måndag

Igår fick jag leka passis på jobbet, fan vad roligt det var. Dock blev man nervös när man skulle sköta utropet. Tänk om det blev fel. Men gick faktiskt jättebra =) Adam trodde att kunderna inte ens märkte att det var första gången för mig!

Blev dock väldigt trött på slutet. Eftersom det är mest saker som jag ska lära mig på kvällen när vi stänger så tog det oxå extra tid. Självklart fick vi jobba övr en kvart. Var hemma vid 12 ungefär!

Imorse när jag vaknade var jag heeelt död. Mira väckte mig vid 8 redan... suck. Jag somnade om och mamma ringde och väckte mig. Bara att ta sig upp för jag hade lovat att följa med syrran till vårdcentralen.

Sofia har vart sjuk i några dagar och haft väldigt hög feber o så, därför skulle vi dit. Det gick väl sådär, hon svimmade i väntrummet. Vad orolig man blir när sånt händer. Det var väl dock tur att vi var på sjukhuset. Kryllade ju av läkare där :). Men efter en stund så piggnade hon till och testerna visade att det var en enkel virusinfektion som skulle gå över av sig själv.

Kom sen hem efter fika på Ernholms, då var jag så trött att jag la mig med en gång och somnade. Fan vad konstigt man drömde då! Bodde i Göteborg tydligen, ovanför universitetsbiblioteket. På sjätte våningen eller nåt och det var extrem stor byggnad. Sofia och hennes pojkvän (?) skulle hem till mig. Men jag gick vilse i trappuppgången eftersom trappan till mig var alldeles för brant och det bara var en kattlucka att krypa igenom vid toppen. Så jag försökte hitta en annan väg upp. Gick förbi massa utställningar, fick reda på att det var världsutställning på biblioteket. Det dröjde ett bra tag innan jag hittade min lägenhet. Då var fia och hennes mystiska pojkvän borta för längesedan. Men när jag kom hem så önskade jag att ajg hade haft en balkong på lägenheten, eftersom alla mina grannar hade det. Då helt plötsligt går jag in i en garderob och finner att jag hade ett till rum! Det stog en dubbelsäng där och bakom sängen var ett draperi, bakom draperiet fanns det en inglasad balkong!! =O Jag blev jättelycklig.

När jag vaknade kunde jag inte komma underfund med var jag var eller var min balkong var. Det tog nog 5-10 min innan jag kom på att jag inte var i göteborg och att jag egentligen bor i Hedbo i Skene. Snacka om besvikelse ;) hade ju inte ens en dubbelsäng längre :( hehe.

Nu kräver min syster mat, får väl fixa det dårå!

XOXO

söndag

Sitter på jobbet, är lite tidig, men laddar upp för ett 10,5 timmar långt arbetspass =)

Hade rätt så kul igår, fick till och med Emil till Borås för att köpa morsdagspresent! =O ;) Sen var det kalas för farmor innan jag drog till Emelie. Förfesten var kort men intensiv, dock blev jag aldrig full. Hotellet var väl bra, träffade Jocke och Davve ganska så tidigt. Dansade en del men det straffade sig med värk i fötterna. Vilken tur att Emil kunde hämta mig när jag skulle gå. Då åkte vi för att hämta Emils bror och hans fru i Överlida. Han var full som en alika, haha. Bra första intryck!! ;)

Idag har jag varit så trött!! Men lyckades ändå ta mig till mormor för morsdagsfika klockan 12. Det var värt det, tårtan var gudomligt god =). Och förresten, grattis mamma på din dag <3

lördag

Har varit på jobbet nu ett par timmar för upplärning, jag kom ihåg mer än vad jag trodde faktiskt. Känns helt okej =) Imorgon fortsätter jag med ett 8 timmars pass plus 2.5 timme extra så jag får vara med på stängningen. GRYMT

Trodde jag skulle vara tröttare idag, eftersom jag somnade 2 inatt. Men det gick faktiskt riktigt bra att vakna, drack inte ens kaffe =O

Ikväll firar jag farmor som fyller 66 år. GRATTIS gamling ;). Sen blir det kanske hotellet en sväng. Ska nog dock vara någorlunda nykter pga att jag ska jobba hela söndagen ju. Ja så är det ju mors dag med, så ska vara hos mormor klockan 12.

