusen kronor. Inte mycket pengar kvar nu :(. 

Några roliga saker som jag köpte var en ny stekpanna, några filmer och en grill! Återkommer till grillen snart :P.

Efter Ullared körde jag till föräldrahemmet för att hjälpa mamsen att städa inför kalaset, jag erbjöd mig frivilligt att ta badrummet vilket jag inte skulle gjort. Eftersom vattnet är som det är i Hajom blir badkaret alldeles rött efter ett tag. Något som jag tog mig an att bekämpa. Det positiva var att efter några timmars skurande så har jag nog fått lite snyggare armmuskler och förlorat ett visst antal kalorier. Det gäller att vara optimist. 

Väl hemma vid ca halv 8 tiden så började jag med att skruva ihop grillen som jag hade köpt. Den var ju nämligen inte ihopskruvad från början utan nedpackad i delar i en liten låda. Det fanns ingen riktig beskrivning till den så jag fick gissa mig till hur det skulle vara. Iaf skulle jag kunna ge en lektion i "17 olika sätt att INTE skruva ihop en grill på"!

Klockan halv 10 var jag äntligen klar med grillen och tro det eller ej men den blev bra! står i min hall nu i väntan på att jag ska röja ut en garderob att ställa den i :D. 

Packade sen upp resten av det jag köpte tidigare idag och nu är jag helt slut. Tror jag ska sätta på en film som jag kan somna till. Blir nog "What happens in Vegas" som jag köpte idag. 

Imorgon är en annan dag, men det blir definitivt ingen vila. Ska upp klockan 8 imorgon igen för att städa och sen har jag tvättid klockan 12-17. Efter det ska man hem till familjen för att hjälpa till att städa det sista och sen ska man sova över för att gratta mamma på morgonen. Ska hinna med ett besök till systemet med Stina någon gång under dagen oxå! Hehe. Känner att jag tar på mig lite för mycket faktiskt ... 

Men men, jag fixar detta :) På köpet går jag nog ner en del i vikt också. Något som jag har tänkt att ta itu med nu. Har beräknat att min idealvikt skulle vara 56 kilo, och det är jag en bit ifrån nu minsann! Dags att göra något åt det överflödiga fläsket!!

Nej nu sätter jag på filmen!

/pözz  

liseberg :)

Har varit i gbg heeela dagen idag och kom hem ganska nyss, är väldigt trött nu så ser ut som det blir tidig läggdags ikväll. Liseberg var kul, den nya "Hanghai" var grymt rolig, råkade oxå ut för att bli riktigt blöt på flumeride. Men vad gjorde det när solen sken hela tiden!?!

Ja jag kanske har nämt tidigare att jag planerar att ha en fest på lördag. Firar ingenting speciellt, bara att det är sommar typ :). Kändes som en kul grej bara :D. Ser ut som det blir mkt folk just nu och jag har inte pratat med så många ändå. Alla får komma, det är bara bra med mycket folk då jag vill hämnas på mina nya grannar som har hållt mig vaken på helgerna ... Fick reda på idag att Suss kommer en sväng :). Hon ska ju hem för att hämta bilen tror jag så det blir redigt najs.

Undrar oxå vilka som hänger på en grill på lördag eftermiddag, så jag kan fixa en lagom stor grill om det behövs... säg gärna till :)

/pözz

ingen ro och ingen rast ;)

Är hemma en kort stund nu innan jag ska åka igen. Har varit i Vbg idag med Stina lilla, och Ida hängde med på ett hörn oxå. Det var väldigt trevligt men jag har inte varit så snäll mot min kropp :(. Har bränt mig i nacken och ätit onyttigt IGEN!! Igår åt jag kebabtallrik och sen fröllan till kvällsmat och nu har jag alltså käkat på mcdonalds. Faktiskt endast pga att jag ville ha veckans glas. Har ju det förra ;).

Ska snart iväg och handla lite mat, jag och syrran ska till Liseberg imorgon och för att vi tycker att maten där är så dyr (och för att vi ska ha råd att shoppa mer på stan på förmiddagen) så ska vi göra iordning massa gottigt att ha med oss istället. Smart faktiskt, det blir nog till och med godare om man tänker till lite :P.

Borde dock inte vara så snål nu när pengarna rullar in. Fick mig ytterligare en glad överraskning i brevlådan idag. Har ju sökt bostadsbidrag till slut och det visade sig att de redan har fattat beslut om det, så jag får första utbetalningen 27 juni :D. Hade typ räknat med att jag skulle börja få det i augusti. Yay!

