onsdag

Jag ska avsluta detta året med att göra ett tillgännagivande (för det kommer förmodligen bli det sista inlägget i år!). Det är numera officiellt att jag har upphört att vara singel. Det har gått över 2 år sedan jag hade en pojkvän sist och till slut lyckades någon fånga min oroliga själ. Denne någon är Emil <3

Har inte så mycket mer att säga, och vad ska jag säga mer än att jag är lyckligare än på väldigt länge...

Det kommer ta tid att vänja mig av med singelrutinerna. Det vet jag. Är väl iofs redan på god väg och jag jobbar på det. Det går framåt iaf. :D

Imorgon ska nyår firas i Kinnasten. Med middag och massa folk. Idag har kläderna och spriten inhandlats. Gjorde åt mer än 1000 kronor sammanlagt. Helt otroligt alltså!

Då vill jag bara önska er alla ett riktigt gott nytt år !! Vi ses 2010 ...

måndag

Nu är julen över och det är ganska många dagar till nästa gång... men ett år går snabbt minsann. Det är snart nyår =D !!

På tal om nyår så får jag sån jävla panik på en viss person i min umgängeskrets, jag fixar det snart inte längre :( jag orkar inte med detta ...

Har förresten fått många finfina julklappar, mamsen och pappsen kommer senare med en till leverans från släktingarna. Plus micron som mamsen har köpt till mig :D. Spännade spännande :)

Har nog haft den bästaste julen på många många år. Mycket bättre än den förra då deppade ihop totalt och julen innan det då jag också deppade ihop totalt. Nu är allting bra :)


Grattis!

Ja men då ska man fortsätta traditionen med att fira kompisar här på bloggen! Idag, den 27 december, är det våran alldeles speciella Susanna Ledström som fyller 20 långa år ;D. Grattis! (fast jag har redan sagt det flera ggr förut).

Ni kan förresten hälsa grattis själva på hennes ganska nya blogg !!




Födelsedagsbarnet i egen hög person ;D Love ya Suss :)

onsdag

Imorgon är det julafton! YAY! Och jag har ingen aning om någon present jag ska få... helt otroligt! Men förskräckligt kallt är det, fryser ihjäl här hemma. Det kommer bli en vit jul :D.

Hade det hur bra som helst igår. När Emil kom med lite drickadricka kunde jag inte hålla mig ifrån alkoläsken! Drack upp 3 av 4 stycken. Sen drack vi glögg. Vi blev lite fulla och glada. Hur mysigt som helst :).

Har haft en mysmorgon och har precis gått upp och ätit frukost. Funderar på att gå och lägga mig igen. det är varmt under täcket :). Sen måste jag höra med Stina om hon kommer och när hon kommer. Så jag hinner upp och städa upp flaskorna o så.

Japp, nu fryser jag ihjäl! Täcket nästa...

Köss

tisdag

Är faktiskt INTE otroligt trött idag efter en otroligt tröttsamt jobbpass. Vi hade lite kris på jobbet då våra pengar tog slut. Vi fick springa runt och växla hit och dit för att det skulle gå ihop sig. Så fort man tänkte att nu klarar vi oss nog ett tag så var pengarna slut igen! Sjukt jobbigt var det iaf. Av någon anledning började man skaka i hela kroppen när det var ca en timma kvar att jobba. Somnade nästan ståendes. Förstår bara inte varför! Men när man väl kom hem var det till en början omöjligt att somna. Men till slut så föll jag ner i en väldigt djup sömn, utan drömmar.

Gick upp med tuppen idag, eller jag vet inte när tuppen går upp men jag gick iaf upp klockan 8 ;). Orkade inte lämna bilen igår så jag gjorde det idag istället. Efter en tripp till bolaget där jag bara skulle köpa en grej men kom ut med en full kasse :O. Är sååå otroligt sugen på att öppna en alkoläsk. Men det kan jag ju inte göra. Inte nu iaf. Kanske möjligen ikväll.

