cute!

Nasse och Nalle Puh sitter under ett stort träd och tänker över livet.
Plötsligt frågar Nasse: "Puh, vi har fått två händer för att hålla, två ben för att gå, två ögon för att se se, två öron för att höra. Men varför har vi bara ett hjärta?"
Puh tänker en liten stund och svarar:
"Nasse, det är säkert för att det andra hjärtat är bortskänkt till en annan, som vi själva måste hitta"

hej igen

Har haft fullt upp och inte en tanke på bloggen. Sitter just nu på jobbet med en kebabsallad på min högra sida som jag håller på att fläska i mig! Känns som att jag BARA jobbar hela tiden, och om jag inte gör det är det något med skolan eller så ska det städas, tvättas, skuras och bäddas hemma. Det är tufft att städa efter 2 stycken när man knappt har klarat av det till sig själv tidigare.

Har dock inte varit i gbg på 3 veckor och det har kännts så jävla bra att slippa den förbannade bussen. Har nu tagit tillfället i akt, när man har haft lite mer tid och mindre frestelser, att börja med GI. Underbar känsla nu efter 2-3 veckor då jag har rasat i vikt (och fettprocent!). =)

Jo anledningen till att jag skriver idag var denna: Jag känner mig nykär igen!!! Jag spricker av vårkänslor. Emil är den enda. Jag älskar honom så att det nästan gör ont. Jag trivs så jävla bra med att bo hos honom! Hoppas det kommer förbli så. Mitt hjärta säger mig att det kommer bestå... <3

RSS 2.0