Betalade hyran som kom idag oxå. Efter att 90% av mina månatliga utgifter är betalade så har jag nu fortfarande några tusen kvar att leva på. Och pengarna fortsätter som sagt att rulla in :). Me so happy :))

Så, willys nästa och sedan duschen. Wiii

/puss och kram


Wtf?

Klockan är 1 på natten !! Fattar verkligen inte var tiden tog vägen?? Inte för att jag har problem med att vara uppe sent. Nej inte alls, stör mig mest på att det blev så sent så snabbt :(.

Har jobbat bort större delen av dagen idag, gick fint men det var bra segt ett tag, efter tre timmar tog jag min lunchrast bara för att jag skulle orka fortsätta. På slutet kände jag mig helt förvirrad alltså!

Var jättetrött när jag kom till Skene efter jobbet och mötte Amra. 5 min innan Mickes kiosk stängde var vi inne och köpte godis :). Sen gick vi till fröllan för amris var hungrig. Sen flummade vi bara hemma hos mig. Amras syster och hennes pojkvän kom kanske vid tolvtiden och nu gick de alltså precis! Är inte alls trött än! 

Dock ska jag upp ganska tidigt imorgon bitti, ska till Varberg med Stina, först tåget till Björketorp och sen ska man köra Stinas Mercedes till Vbg. Göttans, tur att man redan har övat på att köra automat :D. hehe. 

Har haft en lagom bra dag med bäst slut. Love ya Amra! Du livar upp min tillvaro och gör så att Skene inte blir lika dött som det brukar vara :D.

/pussisar 

bara liite full ;)

Solen håller på att gå upp och jag kom precis hem, jävlar vad problem ja ghar med att skriva ..

Blev till slut så att jag följde med till Borås, jag hadde tvekat ett tag men hade inget bättre för mig såå. Jag ångrar ingenting, had skitskoj! Efter massa alkohol av olika slag så delade man ut sitt nummer hejvilt, får väl se om någon hör av sig imorgon. Dock hade ett problem, kunde inte kolla på en kille utan att börja tänka på en annan .. det är faktiskt ett allvarligt problem!

Kom fram till en till sak ikväll, jag ska ha fest nästa lördag, den 20:onde. Ska bjuda massa för att så många som möjligt ska komma och det ska bli en jätterolig fest! faaan oxå vad jag borde sova nu, ska börja jobba klockan 1 imorgon och jag ska nog gå till Kinna! Usch och fy.. :(

/puss och kram

lördag igen

Jaha, då var det lördag igen :D. Idag är det kalas som står först på schemat, pappas kusin fyller 25, grattis till han :). Blir nog Borås ikväll om inget annat dyker upp, är kanske inte så jättepigg på att åka dit men det lär ju knappast var nåt drag här hemma i sommar så man tar väl det som finns.

Jag tog det väldigt lungt igårkväll, gjorde en liten ansiktsbehandling och somnade tidigt. Var på väldigt dåligt humör igår och jag är fortfarande ganska så känslomässigt instabil. Men detta är egentligen ingenting mot hur jag brukade vara för ett par år sedan innan jag flyttade hemifrån. Då kunde jag få sådana fruktansvärda utbrott, speciellt på pappa ;).

Btw: Jag vill ha Eminems nya album, har slutat ladda ner nu med nya lagen och så. Då har man inte lika mkt koll på ny musik känns det som. Har sett reklam för albumet och hatar att jag inte bara kan tanka ner den. Vet dock inte hur mkt de kontrollerar folk som laddar ner men jag vågar inte chansa direkt. Ska nog läsa på lite om detta...

Eminem is the shit! 

/puss och kram 

suck

Har inte umgåtts särskilt mkt med min dator på sistone, och det är iofs förståeligt. Jag har ju haft väldigt mkt annat för mig när jag nu har ledigt och satsat på att utnyttja tiden till fullo. Dock kändes det konstigt att det har gått mer än 2 dagar sedan mitt senaste inlägg, det var längesedan jag kunde hålla mig ifrån bloggen såpass länge.

Först och främst vill jag upplysa att jag nu varit student i ett år! Den 12:e Juni förra året sprang klasserna i marks gymnasieskola ut. Det känns inte bra, att det redan har gått ett år. Men samtidigt känns det som evigheter sedan!

Okej, då ska vi se vad som har hänt på sistone:

-Jag har varit på Parkskolans skolavslutning, det var väldigt fint. Prästen fattade sig kort och barnen sjöng väldigt vackert :). Fick krama klassen ännu en gång och nu känns det faktiskt väldigt bra :D.

-Jag har umgåtts lite med pappa, fikade med honom igår förmiddag när vi väntade på att Fias skolavslutning skulle ta slut.
 