Nu är jag i full gång med att laga julmat, mums säger jag bara. Har gratinerat skinkan också :D den var också mums :P!!




tror dock att jag var lite snål med senapen. men det får gå. nu är det som det är helt enkelt!! Nöjd för en första gång iaf :)

En potatisgratäng står i ugnen och jag bör nog gå och titta till den. Köttbullar ska stekas också...

Köss

inlägg #501

Det förra inlägget var visst det 500:e :O. Eftersom jag glömde att fira det så får jag fira inlägg numero 501. Det är minst lika stort ;) Har haft den här bloggen sedan studenten. Helt sjukt faktiskt, det var ju i ett annat liv nästan! Det har gått lite trögt emellanåt men nu flyter det på bra. =)

Det var bara det jag ville säga. Ska tillbaka till jobbet nu. Inga kunder att tala om så jag får städa lite ist. Suck.

Köss

måndag

Avatar är en "måstesefilm"!!! Fan vad den var grym alltså :D. Så välgjord, så bra story, så vacker :) Den kan inte beskrivas i ord. Se den istället ... !! Det går att dra vissa liknelser till Pocahontas faktiskt. Om man tänker urbefolkning som skyddar sig mot folk som vill åt deras land i syfte att använda dess naturresurser.

Grym var den iaf. =)

Sen blev det att man såg en annan film igår också. Vi var ett gäng som satt hemma hos Jocke och kollade på Inglorius Basterds. Den var kanske inte direkt vad jag hade tänkt mig. Men det var bra, rolig och spännande. Kanske hade varit bättre om man inte hade sett en så mkt bättre film innan... Jaja, trevligt var det iaf.

Det var min dag igår, jag såg på två filmer XD. Idag blir det andra bullar. Ska tydligen jobba, egentligen är jag kanske inte så jättesugen men jag måste ju tacka ja när jag får chansen. Har inte så många tider till våren så man får ju passa på nu. 13-21.30 jobbar jag. Innnan dess ska jag skjutsa Fia till hennes pojkvän i Horred och hämta en gran hemma hos mina föräldrar. Yay.

Tänk att det bara är 3 dagar kvar till julafton. Man får spader när man tänker på hur snabbt tiden har gått. Det är mindre än 2 veckor kvar på detta året :O.

Köss

söndag

Det är kallt i min lägenhet! Jag sitter och skakar här framför datorn. Har precis gått och känt så att alla elementen är på och det visade sig att elementet i köket var avstängt. Har satt på det nu, undrar om det hjälper... Antar att det är väldigt kallt ute då. Har inte varit ute och känt efter än.

Ska snart på bio, ska se på Avatar. är såå sugen på den filmen, verkar vara jättebra och precis min smak. Regissören till Titanic också, världshistoriens bäst gjorda film.

Så Emil kommer väl snart och hämtar mig, och räddar mig från min kalla lägenhet ;) =)

Köss

Lördag

Sitter och har tråkigt framför datorn. Lyssnar på James Blunt och Robbie Williams (inte i tillsammans samtidigt alltså). Brittiska medelålders balladsångare is the shit! Snygga är dem med ;)




Hade för övrigt en ganska så bra fredag, hamnade på en fest i Örby efter jobbet. Jag blev aldrig full och det var lite tråkigt med tanke på att vissa andra var jäättefulla. Kände inte så många på festen heller. Nyktert tillstånd och okänningar är en dålig kombination socialt i mitt fall. Tur att jag iaf hade Rebecka och Mea =).

Har vart hemma en stund nu och hunnit städa och diska lite :). Men har som sagt tråkigt nu, väntar på att något spännande ska hända. Blir nog fest ikväll. Fast jag har inget att dricka :(. Funderar på om mormor fortfarande har vin till salu. Hon frågade om jag ville köpa förra helgen. Men då hade jag ju...

