känslorna kommer tillbaka

Alltså jag vet inte riktigt vad det är, men jag har börjat känna mig så hopplöst vemodig. Det kom så plötsligt idag, bara som en våg kom allting på en gång.

Jag var riktigt lycklig en gång i tiden, och jag blev påmind om det nu. Jag har försökt förändra allting, jag har flyttat, jag har tagit bort alla foton från den tiden, tagit bort nummer från telefonen. Bara försökt förtränga allt, som om det aldrig har hänt. Men faktum är att den månaden för två år sedan var den bästa i mitt liv, sen allt detta hände har jag förändrats, till det sämre. Ibland önskar jag att jag fick vara den där 18-åriga oskuldsfulla tjejen igen, att jag fick en andra chans. Jag hade definitivt gjort saker och ting annorlunda.

Vad har jag blivit? Visserligen är jag glad och framåt utåt sett men ibland ser jag på mig själv och ser ett vrak, en skugga av mitt forna jag. Jag vill bli Sabina igen. Hon som alltid var så duktig i skolan, hon som hade hopp om framtiden. Hon som trodde att man verkligen kunde forma livet som man ville.

Jag vill vara den starka person som kunde leva ensam, inte behöva någon att krama när det kändes svårt, för det kändes aldrig svårt. Jag vill vara hon som kramade och sa att det kommer ordna sig.

Men jag kommer aldrig bli den personen igen. Jag är vuxen nu, men då var jag mer vuxen än jag är nu. På de två senaste åren har jag förändrats drastiskt och jag kan inte backa tillbaka till det som varit. Hur mkt jag än vill bli den där flickan igen kommer jag aldrig att glömma vissa saker. Saker som jag har gjort och saker som andra gjort mot mig.

Han gav mig den månaden av total lycka. Men han gav mig också en framtid där jag vet exakt vad jag missar. Han gav mig det livet jag ville ha, och tog det från mig innan jag ens hade hunnit smälta vad jag hade fått. Jag älskade honom inte. Jag bara avgudade honom...

Once a good girl goes bad, were gone forever.

Imorgon börjar det igen..

Imorgon börjar skolan, fan vad deppad jag känner mig. Inte för att jag ska börja skolan utan för att det känns som att jag inte åstadkommit någonting denna sommaren. Början var bra, riktigt bra. Men sen har det bara varit tråk tråk tråk. Har nog suttit framför datorn 50% av mitt sommarlov, resten har jag jobbat...

Fick min kurslitteratur med posten idag iaf, det var någonting positivt :). Då har jag någonting att läsa ikväll.

För övrigt har jag varit på jakt efter säsong 2 av OTH men har väl lyckats sådär. Tänkte att de skulle ha den på uthyrning på hemmakväll. Men icke sa nicke. Övervägde dock att köpa den för 300 kronor. Men min ekonomiska sida tog överhanden. Får väl beställa på cdon eller kanske ladda ner. Får se hur det blir. Får streama de första avsnitten innan jag dör av nyfikenhet. Jaja.

Istället för Dvd-box blev det massa gott att äta. Ost och kex, oboy, cola och glass ska jag leva på ikväll. Känns dock som en konstig kombination, men jag måste bli av med min mjölk, jag har ett oöppnat paket i kylen som gick ut i förrgår. Illa.

Ska mysa nu.

Pössen :)

jahaja

Nu har jag vaknat, ätit, funderat lite över gårdagsnatten och äntligen känner jag mig återhämtad. Det gick lite väl vilt till. Det var kul, men jag har lite att tänka på. Var min gräns egentligen går. Att jag måste lära mig vad som är fel och vad som är rätt och att stå för mina åsikter. Jag känner mig patetisk, att jag kan sjunka så lågt...

Detta är inget jag vill dela med mig av, jag skäms. De som vet är bara de som var där.

Annars gjorde jag en del sjuka grejer. Jag kramade Sibel och pratade med henne, hon tyckte jag var cool av någon anledning, tihi. Jag blir smickrad :).

Blev att man inte somnade ordentligt förrän vid 6 på morgonen. Mådde jättedåligt imorse och somnade så fort folket som vart kvar hade gått, typ. Så nu har jag alltså tagit igen mig. Vaknade klockan 19 och skrev med Amris på msn. Sen drog jag till willys och handlade, åt och sen satte jag på One tree hill. Bara 4 avsnitt kvar nu och det börjar bli riktigt spännande! Faaan vad jag måste skaffa andra säsongen snart!!

Nä men nu ska jag sätta på den sista disken, har vänt på dygnet nu..

Pöss

Lördag igen :)

Oj vad jag gick och la mig sent inatt! Jag och Louise kollade ju på One Tree Hill. Louise orkade inte stanna så jättelänge. Vet faktiskt inte vad klockan var när nog cyklade hem, men jag satt uppe och kollade på avsnitt efter avsnitt. Klockan 04.00 gav jag upp och det medförde såklart att jag sov till 12 idag! Men vilken bra serie det är, fattar inte att jag inte har följt det när det gått på tv eller nåt. Liksom det kommer ju ta sin lilla tid att kolla igenom alla säsongerna...

Har vart lite seg hitills idag men det ska jag snart ta itu med. Ska göra iordning mig för kvällen, sen ska jag åka till Kinna och inhandla lite dricka åt Stinis. Sen klockan 6 ska jag vara hos Louise, hon ska bjuda på lite mat så ska vi börja dricka. Louise måste alltid börja dricka jättetidigt för annars spyr hon bara. Så jag får väl vara med på det också ;). Alltid lika trevligt att sitta och shotta klockan 6 på dagen. tihi. 

Det kan bli en riktigt rolig kväll, men det kan också bli rena rama katastrofen. Vi får se hur det utvecklar sig helt enkelt. 

Hoppas Suss följer med ut också, har saknat henne på dansgolvet på sistone...



PÖSSEN 

ännu ett långt och meningslöst inlägg

Hej och hå, nu har man hamnat framför datorn igen, som vanligt när man inte har någonting bättre för sig. Har haft fullt upp nu ett tag och självklart måste man skriva lite om sina bravader.

I, hm, torsdagskväll blev det filmkväll hos Moa. Jag fick äntligen se "Fightclub" som alla tjatar om. Den var bra, och Brad Pitt var snygg, men kanske en aning under förväntan. Lite konstig film faktiskt. Men gott sällskap gjorde kvällen, jag fick ju äntligen träffa min lilla Suss. Som nu ska stanna ett bra tag framöver, hon tackade ja till lägenheten i Assberg och ska flytta in 1:a November. Yay!

