...

Extremt varmt idag :-). Men såklart ska man jobba... Som tur var fungerade fortfarande fläkten på arbetet. Annars hade man ju dött. Eftersom någon har snott termometern kan man tyvärr inte se hur varmt det var men garanterat över 30 grader! Så här gick mina tankegångar ungefär i mitten av passet:

(Fläkten på väg mot mig)
Gud vad skönt att jag är ledig imorgon! Och att lönen kommer också...
(Fläkten på väg bort)
Äsch det är ju evigheter kvar tills jag slutar ju!
(Fläkten kommer tillbaka)
Tänk om hade haft barn, vad mysigt det hade varit
(Fläkten försvinner)
Nej barn är bara besvär, det måste dröja minst 5 år innan jag ens bör tänka på det!
(Fläkten igen)
Gud vad tiden går snabbt idag!
(Försvinner)
Jag kommer dö snart!!!

Ungefär så fortsatte det i ca 3 timmar när det var som varmast. Men jag överlevde som tur var och det gick tillochmed en kvart snabbare än normalt att stänga idag :-)

Nu kom jag nyss från duschen och väntar på att klockan ska bli tolv så jag kan ta ut pengar till imorgon. Ska ju till Danmark imorgon! Har sett fram emot det i en vecka nu. Tacka gudarna för att lönen nu änteligen kommer...

Nej, nu ska jag börja förbereda för morgondagen.

/Puss och kram

...

Sitter just nu och äter överbliven kladdkaka från jobbet. En hel låda med utgånget datum och man får ta så många man vill! Jeij säger jag bara...

Imorgon bitti ska jag till Kaskad med lillen, så måste nog lägga mig tidigt idag.

/Puss och kram

...

Anledningen till att jag inte har uppdaterat på EN HEL VECKA är att jag hittade en fruktansvärt bra bok på biblioteket för ca en vecka sedan och har varit fast i den sedan dess. Läste dock ut den i morse och jag vill ha fortsättningen NU! Boken är "Den äldste" som är fortsättningen på "Eragon". Jag fick Eragon i julas och slukade såklart även den. Jag hade dock aldrig läst den om jag inte hade fått den. Så ni som inte har läst dem här böckerna: Gör det! Jag kan fortfararande inte riktigt fatta att författaren var femton år när han skrev Eragon!?!

Nog med bokrecensioner för idag. Vad har jag haft för mig i veckan förutom att läsa? Jobba såklart, och Sussi var här igår kväll. Hade inte träffat henne på typ 2 veckor ju! Vi hade en del djupa diskussioner och kom bland annat fram till att livet vore poänglöst utan män! Vi skulle till exempel aldrig behöva tänka på hur vi ser ut, vad vi äter, hur ofta vi tränar, hur vi uppför oss och vi skulle dessutom inte ha något att prata om! Jag kan verkligen inte förstå dem där extrema feministerna.

På tal om män. Idag kom jag fram till vad som måste vara det mest romantiska ett par kan göra. Nämligen att åka på semester med motorcykel! Självklart ska det bara vara en motorcykel att dela på ;-). Det verkar så fruktansvärt mysigt. Jag önskar att min framtida kille har motorcykel!

Det märks väl verkligen att jag börjar bli trött på singellivet! O ja... Jag vill ha någon att mysa med!!! Inte vem som helst dock. Det är en förbannelse att jag ska vara så fruktansvärt kräsen när det gäller killar! Nåja, om gud vill så kanske det snart kommer in någon drömprins i mitt liv ;-).

Nu var det visst läggdags! 

/Puss och kram 

...

Jag har kommit in på Göteborgs Universitet. Det låter hur snyggt som helst! Det var som ett bombnedslag att få antagningsbeskedet. Helt plötsligt skulle man ta reda på hur mkt som helst. Söka lägenhet, kolla kurslitteratur m.m. Kan vara därför jag inte har uppdaterat på ett tag.