Ska ta en dusch nu och sen kanske jag ska väcka Emil och se vad han hittar på idag ...

XOXO

att plugga eller inte plugga?

Jag behöver vila, behöver komma bort från skolan. Men det finns hela tiden där, i huvudet på mig, i allt jag gör, när jag sover och när jag är vaken. Varje liten stund som jag inte gör något speciellt får jag ångest för att jag inte öppnar kurslitteratur och letar efter referensmaterial. Jag vill ju bli färdig så fort som möjligt, men samtidigt vill jag göra massa andra saker idag. Jag är så förvirrad. Frågan är: Att plugga eller att inte plugga!?!

Men snart så är det över, bara jag tar mig igenom de här sista dagarna. Sista kursen har varit så förfärligt jobbig, intressant, jovisst, men jobbig då man allra helst bara vill ha sommarlov. Jag vill åka på festival, jag vill utomlands, jag vill fira midsommar, jag vill dricka vin på Louise balkong, jag vill åka till Varberg och Göteborg för att sola och bada. Jag vill ut på spontanfester sena sommarkvällar, jag vill grilla med nära och kära, jag vill spela volleyboll, jag vill simma i hedgärdessjön, jag vill träffa vänner som jag inte ser så ofta, jag vill till och med jobba bara jag slipper skolan.

Nu ska jag försöka ta tag i saker och ting. Skriva lite på gruppuppgiften kanske?

XOXO

torsdag

Nu har jag helg igen, konstaterade idag att våra helger är lika långa som våra veckor på universitetet. Men sen sitter man ju kanske hela helgerna och pluggar ändå, så riktigt ledigt får man ju aldrig.

Idag ska jag inte plugga någonting mer. Har haft heldag i skolan och är riktigt trött. Ska däremot sätta mig imorgon förmiddag!

Mamma har varit här idag, jag bjöd henne på mat, vi började prata och så var klockan sju helt plötsligt. Helt sjukt vad tiden går ibland =O

Idag saknar jag dig så fruktansvärt =( det är konstigt hur man kan känna så vissa dagar och ibland tänker man inte ens på det. Just nu känns det som jag är alldeles tom inom mig, som att jag har ett stort hål i bröstet. Förstår inte hur du har kunnat bli min största svaghet? Det har gått ungefär ett halvår sedan vi började träffas på riktigt, helt sanslöst faktiskt! Jag vill aldrig gå tillbaka till det som var, jag har det bra nu. Jag tycker om dig, du är min enda <3

onsdag

Plugga plugga plugga! Nu är det en vecka kvar till sista lektionen. Har bestämt att tentan ska vara klar då, så att jag kan ta sommarlov!

Har faktiskt haft en underbar dag idag, gott humör från morgon till kväll, känns skönt att för en gångs skull vara på bra humör när man har nytta av det. Nu jävlar ska det läsas kurslitteratur och imorgon bär det av i förtid till gbg för att sitta på bibblan och läsa ur ett referensex. Så är det när man inte har råd med alla böcker...

Helgen? Blir lugnt... jobb lördag morgon och hela söndagen plus att farmor har födelsedagskalas på lördag. Sorgligt att jag missar mors dag bara =(

Såå... turn off the computer!!!

hehe

Konversation mellan mig och Sofia:

En låt av BWO spelas

Jag: Hmmm, vad har hänt med dem, jag saknar dem lite.

Sofia: Har du inte hört det??

Jag: Vadå?

Sofia: Dem splittrades förra veckan!!