Hade gärna stannat längre och kollat på en till film, men den första var så helvetes lång och jag var tvungen att lägga mig tidigt (typ 12) för att jag skulle iväg på shoppingäventyr på torsdagen! Jag hade lovat farmor för ganska länge sedan att hon skulle få ta mig med till Lager 157 och klockan 09.15 skulle hon stå utanför min lägenhet med bilen. Bäst att sova då...

Blev mycket pengaslösande! Först gör jag åt 650 kr på lagret. Sen har vi kommit på att vi ska åka till Ge-kås när vi ändå håller på. Där hände det en del intressanta saker må ni tro!!

Jag är helt klar med mitt handlande, i väntan på farmor går jag lixom bara runt lite på måfå, hon kommer ta massa mer tid på sig. När jag har varit och prövat ett linne går jag tillbaka dit vi har parkerat vagnen vid underkläderna. Ganska nära ser jag att två tjejer håller på och kolla in stringtrosorna, hålla upp dem och skratta. Jag tänker för mig själv, vilka idioter, dem bara skämmer ut sig själva. Jag vänder bort blicken men får för mig att kolla en gång till. Då ser jag att det inte är vilka idioter som helst, det var ju mina idioter!!!! Det var Suss och Moa som stod där och skämde ut sig. Åhh vad glad jag blev, några att umgås med ju...

Jag står och pratar med dem ett tag vid stringtrosorna och upptäcker snart att de är lika jävla sega som farmor är. Fast kanske ännu värre. Då tittar jag runt lite och blir väldigt förvånad när jag får syn på ingen mindre än Louise! Hahaha.. Vad tusan ska alla mina kompisar göra på underklädesavdelningen på Ge-kås precis samma dag och tid som jag är där?? Jag hade inte ens sagt att jag skulle dit. Komiskt till tusen.

Följde med Louise och shoppade, hon segade sig iaf inte. Sen blev det till slut dags att betala och det gick på 650 kr här oxå. Farmor bjöd på pizza och sen åkte vi hem. Fia väntade hemma, jag hade lovat att hon skulle få vara där eftersom hon ville se på en film på tv som hon inte får se hemma. För att jag skulle orka kolla på filmen så var jag tvungen att köpa en powerking. Fan det var inte så lyckat, har sovit sjukt dåligt inatt och mått allmänt dåligt. Till på köpet hade jag en enorm blåsa på min läpp när jag vaknade imorse, ser ut som dålig botox ungefär. Fan. Och ont gör den med! 

Ska försöka städa idag, Louise kommer ikväll. Vi ska dricka vin och kolla på första säsongen av One Three Hill. Göttans!

Pössen 

Vad är kärlek?

Kärlek är:

När man tänker på honom nästan hela tiden, och man vill bara tänka på honom när man måste tänka på annat.
När man tar på honom är man nästan helt säker på att det slår små små gnistor i luften runt omkring.
När han tar på dig ryser man i hela kroppen av glädje och man blir helt knäsvag.
När han kysser dig känns det som fyrverkerier avfyras i huvudet, varje gång. 
När du kysser honom slutar omvärlden att upphöra. 

Varför ska kärlek vara så plågsamt?  


planera!! argh...

Gårdagen var sjukt bra. I början av sommaren brukade vi ju göra massa spontana och roliga grejer men det har ju lagt ned sig lite nu.. Var iaf först på bio med Emelie som hade fixat biljetter till förhandsvisningen av "The ugly Truth". Den var sjukt rolig. Vid en speciell scen så vek man sig dubbel av skratt. Typiskt min sorts humor!

Sen träffade vi Amra på bussen hem! Hon har ju till slut bestämt sig för att läsa i Gbg och hon hade varit på nollningen. Hon kom ju hem från Uppsala i söndags men har ju inte fått träffa henne sen dess. Man blev så glad av att se henne. Hon utstrålade såå mkt energi!

Sen när vi kom fram till Skene hade vi kommit fram till att vi skulle käka på fröllan eftersom både jag och Emelie var extremt hungriga, så vi tog henne BWM (!) och hämtade upp Liz. Sen när vi hade köpt mat drog vi hem till Moi och käkade. Det var så trevligt att göra nåt sånt spontant för en gångs skull. Jag är en spontan människa och ibland hatar jag att planera för mkt. Bara ta det som det kommer liksom. Men det funkar lixom inte i min umgängeskrets. Eftersom typ alla är raka motsatsen!!

Vaknade ganska sent idag och tog mig en titt i mitt schema till hösten. Tydligen kommer jag få ett höstlov!! Från torsdagen den 22 oktober till måndagen den 2 november är jag LEDIG!! Fan vad lyx alltså. Jag funderar lite på att övertala någon att ta en resa då, eftersom jag aldrig kom iväg i sommar. Och nej Emelie, jag tänker inte vara bortrest på din födelsedag... :P.

Nu ska man röja lite och försöka planera kvällen med de mest tidsoptimistiska människorna i Sverige. hehe.

Pössen

jesjes

Jaha, nu har man varit riktigt duktig idag.

Jag har betalat mina räkningar
Jag har diskat och städat lite här hemma
Jag har varit och tränat
Jag har varit på banken och öppnat ett sparkonto
Jag har till slut, efter många om och men tecknat en hemförsäkring

Nu kan jag känna mig nöjd med dagen, ska ta det lite lungt nu sen ska jag iväg på bio!!

See ya!

morron

Gick upp för exakt 2 timmar sedan för att jag tänkte dra till Kaskad och träna, samtidigt som Fia skulle till skolan. Det blev inte så bra. Tänkte att jag bara skulle kolla öppetiderna för säkerhetsskull innan jag drog hemifrån och det visade sig att det var på fredagar de öppnade klockan 06.15 och INTE på tisdagar!! Så nu måste jag vänta till klockan 10.

Hitills har jag hunnit med att följa fia till skolan, sen har jag druckit kaffe och betalat räkningar. Och så ska jag ta tag i disken som jag har sköljt av. Sen tänkte jag röja lite här oxå.

Skickade ett mess till Suss förut att hon ska ringa mig när hon har vaknat, hehe. Undrar när det kan bli!?! Sömntuta har hon blivit  grannlandet... Förr var det VÄLDIGT ovanligt att jag var vaken innan henne, nu är det snarare omvända roller ;).

Ville bara säga att fan vad gött det var att få lite lön nu! Men har kommit på att jag inte ska köpa någon dator än, det kommer ta alldeles för mkt på min ekonomi. Så jag ska istället lägga undan 2000 kr av denna lönen och sedan en 1000-lapp för varje csn-insättning tills jag har råd med en någorlunda go dator. Nu kommer jag iofs få rätt fina löner i framtiden också med tanke på alla pass jag har fått denna hösten, så jag tror inte att det kommer dröja många månader innan jag har råd med en värstingdator :D. Ne men istället ska jag shoppa för de 5000 jag har kvar nu efter räkningarna (minus 2000 såklart). Eller juste! Amra ska ju ha lite pengar oxå. Okej, då blir det 1000 kr kvar att shoppa för, men sen kommer ju snart csn på 7800 kr med :D. tehe. På torsdag ska jag till Lager 157...