Ska leta efter lite äventyr nu!

Köss

fredag

Sådär, nu vart det fredag igen. Är förvånansvärt jättetrött efter en vecka då man inte tagit det mer än lugnt och fint. Visserligen har man väl jobbat lite men jämfört med tidigare veckor är det rena rama semestern.

Tar det mest lugnt idag, har slagit in lite julklappar till alla snälla barnen (och lite snälla vuxna oxå ;) ) Är inte riktigt klar med allt än. Men det tar sig :). Fia har varit här och vi har firat hennes jullov med pizza på Paloma. Självklart skulle man försöka trycka i sig en kebabpizza, lyckades inte så bra. Fixade halva och nu mår jag bara illa. Inte likt mig direkt. Det fanns en tid då jag kunde trycka i mig en hel pizza och sen äta upp all pizzasallad för att jag inte var riktigt mätt :O.

Ikväll så blir det jobb jobb jobb! Det är som tur är inte nattinatti, för jag känner inte för att jobba ikväll. Känner mest för att kramas. Kanske festa lite. Men absolut inte för att jobba! Fast måste man ha pengar så måste man. Sånt är livet. Nu kommer jag iaf inte jobba något mer innan jul efter ikväll (som jag vet nu).

Anneli påminde mig om det förflutna idag, jag blev lite paff faktiskt. Har inte tänkt i dem banorna på ett tag nu och det känns bra.

Hoppas bara att allt flyter på bra ikväll. :) Får låna farmors bil ikväll iaf. Det förenklar väldigt mycket!

Hm, det är någon som är och borrar på min dörr nu. hm, jag tror jag fick information om det. hm. Undrar om det inte är inbrott på gång ändå ;) haha. Ska nog checka...

Köss

torsdag

Det är snart helg och snart jul. fan vad roligt =) Och Amra och Louise, tänk vad vi gjorde för exakt ett år sedan. På varmare breddgrader. Om jag inte hade haft massa annat att tänka på hade jag just nu förmodligen legat på en strand XD. Men till sommaren, då!

Gårdagen började som ett rent helvete, jag hade panik på allt! Men sen ordnade det sig med skjuts till Kinna och jag och chefen gick ut på lunch och pratade om hur det går för mig på jobbet. Ett slags utvecklingssamtal kan man säga. Jag blev riktigt rörd när hon sa så mycket positivt om mig. Gud vad jag blir glad !! Sen hade jag väl inte väntat mig att få någon kritik heller men det var vanligt mycket beröm. Vi kom iaf fram till att jag skulle utbilda mig till passföreståndare (man är chef när inte chefen är där) men att vi inte får någon tid förrän till sommaren då jag är ledig från skolan.

Detta fick mig på betydligt bättre humör. Sen strosade jag runt i Kinna och kollade lite på kläder, då började humöret sjunka igen för jag hittade ingenting som satt särskilt bra. Att prova kläder är jobbigt som tusan! Sen fick jag lite panik över julklappar när jag gick och kollade i affärerna. Blev då påmind att jag inte kunde åka till Ge-kås som planerat. Blev ganska så sur då!

Men nu blir det så att jag kan åka ändå!! Emil tyckte att jag gott kunde låna hans bil :D Helt otroligt att han litar på mig tillräckligt för att jag får låna den ;) haha. Nä skoja bara, jag ska ta hand om den :).

Jobbade sen. Var ju förstås på bra humör igen och det gick jättebra! En kund som jag har svårt för hade jag helt plötsligt inte alls svårt för utan vi var jättetrevliga mot varandra. Dessutom lyckades jag sälja en bricka till en kund som först sa att hon inte skulle ha någon bricka till det spelet, men så var man lite trevlig och skämtade lite och då ändrade hon sig :) Är lite stolt faktiskt! Men när jag skulle gå för dagen så gjorde jag ett stort misstag och alla mina brickor registerades som sålda! Och det gick av någon anledning inte att backa försäljningen :O. Så jag fick stå och makulera ca 100 brickor innan jag kunde sluta. *SUCK* Humöret sjunker igen.. det tog nästan en hel timma!