HIHI, det tog en hel vecka för mig att sakna dem ;)

tisdag

Det har varit en bra dag idag, jag hittade pengar under en bänk (10 kr). Föreläsningen var intressant och jag har fått gjort en del plugg =) Träffade Louise på bussen, det var trevligt. Sen var syrran hos mig en stund och jag fick pengarna som hon var skyldig mig. Plus att det är lönedag så alla räkningar är numera betalda. Känns bra!

En extra bonus är att min fina pojkvän var här på besök en stund, alltid lika mysigt =). Men nu är jag vääldigt trött, efter att ha sovit ganska lite inatt, så det blir nog en tidig läggdags. Skola imorgon bitti igen, då ska hemtentan delas ut och då är det bara att börja skriva! WOHO!

En vecka kvar i skolan nu! Fick godkänt på den förra hemtentan med så nu slipper jag oroa mig mer för det. Gött som faan =D. En futtig tenta kvar att skriva+redovisning. Sen är det soommarloov!! Kan inte fatta att det faktiskt är juni nästa vecka ???

En sak till: RIP Paul Gray, du kommer bli saknad! På sistone har jag blivit ett fan av Slipknot och det är en fruktansvärd tragedi att han har gått bort =´(

Ska läsa lite och sen somna gott...

XOXO

måndag

Så, nu var det en ny vecka. Nu gäller det att köra hårt med skolan in i det sista. Känns som att man har lagt av sig lite nu på sistone. Men på onsdag får vi hemtentan och då blir det att börja kämpa! Jobb nästan hela kommande helg med, vet inte riktigt hur jag ska hinna med allting... men det ordnar sig!

Försöker nu vara lite nyttigare fram till sommarlovet. Ska laga mera soppa och göra massa matlådor så man inte faller för frestelsen att köpa snabbmat. Idag har jag lagat linssoppa som jag gör typ en gång om året. Till kvällsmat blir det hemlagad pizza, ska bli supergott alltså! Blir nog en del lådor av det kan jag lova. Får se om man lyckas bli av med lite överflödigt fett fram till greklands-resan =) Ska även försöka bli mer aktiv och träna lite. Har inte riktigt kommit underfund med hur jag ska träna, ska nog försöka göra någonting aktivt varje dag helt enkelt. Som idag cyklade jag från Kinna till Skene och igår från Skene till Kinna. Det är ju nåt iaf.

Resultatet på min hemtenta har kommit nu, och jag måste förstås åka till gbg för att se mitt resultat. Så irriterande ju! Tänk vad jobbigt om jag måste skriva omtenta! Suck. Nu kommer jag oroa mig för detta hela natten ju.

Ska kolla till degen nu. Yay =)



söndag

Har haft en vit helg! Helt otroligt faktiskt, var så fruktansvärt längesedan nu som man inte drack någonting alls på en helg. Det känns verkligen inte som söndag idag då jag var uppe halv 8 och satte på en film. Men är lite deppad för att inte ha gjort något speciellt faktiskt, vill hitta på någonting idag!

Drömde dumt inatt och blev sur, visst kan han inte hjälpa att han gör mig besviken i sömnen, men jag kan inte heller hjälpa att jag blir på dåligt humör ibland XD Tur att jag sov hemma inatt då :P

Igår var jag hos Emelie och grillade, det var jättemysigt och hade verkligen hur kul som helst. Jävla oflyt att min mage skulle bli kass efter maten bara så jag blev tvungen att åka hem. Magen har gjort så mkt nu faktiskt, börjar fundera på om man har fått magkatarr?

Ska plugga lite nu, fortfarande ofantligt tidigt för att vara en söndagmorgon så lär väl dröja en stund till innan någon vaknar. hehe

XOXO

Snart...


Läääängtar till Grekland just nu! Kom på att det inte är många veckor kvar =). Har bläddrat sönder taxfree-katalogen redan som jag fick i postlådan igår. Vill ha typ allting!