NE NU SKA JAG DISKA!!

Pössen

one three hill

Har börjat kolla på "One Three Hill" nu, men blev så jäkla sur när det slutade fungera mitt i ett avsnitt. Hade sett just det avsnittet innan men ändå! Vill ha en bättre dator nununu!

Egentligen borde jag gå och lägga mig men är inte ett dugg trött. Syster min ska sova nu, själv sitter jag på msn och nördar mig. Tänkte mig att jag skulle träna lite imorgon bitti och komma upp ur sängen samtidigt som Sofia ska upp för skolan. Simma lite på morgonkvisten är aldrig fel. Men eftersom jag satsar på att sova 3-timmarspass (lättare att vakna var tredje timme), och har missat att lägga mig så jag skulle sova i 9 timmar så får det bli att lägga sig klockan 12-halvett ist. Bra Sabina!

Imorgon ska jag på bio med! Jag och Emelie ska se förhandsvisningen av "The Ugly Thruth". Vi var ju och hämtade gratisbiljetter nu i fredags så det blir till att utnyttja dem nu :D. Egentligen släps den inte förränn september så känner sig väldigt privilegiad...

PS. Fan vad basket är sexigt!!



Förresten, råkar det vara så att nån har säsong 1 på dvd som jag kan låna, så jag slipper kolla på cp-datorn?

Pössen

Allt möjligt

Tycker det är så jävla gött att jag har en vecka till ledigt, visst längtar jag till skolan men är skönt att vara ledig idag eftersom jag har så jävla mkt att ta itu med. Idag har jag hjälpt mormor och mamma att söka jobb. Fick en lapp av mormor för besväret, gött gött. Är ju egentligen bara att gå in på kommunens hemsida och trycka på några knappar. Fan vad jag utnyttjar mindre databegåvade människor!

Fast jag behövde verkligen den lappen, jag tror inte man kan bli fattigare än vad jag är idag. Får lönen imorgon och det funkar väl, men jag har ingen mat hemma och tills idag hade jag inte en enda krona. Kontot är övertrasserat med 60 kr och jag har lånat pengar från minst 3 kompisar denna månaden. Jag lovar att betala tillbaka nu när min feta lön kommer imorgon :).

Suss kommer förresten hem idag :)), jag är så jäkla glad över det. Dessutom tror jag att Amris kom hem igår, hon ska ju gå i gbg trots allt! Blir kanske inte så tråkigt denna hösten trots allt.

Nä nu tänkte jag faktiskt att jag ska äta en bit mat och sen skicka efter min kurslitteratur som jag behöver till starten ... jesjes.

Pössen


Kräftskivan

Yesyes, den här helgen har varit så jävla go! Kom precis hem nu efter att ha varit hemifrån i över ett dygn och innan dess bara hemma i tre timmar då jag sov.

Igår jobbade jag ju och det var så jäkla segt asså... Var ju slö som as efter att ha sovit så lite. Sen efter jobbet mötte jag Stina i Kinna och Jocken körde ner oss till kräftskivan. De hade haft såna fruktansvärda problem med parttältet men när jag kom var det änteligen fixat :). Så man kunde bara sätta sig och vara social och börja dricka. Underbart!

Vi som var på kräftskivan var:

Sabina
Stina
Jocke
Emil (hans lägenhet)
Rebecka
Trevisson (ingen aning om hur det stavas)
Grund
Totti
Havet (kom efter en stund)

Jävlar vad trevligt det var, efter kräftorna spelade vi kubb, sen förflyttade vi oss till Tottis lägenhet, stackaren fick en del att städa idag...

Sen skulle vi hem, eller jag skulle sova hos emil eftersom jag hade så jäkla långt att gå hem. Jocke och Stina drog till Kinna för att sova och Grund försvann ??

Sen skulle vi precis gå in i lägenheten då ett par killar kommer och frågar oss om vägen till en lägenhet som det är fest i. Så vi hänger på dem ist! Visar sig att jag vet vem han som ägde lägenheten var faktiskt ;). Det var en aning pinsamt säger jag bara. Men fan vad kul vi hade, alla trodde ju att jag och emil var värsta paret och så börjar jag stöta på varenda kille där. haha! Några av tjejerna höjde lite på ögonbrynen märkte man, tihi.

Fick mig en tatuering oxå! hehe



Erkänn najsig!! hahahahaha. Enligt killen som gav den till mig så speglar den min personlighet...

Men efter att ha dratt ifrån "bratsfesten" så drog vi till Emil och tittade lite på tv och snackade i en timma typ sen gick vi för att sova. Äntligen sova efter allting. Somnade extremt fort tror jag faktiskt.

Idag vaknade man och hade en katt som låg brevid mig. När man väl kom upp sen så kom Jocke och Emil och vi drog för att käka pizza. Mumma med bakismat!

Är hemma nu och är faktiskt riktigt nöjd med helgen. Men fick mig dock en lite smärre chock när jag kom hem och nån hade kastat min grill i buskarna. Känner att det var tur att man inte var hemma!

Så, nu ska jag nog sova lite till, sen ska jag ta mig en lång och härlig dusch :).

Pössen

jaha

Fick precis slänga ut en minderårig, eller han "hade glömt sitt id".

Fan jag vill sova!! Men ikväll blire dricka och kräftor.. hinner inte ens hem emellan ju.

Pössen

Orkar inte!!

I guess I saw it coming, jag visste att jag skulle jobba idag. Men fan att man tar det lungt på kvällen för det. Nä man dricker sig snorfull och kommer hem klockan 3 på natten efter natt på Stars. Ja jag tvingade dem andra att åka dit (inte så svårt) så att jag kunde komma någorlunda tidigt i jämförelse med Gbg och borås.

Till råga på allt så har man värsta värken, i mage och rygg. Inte kul inte! Så nu har man sovit i 3 timmar och drömt att man inte har kunnat sova och sen ska man till jobbet för ett 10-timmarspass. Jag vill inte klaga för ajg har satt mig i denna sitsen själv, men vafan måste man börja klockan 8 på en lördag för? Alla andra dagar börjar man ju klockan 10 eller 13. Åhhhhh!

Jaja, måste påpeka att jag hade jättekul igår. Emelie och Sofia var störtsköna och Louise blev faktiskt full tillslut. Jag tog massa roliga kort med Emelies kamera. Några som jag gärna skulle vilja ha på datorn ;). Men jag antar att det får vänta till efter helgen, för idag ska Emelie åka på Coldplay!

