Valborg

Äntligen har dagen kommit, dagen då sommaren börjar. Imorgon ska man bada, får se hur det blir med det, om jag fegar ut i år igen ;). Men när man var ung (hehe) då var det en obruten tradition att doppa sig i det iskalla vattnet och bli snuvig ändå fram till midsommar.. Eller så illa var det kanske inte, hehe.

Det blev väl att jag kom hem rätt så sent igår efter att ha varit hos Louise och kollat på Twilight och dessutom tagit en liten promenad. Ändå har jag varit vaken i några timmar redan, var nämligen hos tandläkaren i morse. Usch vad de misshandlar en där! Sticker nålar i tandköttet och blir förvånade över att det börjar blöda!!! Och så säger dem att "nu måste du börja använda tandtråd lilla vän", suck, jag avskyr tandtråd!

Ska till Varberg ikväll/eftermiddag och det ska bli så kul att träffa Stina igen. Jag måste erkänna att jag saknar henne ibland även om hon för det mesta är väldigt jobbig och tror att allting i hela världen handlar om henne. Men hon kan ju faktiskt inte hjälpa att hon har diabetes och kan bli lite konstig ibland. När hon har alla värden iordning så är hon en jättebra kompis! Fick ett samtal tidigare om jag kunde jobba ikväll, jag visste att det skulle komma (ingen vill ju jobba på Valborg) så jag hade förberret mig mentalt för att säga nej. Plus att det bara handlade om några timmar (fram till halv 10) inte värt det för att missa Stina och Valborg!

Btw, tro det eller ej, men jag ska köra ikväll! Bestämde det efter att jag fick reda på att det bara fanns en plats kvar i den andra bilen vi skulle ta. Och då fanns ju ingen plats till Stina hem ju. Så jag tänkte det att jag kan lika gärna köra också. Ingen big deal att vara nykter på valborg, bara man är med sina nära vänner lixom. Så farmor kommer med bilen vid 3-4 tiden ungefär, och sen bär det av :P.

Juste! Idag går farmor i pension, hon fyller 65 år om en månad. Grattis farmor att du slipper jobba nu :D.

Nu ska jag nog vila lite och sen ska jag börja göra mig iordning för kvällen..

/puss och kram

galen?

Jag vet inte rikigt vad det är men jag tror jag håller på att bli lite smått galen nu. Sitter här och skrattar för mig själv utan någon egentlig orsak. Mitt humör svänger ofantligt mycket. Nu fick jag ett skrattanfall till, men för faan Saab, skärp dig!

Jag tror det beror på känslostormen i mitt huvud just nu. Att så kort tid av lycka kan orsaka mig så mycket dåligt. Och det värsta är att jag vet om detta innan, ändå kan jag inte hejda mig själv, det vill jag inte. Jag är beredd på att stå ut med vad som helst för det. Men snart så exploderar jag, det är nära bristningsgränsen nu. Jag vet inte hur mycket mer av detta som jag fixar, men jag vet inte hur jag ska lösa det.

Ett tag trodde jag att det skulle bli bättre om jag reste bort ett tag, det gjorde jag och det gick inte, jag längtade hela tiden tillbaka. Ett tag trodde jag att det skulle bli bättre om jag avskärmade mig från omvärlden. Det gjorde mig bara melankolisk. Jag har försökt det mesta men jag tänker fortfarande, det är väl helt enkelt bara att accepetera att det som är meningen att hända kommer att hända *SUCK*.

Har just nu ingenting att göra, vädret är jättenice men jag har ingen balkong att gå ut på och har ingen lust att gå ut och sätta mig halvnäck och sola på gården direkt (Hrm, hedbo säger jag bara!). Hade kunnat dra mig till farmor men hon har tappat sina nycklar så hon lånar min nyckel till huset nu. Louise balkong brukar funka bra men hon skulle visst till Borås idag, och då återstår det bara Hajom, men jag vet inte om jag orkar ta mig dit idag. Blir väl kvar där inatt isf och det är slöseri med tid! Tror jag ska ta en promenad till hemmakväll och köpa mig en glass, sätta mig på en bänk på torget och bara njuta..

/pussisar

Sommartider snart :D

Idag har vi haft uppstart på delkurs tre i LMN 120 (matematik för lärare inriktat på yngre åldrar) som är den sista delkursen innan sommarlovet. Det känns rätt så bra nu. Om två veckor är det praktik igen och efter det är det bara 4 tillfällen kvar uppe i gbg! Vi har ett arbete kvar som vi ska jobba på efter praktiken, så nu handlar det bara om att gå på föreläsningar och Workshops. Snart är det långledigt!!