Just nu är jag nyss hemkommen från efterfest i Kinnahult. Det var trevligt. Spelade för övrigt Guitar Hero för första gången i mitt liv, haha, det var verkligen på tiden. Tyckte att jag var riktigt duktig faktiskt! Och nu är det också bestämt att det blir en Stockholmstripp i mitten av augusti. Om det inte blir något längre då förstås. Är du på Sussi?

Nej nu ska jag ta igen all missad sovtid inatt. Jag är hur trött som helst!

Hej Svejs

All that I got (The make-up song) - Fergie

Baby, baby when you're looking deep in my eyes
I know you're seeing past my make-up
Into the little girl that used to hide out and cry
When her parents fought
Tryin' to be strong

You can see the hurt in me
The cover ups so secretly
And all that I aspire to be
You see, you see
You know who I really am
No entourage or caravan
And do u even give me a damn
All about that, tell me

[Chorus]
Would you love me if I didnt work out or I didnt change my
Natural hair
I could be the one you could grow older with, baby
I'll give you all that I got

See, I dont mean to scare you now and push you away
Cuz I'm not tryin' to rush anything
But when I look into your eyes I'm in the picture too

Like a happy family three
We're together costantly
This could be eventually
We'll see, we'll see
But all that I have got to know
Is with me baby you will grow
Through sun and rain and heavy snow
Oh tell me so now baby

[Chorus]
Would you love me if I didnt work out or I didnt change my
[ All That I Got lyrics found on http://www.completealbumlyrics.com ]
Natural hair
I could be the one you could grow older with, baby
I'll give you all that I got

Would you love me if I didnt work out or I didnt change my
Natural hair
I could be the one you could grow older with, baby
I'll give you all that I got

[Will.I.Am:]
It's as simple as one and two
I'm in love with you
And three and four
You're all I adore
To the seven and eight
See I've been making mistakes
Cuz when you're on my mind
I just cant think straight
Back to the five and six
I'm all in the mix and Im all into you
Without the lipstick
Without the L'Oreal
You remain the same angel that I fell for
For real, for real

[Chorus]
Would you love me if I didnt work out or I didnt change my
Natural hair
I could be the one you could grow older with, baby
I'll give you all that I got

Would you love me if I didnt work out or I didnt change my
Natural hair
I could be the one you could grow older with, baby
I'll give you all that I got

Lyssna på den!

/puss och kram

...

Här följer en snabb sammanfattning av min helg...

I fredags körde jag upp till Sussi som var husvakt i Haby. Med ett helt hus för oss själva så fanns det ganska mycket att hitta på. Jag hälsade på djuren och framförallt de några dagar gamla kattungarna. Sen åkte vi och badade samt inhandlade lite kött att grilla. Eftersom kvällen också innehöll alkohol kunde jag inte köra hem utan tillbringade natten på landet för första gången på länge.

Lördagen började med en tripp till Varberg. Låg på stranden i flera timmar och njöt. Konsekvenserna på det var ju självklart en lätt rödaktig ton i ansiktet. Men trevligt var det. Sen var det bara att ta sig hem och göra iordning sig för kvällen! Lygnevi såklart! Kvällen var mycket lyckad. Fick bland annat en kram av sångaren i Barbados. Gud vad söt han är, synd bara att han är bög :-(. Det var också många andra söta killar där, men i mitt hjärta finns bara en person. Och han har funnits där i flera år. Mer än så avslöjar jag inte! Olycklig kärlek är inte lätt...

Söndag då. Eftersom Stina, som hade sovit hos mig hade lågt blodsocker på morgonen fick vi ta en tripp till Mcdonalds. En cheeseburgare och en jordgubbsmilkshake är en utmärkt frukost dagen efter! När Stina hade gått kom det en katt på besök. Jag hade lovat att passa mormors katt. Som dessutom är min katts bror. Så nu är jag kattvakt till på torsdag. Det är inga problem. Han verkar redan känna sig hemma. Just nu sover han på strykbrädan.  