-Var på "Mingla i Mark" med systern min. Fick till slut se "A hole inside" som jag hört så mkt gott om. Och de var bra! Min syster blev lite förtjust i deras musik. Det är ju egentligen hon som är rockbruden i familjen ;). Sen fick jag överge fia till min kusin för jag skulle vidare på nya äventyr.

-Åkte alltså vidare till Borås där Annelipanneli väntade på mig. Jag fick äntligen se hennes lägenhet (och hennes pojkvän !) Fick köra Andreas bil som var automat, sen käkade vi pizza och spelade guitar hero.

-Vaknade i Borås vid 10-tiden tror jag bestämt. Hjälpte Anneli lite med tvätten och sen bar det av till knalleland för en shoppingrunda. Vi hälsade lite på studenterna på vägen :)

-Klockan 16 satt jag på tåget hem med nyinförsaffade jeans och lite annat smått och gott. Har gjort åt massa pengar nu! Fyy! Men vafan, om man har pengar ska man väl göra åt dem?

Nu sitter jag här och undrar vad man ska hitta på, känns som min kväll blev lite förstörd typ. Var planerat att jag skulle med på bio ikväll men eftersom jag inte hade varit så tydlig med att jag ville följa med så blev det inga biljetter bokade till mig :(. Känner mig lite sur över det, har ingen aning om vad jag ska hitta på ikväll nu. Det är ju fredag o allt! Men allt folk lär ju dra till Varberg och det har jag ingen lust till :(. Önskar bara att någon kunde komma hem till mig och krama mig, att någon faktiskt bryr sig om att jag sitter ensam en fredagkväll :`(. Önskar att jag kunde ha det som Anneli, som har en sambo att luta sig mot när hon känner sig ensam..

Jäääh

Amra är på väg hem nu! Yay nu kommer det bli lite fart i lilla Skene :D. Hon är hemma vid tretiden idag ungefär :)).

Har förresten tagit hela morgonen till att fundera över min ekonomi, har då kommit fram till att den är mycket bättre än jag trodde och jag ska nog lägga undan 2000 i resekassa till augusti. Jag har snackat med Suss om att åka utomlands strax efter min 20årsdag, någon gång i slutet på sommaren, innan skolan börjar igen :).

17-tiden

Uppdatering: Blev att jag åkte till Borås och mötte min kära vän Amra! Vi käkade på Subway och vi shoppade lite, eller jag shoppade, en jättehärlig klänning blev det. En typisk sommarklänning som man ska ha en riktigt varm dag. Blev riktigt kär i den faktiskt :D.

Tog tåget hem vid fyratiden och nu är jag alltså hemma. Amra skulle hem till sin farmor som bor granne med mig, så jag fick alltså skjuts hem.

När jag skulle dra till bussen innan kunde jag verkligen inte hitta min mobil, den var spårlöst försvunnen och jag var säker på att hade legat brevid mig hela tiden. Men jag blev alltså tvungen att åka utan den. När jag kom hem så fortsatte jag att leta efter den men kunde inte förstå var jag hade lagt den. Till slut fick jag för mig att leta i garderoben och tro det eller ej, men där låg den! Hur tusan kunde den hamna där???? Sjukt. Hade iaf massa missade samtal och massa meddelanden. Det är så typiskt att folk alltid ringer när man inte har den med sig!

Iaf, nu ska jag vila, bara softa. Imorgon ska jag på skolavslutning, sen ska man till "Mingla i Mark" en stund och sen bär det av till Borås igen. Ska till Anneli och sova över hos henne i lägenheten som jag fortfarande inte har sett! Najs :D

/puss och kram

/puss och kram

Vilken röra, kycklingröra alltså!

Det är kväll och jag har knappt sutit vid datorn på hela dagen, lite halvt bara under eftermiddagen men inte varit aktiv direkt. Jag har snarare tagit vara på denna tisdag som jag oxå sa att jag skulle göra!

Klev upp vid halv 9 idag och startade dagen med en härlig joggingtur till Assberg, eller inte så härlig förresten, höll på att dö halvvägs men jag kämpade på en bit till. Var seriöst nära att svimma när jag stannade precis i början av assberg. Jag måste alltså förbättra mina kondition!

Besökte Louise sen, vi tjötade lite och sen kom vi fram till att vi måste verkligen göra något, så vi tog en promenad hem till mig, gjorde lunch bestående av potatisgratäng (som exploderade i ugnen) och kassler. Det var väl ganska så gott men godast var nog Hallonsorben efteråt. Detta njöt vi till en bra film som vi båda hade sett massa ggr förut, National Treasure.