För övrigt är det ju snart Valborg, som är ett riktigt säkert tecken på att man har slappare tider framför sig :P. Valborg ska såklart firas i Varberg som traditionen är. Har bestämt med Stina, att vi ska ta tåget upp på eftermiddagen och handla på systemet och äta gott ute :D. Sen ska vi nog sätta oss på någon bänk någonstans och leka alkolister ;P. Nä men iofs, jag behöver nog inte låtsas..

Snart ska nog Moa ringa, för vi hade bestämt att vi skulle träffas i eftermiddag. Är tänkt att vi ska ta en långpromenad med hundarna. Och så skulle Moa bjuda mig på glass såklart, det är ju hennes tur att bjuda nu ;).

Har nog på sätt och vis tagit sommarlov i förväg nu, särskilt passande var det när jag satt och väntade på bussen inne i stan, då den här låten kom på min mp3:


Det är exakt så jag vill att min sommar ska vara!

/Pözz

äntligen sova!

Nu kan jag äntligen ta mig tid att sova, och jag lovar att jag kommer däcka vilken minut som helst. Bäst att jag skriver snabbt med andra ord ;). Inatt var jag tvungen att vara vaken för att skriva klart mitt arbete. Men hursomhelst, nu är det klart och inlämnat, känns bra det :). Känns som jag inte har sovit ett piss på hela helgen, och det är i viss mån sant (lite överdriven kanske).

Innan jag somnar tänkte jag dock klaga lite. Förutom trötthet så har jag ont i hela kroppen, detta har sina orsaker och jag får faktiskt skylla mig själv men ändå, förtjänar jag verkligen detta? Jag ahr nackspärr och kan inte vrida den mer än 30 grader åt sidan. Sen har jag ont i revbenen och brösten, ajajaj. Jag måste sluta kramas så mkt ;P.

ja som sagt. nu däckar jag snart, så godnatt!

Dagen efter

Så här dagen efter känns det konstigt nog ganska bra, är trött som fan bara men inte ett dugg bakis och taggad inför det som komma skall (inlämning av viktigt arbete imorgon). Har köpt pizza, godis och fått massa powerking av Louise så ska nog ordna sig tror jag :).

Gårdagen var riktigt trevlig, åt på resturang med jobbkompisarna och sen spelade vi bingo. Blev lite dyrt dock med mat och gambling så får ta och vara lite snål framöver. Sen tog jag bussen hem från borås eftersom de andra skulle stanna till 11 och jag hade lovat Louise att jag skulle komma på hennes förfest.

Hann dock inte dit utan mötte upp hela gänget (typ 20 pers) i Kinna för att sedan dra till hotellet. Blev lycklig av att träffa Moa där och annat folk som man inte ser så ofta. Moa vägrade att dansa såklart ;P. Hehe.

Blev sen efterfest hos Louise, jävligt skum sådan, men jag klagar dock inte :). Vart riktigt trevligt.. 

Är nöjd med mig själv att jag kunde ha roligt utan att bli sådär jätteonykter, har upptäckt att om man är i rätt sällskap så räcker det med några cider för att komma i god stämning.  

Btw: Suss din uschling! kan du aldrig svara i telefonen eller???

/puss och kram


uppdatering:

Amra, det är två tillfällen i sommar då jag bara måste åka till lygnevi. Ger dessa särskilt som förslag till dig...

1. Den 5 juni, då är det vår allas idol Björn Rosenström som spelar. En synd att missa den årliga traditionen.

2. 30 juli kommer Arvingarna att spela. De är kompisar till min moster och mkt värt att gå på. Gillar inte alls dansband i vanliga fall men de får helt klart godkänt.

Den 21 maj kommer Linda Bengtzing, men vet inte riktigt. Om Suss är hemma då så vill jag gå. Annars tycker jag att hon börjar bli lite tjatig. Men men, när det gäller lygnevi handlar det om såå mkt mer än artisterna! Lygnevi är sommar :D.


a bug

Okej, just nu har jag ett väldigt bissart problem. En humla har tagit sig in i min lägenhet och jag är vettskrämd! Ute i naturen har jag absolut inga problem med humlor men när man kollar närmare på den är den så fruktansvärt sytlig. De tjocka benen som den kravlar omkring med är avstötande. Usch vad elak jag är mot humlor nu men jag tål dem inte. Den kryper iaf runt på mitt golv och jag vill verkligen inte trampa på den. Har försökt få den att flyga ut genom fönstret men uppenbarligen kan den inte flyga. Hm, vilka problem man kan ha :/.