Idag har jag haft en del för mig. Hade lunch med hela familjen för en gångs skull. Självklart fick jag laga maten! Jag tror dem utnyttjar mig! Sedan gjorde jag något som jag är riktigt stolt över. Jag sprang 3.3 kilometer nere i Kinnaström. Jag lyckades genomföra det hela utan att stanna. Tack vare Mp3n tror jag. När jag var som tröttast och nästan var framme, extremt varm och svettig, då kom låten "Het" med Björn Rosenström. Vilken energi man får! Mådde riktigt illa när jag var framme och vilade. Sen var jag en tripp på Kaskad också och tjänade lite pengar.
 
Jahopp det var väl typ min helg. Imorgon ska jag jobba igen. Har nog haft lite väl mycket ledigt nu. Längar faktiskt tillbaka till jobbet! Men tänkte gå upp tidigt imorgon för ännu en joggingtur faktiskt. Har man fixat 3.3an en gång blir det väl lättare imorgon. Alltid optimistisk ;-)

Lyssnade till texten på en låt som jag inte tänkt så mycket på förut. Ska nog leta upp texten och lägga upp den här.

/puss och kram

...

Idag kom jag och tänka på hur jäkla lycklig jag är som har fått chansen att ha ett eget hushåll och lära mig att ta hand om mig själv. Många frågar mig om det inte är ensamt att bo som jag gör. Men sanningen är att det faktiskt inte är det.

Jag ska vara ärlig och säga att jag är en sådan person som alltid vill klara sig själv i de flesta lägen. Det kanske inte alltid är till fördel men i detta fallet är det faktiskt det.

Jag fick chansen att flytta hemifrån vid 17 års ålder och jag tog den direkt. Visst hade jag inte någon perfekt ekonomi men jag hade iaf i förväg räknat ut att jag skulle klara mig även om jag kanske inte kunde köpa nya kläder varje månad eller nåt sånt. Eftersom jag var 17 och fortfarande gick i skola hade jag en trygghet bakom mig ifall jag skulle behöva den. Mina föräldrar var beredda att ställa upp eftersom dem var skyldiga till det (inte bara därför förstås). Jag hade mormor som granne och min hyresvärd var en släkting till mig. Dessutom bodde farmor nära också och hon har verkligen ställt upp för mig och lånat mig pengar ibland och så. Men jag klarade mig! Jag betalade alltid tillbaka det jag var skyldig och vid 17 års ålder var jag fullt kapabel att klara mig själv. Nu har jag inte alls något problem med ekonomin längre. Nu när jag ska börja på högskola och förmodligen flytta någon annanstans känns det tryggt att jag har den kunskapen om hur man sköter ett eget hushåll. Och att jag också har lyckats ta körkort innan jag försvinner så att jag förhoppningsvis kan ta mig hem när jag vill.

På frågan om det är ensamt svarar jag nej. Det har nog aldrig varit ensamt. Som först i kompisgänget med att ha något eget hade man nästan alltid folk hemma hos sig. Inte bara förfest och så utan umgicks och lagade mat tillsammans och så vidare. Det var nog snarare så att jag kände mig mer ensam när jag bodde hemma i Hajom. Om någon vet vilken håla det är så förstår dem. Utan körkort är det olidligt att bo där i 16-18 års ålder. Visst gick det bussar men orka lägga ner pengar på det. Mamma och Pappa var nästan aldrig hemma eftersom dem jobbade ständigt och när dem inte jobbade satt dem på bingon i Kinna. Det var jag och min 6 år yngre syster som fick umgås där. Och hon var ju alltid ute i skogen med grannarna. Vi hade heller inget internet. Inte konstigt att jag nästan blev socialt handikappad i den tonåren.