Hämtade bilen hos en väldigt trött kille och sen åkte man hem och somnade som en stock. Gud vilken underlig dag alltså!

Idag blir det som sagt var Ge-kås. Ska hämta fia efter skolan. Innan dess ska jag till park och hälsa på (och betala mina luncher som jag hade glömt.. ) det ska bli trevligt!

Köss

onsdag

Dagen kunde inte börja sämre!!! Var planerat att jag skulle låna bilen från farmor idag och jag ringer henne på morgonen. Nehe, den är fortfarande på verkstaden kläcker hon ur sig!! Så skulle hon ringa och fråga hur länge till det dröjde... På fredag eftermiddag skulle den vara klar! Fy helvete.. två väldigt nogrannt planerade dagar bara rasade samman :( Nu måste jag gå till Kinna för målsamtal med chefen klockan 2, sen stanna kvar i Kinna tills jag börjar jobba klockan 5 (för det är sannerligen ingen idé att gå hem och sen tillbaka igen!). Jag måste ställa in besöket jag hade tänkt göra till Moa och jag vet fortfarande inte hur jag ska ta mig hem ikväll klockan halv 10 när jag slutar jobbet...

Imorgon hade jag tänkt åka till ge-kås med syrran, men det går också i stöpet. Vi skulle köpa alla julklapparna där och sen kan jag inte åka förrän på tisdag. 2 dagar innan julafton!! Och jag har inte köpt en enda julklapp än.. PANIK!!

Nu känns det som att man måste köpa en bil, för det här håller inte i längden om inte farmor byter bilverkstad vill säga. Att byta en kofångare ska inte ta över en vecka när det dessutom har tagit typ 2 månader innan han har haft tid att ta in bilen ens! Blir tokig på farmors brillianta logik.

På tal om bilmekaniker så är mammas bil också fortfarande inne. Felet som de lagade skulle gå på 10.000 kr, men när dem körde hem den från borås så var felet fortfarande kvar. Det har varit fel sedan jag övningskörde i den och ingen verkstad har lyckats lösa det hitills. Nu håller dem på att ringa mamma hela tiden och frågar massa frågor när de tror att de kommit på felet. Hoppas den blir återkallad eller nåt och att hon får en splitter ny bil ;). Köpte ju den ny och den började krångla ett år senare. Som sagt när jag övningskörde i den, haha.

Nu när jag har lugnat mig lite så ska jag sätta mig och äta frukost. Är det något jag blir arg över så är det när saker och ting inte blir som man planerat. kanske har kontrollbehov, kanske... kanske..

måndag

Stökar lite idag.

Lagamatdiskahandladammsugatändaljusspelamusikdammatorkaskuraduschamysa-dag!

hahahaha!

Har också pratat massa i telefonen idag, och jag har några viktiga samtal att ringa. Är rädd att min mobilräkning kommer bli lite dyr denna månaden. Iofs så fick jag ingen denna gången eftersom jag bara hade på 18 kr (för sju dagar) så det fördes över på nästa. Whatever! Jag har cash :P. Ska tydligen jobba på onsdag kväll också, och fredag kväll typiskt nog! Sussi hade förmodligen jublat högt om hennes fredagsplaner förstördes med jobb ;). Ska nog bli lite mer som henne...

Ska nog fortsätta med min Lagamatdiskahandladammsugatändaljusspelamusikdammatorkaskuraduschamysa-dag nu, för ikväll får jag besök (= !!