För övrigt så sitter jag och väntar på Louise som ska komma och hämta lite grejer som jag ska ha på festen ikväll men inte orkar ta med mig till Borås. Så kan jag sticka direkt till Assberg ikväll när jag kommer tillbaka.

Jag ska alltså till borås med jobbet, vi ska äta på Jensen´s och sen ska vi spela bingo i en lokal som inte tillhör våran koncern. Jag får ju inte spela inom företaget eftersom jag är anställd. Ska bli otroligt kul faktiskt (fast dyrt).

Har varit i Hajom idag och ätit lunch, härligt i solskenet. Sofia var på ovanligt gott humör och hon har frisknat till nu. Ska nog ta en helg snart och övernatta där ute i ödemarken. Jag trivs där men jag skulle aldrig kunna bo där igen..

Nu blir det till att stressa lite. Ska göra mig iordning, packa, lämna bilen hos farmor på ca 2 timmar. Samtidigt som jag ska försöka lösa problemet med humlan. Hm hm..

/puss och kram

jobbelijobb och annat skoj

Igår var jag som sagt ledig (eller självstudier som det kallas), några självstudier blev det dock inte. Jag känner lite att jag har tagit sommarlov  i förväg. Men det är trots allt bara en månad kvar tills det är sommarlov på riktigt!

Vad gjorde man istället då? Jo det blev till att sova länge, träffa Amra en timma på förmiddagen, käka glass. Sen fick jag för mig att ta en promenad i det fina vädret, och helt plötsligt var jag inne på Lidl. Hehe. Tänkte kolla om de sålde bollar, men icke sa nicke. Istället fick jag syn på att de sålde engångsgrillar och blev otroligt sugen på att grilla. Så jag ringde Louise och hon var på. Jag fick stå för grillen så hade hon det som skulle vara på ;P.

Blev en trevlig eftermiddag/kväll hos Louise, förutom att grilla på hennes balkong blev det chokladbollar, film och en promenad. Plus att man fick kolla på alla bilderna från Lanzarote som inte är uppladdade på Fb. Det var intressant må jag säga ;).

Idag har jag äntligen fått min lön, och det ska jag fira med att betala räkningar och jobba! 11 timmar i sträck ska man jobba i det fina vädret, med start klockan 15.30. Har fortfarande inte kommit på vad jag ska laga för mat och ta med mig, jag kommer inte ha råd med pizza om jag ska överleva denna månaden. Ska gå till willys och handla nu så får jag se..

/puss och kram


Lill-lördag

Idag har jag varit på så otroligt gott humör, jag vet inte riktigt varför men jag har mina gissningar:

1. Åt en ordentlig frukost för första gången sen typ i höstas.
2. Har lyssnat på min älskling Robbie Williams i mp3-spelaren.
3. Har inte gjort åt onödiga pengar på godis idag.
4. Såg en kändis i gbg idag (tror jag iaf)
5. Umgåtts med några av mina underbara tjejkompisar
6. Käkat pizza
7. Sett på en bra film (Stepup)
8. Insett att helgen kommer bli bra (och att den inte är så långt bort)
9. Är ledig imorgon
10. Pratat med Amra i telefon

Så, tio orsaker varför jag ska vara på gott humör idag. Då kan ni förstå varför tror jag ;). Ja, juste. Jag nämner ju helgen, den kommer bli fantastisk! Fredagen kommer försvinna därför att jag ska till skolan på morgonen, åka direkt till jobbet och jobba 11 timmar på raken!! Så jag kommer alltså att sluta klockan 02.30 på natten.. Ingen fest där inte, kanske efterfest dock ;). Men lördagen blir det andra bullar, först ska jag parta lite med jobbet, vi ska till Borås och äta ute och dricka lite gott, sen ska jag till Louise som ska ha Marias tjugo-årsfest hemma hos sig. Enligt vissa rykten så kommer det komma fett med folk ;P. Sen är det bestämt att vi ska vidare till hotellet, grymt!

Söndagen blir dock värre, för då kommer jag förmodligen att sitta och jobba på min rapport som jag egentligen har avsatt tid att göra imorgon. Men förmodligen kommer jag inte hitta någon motivation imorgon heller. Hmm...