Innan dess ska man såklart bli klar med skolan plus att jag har Sweden Rock att se fram emot dagarna innan jag och syrran sätter oss i flygplanet. Yippie :D






Fakta om Korfu

Ön fick sitt namn av nymfen Korkyra, dotter till flodguden Asopos. Havsguden Poseidon förälskade sig i henne och förde henne med sig till ön, det är vad myten förtäljer

Korfu ligger i det nordvästra havet utanför Greklands fastland. Korfu ligger mellan Grekland samt Italien och Albanien.
Korfu tillhör de Joniska öarna - eller Sjuöarna som de också kan heta. Det finns 1425 grekiska öar och Korfu är den grönaste och frodigaste av dem alla.

Den gröna naturen och undersköna omgivningarna är dock exceptionella, och ön är idealisk att köra omkring på och utforska.

Bond-filmen "A view to a kill" spelades in utanför huvudstaden Kerkyra

Korfu har fått sin typiska, italienska prägel av venetianarna som härskade på ön i över 400 år. Men även engelsmännen, som höll Korfu som brittiskt protektorat under 1800-talet, har lämnat många vackra bidrag.

Yta och befolkning
:
Korfus yta är ca 640 km2 (som halva Öland). Folkmängden uppgår till ca 120 000 bofasta, varav ca 40 000 i Korfu stad.
Huvudstad: Korfu stad
Språk: Grekiska
Klimat: Växligheten täcker mycket av den kuperade terrängen. Här finns ungefär fyra miljoner olivträd, gott om vildblommor och en markant doft av pinje. Förklaringen till all grönska är det växlande klimatet. Sommaren är lika solig och molnfri som på de övriga grekiska öarna med undantag för vintern - då det kommer generöst med regn.
Valuta: Euros
Transfer: Flygplats nära staden Korfu

fredag

Så jävla fail alltså! Var på biblioteket i måndags och beställde massa böcker, och där markerade bibliotikarien alla böckerna som hon hade beställt åt mig. Sen gick jag hem för att köpa resten på internet, dessa böcker fick jag hem igår. Idag hämtade jag mina böcker på bibblan och gjorde upptäckten att de böcker jag hade köpt för massa pengar fanns i högen. JAHA! Kollade på lappen med böcker och visst var det markerat, vad fan tänkte jag på? Den enda boken jag inte har nu är en bok som jag tyckte var för dyr för att köpa, och det är den viktigaste! SUCK!

Idag har jag massor att göra, men har redan hunnit med en del. Måste städa för Emil kommer hit ikväll. Jag saknar honom. Har ju inte träffat honom sen i söndags ju! Tacos och film är planen. =)

Ska till kinna först och hämta mitt pass, plus handla lite, sen träningen klockan 4-halv 6. Hoppas det inte kommer någon idag, jag har egentligen ingen lust att ta det.

Ja men nu måste jag sätta igång med städandet!

SEE YA

torsdag

Dagens kom-ihåglista:

  • Ät frukost
  • Gå till biblioteket och hämta ut beställda böcker
  • Spela lite Fallout
  • Ring farmor och be henne tvätta
  • Ta alvedon mot värken
  • Ät lunch
  • Rensa i kattlådan
  • Ge katterna mat
  • Påminn fia om pengarna hon är skyldig mig innan hon gör åt alla
  • Duscha
  • Ät kvällsmat
  • Spela lite mera...
Om det finns tid över tänkte jag städa lite också. Nu när solen skiner in i lägenheten så ser man ju allt dammet! :/ ooonej, jag klagar inte på solen, jag klagar på dammet! ;)

XOXO

onsdag

Jag tror faktiskt att jag har nåt i kroppen, jag mår inte alls bra! När jag sover så är det sådär förskräckligt att vakna, svårt att förklara men det tar all energi man har bara att öppna ögonen. Så går man omkring och är trött och eländig hela dagen. Sen tänker jag inte klart heller, har svårt att fokusera.