Köss

söndag

Sitter på jobbet och har fått massa tid över på rasten efter en lite mindre måltid, tror jag fortfarande står mig på julbordet från igår! Har gått hyfsat bra idag annars, tiden har gått snabbt trots att vi har haft lite kunder. bara 3 timmar kvar tills jag får sluta ungefär! Är på fruktansvärt bra humör idag! :D Firar lucia här på jobbet med så får gå med glitter i håret och dela ut glögg och pepparkakor till kunderna ;).

Imorgon, vad ska jag göra imorgon. Jo jag ska göra saker som jag aldrig hinner göra annars. Först blir det en lång sovmorgon, sen ska jag läsa klart boken som jag nästan har varit klar med i flera veckor nu.. Sen ska jag hinna med att diska och stöka lite hemma. Kanske möjligtvis baka pepparkakor också :) Det är så härligt att vara ledig på dagarna nu!

Nu ska jag luta mig tillbaka på stolen i personalrummet på Idrottens bingo och bara slappa innan det är dags att gå tillbaka ut på golvet. =)

Köss

natt

Jag har haft en så fruktansvärt otroligt bra helg :). Gråter nästan tårar för att den är slut och man ska till jobbet imorgon förmiddag. Kom precis hem från Louise, det var en hur skön promenad som helst. Känner mig lycklig för första gången på mycket länge!

Fredagen innehöll en tripp till gbg för inlämning av arbetet (äntligen) och sen blev det Borås för lite shopping, fast inte till mig. Kvällen var myspys i Kinna framför Idolfinalen med en flaska vin som delades med fint sällskap =).

Idag har man bara softat med folk och sen vart det julbord med jobbet. Det var lite för god mat om man säger så ;). Fick ett trevligt snack med mina föräldrars granne som jag nästan aldrig har pratat med förut! haha! Fick i mig alkohol trots att jag bestämt hade sagt att jag INTE skulle dricka. Men när man kom till hotellet och skulle dricka glögg var det redan kört. Hade sen lite "efterfest" på jobbet med julklappsleken. Fruktansvärt hysteriskt!

Kvällen fortsatte då Suss och Moa kom och hämtade mig så bar det av till Liz. Där satt vi och snackade en bra stund om ditt och datt... Åh vad kul det är att bara sitta och prata minnen:). Börjar nästan känna mig gammal ;)

Promenaden hem var den bästa. Snön hade börjat lägga sig och avståndet hem är lagom långt. Det är så trevligt att bara promenera i total tystnad i snö och tänka på lite av varje. Det är lycka :).

Nämen nu är det dags att lägga sig, är en dag imorgon oxå. Tack alla för en jättetrevlig helg, som sagt har den varit helt jävla underbar :D

Köss

torsdag

Jag har fått ett nytt beroende, nämnligen dem där bröden från Pågen som heter Subs eller något sånt. Dem är sååå goda! Iofs har jag käkat dem ett tag men så plötsligt försvann dem från willys, jag visste knappt vad jag skulle ta mig till?!?!? Min lycka var obeskrivlig när jag såg dem där igen, 2 veckor senare. Jag ar aldrig varit ett stort fan av bröd, men nu så kan jag nästan inte leva utan det. Pågen Subs har räddat mitt liv, för nu har jag börjat äta frukost!

Hursomhelst, jag gick som i trans på jobbet igår och tog fel säljvägar hela tiden och hej baberiba. Tur att jag ändå har de viktigaste rutinerna inprogrammerade, annars hade det väl gått åt helskotta! Var inte så mkt folk så lyckades inte räkna fel en ända gång. Kassan var helt rätt när jag räknade den i slutet på dagen :).

Kom hem och kollade lite på tv men gav upp ganska snabbt och gick och la mig, skulle ju få en underbar sovmorgon. Men tji fick jag! Klockan 8 ringde mamma och hade panik för att hon inte kunde hämta bilen klockan 5 eftersom hon skulle klippa sig. Hon ville att jag skulle hämta den. Jag sa okej och hon ringde bilfirman. Men då visade sig att det ordnade sig ändå och att hon inte behövde hämta den förrän sju. Så hon väckte mig alltså i onödan! ÅHH. Somnade dock ganska fort om igen och nu har jag precis ätit frukost. :) (klockan är halv 2)!!