Ja, som ni märker kommer jag ha fullt upp. Tyvärr kommer jag nog därför inte hinna ens krama Suss som kommer hem på fredag igen :(. Hon är bara hemma i två dagar och vi båda kommer ha stressigt med annat. Men så är det, man kan inte få tid till allt och nästa gång hon kommer är det långhelg :).

En sak till, nämligen dagens låt! Jag är egentligen inget stort fan till Martin Stenmark och när jag först hörde denna låten för ett par år sedan så avskydde jag den och tyckte att den var riktigt dålig. Men nu förstår jag vad den egentligen handlar om. Jag kan verkligen inte låta bli att sjunga med i den, trots att det låter förjävligt när jag sjunger den.. Jaja, nog tjatat. Let the music talk:


hehej

usch jag har så tråkigt! Valde att vara hemma idag och jag har verkligen ingenting att göra. Nu blev det bestämt att jag ska träffa Louise senare men ändå! Känns som att jag bara äter och sover (och sitter vid datorn). Har förresten lärt mig mkt nytt om datorer sen igårkväll när jag har jobbat på mitt hemliga projekt, hehe. Fan vad nyfikna alla säkert är nu, men jag kommer inte avslöja vad det handlar om, detta är privat.

Igår hände något otroligt. Sabina sa nej till att festa!! :O haha. nej men seriöst jag var verkligen inte sugen, har tänkt att trappa ned på sådant nu framöver och supa på en måndag hade ju inte vart den bästa starten.

Sen tycker jag att det är ganska så sjukt samhälle vi lever i när en minderårig tjej säljer all sin sprit till en överårig för att hon tycker att hon dricker för mycket (och för att hon behöver pengar för att hon inte får några för sina föräldrar). Hm hm.

Nu har jag inte längre någon motivation att skriva längre, det känns ganska ovanligt faktiskt..

/puss och kram

första dagen i resten av mitt liv

Idag är första dagen i resten av mitt liv. Det är en absolut sanning men den säger också väldigt mycket, att man t.ex. har chansen till en nystart varje dag. Det är aldrig försent att lämna det förflutna bakom sig (Hakuna Matata) och börja på något nytt. Jag har fått en ingivelse, ett projekt som jag ska börja med idag. Det kommer ta upp så mycket av min tid att jag kommer säkerligen att påverkas av det, men det kommer inte påverka någon annan. Det är tänkt att det ska hjälpa mig att få struktur på mitt liv och att jag ska bli lyckligare. Jag förstår inte varför jag inte har kommit på detta tidigare. Jag tänker inte avslöja så mycket om vad detta handlar om men det har med datorer att göra och jag kan säga att jag har klippt av mina långa fingernaglar för att det ska gå lättare för mig att skriva.

Dagen för övrigt har varit mycket bra. När jag kom till skolan fick jag tillbaka min chalmerstenta. Jag hade skrivit VG på båda delarna (vilket är högsta betyg man kan få). Blev otroligt glad över detta, dock insåg jag ganska snart att de flesta andra också hade fixat samma betyg och då tyckte jag inte att bedriften var lika stor.

Detta är ganska så intressant: I morse på bussen satt jag och grubblade på om jag skulle börja dejta igen, av någon anledning så slutade jag med det för ca ett år sedan och började komma med massa ursäkter när någon ville träffas, den vanligaste var att jag inte hade tid. Sen slutade ju folk att fråga när jag bara sa nej hela tiden. Men när jag satt och grubblade så kom jag på att om jag får chansen (alltså om någon frågar) så ska jag börja igen. Det sjuka var att ca en timma efter jag hade kommit fram till detta så fick jag ett sms.. hehe. Kan folk läsa mina tankar?

Nu ska jag snart åka och handla med mamma. Eftersom jag inte har några pengar kvar (bara enkronor som jag inte vill betala med i affären) så ska jag låna lite av min mor. Men jag tycker gott att hon kan ge mig pengar istället för att låna med tanke på att jag tog hand om Sofia i helgen och köpte massa gott till henne. Jaja, jag är väl inte den enda med en dålig ekonomi. Men om jag bara hade en krona mer på kontot så hade jag fått ut en hel hundralapp till!

Dags att påbörja projektet!

/puss och kram

Ying och Yang

Igår blev det en mysig hemmakväll med min syster, hon hade blivit lite hängig och förkyld så jag tänkte att hon behövde lite ompyssling. Och det var verkligen jättemysigt! Vi åt korv i bröd, kollade på "Transformers", åt popcorn, choklad och sockerdricka :). Kände inte alls för att parta så det var helt klart rätt beslut. 