Det allra värsta är nog att min matlust har försvunnit. Jag blir fortfarande hungrig, men lusten att äta finns inte. Det är illa, riktigt illa! Ta i måndags som exempel, då gick jag upp vid 11 och var megatrött. Men gjorde massa ärenden som jag skulle göra ändå. Sen kom jag på att jag borde äta. Så vid 3 åt jag frukost, orkade inte laga något annat. Sen åkte jag till Kinna en sväng och sen var jag så trött att jag gick och la mig igen. Vaknade sen vid halv sju och kom på att jag borde äta något mer. Snabbmakaroner fick det bli, med pastasås, inte gott alls...

Igår skulle jag ha med mig matlåda till skolan, men jag tittade på den och struntade i det. Tog med mig ett paket russin istället. Det slutade med att jag gick till donken i stan istället och tryckte i mig en fet hamburgare och äckliga pommesfrites. Åt inte ens upp. Jag slängde hälften av pommesfritsen.

Nu är klockan halv 11 och jag spyr nästan när jag funderar på vad jag ska laga till lunch... bör jag bli orolig?

BTW. Jag löste mitt lilla problem med spelet igår. Det var inte så svårt, en knapp på panelen som jag inte sett innan bara. HEHE. Typiskt mig!

Åhh jag mår inte bra idag!?! =(

tisdag

Vilken hopplös dag det har varit, och jag har sagt det förut men säger det igen: Mcdonalds är värdelöst. Frågan är bara om jag är ännu mer värdelös som glömmer av det så snabbt igen och går och äter där trots att jag tänkte för ca 2 veckor sedan att jag aldrig mer skulle göra det?

Allt har gått fel idag, och sådana dagar är inte roliga. Särskilt inte när det är en sån dag som man åker in till Göteborg! Lektionen idag var riktigt jobbig faktiskt. Även efter det obligatoriska kaffet.

Skulle sätta mig med Fallout 2 nu när jag kom hem, som jag ska spela och analysera i skolarbetet. Men jag suger tydligen på dataspel. I början var det väl kul, när jag kom på hur man skulle slåss. Men sen så tog det stopp. På templets andra dörr! Den går inte att öppna. Jag har prövat att slå upp den oxå. Men det går inte det heller. Jag dödade vakten utanför templet men det förstod jag sen att jag inte skulle ha gjort. Så då började jag om. Stopp på samma ställe igen. SUCK. Hjälp någon? Det känns som att jag dumförklarar mig själv nu men jag måste ju klara det här ju!

Jag ger nog upp för ikväll iaf. Jag ska vara hemma resten av veckan nu, fredag skippar jag, det är ingenting viktigt ändå. Nästa vecka är det tre dagar i rad. WOHO. Nu ska jag försöka läsa ikapp allt jag kommit efter istället.

Och förresten! Skitkul Sandra =) Nu ser vi fram emot augusti!

Aj!

Jag höll på att skära av mig fingrarna på vänster hand nyss. Har fått ett sår som löper från pekfingret till lillfingret, och blöder gör det med! Trodde inte riktigt att min brödkniv var så vass... Jävlar vad ont det gjorde iaf. Men nu har jag lärt mig en läxa: att inte använda handen som skärbräda!


måndag

Efter en helg som jag har skitit i allt som har med plikter att göra så är det nu måndag och det är dags att ta tag i sitt liv. Ska försöka få i mig lite mat, sen ska jag bege mig till Skene bibliotek på jakt efter lite kursböcker. Tror dock inte att jag kommer lyckas så bra. Bäst att ha så lite förväntningar som möjligt. Men om jag får tag i endast en av dessa böcker som jag behöver kommer jag spara massa pengar. Hehe.

Sen senare i eftermiddag ska jag till Polisen, hög tid att skaffa passet då jag åker om en månad. WOHO. =) Inget jävla askmoln ivägen nu bara!

Trots att det är måndag och starten på en ny lång vecka känns saker och ting inte lika hopplösa längre. Ekonomin har börjat ordna upp sig, jag har fått jobba en del på sistone, utbildar mig till passföreståndare nu och det känns skitbra! Sen har man haft världens bästa långhelg som jag kan leva på ett bra tag. Fast minnena från lördagskvällen försvann =O. Jag gjorde visst lite dumma grejer. HAHA.