Nu blir det till att skriva, uppgiften har helt plötsligt fått ett annat ljus för mig nu när jag är utvilad och klar i skallen. Ganska enkel faktiskt. Ska bara kolla lite litteratur för att försäkra mig om att mina teorier stämmer. SNART JULLOV!

Ska försöka få tid att baka paj idag oxå förresten. Har ett kilo köttfärs som MÅSTE göras åt. Gott med paj också =).

Köss

onsdag

Åh jag tror jag avlider!! Allt är så pissigt just nu och nyss var det så bra :(. Satt hos Johanna och skrev på hemtentan hela natten, den blev klar klockan halv 3 och då hade jag skrivit i tolv timmar :O. Fan vad gött det var att få den klar, men lycka lever inte länge. Jag tog mig upp efter ca 2 timmars sömn och tog första bästa bussen hem så jag hann till personalmötet i Kinna imorse. Självklart kläcker jag ur mig att NU är jag ledig så nu får ni ringa mig så mycket ni vill!

Trött som få kommer jag hem och lägger mig, sover kanske i två timmar. Då ringer Johanna och förklarar att vi har skrivit fel på en av uppgifterna på hemtentan. FAN, jag ville bara gå lägga mig och dö. Jag vill att den ska vara klar nu! Då tänker jag att jag klurar på det ikväll. Jag har ju massa tid...

Men då ringer dem från jobbet, man var visst eftertraktad då det bara gick några timmar från att jag har sagt att jag är ledig till att dem ringer. Ska jobba ikväll. 17-21.30. Jag kan ju inte med att säga nej, är alldeles för pengakåt för att göra det.

Så istället för att få massa goa slappdagar nu måste jag jobba och skriva. Dessutom måste jag ta mig in till gbg innan fredag för att lämna in hemtentan också.

Anneli, jag är rädd för att jag inte kommer få tid att hjälpa dig att flytta på fredag :(. Känns som att det blev för mycket nu... Vill bara att allt ska bli gjort och det blir fredagkväll så man kan myysa. :)

Ska ta en dusch nu och leta upp arbetsuniformen. Here we go again...

Köss

måndag

Jag har ingenting att skriva om längre känns det som... bara massa klagerier hit och dit, känner mig som världens mest pessimistiska människa. Så jag tänkte ta upp saker som är positiva i mitt liv just nu.

Positiva sak # 1:

På fredag när jag har lämnat in min hemtenta har jag äntligen jullov!! Då ska man börja greja i lägenheten och köpa massa nya saker och jag får jättemycket tid till mig själv. =)

Positiva sak # 2:

Jag har ordning på ekonomin, fruktansvärt härligt såhär inför julen. Kommer inte på långa vägar göra åt 6000 kr innan lönen kommer igen. Med tanke på att jag bara har gjort åt en 1000-lapp på lite mindre än 2 veckor och att det är bara 2 veckor kvar tills nästa lön. Som är ännu större :D:D.

Positiva sak # 3:

Har så många fina, snälla, söta, gulliga vänner som bryr sig. Som man bara älskar att umgås med och bara va. Älskar er alla och vill bara vara med er alla hela tiden :). Tack för att ni tänker på mig när ni bara har lust att ringa och prata med någon. Jag känner mig mer uppskattad än någonsin :).

Positiva sak # 4:

Det är snart JUL!!! Och Nyår också för den delen. God mat, umgås med familj och vänner och lite klappar är något jag ser fram emot så oerhört mycket! Årets bästa dagar är ju mellandagarna dessutom då man bara myser :P. Längtar...