Visst var det härligt att bo på landet när man var i liten och lekte hela dagarna. Men för mig är det numera ett måste att bo i ett större samhälle. När jag blir äldre och får barn vill jag inget hellre än att flytta ut till landet igen och bara njuta. Men just nu är jag lycklig i min etta på 42 kvadrat.  

Mina föräldrar är inte längre skyldiga att försörja mig. Det kom jag och tänka på för några dagar sedan. Men det spelar ingen roll alls. Jag har inte behövt deras hjälp på säkert ett år. Visst har jag haft det ganska tufft ibland när jag har jobbat och gått i skolan samtidigt. Men det känns så jäkla gött att jag lyckades. Jag lyckades gå ut NV med VG i genomsnitt. Jag lyckades ta mig igenom dem märka vinterveckorna med mkt plugg och lite fritid. Visst var jag stressad och mådde dåligt en period. Men det gör det så mkt lättare nu när jag har ett välbetalt jobb och tre dagar ledigt varje vecka, körkort, någonstans där jag kan koppla av och vänner och familj som finns i närheten. Jag kommer förmodligen aldrig få det så jobbigt igen. Jag har lärt mig hur man snålar med pengar och får ekonomin att gå ihop. Det är jag väldigt tacksam för!

/puss och kram

...

Ganska länge sedan jag uppdaterade nu, kom jag att tänka på nyss.

Igår hade jag ju som sagt min städ och -tvätt dag. Det tog på krafterna. Men när kvällen avslutas med chips, smarties och en bra film är det underbart. Imorgon ska jag dock göra det jag inte hann med igår. Som att stryka till exempel.

Det var så jäkla jobbigt på arbetet idag! När jag kom hade jag ständigt att göra i en hel timma. När jag äntligen kunde pusta ut upptäckte jag att det var 29 grader varmt i lokalen. Det fick jag stå ut med i 8 timmar till. Inte alls jobbigt ^^.

Men nu har jag långhelg. Jobbar inte förrän måndag igen. Ska bara hänga med kompisarna imorgon oc kanske lygnevi på lördag. Får väl se om jag har råd...

Förresten är jag riktigt förbannad för att jag har börjat få känningar i halsen igen! Jag har precis blivit av med min förkylning och gjorde ett lite lätt simpass igår för att komma igång. Och idag har det börjat skava igen. "ARGH". Jag blir tokig!

Nej nu måste jag sova, är extremt trött!

/puss och kram

...

Nu är jag fattig! Betalade hyran idag på 2500 kronor och har bara 300 kr kvar att leva på till den 25. Jag tror jag ska göra en sån där kalender som man har på julen. Så öppnar man en lucka varje dag. Sista luckan blir ju lönen. (Nästan som julafton ju!) Har räknat ut att jag bör få typ 8000 så då kan jag shoppa för ca 4000...

Men det är långt kvar nu. Har börjat tänka på om jag ska resa någonstans istället för att shoppa ihjäl mig. Slutet på augusti skulle ju vara perfekt. Tror jag ska gå in på lite resesajter redan nu faktiskt och kolla lite priser.

Imorgon jobbar jag faktiskt inte! Men jag ska hålla igång hela dagen ändå för jag har bestämt mig att ha min städdag då, så det är bara att gå upp tidigt och sätta igång. Sen har jag tvättid på eftermiddagen också. Samtidigt som jag ska vara på Kaskad och ha avslutning för simklubben! Undrar om jag kommer få det att gå ihop. Självklart måste jag stryka med mitt nyinköpta strykjärn också. Läste förresten manualen idag. Varningstexten är ENORM! Trodde inte att ett strykjärn kunde vara så farligt?? Men med mig i närheten är iofs allting farligt ;-).

Juste! Amra är hemma från Bosnien nu :-) Har inte träffat henne sedan studeten så hoppas det blir nåt på fredag.

Nej, nu är jag trött och redo för sängen. Klockan åtta imorgon ska jag upp och hoppa!

/puss och kram

RSS 2.0