Grattis igen till min gubbe som fyllde 24 år igår!  <3


lite bilder från gårdagen















Tidig morgon, cykla, vänner, alkohol, eld, korvgrillning... men ingen gök tyvärr. Bättre lycka nästa år =) Dock var det väldigt mysigt!

??

Det är fredag idag va? fan vad dagarna går ihop när man är ledig! Känns precis som söndag och som att man ska till skolan imorgon. Men neeej. Imorgon är det feest! Älsklingen fyller år på söndag och detta ska firas stort ;).

Gårdagen var väldigt trevlig, vi gick upp i ottan och tog oss till Örby, därifrån cyklade vi vidare till Ekelund och gjorde vårt bästa för att få upp en eld, vilket lyckades efter att jocke hade "hittat" lite ved. HAHA. Korvgrillning blev det och lite drickande innan det bar iväg tillbaka igen. Jag kan inte säga hemåt för vi åkte tillbaka till Emil igen.

Sen spenderades resten av dagen i sängen, görmysigt! På kvällen var det dags att återvända till Örby för fest hos Becca och Trevisson. Vi tjejer hade det väldigt trevligt över en flaska vin minsann! Cykeln blev det sen till Kinna... AJ, mina lår! =(

Är nu äntligen hemma, har fått lite hemlängtan emellanåt denna veckan. Har nog spenderat lite för mycket tid i Kinna på sistone. Well well, jag ska inte klaga. Det har varit mysigt :)

Nu blir det glass!! 

=D


onsdag

Jobbelijobb idag! WOHO! Är jätteglad för att jag har äntligen kommit överens med min chef om att jag ska utbilda mig till passföreståndare. Idag har vi bestämt tiderna och jag börjar på lördag morgon. =D

YAY

tisdag

Idag har jag varit duktig, synd att jag inte är hemma bara!

Sov i Kinna inatt och vaknade vid halv 10. Fyfan vad här ser ut, tänkte jag, och så var jag igång. Nu har jag tagit hand om det mesta som syntes iaf. Woho =)

Fast bli inte alltför van vid att jag städar åt dig älskling, se det som en för tidig födelsedagspresent typ. ;)

Ska snart bege mig mot Assberg, det vankas lunch hos Louise. Fan vad gott alltså!

Ser ut att bli en bra tisdag idag, det är ju trots allt långhelg snart med massa skoj på gång =)

PUSS

måndag

Guuud vad trött man kan vara då. Det känns att det är måndag! Har både jobbat och festat i helgen så nu är man seeg. Plus ett besök på ge-kås oxå som verkligen tog musten ur en...

Men jag ska inte tjata massa om allt ointressant som har hänt i helgen, det har varit väldigt trevligt helt enkelt, det är väl det enda jag behöver säga. =)

Har funderat lite på saker som jag är tacksam för. Jag såg något program häromveckan då dem sa att man ibland ska komma på 5 saker som man är tacksam för här i livet för att man ska bli lyckligare. Och det har jag gjort nu. Dessa 5 saker har jag kommit fram till att jag är väldigt tacksam över:

1. Jag är tacksam över alla som har påverkat mig i min uppväxt som har gjort mig till den jag är. Jag trivs med mig själv och skulle aldrig vilja vara någon annan. Bland dem som har påverkat mig räknas bland annat mina föräldrar, mor och farföräldrar, Vivian, Göran och många bra lärare. Förebilder som jag har haft helt enkelt.

2. Jag är även tacksam för att jag är trygg, landet jag lever i har fri sjukvård, ett skyddsnät om man skulle hamna i ekonomisk kris och man har alltid möjlighet att följa sina drömmar. Jag är tacksam över Sverige.

3. Jag är tacksam för min farmor, som alltid ställer upp för mig. Hon är min största förebild, hon är stark och hon är anledningen till att jag kan vara stark och klara motgångar i livet. Hon är en klippa.