Jaha, nu då? helgen är inte riktigt över. Jag drack mig pank igår och en till utgång är tyvärr inget att hoppas på. Ne, jag ska på kräftskiva ikväll :P. Stina har fixat allt och jag ska bli full igen. Om jag inte somnar först då asså!

Ne nu ska man dra sig mot sängen i några minuter innan jag måste hasta till bussen. Jag orkar verkligen inte cykla till kinna idag så jag hittade faktiskt en buss som passade.

CU 

Grattis Liz!

Idag fyller Louise Andersson 20 år. Glöm inte att gratta henne på www.louiselivelife.blogg.se och kom hemskt gärna på festen i Assberg ikväll.



Gud så söt :).. Puss på dig vännen och vi ska nog se till att din dag blir minnesvärd! tihi.

filosofisk dag

Blev lite filosofisk nu för en stund sen och började tänka på en sak som jag har tänkt på väldigt mycket, nämligen hur jävla lätt det är att forma sin dag precis så som man ha den men att man ändå aldrig gör nåt speciellt av den. 

Det finns så jävla mycket oskrivna regler som man ska följa hela tiden. Man ska gå och lägga sig på kvällen och sova tills det blir morgon, man ska gå till skolan/jobbet och man ska äta frukost, lunch, middag. Man ska bara supa på fredag/lördag annars är man alkolist. Man ska vara lite social men inte för framfusig och absolut inte gå fram och prata med okända människor utan anledning. Dessutom måste man planera en vecka innan typ om man ska ta sig utanför kommunen. Man lever aldrig i nuet utan tänker bara på framtiden jämt och ständigt, man pluggar för att få en framtid, man pensionssparar, man lägger undan pengar till en ny dator m.m. 

Varför inte bara strunta i allt? varför inte bara ge sig iväg, breda ut vingarna och känna hur det känns att flyga. Leva sitt eget äventyr och inte alla andras. Varför är man kvar på samma ställe som man var för ett år sedan. Jovisst är trygghet något viktigt men nuförtiden är man ganska trygg vart man än tar sig i världen. Någorlunda iaf. Varför inte chansa, ta bussen till landvetter och ta första bästa enkelbiljett till något spännande ställe. Eller kanske bara bestämma sig för att lära sig något nytt, som att börja med ett instrument t.ex. 

När jag gick på högstadiet/gymnasiet var jag ofta väldigt frusterad för att varje dag alltid var likadan och jag hade inget mod till att göra något åt det. Jag var väl hyfsat nöjd med min situation. Men jag vet inte om jag är nöjd längre faktiskt. Jag vill ha lite mer spänning i tillvaron! Det behöver inte betyda att jag alltid ska vara uppåt väggarna galen och vara full av energi, det betyder att jag vill ha lite variation. Göra olika saker varje dag, umgås med olika människor varje dag. Bara känna att mitt liv betyder något och inte är ett liv i mängden.

Så nu orkar jag inte var filosofisk längre.

Idag har jag och Stina pratat om korv, alla olika sorter det finns. Typ falukorv, hotdogs, kycklingkorv, fläskkorv, chorizo m.m. tehe. Sen pratade vi lite om trisslotter oxå ;).

Sen tog jag mig en torsdagsdrink och blev jättelullig på bara en cl sprit! Är uppenbarligen i den delen av månaden då jag är väldigt lättpåverkad. Som den gången då jag ramlade i rabatten efter ett glas vin till maten och ett par drinkar på förfesten.

Sen pratade jag en sväng med Moa, hon hade återhämtat sig från helgen och mådde ganska bra nu :D. Gulliga människa!

Nu väntar jag lite smått på Emelie som ska hämta mig. Vi ska iväg till Louise och fira lite :P. Hon skulle komma vid halv tio ungefär tror jag. Måste fan ta på mig något anständigt.

Förresten: Bolt satte nyss världsrekord på 200 m. 19:19 blev tiden, det är otroligt!! Det här världsrekordet var det mest omöjliga att slå när han förra året slog det med en hundradel. Nu krossade han bokstavligt talat det gamla med över en tiondel. Det är så sjukt sjukt. Missade det såklart eftersom jag bloggade!! Fan historiens största händelse på tv och jag sitter och bloggar. Det är oflyt!! hmhm..¨

Nämen nu kommer hon snart, smsade hon precis!

Pössen


Äntligen!

Äntligen har jag fått välkomstbrevet till min kurs som startar 1 september! Jag har väntat på det i över en vecka nu. Nu är man snart igång igen!

Det bästa är nog faktiskt att min praktik kommer vara sammanhängande på 4 veckor. Då slipper man ställa om sig hela tiden, det är så jobbigt när varannan vecka är i gbg och varannan på praktiken!

Nu väntar jag bara på schemat, sen kan jag börja planera hösten... kolla om man kan komma iväg på någon resa framåt vintern, det hade varit riktigt soft faktiskt!

Idag har jag och Stinis vart i Kinna :). Vart på donken och syndade och sen drog vi till systemet. Känner mig nästan som en stamkund där nu.. tihi. Vi fyllde en påse med cider och tequila inför lördagen då det blir kräftskiva :D. Helgen kommer bli otroligt hektisk, först ska man fira Liz imorgon med gbg och annat, sen börjar man jobba klockan 8 på lördagsmorgonen!! Direkt efter jobbet ska Stina möta mig så ska vi gå ner till Kinnasten för kräftskivan :)). Söndagen blir helt klart sova!! hehe

Nä nu ska jag nog satsa på att vara lite social eller nåt. Stina har satt på en film.

Pössen 

duktig

Idag har jag varit riktigt duktig faktiskt. Som planerat tog jag cykeln till kaskad på morgonen för att vara där och knacka på dörren när de öppnande. Kändes ruskigt konstigt att komma dit faktiskt, förr var man ju där 5 dagar i veckan typ men nu hade jag inte vart där sen en gång i våras. Shit!

Men fan vad segt det var till en början att simma, tills jag kom på att jag kanske skulle tänka ut ett pass som jag kunde genomföra istället för att simma hursomhelst bara. Och det var bra!

Passet: (kanske inte så mkt man förstår om man inte har simmat själv.. )

ca 600 m random, testade på de 4 simsätten och kände lite på vattnet.
3*100 m frisim max (starttid 2.30!!!)
50 bad
3*100 m frisim max (starttid 2.15)
50 bad
12*25 UV-kick  v.10
50 bad
300 m medelfart
100 m avbad

Detta gjorde jag på en timma bara. Känner mig väldigt stolt.

Nu har man tillbringat resten av denna dagen hitills med att laga mat (korvstroganoff), äta och kolla på friidrott. Duktigt av 10-kamparna och av Thörnblad måste jag säga. Att Thörnblad skulle gå till final var inte lite överraskande!! Men han klarade faktiskt 2.30 som andra man :P. Grymt!