Positiva sak # 5:

Jag har någon att krama ;) Det känns så jäkla bra nu! :D

För att inte alla som läser detta ska känna sig misslyckade får jag väl klaga lite också, fattar inte riktigt vad det är men jag har varit så jäkla spänd idag! Spänningarna sitter i bakhuvudet och i käkarna, har försökt massera hela dagen men det går fan inte över! Tänkte att lite träning ska hjälpa till att få bort det sen. Men jag får panik på detta och då blir spänningarna bara värre ju! Fy farao.. kan tänkas att man är stressad över den jäkla hemtentan som ska in på fredag. Men har ju faktiskt ganska mycket tid att skriva på.

Har dessutom fått abstinens på kramar. Hur fan ska detta gå? Hur ska jag överleva?

Köss





söndag

Jag vill inte ha söndag!!!! Jag hatar söndagar.. :( Måste skriva en jävla rapport på ett arbete och maila in det ikväll. Och jag är bakis, hehe.

Var på Liseberg igår. Det var jättetrevligt. Hälsade på Amra en sväng också =)





Efter Göteborg blev det visst fest, Emil fixade ihop en liten hemma hos sig. Och jag som inte hade ätit något sen frukost blev jättefull! Men jag minns allt, tyvärr. Vi hamnade ju på Stars lite senare och det var mycket folk som jag känner där. Jag kramade och dansade med massa och sen bjöd jag halva Stars på efterfest. Jag bestämde med alla att det skulle vara hemma hos mig klockan 03.00. Men smart som jag är så åker jag inte hem själv. Hahahahaha..

Fick inte mat förrän i vid 1-tiden. Då var jag hungrig kan man säga! Det blev den klassiska pizzan på kupan. Mums :) Det var behövligt...

Nu är det dags att komma i fas med skolan igen. *SUCK*

Köss

lördag

Tror jag hade rekord igår på bloggen, har inte jättekoll längre men 85 sidvisningar!! Någon gillar att kolla på min blogg ;) Men 22 unika besökare är väl hyfsat. Fast om jag refererar till min gamla blogg som jag var tvungen att ta bort för att hela lyckeskolan läste om mitt privatliv. Inklusive mina elever på simningen. Så är det riktigt dåligt!! Där hade jag i snitt 50 besökare om dagen och rekordet låg på över hundra. Så ska inte den här bli, någonsin!

Natten i Borås har varit trevlig, kom på att jag inte hade vart hemma hos anneli sen i somras :O. Riktigt dåligt av mig ju! Hade inte ens träffat katterna! Söta som få... Men dem väckte mig hela tiden när dem busade inatt. Så det blev väl inte så många timmar sömn direkt.

Konstigt var att det var fredag och jag hade inte den minsta lust att dricka eller gå ut. Har fortfarande inte det, fast ifall det blir nån fest inatt så skulle jag tydligen köra, var visst min tur nu. Skönt att jag inte känner något begär då ;).

För övrigt ska Sabina ut på äventyr i GBG idag. Ska bli roligt! Av någon anledning så vill jag vara lite hemlighetsfull med vad jag ska göra. Kanske berättar imorgon, beror på vilket humör jag är på ;)

Ska käka frukost nu och ta på mig lite kläder efter en lång och härlig dusch

Köss på er :D

fredag

YEAH! Ny design på bloggen :D. Credits till Anneli som antagligen har suttit uppe hela natten och grejat !! Tack gumman du är bäst! Vi kommer ha det supertrevligt ikväll ;).

Har haft sovmorgon och ska nu ta nya tag i den fruktade VFU-rapporten. Vill ha den klar så fort som möjligt så jag kan njuta av helgen sen. Men det måste iaf vara klart innan klockan 16 idag då jag ska befinna mig på kaskad för lite coachning av simklubben. Alltid lika roligt :)

Min dröm inatt var kanske inte lika konstig som förut, eller den var kanske tillochmed värre. jag var i skolan och praktiserade och skulle sätta mig i klassens massagestol (?) efter lunch och bara njuta av rasten. Jag klär då av mig naken för att det ska bli skönare (?) och lägger mig. Plötsligt ringer det in 10 minuter för tidigt och alla kommer in och ser mig naken. Lärare, elever och till min förskräckelse alla föräldrar :O. Det värsta är att jag inte går därifrån utan fortsätter undervisa som om ingenting har hänt. hahaha. Någon som kan tolka den här drömmen?