Det låter kanske rätt så sjukt men jag har fastnat i en bok som handlar om övernaturliga saker. Det är typ som ett lexikon som tar upp allt ifrån telekinesi och Dèja vu till österländska filosofier som karma och "ying och yang". Det där med Ying och Yang tycker jag verkar väldigt smart. Den ena kan inte existera utan den andra, om det inte existerar mörker så finns det heller inget ljus. Allting måste ha sin motsats som balanserar. 

Jag är väldigt vidskeplig av mig och jag har även vart med om rätt så sjuka grejer, min mor har lärt mig att inte vara rädd för det övernaturliga. Självklart är jag ju lite rädd ändå men inte vettskrämd. Mest nyfiken faktiskt. 

Är i allmänhet väldigt vetgirig så kanske inte så konstigt att jag intresserar mig för sånt här. Om jag bara hade haft tid skulle jag vilja lära mig allt om allting. Hehe, inget man gör på en livslängd direkt. 

Nu tänkte jag fortsätta läsa för att syrran har precis åkt hem, ska väl laga lite mat sen och bara softa. Ska väl försöka ta tag i skolarbete sen. Har inte riktigt motivation till det direkt. Juste! Är supernatural ikväll oxå:D Najsigt. 

/puss och kram  

hejhopp

Jag skulle aldrig ha gått ut igår, jag var bara så jävla rastlös och jag kan verkligen inte hålla mig hemma på helgerna. Anneli håller på att bli orolig för mig på riktigt. Tat lungt anneli, jag är en vuxen människa, jag vet vad jag gör (för det mesta).

Men det var helt enkelt ingen bra kväll igår, hatar när idioterna tjafsar hela tiden och när de försöker blanda in mig i det när jag bara försöker få dem att sluta! Jag vill bara ha kul lixom, inte se någon jag bryr mig om lida.

Och NEJ, för guds skull, jag är inte kär i dig och jag förstår inte vad du fått den ingivelsen från. (Du vet vem du är om du mot förmodan skulle läsa det här). Om nån har sagt det till dig är det en lögn. Jag, precis som du vet vad kärlek är och jag har inga sådana känslor gentemot dig, och jag har aldrig haft några. Säg inte att jag ljuger för jag hatar lögner. Erkänner att jag kan ha betett mig lite udda ibland men det är bara sån jag är, och om du hade brytt dig ett skit kanske du hade lärt känna mig på riktigt. Du har ingen aning om vad som hände i mitt liv innan jag träffade dig! Jag blev förbannad och upprörd när jag hörde detta påstående.

Nog om det, jag hatar att tjafsa med folk. Nu när jag har detta sagt så ska jag somna om. Har ingen jävla aning om vad jag ska göra idag. Är inte direkt på det "goda helghumöret" längre. Kanske ska sova bort hela dagen...

The Notebook

Var hos Louise i stort sett hela dagen idag, hon bjöd på underbar lunch och sen fixade vi hennes bredband. Var tänkt att vi skulle spela lite basketboll men fick inte ordning på bollarna..

Lånade tre filmer av henne och jag såg en av dem ikväll. The Notebook, visst har jag hört att den var bra men jag har aldrig riktigt haft en längtan att kolla på den. Jag tyckte den var underbar, den väckte så många känslor som jag inte visste att jag hade. Känner för att gråta hela natten :`). Hade varit underbart att ha någon här att krama just nu, inte vem som helst såklart.. Hatar mitt liv för att jag känner mig så jävla ensam hela tiden. Jag är egentligen inte särskilt ensam, men det är något som fattas, jag vet precis vad det är men jag har ingen helvetes aning om hur jag ska få det!?!

Nu ska jag äta kladdkaka som jag gjorde förut..

/kyss

gomorron

Hej, jag känner mig så jävla sjuk ibland. Igårkväll kom jag på att jag faktiskt ska vara hemma idag, jag hade inte boken till uppgiften vi skulle göra och den var hursomhelst inte särskilt viktig. Så jag tänkte mig att vara hemma och städa och göra lite nytta istället. Gå upp tidigt och vädra (och kanske baka eller nåt?).

Så blev det inte riktigt, först vaknade jag av att det var för varmt (morgonsolen) och då var väl klockan 8 tror jag. Då låg jag och gottade mig lite och tänkte på diverse viktiga saker. Sen när solen hade försvunnit från mitt fönster då somnade jag självklart om och vaknade.. tja för en halvtimme sedan. Fick lite smått panik då man hade sovit bort halva dagen. Dessutom hade jag lagt mig redan klockan tio igårkväll så har inatt sovit hela 14 timmar!!