Så, nu ska man väl ta tag i disken och röja upp lite här hemma. Sen vet jag faktiskt inte alls vad jag ska ta mig till. Det kommer väl alltid upp något antar jag..

Pössen

ur form :(

Det fanns en tid, en tid då jag cyklade från kinna till gymnasiet på 5 min på morgonen när jag hade bråttom. Då blev jag knappt trött alls.

Nu höll jag på att dö! På riktigt, när jag cyklade från kinnahult till hedbo på 40 min!!! Visserligen var det extrem motvind men ändå. Jag är fortfarande yr...

Nu fan måste jag ta tag i min träning, så imorgon ska jag ta cykeln till kaskad på morgonen och simma ett par timmar :). Istället för att sova då.

Har också haft på hjärnan om hur jag ska göra med träningen i höst, men jag har nu kommit fram till att jag inte ska köpa gymkort i gbg. Det blir för mycket att släpa på träningskläderna, särskilt när det är så långt att gå på till bussen. Så det blir eventuellt ett gymkort på friskis igen. Men jag vill ju ha någon att träna med oxå!! Någon som är sugen??

Istället för att supa bort mina problem ska jag nu övergå till att träna bort mina problem. Jag vet av erfarenhet att det fungerar mycket bättre, och dessutom får man mycket snyggare kropp ;). Har bara varit så jävla lat på sistone. Jäjä. Nu längtar jag nästan till morgondagen.

Pössen

humörsvängningar

Har ingen inspirationa att blogga idag. Var nyss på jättehärligt humr och gick upp tidigt och allt utan problem. Men så var man inne och surfade lite på nätet och plötsligt blev man jättedeppad! usch vilka humörsvängningar jag har...

Igår var jättetrevlig, Louise kom en sväng och vi kollade på 2 bra filmer. Den första kommer jag inte ihåg vad den hette men den andra var "Disturbia". Sen kollade vi Järvheden på 5:an. Gud vad rolig han är! Blev för övrigt alldeles för mycket onyttiga saker i form av massa mat, chips, glass, maränger och chokladsås. Men inget godis! haha.

Har väl inga planer för dagen förutom att jag ska kolla på VM, oxå kommer syrran och tittar in oxå. Hon börjar ju skolan imorgon så är väl deppdag för henne antar jag.

Nämen nu måste jag kolla på Wissman i försöken. See ya

OMG

Jag tror jag är kär...


allt kan hända på en lördag

Grym gårdag, men det var ett jäkla mycket springande!

Det började med personlafest, och det gick precis som det brukar göra, jag blev full. Men ändå inte riktigt så som jag brukar bli. Träffade för övrigt LInda (chefen) som hade sin nyfödda son med sig. Gud va liten!

Sen ringde Stina som en tok och fick mig att komma ner till Kinnasten till Emil. Där satt man och drack och tjötade en sväng när jag fick för mig att ringa Moa. Hon och Erik satt och drack uppe vid Strömskolan så då bestämde man sig för att dra dit istället.

På väg upp (klockan är nu typ halv 1 på natten) ringer Sebastian och frågar när jag kommer til Stars. Det hade jag ju nästan glömt att jag skulle dit oxå. Blir att man sitter och sällskapar lite med Moa och Erik och sen går vi alla tre ner till Stars :). Moa blev lite full faktiskt. Hehe, det händer inte varje dag!

Och helt plötsligt stänger Stars! Och jag har förstått bjudit halva kinna på efterfest ;). Så vi är väl sammanlagt typ 10 pers som drar igång i min lägenhet klockan 3 på natten (gissa om mina grannar är glada idag!). 

Klockan 4 eller 5 ungefär slänger jag ut den sista och däckar väldigt skönt i sängen. 

Som sagt, på det hela en riktigt grym gårdag (med tanke på förutsättningarna). Har redan lyckats boka upp nästa helg, då det blir 20årskalas och sedan kräftskiva på lördagen. Berra försökte dessutom få mig att komma till Stars nästa helg oxå, men jag får se hur det blir. Kommer nog inte vara rik direkt!

Nä nu ska jag nog somna om tror jag. Vill egentligen ha mat men kom fram till att jag inte orkar laga något, så om ingen vänlig själ kommer och hjälper mig får jag nog gå utan mat idag... hehe.

Pössen

dagens låt


Party People :P

En geting har hittat in i min lägenhet, fy nu måste jag vara på min vakt hela tiden. Just nu är den i ett av vardagsrumsfönstren. Men nyss hade jag panik då den irrade omkring över mitt huvud när jag åt.

Har för övrigt gjort något mycket spännande idag! Jag har varit på systembolaget :D. Eftersom det ikväll blir party party på bingon. Köpte tre cider och en flaska Black Tower! Det du Suss, nu blev väl du minsann bra avundsjuk ;).

Är rejält taggad och har redan påbörjat en cider till maten. Blir väl alkolist lagom till denna helgen är slut. Men ikväll finns inga gränser, allting hända, och då menar jag precis allting! Längtar :P.

Ska nu ta en lång och behövlig dusch... Om 3,5 timmar ska man vara i Kinna. Bäst att sätta igång!

Pössen



PS. Insåg idag att Amra är borta, när jag såg Louise i hemtjänstbilen utan henne. Snyft, jag saknar henne redan!

här är min dag.

Fy fan vilken jävla idiot!

Klockan 04.30 ungefär vaknar jag av att min syster är uppe på toa, sen är jag precis på väg att somna om då jag hör dörrklockan (den väldigt underbara ^^) ringa väldigt högljutt. Min syster får panik och hoppar upp i min säng och jag fattar nada om vad som händer. Nyvaken som jag är tänker jag inte särskilt klart.

Jag drar mig upp ur sängen för att kolla i titthålet vem det är som stör mig mitt i natten! Trodde det var något som hade hänt eller nåt. Jag ser en mörkhårig kille som jag inte känner igen för 5 öre. Men han fortsätter entusiastiskt att ringa och knacka på min dörr så jag bestämmer mig till slut för att öppna (upptäcker då till min fasa att dörren var olåst :O). 

Så jag öppnar och ser en person som jag tycker mig känna igen litegrann. Han börjar iaf prata ganska snart:

Tjenare! Vad gör du? (om jag blir irriterad!!!)

Jag: Jag sover vad tror du?

Idioten: Jasså, men jag väckte väl dig inte?

Jag: Jo det gjorde du! 

Idioten: Okej, men vill du hänga med ner på en cigg? 

Jag: Nej det vill jag inte...

Idioten: Är du ensam?

Jag: Nej!! Så du måste gå nu. 