 

På tal om drömmar! När ska man hit igen? Är nu ett år sedan vi började packa...


Dags att ge sig tillbaka till verkligheten nu. Fy farao vad jag bara vill ha jullov nu och kunna fokusera på mitt privatliv! Det känns som att det knappt existerar nåt nuförtiden då det bara är skolan, skolan, skolan.

See ya soon...

torsdag

Oops I did it again, I played with your heart and got lost in the game ;)

Får se vad som händer nu, only time will tell! Men jag känner på mig att det kommer bli bra. Det känns faktiskt bra :)

Vad som inte är så kul är att Bamse fick avlivas igår, jag fick reda på det i morse :(. Bamse var mormors och morfars katt och jag gillade honom jättemycket. Han var också min katt Simbas bror. Jag var med när dem föddes för ca 14 år sedan. Min katt är den enda som lever ur den kullen nu. Har för mig att hans syster dog för ett par år sedan. Jag kan dock ha fel... Men jag hade ett särskilt band till Bamse då jag har haft honom i min gamla lägenhet en period. Tog hand om honom när mormor inte kunde.. så det är lite sorgligt :`(

Liz kommer snart och vi ska käka pizza och skvallra lite. Nu kom hon. Gotta go!

onsdag

Jobbar med skolarbeten idag, dem ska ju in på fredag så jag har helt enkelt inget val. Imorgon ska jag vara i skolan till typ 7 så då hinner jag inte och på fredag ska dem ju in. Känns inte rätt att sitta i sista minuten och stressa direkt. Nu fan ska det bli gjort!

Men det går ganska segt, är hos farmor och har väl fått gjort hälften hitills. Men jag måste vara klar innan 17 då det börjar skidskytte på tv. Världens bästa sport. Sen hade jag ju tänkt jobba en del på hemtentan till nästa fredag också, men det hinner jag knappast :(. Har ju svaren i huvudet men man måste formulera sig på papper också, fy! Varför kan det inte vara muntligt?

Hade för övrigt en underlig dröm inatt, tänker tillbaka hur jag reagerade när jag vaknade. Det kändes som mitt hjärta hade brustit. Fy... Jag var jätteledsen :(. Men när det händer underliga saker i livet så antar jag att det händer ännu underligare saker i drömmarna! Jag tror jag är rädd för att bli sårad igen.. hm. Den sista människan jag förstår mig på är mig själv. Ironiskt va?

Nu ska man fortsätta skriva en stund.. *PUH*

tisdag

Fy farao! Jag är trött och mår bara allmänt dåligt :( Vi hade jätteintressanta lektioner i skolan idag men jag orkade bara inte lyssna, kaffe efter kaffe blev det men det blev inte mycket bättre för det...

Orkar inte skriva nåt speciellt, livet går vidare helt enkelt! Imorgon ska jag vara hemma och skriva arbeten. Skönt det, men hur fan ska jag få allt att gå ihop? Jag kommer bli förvånad om jag överlever denna veckan ut, hehe. Trodde faktiskt att jag skulle dö när ajg vaknade imorse, hade en fruktansvärd smärta över den högra sidan av bröstet. Jag kunde knappt röra på mig! Fan vad rädd jag blev... smärtan kom tillbaka lite lätt när jag satt på lektion nu på eftermiddagen. Efter några djupa andetag hade den försvunnit :S. Shit asså.

Kommer förresten ske lite förändringar på bloggen snart, bara förvarnar. Ny design o så. :)

See ya


RSS 2.0