Var förresten liite depp igårkväll. Fick reda på att jag inte fick lägenheten, eller snarare att den hade blivit så dyr så mamma inte hade råd att köpa :`(. Det blir till att stanna i Hedbo över sommaren för ett sånt här tillfälle kommer inte särskilt ofta lixom...

Nu ska jag göra frukost, najs :)

/pussar

YES!

Yey, det gick bra på tentan. Satt och skrev så att pennan glödde i typ 4 timmar och det kändes mycket bättre än sist :P. Var väldigt osäker på en fråga men det framkom efter någon timma att det stod fel. Istället för en sjua så skulle det stått en fyra och då blev det genast mycket klarare. Jag visste väl att 7:or inte förekom i sexbassystem..

Äsch, nu ska jag sluta vara mattenörd! Ikväll ska jag softa, najs. Fia kom precis och ska låna duschen, hon föreslog precis en promenad och det låter väl inte helt fel :). Får se hur det blir.

Btw, någon som har boken "Algebra för alla", jag behöver den typ till imorgon.. hehe. Snacka om dålig planering alltså!

/puss

Det får bli som det blir..

Fy farao vad jag är trött på att plugga nu, min hjärna känns som mos! Men får egentligen skylla mig själv som super bort hela påsken istället för att utnyttja den till bra saker. Har bestämt mig för att läsa 10 sidor till sen ska jag slappa, de 20 sista kan jag läsa på bussen upp imorgon. Har ju faktiskt pluggat på det en gång redan. Men jag vill verkligen inte få underkänt en gång till!

Juste! Kollade ju på lägenhet förut och jag tror faktiskt att det kan gå vägen. De hade inte fått några bud än, och mäklaren skulle ringa mig imorgon så får vi se hur det blir. Den hade väl sina skavanker här och där men det kan lätt åtgärdas. Huvudsaken är att boendet blir typ 1000 kr billigare i månaden för mig :))). Och dessutom får man ju bo i Kinna som är mitt favoritställe på jorden :D (näst efter Santorini).

Var övrigt på Willys förut och handlade lite gottigt, och gissa vem man stöter på där!! Trodde jag såg i syne först men det var faktiskt Amanda. Hon hade kommit hem från Frankrike för några dagar sedan! Hade faktiskt ingen aning.. En sak är lite konstig dock, att man alltid stöter på henne på willys när man väl gör det ;). Jag menar att förr när hon jobbade där var det väl inte så konstigt, men ändå.. jag tror nog att jag handlar för ofta ;).

Nu tänkte jag sätta på tven ett slag och se om det är nåt intressant, hm. undrar om inte House brukar gå på tisdagar klockan 21.. hm hm, det återstår att se helt enkelt.

/kyss

gammal?haha

Håller på att plugga hela dagen men tröttnade lite nu så tar en paus, har förresten lärt mig att jag är 10011 år just nu om man skriver i binära siffror och jag fyller 10100 år! hahah fan vad gammal jag är ;).

Har kommit på hur jävla beroende jag är av min telefon, får typ ångest varje gång jag ska duscha för att jag inte kan ta med den in i duschen. Får nog bli till att skaffa en vattentät en.. hehe. Men ärligt talat, det är nästan aldrig nån som ringer när jag har den med mig, men så fort jag har lämnat den hemma på laddning när jag är och handlar typ har jag minst 5 missade samtal. Ehm, det var bara ett exempel liksom, händer mig hela tiden..

Har för övrigt haft svårt att sova därför att jag har ett mycket krångligt beslut att ta, låg och vred mig i panik igårkväll i säkert en timma innan jag kunde slappna av. Skitjobbigt är det.

Ja, förresten. Tänkte bara varna alla för att jag nån gång inom de kommande veckorna ska ut och festa med min mor. Saker och ting kan ju bli lite pinsamt när man är ute och festar. Folk kanske inte riktigt fattar att hon är min mor. Men jag har iaf lovat henne att vi ska ut tillsammans innan hon fyller 37, vilket hon gör på midsommar i år (hon trodde att hon fyllde 38 ahahaha). Ehm, hon är förresten 100100 år just nu och fyller 100101 uttryckt i binära tal ;).