Så schasar man bort honom och låser dörren efter sig. Jag hade kommit på vart jag sett honom. Nämligen på min fest när jag fyllde år hade jag och Anneli stått utanför mitt och tjötat när vi hade blivit avbrutna av denna mannen. Visst var han trevlig men jag kommer ju inte ens ihåg vad han hette!! Fan man blir ju vettskrämd ju. Jag känner mig som en idiot som öppnade över huvudtaget!!  

Kunde iaf inte sova på ett par timmar efter detta och hela min dygnsrytm blev helt förstörd. Var ju meningen att man skulle upp klockan 8 och träna ju! Men jag orkade inte ta mig upp förrän 10-tiden.

Idag vart ja goch Sofia rastlösa så vi kom på att vi skulle åka till naturhistoriska riksmuseét i gbg! Vi har pratat om det ett tag eftersom vi alltid åkte dit när vi var små. Så jag fick låna bil och så bar det av. Hade kollat upp vägen bara lite halvt innan och visste bara på ett ungefär hur jag skulle köra. Men tro mig eller ej, jag lyckades hitta på första försöket. Dock var det väääldigt mkt trafik och dessutom höll dem på att sätta igång "Way out West" för fullt i slottskogen. Hittade sen dessutom ut ur stan via en annan väg med en gång, då var det t.o.m. ännu mera trafik!

Var sen en sväng hemma i hajom, där jag lade vantarna på en mycket intressant pärm. Fia hade fått den av mamma och nu läst ut den. Det är en pärm med massa tidningar som heter "Skönhet och charm". Dessa hade mamma och min moster premenurerat på när de var tonåringar. Det är massa bra tips alltså. Allt ifrån kalorisnåla recept till hur man ska träna för att få bra hållning till vilken frisyr som passar vilken huvudform. Har bara skummat igenom men är helt frälst! Detta är bibeln!

Imorgon ska man en sväng till Varberg med Fia som sover över en natt till. På kvällen har jag faktskt inga planer alls, men det hade varit najs att leta upp en avslappnad fest eller dra till Stars och tjöta över ett par drinkar. Någon som tänker i mina banor?

Nä nu är man rejält trött och ska bege sig till soffan för lite torsdagsmys :) 

Pössen :D 

Ett dilemma

Jag har fått ett litet dilemma idag. Det är bara onsdag och jag har ett problem till helgen: VIlken fest jag ska gå på?

På lördag är personalfest planerat, det har högsta prioritet. Men den börjar klockan 6 och brukar kanske ta slut någon gång vid 11-12 då de flesta är rejält packade. Jag hade lite planerat att försöka få med mig några ut efteråt. Jag har inte vart ute på vääldigt länge om man bortser från Norge. 

Sen har Emelie och Louise planer på att åka till borås, antagligen på lördagkvällen. De frågade om jag ville med men jag tror faktiskt inte jag kommer orka åka några längre sträckor. Samtidigt vill jag ut och dansa och det är det närmaste ställe som man kan göra det på! 

Sen frågade Stina imorse om jag ville med på en fest på lördag, förmodligen blir det i Örby. Då vet jag att jag inte kommer komma ut men samtidigt låter det väldigt lockande. Bara jag får skjuts dit så ordnar sig allting. 

Sen vet jag inte riktigt om jag ens har lust att dricka och festa på lördag. Igår på tjejkvällen kände jag ett väldigt "antipartysug" (tror jag ska införa det som ett nytt ord). Jag har inte överdrivet mycket med pengar heller. Nästa helg ska det ju bli gbg när Liz fyller år så då kommer det krävas en hel del kosing.

Sammantaget så hatar jag att välja vilken fest jag ska gå på eftersom jag vill gå på alla. Det brukar oftast fungera ganska bra om man planerar ordentligt. Men denna gången är jag nog rätt så körd. Gaaah! Beslutsångest...

PÖSS

idag

Är lite hemlighetsfull av mig idag. Har kommit på en grej jag ska göra. Men det är något jag kommer hålla för mig själv. :)

För övrigt har dagen varit väldigt intensiv. Stina kom klockan 07.30 och väckte mig, måste alltså lära mig gå upp tidigt innan skolan börjar. Men klockan 08.00 ungefär kom jag upp och körde ett träningspass medan Stina satt vid datorn. Det kändes så jäkla gött efteråt alltså! 

Sen har det varit frukost, fika, lunch, fika hela dagen. När Stina är här måste man äta regelbundet ju. Annars kan hon bli lite konstig. Fast det blev hon ändå, pust. 

Jocke var precis här och hämtade henne. Stackarn har börjat jobba igen efter semestern.. hehe. Jag är lite skadeglad faktiskt ;).  

Dagen är dock inte slut för att Stina har begett sig nu, klockan 9 ska man till Assberg. Tjejkväll är det för att Amra snart ska tillbaka till Uppsala. Hon blev bara första reserv till gbg, snyft. Så nu får vi vara utan henne igen! Får se hur sent det blir inatt. Tänkte mig att jag skulle vakna tidigt imorgon också ju!

Ja imorgon kommer syrran, hon har klippt sig idag och hon messade en bild för någon timma sedan. Jävlar vad snyggt, hon har ju fått "Lady Gaga-lugg" (Y). Så imorgon ska jag blondera hennes utväxt och jag ska färga mitt hår (börjar bli lite slitet och trist nu).

Jaja, nu tänkte jag nörda framför datorn en sväng. See ya

kreativa tankar forsar genom mitt huvud, men jag har ingen ork!

Idag har jag otroligt tråkigt och funderar på att bli kreativ på något sätt. Har kollat runt lite på bloggar och en liten tanke har börjat gro i mitt huvud.

Kanske ska starta en till blogg, fast lite mer seriös. Fast då måste jag verkligen ha tid och lägga ner min själ i det, annars känns det bara onödigt. Jag vet inte riktigt om jag skulle vara beredd att göra det.

Om jag nu ska starta en mer seriös blogg så måste jag hitta något speciellt ämne att skriva om, något som verkligen intresserar mig och som har med mig att göra. Har funderat på några ämnen:
 
-Träning och hälsa
-Mat och bakning 
-Musik
-Fest
-Studentlv
-Ekonomi

Okej, saken är den att jag kan komma på massa mer kategorier men jag kan inte komma på något som jag VERKLIGEN är intresserad av till 100 %.

Äsch, detta går väl över, jag har helt enkelt bara tråkigt...

PÖSS

Norgeresan

För ungefär en timma sedan kom jag hem till lilla tråkiga futtiga döda Skene (jag förstår vad du menar nu Amra!). Har spenderat min helg på bästa sätt, nämligen tillsammans med Sussi :D. Åkte till Norge i fredags och kom alltså hem idag. Det var underbart. Särskilt när jag inte kunde bli nådd eftersom pengarna var slut på mobilen och jag kunde inte ladda. Internet gav jag fan i att ens tänka på. När jag är med min bästa kompis så vill jag ju spendera all tid med henne och inte slösa massa tid på att göra något jag kan göra hemma!