När filmen var slut och det var skit på tv så visade jag Liz mina gitarrkunskaper, som inte är särskilt bra, har hållit på att öva på ackord i säkert 2 timmar nu efter det. Snart kan jag spela "Viva la vida", Coldplays låt. Det låter väl inte så bra men ändå! Kan bara inte ackordet Bm och fattar inte hur man ska kunna ta det utan att vricka fingrarna??

Jaja, har nu tagit paus med gitarren, lagar lite kvällsmat bestående av bakad potatis med kycklingröra. Ska bli spännande att pröva, aldrig försökt mig på detta förut nämligen. Har sedan lite gott i skafferiet och frysen att mumsa på :). Najs!

Så, jag har börjat att ta min ledighet tillvara. Imorgon ska jag städa massa, så får vi se vad som händer sen. Hoppas jag får skattepengarna oxå :P. Då blir det snart Ge-Kås isf.

Dags att göra röra, kycklingröra alltså!

/pöss på alla

Hatar sjukhus!

Jag vet inte riktigt var jag ska börja att skriva om, det känns som att jag har så många småsaker som är värda att nämna men ingen större händelse, iaf. Detta kommer antagligen bli ett väldigt långt inlägg!

Förmiddagen idag var hemsk, jag var tjurig som fan pga min visdomstand som gör ont. Den håller väl på att komma ut på allvar nu. Men det är jobbigt som fan. Vill bara stoppa upp massa bomull i kinden men blir så fruktansvärt torr i munnen då! Sofia fick erfara min tjurighet när hon kom hem till mig efter skolan. Stackarn, jag skällde ut henne för varje liten grej typ.

Sen kom mamma för vi skulle hälsa på morfar på sjukhuset. Han skulle blivit utskriven idag men läkarna ångrade sig. Tydligen var det för att de skulle ta några fler prover. 
Men usch vad jag hatar sjukhus! Har lite dåliga erfarenheter från min tidiga barndom. När jag var 5-6 år så blev min gammelfarmor Vivian sjuk i cancer. Jag älskade henne så mycket, hon var dessutom bara 75 år och vanligtvis väldigt pigg och kry. Jag tjatade alltid om att vi skulle hälsa på henne innan hon blev sjuk. Jag har förträngt det mesta från den tiden men farmor har berättat att vid ett tillfälle så hade hon blivit ledsen och då hade jag suttit vid hennes sida och hållit henne i handen och tröstat henne. Det var precis i slutet. Jag blev helt förstörd när hon dog, grät jättemkt efter det.och hade dödsångest i flera år efteråt. Tvingade mina föräldrar att köpa hennes hus och flytta in dit också när vi ändå var tvungna att flytta (Sofia föddes i den vevan).
Men iaf, när jag kom in i rummet som morfar låg i så såg det precis ut som det som Vivian hade lagt i den sista tiden när vi hade besökt henne på sjukhuset. Alla mina minnen kom tillbaka och jag började nästan gråta. Morfar hade inte varit långt ifrån döden när han fick åka ambulans, tydligen hade hans urin varit förgiftat och det hade gått ut i blodet. Hans ögonvitor var tydligen helt gula ... Men nu mådde han bättre och kommer förmodligen att skrivas ut om ett par dagar. Tur det, men frågan är om det inte kommer hända igen när hans lever nu är som den är :(. Only time will tell...

Jaja, nog med tråkigheter, åkte till farmor efter sjukhusbesöket och tog en promenad med henne. Det kändes fint, trots att jag var så illamående. Vet inte vfr men misstänker stark att min tand är inblandad.

Imorgon ska jag sluta att förstöra mina dagar, det är nu jag ska göra det som jag alltid klagar på att jag aldrig hinner med att göra. Typ baka, laga spännande maträtter, lära mig massa saker, träna m.m. Så jag ska faktiskt upp redan klockan åtta imorgon bitti och sedan ta en joggingtur upp till Liz. Har förvarnat henne att jag kommer och väcker henne vid niotiden ;).

Så jag ska nog lägga mig och läsa nu. Tack för idag!


Igår

Det var jättekul igår! Trodde inte att det skulle vara så spännande att jobba som röstmottagare men faktum är att man lär sig väldigt mycket av att se hur rösträkningen gick till. Allt är så jäkla byråkratiskt och man får aldrig göra några misstag, men ändå upptäcker man stora hål i systemet som ingen tänker på. Det är lite skrämmande faktiskt.