4. Jag är väldigt tacksam för alla mina söta, fina, gulliga, smarta, roliga, fantastiska vänner som alltid får mig att le. Jag är riktigt lycklig som har så underbara vänner. Utan er vore jag ingenting!! Det är ni som gör livet värt att leva. =)

5. För det sista är jag tacksam över kärleken, den finns överallt!

Nu ska jag ägna resten av dagen att bara ta det lugnt och ta hand om mig själv. Det ska bli härligt!

LOVE

lördag

Woho! Det är lördag idag =D himla kul faktiskt...

Igår mådde jag skit, huvudvärk, trött och massa sånt. Stina var här en stund på kvällen, vi kollade på film och käkade pizza. Himla trevligt. Fick faktiskt lite pizza över som jag käkade till frukost idag. Tänk att endast en pizza kan mätta 3 gånger om (vi delade på en!).

Mamma har nu på morgonen vart här och lämnat bilen, så när Sandra behagar vakna så bär det av till skandinaviens största varuhus. YAY! Nu ska här shoppas :)

Ikväll ska vi göra nåt kul. Blanda drinkar ska vi göra iaf med materialet jag har kvar sen sist. MUMS!

Har en lång dag framför mig, så nu ska jag börja ladda ;P

XOXO

fredag morgon

Det var längesedan jag var uppe såhär tidigt frivilligt! Blev väckt klockan halv 6 imorse och det gick förvånansvärt lätt att ta mig upp. Emil skjutsade hem mig när han skulle till jobbet så jag skulle hinna till min tvättid klockan 7. Det hade vart gott att sova nu, men samtidigt är det väldigt gott att vara uppe med. Har precis ätit frukost och lyssnar på lugna favoriter nu. Snart bär det av ner till tvättstugan. Om någon har kvar saker från gårdagen så dödar jag den människan!

När jag har lagt i tvätten planerar jag att lägga mig igen, och sova till typ 9-10. Asgött :)

I eftermiddag blir det kaskad och sen ikväll är det tänkt att Stina ska komma hit. Blir film o så.

NU: tvättstugan!

LOVE

torsdag

Slö dag! Sov extremt dåligt inatt så har varit trött hela dagen. Åkte dock till farmor på förmiddagen och hon var på det humöret att jag skulle göra allting, laga mat, koka kaffe, m.m.

Men maten blev god iaf! :D

Har vart hemma och gosat lite med katterna en stund, snart bär det av till Kinna, idag igen =) Jag kan verkligen inte få nog av min fina! =D

Får se hur det går att ta sig hem på morgonen imorgon, har tvättid från klockan 7. YAY! Jaja, det är väl inte hela världen om jag missar det...

LOVE

onsdag

Idag har det städats, och diskats. Jag tänkte tvätta med, men det fanns ingen tvätttid förrän på fredag. Så jag satte upp mig då.

Har dessutom klippt katternas klor. Jag kan säga att mina underarmar inte är så fagra efter en dust med dem två buskissarna! Mira skötte sig ganska bra, men Kiwi är ju vettskrämd för klosaxen!

I kväll blir det möte i Kinna, tror jag ska ta en promenad dit faktiskt, bussarna går så dumt ändå. Sen ska resten av kvällen spenderas hos hjärtat =).

Jo förresten: Jag har fixat bil till på lördag Sandra. Bra va!?! :D

LOVE

tisdag

Vart en väldigt soft och bra dag. Haft sällskap nästan hela dagen men nu är jag ensam igen (bortsett från katternas sällskap). Sov länge och gick sedan till Suss för att hämta min väska, blev att jag stannade i sisådär 2 timmar tror jag. Sen fick man följe hem oxå. Gick direkt till willys och där mötte man upp Sandra som jag bjudit in på fika. Vi bestämde oss för att laga mat tillsammans med.

Så blev det köttfärssås och makaroner till lunch, och sen bakade vi kanelbullar. MUMS =) Finns risk för att de tar slut redan ikväll faktiskt!!