Blev ändå alldeles för lite tid, hade lätt kunnat stanna där en hel vecka och det var väldigt tråkigt att säga hejdå tidigare idag :(.

På fredagen kom jag fram klockan halv åtta och var då ganska trött efter en lång bussresa (mycket obekväma säten). Suss hämtade mig i Oslo med "Lille skutt". Gud så fin han är! Sen åkte vi till Lien(?) där hon bodde. Eftersom hon som hon hyrde rummet av var borta denna helgen hade vi hela huset för oss själva, det var otroligt skönt. Fredagkvällen ägnade vi åt att göra våfflor i en smörgåsgrill (kanske inte jättelyckat), kollade på film och snackade massa skit. Det var väldigt skönt att få prata av sig. Tror jag snackade hål i skallen på henne ett tag där. Men det är ju sån jag kan vara ibland...

Lördagen hände det massa saker. Vi vaknade väl vi 10 tror jag efter väldigt intressanta drömmar. Jag drömde att jag hade vart på Stars hela natten och ätit tårta och massa annat, hehe. Suss hade drömt att vi hade rökt på och blivit tagna av polisen tror jag. Hahaha! 

Vi bestämde oss iaf för att åka ch bada eftersom det var så fint väder, så vi åkte till en liten sjö i närheten och tog ett dopp. Sen när vi låg och soltorkade så kom det massa ankor och försökte bita mig i tårna ;). Ägnade sen någon timma åt att gå i affärer på köpcentet i området. Köpte dock ingenting, det kostar ju så mkt i Norge. Bestämde oss dock för att vi skulle grilla och köpte alla tillbehören innan vi åkte. 

Grillade sedan på altanen och det var så gott, särskilt med "Black Tower" till! Blev redigt mätt oxå så vi låg och dåsade ett tag i solstolarna, precis som det ska vara på semestern. Spelade lite kort och sen började vi göra iordning oss för kvällen. Den skulle spenderas på puben som Suss och Tanya brukar gå till. 

Redan vid åttatiden var vi inne i Sandvika och tog några rundor biljard innan Tanya kom oxå. En irriterande gubbe försökte lära oss massa knep när vi spelade. Men han tröttnade ganska snart för vi var hopplösa ;). Hehe. Men efter några cider gick det faktiskt mycket bättre. Jag och suss vann faktiskt över en riktigt duktig tjej :)). 

Hade en jätterolig kväll på puben och vi drog väl hem vid 2. Skulle nog stannat längre om jag inte hade gjort bort mig lite. En kille som Suss hade spanat in ett tag ("han som är full när man är snygg", eller egentligen tvärtom) började stöta på mig och det gick ju som det gick. Kände ganska dåligt samvete över det så jag bad henne att vi kunde åka hem. Dessutom hade jag väldigt ont i mina skor!    

Åkte hem och drack Black Tower och sen så somnade vi ganska så snabbt. Var typ helt död dagen efter också. Hehe.

Söndagen var riktigt trist för då visste man att man snart skulle hem till vardagen, vaknade dck av en väldigt sjuk dröm, att Robbie Williams iklädd kycklingdräkt hade kommit fram och pussat mig över hela ansiktet då jag hade ropat ut att jag var hans största fan(på svenska!). haha!
Hann dock med lite turer i området. Sussi försökte hjälpa mig att komma över min rädsla för ankor och liknande så hon tog med mig till ett ställe med massa sådana. Hjälpte nog lite faktiskt. Efter ett litet tag tyckte jag nog att ankorna var lite mer söta än dem var skrämmande. Lyckat!

Men det bästa med söndagen var nog ändå när vi satt på Mcdonalds och han i kassan ropade ut: "Ett sexpack vart klart"! Jag visste inte att man kunde beställa det på donken ;). hihi.

Nu är helgen bara ett minne blott. Tror jag ska sova snart. Känner inte riktigt för det än men måste nog annars kommer man däcka framför datorn. Hoppas på att få tag i bilderna vi tog från Suss. Kommer kanske visa dem här senare då .)

HADERA! (tror det stavas så...)

SEMESTER!

Ville bara säga att jag kommer vara borta denna helgen. Jag ska på semester :D. Åker fredag eftermiddag och kommer hem sent på söndagen. Så eftersom jag ska på fotbollsmatch imorgon är det bäst att börja packa med en gång. Jag ska ha det så roligt!! HAHA!

Hoppas på att ta lite bilder :). Cu when I got home. Ska inte blogga mera innan jag åker tänkte jag...

jäjä

Slappa dagar i augusti, minst sagt. Gick och la mig ganska tidigt, typ vid 11tiden efter att ha glott lite på tv. Läste lite, somnade ganska snabbt och valknade inte förrän klockan halv 12!! Till råga på allt så gick jag inte upp förrän 13 för att jag var hungrig. 

Började sen dagen med att vara jättenyttig. Pressade apelsin att dricka och åt knäckebröd med makrill på. Det var väldigt modigt av mig att äta makrill med tanke på att jag aldrig gillar fisk i vanliga fall. Vet att jag kan äta makrill eftersom jag åt det en gång när jag var liten.  

Nu glömde jag visst av bloggen någon timma, hehe. Lyckat! Har ägnat mig att läsa markbladet på webben och snackat med Stina i fonen. Det var tydligen solsken över hela guthult !! OMG!

Ska dra nu, har andra saker att göra än att sitta framför datorn. Eller kanske inte..

PÖSS

lite tom

Har börjat komma över min kris nu. Bland annat pga av ett brev som låg i min postlåda idag. Då insåg jag hur praktiskt det är att fylla år. 500 kr från Stockholm var det :D. Grymt glad över detta.. Tack Göran !!

Har inte gjort så mkt idag, sov länge, läste ett slag och tog en dusch. Då upptäckte jag att mitt shampoo nästan var slut så jag fick dra mig till willys för att köpa nytt. Köpte även nytt diskmedel och lite mat.

Lagade Currykyckling och ris till middag. Namnam!

Amra och Louise kommer lite senare. Ingen aning om när dock, men jag är ju hemma så det är lugnt :). 
 
Har inte så mkt mer att säga idag, konstigt nog. Känner mig ganska tom på känslor (blev nog lite för mycket igår) så har ingen inspiration till någonting.

Pöss

Nej det är ingen vanlig dag...