Om man säger så här t.ex: När vallokalen stänger, då skulle vi som jobbade där och räknade rösterna kunna "rösta" åt de som inte hade varit där. Visserligen var vi 6 pers och har säkerligen olika uppfattningar och röstar inte likadant. Men bara det att vi skulle kunnat! Det är en skrämmande tanke. Tänk t.ex. om alla röstmottagare i ett valdistrikt var Sverigedemokrater!!! Just därför är det viktigt att rösta, så någon annan inte kan rösta åt dig. Se till att vara förberedd bara. Så man säkert vet var man står.

Jag röstade igår också. Och jag röstade rätt ;). Det var ganska kul att komma in som förstagångsväljare och veta exakt hur det gick till. Med tanke på att jag hade varit hela förmiddagen i Örby så fanns det inget att tveka på..

Är också glad över att jag blev anförtrodd lite mer ansvarfullare uppdrag, som att skriva i röstlängden och att räkna förtidröster och så. Trodde faktiskt inte det! 

När allt var klart och rösterna var inrapporterade så gjorde vi en väldigt "smart" sak, vi drack kaffe! Då var klockan halv elva på kvällen. När jag kom hem efter att ha lämnat bilen så var jag hyperpigg och gick nog inte och la mig på ett bra tag. Kollade på valvakan och så :). Sen läste jag typ halva natten. Så med andra ord sov jag väldigt länge i morse. Blev väckt vid sisådär halv elva av mamma som ringde. Sen somnade jag om ;). Har precis ätit frukost nu. 

Får se vad resten av dagen har i beredskap för mig, har verkligen ingenting inplanerat denna veckan. Det är ju massa studenter o så på onsdag, tror att jag ska hålla mig inomhus då för att inte bli deprimerad. Saknar min egen student så jäävla mkt! Antagligen blir det då inte! Varberg på fredag. Nån som vill hitta på något annat? typ filmkväll? 

Ska komma på något att göra nu!

/pööss 

val och sånt

Jaha, då ska man snart iväg till röstlokalen där jag ska spendera större delen av min dag. Förstår inte riktigt hur det hände att jag skulle få arbeta med valet som inte alls är särskilt insatt i politiken. Men farmor är det, så det var väl på det spåret. Har ägnat morgonen åt att lusläsa handledningen, men faktum är att jag kommer säkert bara få triviala uppgifter som att hålla iordning på valsedlarna t.ex. hehe. Men kul att kunna sakerna ändå :). Är lite nervös just nu, känns som att det är något som kommer gå fel.

Den tiden som jag får över idag blev väldigt perfekt, klockan 15.00-18.30 har jag rast. Och gissa vad! Det är klockan 15.00 som Söderlings final börjar :D yay.

Sen om jag har tur så hinner jag hem ikväll till Supernatural, rösträkningen börjar ju klockan 21 och enligt farmor ska det ta ca en timma. Jaja, jag får väl följa valvakan oxå, när jag ändå håller på med det. Det blir ingen vila för mig idag minsann och det gillar jag :).

Gårdagen förresten, vilket perfekt avslut, eller kanske inte alldeles perfekt då Sverige förlorade matchen, men ändå. Jag och Suss åkte och badade i Hedgärdessjön, visst var det kallt men väldigt uppfriskande. Sen busade vi lite, ingenting som vi ska gå in i detalj på men det var riktigt roligt. Jag och suss är helt enkelt så galna! Dock blev det ingen alkohol och jag var i sängen redan klockan 01 inatt. En idiot ringde mig men jag svarade inte, stängde av ljudet istället och när jag vaknade på morgonen hade jag typ 9 missade samtal från den där idioten. PUH.

Jaja, frukosten väntar :D

/pöss

kusindop (=

Hej hopp, idag har jag haft en jättetrevlig dag hitills. har varit på ett underbart fint dop, med en snygg präst som spelade gitarr till psalmerna ;). Vilken chock jag fick, mina erfarenheter av svenska kyrkan har enhetligt varit riktigt tråkiga. Men inte nu alltså.

Det var inget stort dop, det var alla vi kusiner som var där typ. Och mormor, som var där utan morfar. Han fick åka ambulans igår :(. Stackars morfar, han är bara 60 år och har jätteproblem med hälsan :`(. Kändes lite tomt utan honom.. Blev lite god mat och tårta på det. Sen tog vi kort på alla vi 8 kusiner. Tänk vad fint det kommer bli att ha det kortet i framtiden :D. Tog lite egna kort med min nalle, den här blev riktigt söt på min kära syster och min 2-åriga kusin Liv:



Gulligt va? hehe

Nu ska jag fortsätta glo på tv. Fan att källström missade straffen, det var dåligt av honom!

/puss och kram

to old?