/puss och kram

ajajaj

Usch, jag har så fruktansvärt ont i fötterna! I fredags var mina skor sköna men när jag satte på mig dem igår kändes det helt fel alltså! Men jag gav mig ändå tusan på att jag skulle ha dem och det var (tro mig) helt fel beslut..

Mina onda fötter förstörde hela kvällen och jag vill helst bara glömma den. Ville dansa hela tiden men jag kunde inte. Sen skulle vi gå till Assberg, Louise var schyst och bytte skor med mig. Annars hade jag inte kommit ut ur kinna ens :/. Väl hos Louise så sussade jag väldigt sött i hennes säng :) men på morgonen kom problemet med fötterna tillbaka, efter lite tacos till frukost så var det dags att vandra hemåt och då hade jag inte Louise skor. Blev att jag fick vandra barfota från Assberg till Hedbo. Pust. Lyckades undvika glas men skulle faktiskt behöva ett fotbad just nu!

Jag vill vill vill flytta tillbaka till Kinna nu. Faktum är att jag och mamma ska kolla på en lägenhet imorgon, i Kinna! Det är en bostadsrätt som hon kanske ska köpa till mig. Jävligt billig hyra var det iaf :). hoppas hoppas hoppas att det går vägen. Jobbigt att flytta igen men det är fanimej värt.

Nu blir det till att plugga resten av dagen, försöka skärpa mig. Sen kommer farmor och hämtar mig i eftermiddag så ska jag dit och sova över. Lättare att koncentrera sig på plugg där. Imorgon bitti när hon jobbar kommer jag ju ha hela huset för mig själv plus en altan som ligger i lä!  :P Blir nog till att sola lite :)

Imorgon har jag min sista lediga dag, är lite sugen på att utnyttja kvällen till att se på nån bra film, nån som vill göra mig sällskap?

/Puss och kram

Långfredag/Påskafton

Gårdagen var heltrevlig, för det mesta iaf. Fattar dock inte vfr jag inte är tröttare än jag är. Har ju sovit typ tre timmar sammanlagt på över 2 dygn! Sjukt är vad det är!

Iaf, var på Casablanca med Suss, Louise och Emelie igår eftermiddag. Efter det var jag och Suss lite festsugna och precis när vi diskuterade vad vi skulle göra, då ringde Sebastian och vi bestämde att vi skulle ha party hos mig :). Tror vi var typ 10 pers som drog till stars senare.

Utgången var väl sådär, efter att man blivit bjuden på några drinkar vart man lite fullare än man tänkt sig. Jag måste fan sluta supa! Efter en efterfest hos mig kom man i säng ganska så sent och däckade i sängen. Sov nog redigt hårt tror jag..

Dagen idag började med att man drog till Stina i Fotskäl, hon hade vart på systemet och köpt xider till mig så jag kunde ju direkt inte tacka nej när hon hällt upp det i ett fint glas och lagt massa bär i. Det blev min frukost, ett glas xider, hehe. Blev att vi grillade och solade i flera timmar och då slank väl ett par cider till ner. Sitter nu hos farmor och vi har haft påskmiddag. Hon ville bjuda på vin, men jag måste erkänna att jag blev äcklad av det så tackade nej. Ska ändå hålla mig hemma ikväll så.. Pallar verkligen inte att röja ikväll igen! Måste spara mig till imorgon liksom :)



Äntligen en riktig bild på min nya frisyr, vad tycks? Jag är iaf mkt nöjd :). Louise tog bilden på Casablanca och tycker den blev väldigt snygg. Brukar dock inte vara nöjd med bilder på mig själv i profil..

/pusselipuss

bara massa fest..

Fan vad gårdagen var skön! Hade mysfest med Suss och Anneli, Mikael kom lite senare oxå och somnade inte förränn typ klockan 6 på morgonen. Det sjuka var att man gick upp halv 8 redan och lagade frukost åt alla nattgäster ;).

Tog en promenad/busstur till farmor nu på förmiddagen och nu sitter man alltså här. Solade lite på altanen men tröttnade ganska så snabbt. Sofia är här och jag stör mig så förbannat på henne.. Antagligen "dagenefterhumöret" som visar sig. Fy farao!

Senare i eftermiddag blir det att käka ute med tjejgänget på Casablanca, är lite sur för att Amra ska jobba då, hon hade sagt tidigare att hon kunnat liksom. Varför ska hon jobba typ dygnet runt så fort hon är hemma typ en gång i månaden?!? Hon har vart hemma sen i måndags och jag har bara sett henne en gång i hennes jobbbil sen dess!!!! Argh, jag blir tokig!