Jag trodde jag hade kris förut, men nu är det fan illa! Idag är det exakt 20 år sedan man pluppade ut och såg denna grymma värld. Frågan är: vad är det som man firar? Att man är ett år närmare döden eller att man har lyckats ta sig igenom ytterligare ett år och fortfarande existera?? Just nu känns allting bara hopplöst, började gråta förut efter att jag fick en tanke att jag ville vrida tillbaka klockan ett år och göra exakt allting annorlunda! 

Är ensam men ändå inte, folk har ringt, smsat och skrivit massa fina meddelanden på nätet idag (Tack så mkt) men ändå känns allting så fruktansvärt fel. Mamma och pappa var här en sväng tidigare och nu känns det bättre (var inte på långa vägar kapabel att blogga tidigare). Har ägnat min dag åt saker som att ligga kvar i sängen extra länge och tänka, kolla på en film, prata i telefon och spela Sims. Har haft en så jävla tråkig dag. Det är bara hopplöst. 

Blir inte bättre av att man känner sig ignorerad och förbisedd av någon som jag trodde var min vän (kanske till och med mer än så??). Måste härmed lära mig vilka som är mina vänner och vilka som bara är "vänner". Känner mig mer ensam än någonsin... Fan vad kasst! 

Ser ingenting positivt med att fylla 20 längre, men ge mig en vecka så kanske jag kommer över det. Måste få andra saker på hjärnan nu. Som till helgen t.ex. då jag kanske ska till Norge. Måste snacka med Suss... 

Okej, ska sluta deppblogga nu och göra något nyttigt. Nämligen tacka för presenterna!

-Tack Mamma och Pappa för danmarksresan, jag hade jättetrevligt!
-Tack Farmor för möblerna från Ikea plus att du hjälpte till inför kalaset
-Tack Mormor och Morfar och min kära kusin Josefin för pengarna och korgen med godis :) 
-Tack Sofia, min syster, för påsen med Dumle. Mumma :P
-Tack  Stina för parfymen (Escada), Handuken (Marks Pelle Vävare) och filmen (Suburbian girl).
-Tack Moster m. familj för den högteknologiska apelsinpressen (jag tror säkert den kommer komma till nytta :).)
-Tack kusinerna Kaj och Liv för lotten och den fina teckningen.
-Tack familjen Nilsson/Cabrera för det fina fatet och skålen. De kommer användas, tro mig! 
-Tack Jocke och Emil för vinet, ni hade prickat rätt på min smak. Den blev inte gammal igårkväll, vilket ni redan vet såklart ;). 
-Tack också för eventulla framtida presenter som jag inte har fått än. (Bara för säkerhets skull så ingen känner sig utanför och så jag ska slippa göra ett till sådant här inlägg!) 

Det är också påväg ett kuvert från Sthlm med pengar, det fick jag reda på imorse.Är nyfiken på hur mkt det kan vara bara. Har inga höga förväntningar men man vet aldrig vad Göran hittar på. (Inga som helst släktband men han är som en farfar till mig, dessutom är han den smartaste person jag känner :D, en av mina förebilder!) Saknar somrarna med han och farmor från när jag var liten...   Åhh, jag vill vara liten igen!! (Here we go again)

Jäjä, ska återgå till denna bisarra dag som jag helst av allt inte vill minnas!

PÖSS

19 år och 364 dagar

Idag fyller jag 19 år och 364 dagar. Det är alltså min sista dag i denna ljuva tonår som började förskräckligt men har bara blivit bättre och bättre tills den nu är på toppen. Typiskt att den ska ta slut nu då! Vaknade imorse och fick panik eftersom jag inte visste om det var idag jag fyllde 20 eller om det var imorgon, var tvungen att kolla datumet på mobilen först! :O

Åren mellan 20 och 30 kommer nog mest gå ut på att samla massa vuxenpoäng. Känner redan hur jag har börjat (tog bussen hem inatt 02.30 från gbg istället för att festa med de andra till gryningen).

Saker som jag vill göra de närmsta 10 åren:

-Jag vill träffa en kille som kan ta hand om mig och gör mina ensamma stunder mindre ensamma
-Jag vill göra en lång resa
-Jag vill avsluta mina studier och få ett hyggligt jobb
-Jag vill förlova mig
-Jag vill skaffa bil
-Jag vill flytta ihop till en större lägehet
-Jag vill skaffa katt
-Jag vill få barn
-Jag vill gifta mig
-Jag vill förverkliga mina drömmar
-Jag vill bli nöjd med mitt liv!!

Inte lite krav direkt på 20års-åldern. Jag kommer nog bli väldigt besviken om jag inte lyckats uppfylla hälften av det innan jag fyller 30. Är väldigt trött på singellivet nu, men samtidigt är det inte lätt att bli av med det. Särskilt inte när man är så kräsen som jag är :(.

Men livet tar inte slut nu! Jag kommer fortsätta festa och ha roligt med mina kompisar och göra en del dumma saker ett tag framöver än. Men jag har bestämt mig för att bli mer ansvarsfull och satsa lite mera på studierna denna terminen. Kanske inte gå ut varje helg som förra hösten och i våras. Det var ytterst nära att man fick göra massa kompletteringar och omtentor denna hösten men jag klarade mig precis. Jag tänker inte sätta mig i den sitsen igen!!

Inatt så smäller det, då är det fest. Jag råkade nämna till farmor att jag skulle ha kompisarna över på söndagen. Men hon misstolkade nog det lite och trodde att jag skulle ha ett seriöst kalas. Hon har fixat en tårta, och kakor, och frallor så det räcker till alla. Så tjatar hon på mig att jag ska köpa mer pålägg!! Vafan, vi ska käka pizza ju! Tårta kanske kommer till pass men orka ha massa kakor hemma. 

Dessutom fick jag en hel korg med godis av mormor och morfar igår. Plus en påse dumle av min kära syster. Gissa vad jag har smällt i mig hela förmiddagen!

Ska nu återgå till mitt åldersnojadeppande. Ska läsa lite. Sen klockan 17 ungefär ska man börja göra iordning sig och tagga. Ska nog sätta på Dr Alban idag igen. Det fungerade alldeles utmärkt igår ;).

PÖSS

jaha! hehe

HEjhej. Ikväll blir det värsta festen! Sitter just nu och dricker cider och lyssnar på Dr alban ;P. Tihi! Har ägt cdn i typ 2 år och aldrig satt den i stereon men fick ett ryck nu :P

Sofia fyller 20 år idag!! Grattis på dej :D.

Tänkte snart springa till Louise med massa goa grejer, men jag får springa försiktigt så man inte spiller någon cider ;). NEJ, jag är inte full än! jag är bara på gott humör.. har faktiskt bara tagit två klunkar :))

Kanske ska springa förbi Johannna en sväng också, får se om vi hinner.. .

Nej nu får jag panik för jag får sms och anneli bombar mig på msn! kan alltså inte skriva mer nu

PÖSS

RSS 2.0