Jag känner mig riktigt jävla gammal idag när jag tänker tillbaka på gårdagen. Kanske börjar jag tillslut mogna? Lygnevi igår var riktigt skoj med det var något som inte riktigt var som det brukade.

När vi satt på bussen upp till Sätila så satt det världens fjoortisgäng där bak, de sjöng och de skrålade och var allmänt störiga. Var såå nära att bara gå bak och säga åt dem att hålla klaffen, inte för att jag störde mig så värst, jag var ju lite full. Men för att det var en annan passagerare på bussen som såg ut att lida fruktansvärt mycket. Jag diskuterade det med Suss men vi kom fram till att det inte skulle hjälpa ändå... Tänk att jag har varit såndär fjoortis en gång i tiden, usch jag skäms!!! Det var första tecknet på att jag håller på att bli gammal.

Sen när jag och Suss stod i baren hände det en lite rolig grej som jag hakade upp mig på! Det kom fram en jättefull kille och började smådansa med oss. Och så sa han: "Hej din gamla fotomodell?"!!! WTF? Jag bara: "Vad menar du med gammal???" Det fick jag aldrig svar på för då hade han redan gått. Men va? jag fattar ingenting. Å ena sidan är man ju lite smickrad för det där med fotomodell men vadå gammal? Det var andra tecknet.

När man går in till barområdet på lygnevi brukar det ju alltid stå vakter som kollar leg innan man går in. Igår log jag bara lite snällt åt vakterna och gick in, utan att de hindrade mig alls! Detta hände inte bara en gång utan alla gånger! Det är det tredje tecknet!

När Björn sen spelar så ska jag och Suss ta oss framåt i folkmängden för att se så bra som möjligt. Det har ju varit så tidigare att man har varit längst fram, varenda lygnevi har jag varit längst fram av någon anledning. På Björn förra året så höll jag och moa på att bli söndermosade mot scenstaketet men vi var ändå längst fram. Jag och Suss kom inte längre än 10-20 m från scenen innan vi höll på att dö av alla fjoortisar som trängdes. Då gav vi upp och vände tillbaka till de lungnare områderna.. Det är det fjärde tecknet.

Jag tror inte jag håller på att bli gammal allmänt sett, jag har kommit i en annan fas i livet bara. Dock är jag kanske något för gammal för lygnevi, jag passar inte in lika bra längre. Jag hade en jättebrakväll igår men jag tror inte det hade blivit detsamma om inte Suss hade varit med. Bara minnena vi har tillsammans från detta stället gör att det blir roligt. Så mycket galet vi har gjort på lygnevi, det är sjukt.

Men Suss, du får allt ta och plugga på Björns låtar bättre till nästa år! Man skämdes ju nästan för dig ;). Hehe

Okej, vad händer idag?

1. Det blir ingen tur till borås, bussarna går åt helskotta fel. Kommer nog inte träffa Annelipanneli förränn Juli typ.
2. Dop klockan 16. Syrran kommer väl säkert och äter lunch hos mig innan det så får vi gå tillsammans dit, hm, fan vad sugen jag blev på pizza nu!
3. Nationaldagen ska väl firas på något vis. Diskuterade med Suss igår att vi skulle leta upp en stor svensk flagga och köra runt i hennes bmw och vifta med den ikväll. Ja varför inte??
4. Sugen på en liten utgång ikväll men vi får se. Är ju valet imorgon, börjar inte förränn 11.30 men går ju inte att vara bakis direkt ;). hehe. Äsch en cider hit eller dit blir man inte bakis på!

Vi får se hur dagen utvecklar sig nu. Ska käka frukost nu..

/puss och kram

What? OMG!

Kollade nyss på telefonen och gissa vem som hade smsat mig om inte Suss! :D Hon sitter just nu på bussen till götet och hon hade inte sagt någonting alls om att hon skulle komma ikväll! Snacka om att jag blev förvånad alltså! Visst hade vi pratat om att hon kanske skulle komma hem till lygnevi och jag tänkte på det imorse men det trodde jag att hon hade glömt av ju.. hehe. Yay vad glad jag blev nu :D

Så nu blir det garanterat fest ikväll! Är dessutom väldigt lycklig för att Söderling lyckades ta sig till final i franska öppna efter en bragdmatch. Fy vad svettigt det var på sista setet. Mycket lycklig nu, kanske är jag den lyckligaste tjejen i Sverige ;).

Ska slänga mig i ducshen nu och där lär jag vara kvar ett tag :P

/pusspusspuss

fredag=party?

Godmorning! Har nog börjat vända på dygnet nu.. har varit tvungen att ställa alarmet bara för att jag inte ska sova bort hela dagen. Vilket inte lyckas fullstädigt men tänk bara så länge jag skulle sova om det inte stod på halv 10! hehe.