Är megatrött nu, och det blir nog tidig läggdags. Kanske spela lite sims, får fundera på det...

Imorgon är en annan dag, förhoppningsvis lika bra som idag (eller kanske till och med ännu bättre!)

XOXO

måndag

Ska försöka mig på en snabb sammanfattning av dagen, vilket inte kommer bli särskilt lätt. Har hänt en del skojsigt idag...

Igår var jag aptrött när jag kom hem från jobbet, men kom inte i säng förrän vid 11-tiden. Det var dumt, jag lyckades försova mig i morse och kom iväg utan frukost. Kollade snabbt i skafferiet efter något ätbart (eftersom vi hade heldag) och fann en påse chips och chokladkexen som anneli har skänkt mig. Räddaren i nöden, det fick bli min frukost/lunch tänkte jag och slängde ner det i väskan.

På bussen skulle jag gå igenom min redovisning, men blev inte så mkt av det eftersom jag hann komma till Hajom innan ett bekant ansikte gick på bussen, en barndomskamrat som jag inte sett på ca 2 år! Vi bodde grannar när vi var små och lekte förstås jättemycket. Men hon har varit utomlands ett tag nu och då blir det ju inte direkt att man träffas. Skoj skoj iallafall.

Väl inne i göteborg så tränade vi lite på redovisningen och våran lilla dramatisering av en barndeckare, redovisningen gick asbra!! Var först rädd att vi inte skulle redovisa i de 30 min som det var avsatt tid för, men det blev till slut 45 min och våran lärare fick avbryta oss ;) hehe. Jag och Anki kan iaf prata för oss.

Lämnade in hemtentan oxå. Fy fan vad bäst att bli av med den! Fick sluta halv 12 istället för 4 som tanken var, och behövde alltså inte äta chips och chokladkex till lunch (fast åt lite ändå).

På hemvägen träffar jag Rebecca och hemvägen gick väldigt snabbt, det gör ofta det om man har någon att tjöta med. Hemma gör jag lite mat och så dyker syrran upp efter ett tag. Hon har varit duktig och vart på läxhjälp i skolan idag! :P

Nu ska jag och syrran mysa lite ikväll. Hon ska sova här. Åhh vad glad jag är. Nästa kurs börjar först om en vecka :D YAY!


söndag

Det känns som att något är fel, jag har ingenting att grunda det på, men har en konstig känsla i magen av att något kommer eller redan har gått snett.

Men kanske är jag bara rädd att allting som betyder något här i livet kan försvinna bara över en dag. Har lärt mig att om man inte har något att förlora så är livet så mycket lättare. Men vem har sagt att livet ska vara enkelt? Om man satsar kan man vinna, men man kan också förlora.

Idag ska jag jobba, KUL när det är vårens hitills finaste dag! ÅHHH

Förresten: Jag fick lite dåligt samvete över att jag inte körde igår. :( vet inte vad som tog åt mig... kanske en av anledningarna till att jag drog hem så tidigt. Fast jag var lite nere oxå. Varför ska man alltid tänka på morgondagen?

Nu har jag lite mejl att skicka innan jag drar till jobbet.

PÖSS

lördag morgon

Har sovit rätt så dåligt inatt! (pga att en viss person snarkat) Tänkte att det inte var någon idé att somna om utan satte mig framför datorn istället. Har väl suttit här ca en timma nu typ.

Igår kände jag mig som en riktig tråkmåns, vilket jag gjort mycket på sistone. Var trött och gick och la mig vid 1 då folk fortfarande var kvar. Jag pallade inte. Ska försöka att inte vara så trist ikväll, då man ska satsa på att vara nykter. YAY

Jobb imorgon. Gött mos. Hoppas jag har fått många tider i sommar! Det är faktiskt bara en månad kvar nu till skolan är slut för detta läsåret! =)

Ska väl fortsätta tröka nu, han får sova en stund till ;)

RSS 2.0