Idag är en ganska så öppen dag för min del, det kan hända massa saker men det kan oxå hända typ ingenting, beror på hur saker och ting utvecklar sig. Ska först åka till farmor och tvätta ett slag och säkert käka lunch där. Sen funderar jag på att sno hennes cykel så att jag iaf har något slags transportmedel på söndag när jag ska till örby, är lite keligt att gå fram och tillbaka 4 ggr på en dag. Så om vädret håller så ska jag nog cykla hem den.

Sen är det ju Lygnevi ikväll. Och jag har funderat hit och dit på hur jag ska göra, om jag ska gå eller inte. Så när jag var hos Liz igårkväll och kollade på film så verkade som att hon ville dit, eftersom Sophie kommer på besök oxå. Sen ringde Stina mig och frågade om jag skulle dit för att det skulle hon. Jag förstår inte riktigt varför jag tvekar, det är ju ändå BJÖRN ROSENSTRÖM!!!!  Mycket troligt att jag kommer att ses där ikväll med andra ord. 

För övrigt så träffade jag Anneli en sväng igårkväll, när jag hade lämpat av henne vid sista bussen till borås drog jag hem till Liz och Sofia som oxå var där. Vi kollade på "P.S. I love you". Det var en sån där gråtfilm, om jag hade sett den själv hade jag nog gråtit från första scenen. Gråter nästan nu när jag tänker på handlingen, fy farao vilken bra film (:. 

Ska nog äta frukost nu.. 

/puss och kram 

jaha? och nu då?

Jag har varit riktigt duktig idag, skrivit och skickat in allt jag skulle (bra blev det också!) så nu kan jag slappa. Problemet är bara att jag inte kan slappa, så jag har städat istället! Har väl sparat lite till imorgon men vad ska jag ta mig till resten av sommaren? Känner lite på mig att jag kommer bli en träningsnarkoman nu framöver.

Åt precis mitt första mål för dagen, var egentligen inte särskilt hungrig men kände att jag hade kunnat bli om jag väntat lite längre... Kommer varje dag bli sån här, nej det hoppas jag inte.

Var för övrigt extremt nära att köpa en tågbiljett till Uppsala i förmiddags. Men Amra hjälpte mig på bättre tankar då jag ändå bara skulle få en heldag där innan jag hade varit tvungen att åka hem igen. Att lägga flera hundra på det kanske inte hade varit så smart. Men om jag inte hade haft helgen att tänka på så hade jag varit på väg just nu!

Snart så kommer min kära farmor och hämtar mig så jag får låna bilen, ska umgås lite med annelipanneli ikväll. Hon skulle till Kinna och hämta en grej så då ska jag köra runt med henne :D. Ska bara hinna göra mig iordning innan hon kommer så måste dra nu.

/pöss

trååååkigt

Jag hade en dötrist dag igår verkligen. Jag tänkte mig att nu när jag klarat av ett helt års studier så kanske jag kunde slappa lite och äta lite gott. Det gjorde jag också typ. Firade med ost och kex och lite choklad, typisk fettomat som man inte får lov att äta mer än en gång i månaden typ, fast nu var det typ ett halvår sedan jag mumsade på ost och kex, så det så!

Men jag hade sååå tråkigt. Jag brukar aldrig ha tid att sitta framför tven annars och när jag väl gjorde det igår så var det bara crap. Visserligen nya avsnitt av simpsons men annars ingenting. Satsade på att spela lite xbox men då mitt favoritspel har börjat cpa sig så var inte heller det kul :/. Slutade med att jag gick och la mig väldigt tidigt, sov till klockan 10 idag. 

Mamma väckte mig imorse, hon skulle bara ringa och säga att hon hade talat om på mitt jobb att jag var tillgänglig dygnet runt nu.. Ehh.. dumma mamma, jag vill ju ha en vecka ledigt innan jag börjar på allvar! Men faktiskt så kanske det blir bra, om jag ändå är så uttråkad så kan jag väl likaväl jobba. Hoppas inte de ringer om helgen bara, för jag har faktiskt redan fullt upp!

Nu ska jag njuta av min frukost, ost och kex. Plus lite apelsinkrokant ;). Onyttiga mig!

/puss och kram 

Yay. Långledigt :D

Idag har jag minst 2 glädjeämnen som jag måste ta upp. Det första handlar om en av mina bästa kompisar som fyller 20 år idag. Grattis Amra! Hon brukar kalla mig för partyprinsessan #1 men jag tror jag får kliva åt sidan från den tronen.. Amra, du är den galnaste och underbaraste personen jag har träffat!




Snyggast är du med .. detta är orättvist ;). Grattis!!

Nu till dagens andra glädjeämne, och det är att jag officiellt har sommarlov från och med idag. Jag kom ganska nyss hem från en svettig sista dag med sannolikhetslära. Vi fick sluta två timmar för tidigt eftersom vi gjorde eftermiddagens uppgifter samtidigt som vi åt lunch. Det var ingen dålig bragd minsann!

Fast bara för att jag inte har någon skola betyder inte att jag är så värst ledig. I helgen har jag fullt upp med allt från dop till valet. Ska ju sitta i Örby och ta emot röster hela söndagen. Dock är det rätt så bra betalt så jag klagar inte ett dugg :P. Nästa vecka ska jag umgås massa med kompisar och så ska jag till min VFU och hälsa på, tänkte gå på deras skolavslutning med :). Sen börjar jag jobba den 14:onde.. Först i Augusti kommer jag vara helt ledig men då ska jag ha 20-årsfest som måste planeras också. Sommaren kommer flyga i väg med världens hastighet! Puh.

Ett till litet glädjeämne: Jag är från och med att denna kursen har avslutats behörig matematiklärare! Vilket innebär att jag får undervisa i matematik från förskoleklass upp till sjunde klass. Känns underbart trots att jag har 2,5 år kvar att läsa i form av allmänt utbildningsområde, specialiseringar och examensarbete. Men detta är helt klart ett stort steg för mig. Jag har ett yrke!! Yay! :D

Nu ska jag nog fira med lite lyxmat, typ pizza eller nåt.

/puss och kram


smartdag :P

Idag har jag en riktig smart dag, och tur det eftersom vi har studat på chalmers idag. Vi jobbade med sannolikhetslära och min basgrupp var klara en timma för tidigt. Tror att läraren blev lite förvånad faktiskt, lyckades showa litegranna med mina mattekunskaper faktiskt. Ärligt talat läste vi exakt samma sak i matte diskret så behövde bara fräscha upp minnet lite :).

Så efter en heldag på chalmers är man ganska trött. Sitter hemma med syrran nu som passar på att sova här inatt då hennes första lektion var inställd imorgon bitti. Efter att jag har sovit i en timma så har vi nu med gemensamma krafter lyckats få ihop en smarrig middag som står i ugnen just nu: Potatisgratäng med köttfärs i! Har också köpt typ 2 hekto godis, bara för att ha något litet att tugga på. 

Nu är maten snart klar och Simpsons har börjat på tv. Gotta go!

/pöss 

1 juni =)

Ska till skolan om en stund, men är inte sådär jättesugen efter denna underbara helg med vackert väder, mycket underbart socialt umgänge och lite annat ;). Har ett arbete som jag ska lämna in och lite smått redovisa inför basgruppen, men istället för att förbereda mig kommer jag att drömma mig iväg till alla minnen från de senaste dagarna som gått. Det kommer nog göra att jag överlever denna måndagen iaf.

Ska alltså åka bussen igen. Blev lite trött på bilkörandet senast då jag nästan körde över hela västsvergie. Så idag ska jag köpa fritidskort. Eftersom det är 1 juni idag så börjar den gälla dygnet runt nu =). Bäst att passa på nu innan man blir 20.

Såå, i min värld är det alltså sommar nu. När jag var lite yngre så hade jag den filosofin att mellan den 1 juni och den 30 augusti så var det sommar! punkt slut. Och då skulle man ju såklart ha på sig sommarkläder, oavsett väder. Kan nämnas att jag brukar bli förkyld på somrarna, konstigt va? hehe. Nu är det iofs sommarväder så jag behöver inte oroa mig för kläderna idag iaf :). Gött mos.

åhhhhh, vad jag saknar helgen. Blev en sån där perfekt helg som händer alltför sällan... drack inte överdrivet mycket heller. Bara ett par cider och en 6:a tequila i baren utan salt, något som jag dock aldrig hade beställt själv, en 6:a är lite för mycket för mig, men självklart skulle jag visa mig tuff när jag ändå blev bjuden och visa att jag kan dricka ;) hehe. Dessutom höll jag masken efteråt och utbrast "Vad gott det var!" och sköljde ner det med xider. ahahaha jag är bra dum alltså.

Nu ska jag gå hemifrån om en halvtimma så kanske bäst att börja ta på mig lite kläder, det vore ju en bra idé alltså!

Btw: Suss, jag skulle hemskt gärna vilja prata med dig, känns som det var väldigt längesedan nu, men jag har iofs inte varit så tillgänglig de senaste dagarna..

/puss och kram

RSS 2.0