Senare ikväll är jag sugen på utgång, får se vad som händer. Kanske däckar innan dess ;). Men men, man lever bara en gång och jag har massa sprit hemma.. (okej Anneli jag ska inte dricka upp det jag har i "förvar" åt dig ;))

Imorgon ska jag till Stina och grilla och dricka lite, sen är det middag hos farmor på kvällen. Tjejerna ville till Varberg och festa men jag vet inte om jag har råd, och om Anneli skulle ha fest går jag nog hellre på den..

På söndag är det hotellet som gäller, alltså supa då med. Jag tror inte jag kommer må så jättebra på måndag morgon direkt. Då ska man dessutom börja plugga på omtentan! Jag måste fan klara denna nu..

Nu ska jag se om farmor har nåt ätbart i kylen ;)

/kyss

Äntligen av med håret!

Nu var det gjort, jag har klippt mig! Minst 2 år av sparat hår har åkt av och jag har en ganska så kort frisyr nu :). Så här ser jag ut i nacken:



Det är lite längre där fram men har inte orkat ta kort på det..

Men det är så illa skönt att bli av med allt jobbigt hår nu lagom till sommaren, jag har bara gått och tänkt på hur slitet det är i flera veckor nu. Men det höll på att inte bli nån klippning idag heller. Jag och Suss gick och frågade på varenda salong i Kinna och det fanns inte en enda ledig tid idag! Till slut hittade vi ett ställe i Skene som visade sig vara riktigt bra faktiskt. Satt dock i 1.5 timmar och det var lite segt..

Snart kommer Annelii och vi ska blanda drinkar, har dessutom gjort ett besök hos mormor och köpt 2 liter vin av henne, för 70 spänn bara!! That is a great deal! Suss och Amris kommer senare och jag tänkte mig att vi skulle spela lite kort, typ poker men kanske lite bingo oxå, hehe. Måste ju använda mina kunskaper;). Senare får vi se vad som händer. Jag är fruktansvärt danssugen, synd bara att inget har öppet i mark. Jag får väl lugna mig till hotellet på söndag, eller så har vi helt enkelt ett öppet dansgolv i mitt vardagsrum ;). hehe...

Nu ska jag supa.

/Kyss

Jaha.. :)

Idag ska jag klippa mig! Det har jag bestämt mig för, och Sussi ska följa med mig och hålla mig i handen ;). Hehe. Jag avslöjar inget än men förändringen kommer att bli stor, jag har tänkt på det länge nu och jag är redo! I Eftermiddag tror jag faktiskt att jag ska lägga in "före-och-efter" bilder här. Jävlar vad nervös jag är!

Äter frukost nu efter en god natts sömn, lite oroliga drömmar bara men ingenting värre. Gårdagens humörtillstånd har gått över, tack för det! Inget grubbel idag inte!

Jaha, nu väntar min äggmacka, påsken till ära!

/puss och kram

allmänt förvirrat tillstånd

Okej, andra inlägget för dagen men jag är ledig och har inget bättre för mig!

Tog trots vädret en promenix med Louise förut, dock en kortare runda en normalt. Sen plingade jag på hos Suss och fick sällskap hem. Fast hon blev snart hämtad av sin mor för att åka till borås. Dock han jag prata med henne om lite viktiga saker som jag har grunnat på och hon sa en sak som jag inte har kunnat släppa riktigt, något jag har väntat på att få höra i flera månader. En bekräftelse liksom.

Det känns som det är nära nu och det gör mig osäker. Drömmar är ju drömmar och verkligheten är en annan. Tänk om jag ångrar mig när det är gjort, tänk om det blir för stor omställning för mig. Jag börjar faktiskt bli rädd för framtiden, rädd för att jag inte ska trivas i den, för att vardagen ska bli för banal. Att samma saker händer varje dag. Samtidigt kan jag inte undvika den och måsta göra den så bra och trygg som möjligt.

Min dröm har länge varit att bli en Svensson, alltså inte heta det i efternamn utan bli den typiska svensken. Ha ett bra jobb, en villa som är lagom stor, 1-2 bilar varav den ena ska vara kombi, en man som stöttar en och har en trygg famn man kan fly till och en liten barnaskara :). Det är bara det att just nu känns det så främmande, så långt in i framtiden. Samtidigt vill jag inte ha det livet som jag har nu så mkt längre till, faktum är att jag vet ingenting alls och därför börjar jag nästan gråta! Bara att skaffa pojkvän skulle göra mitt liv så mkt annorlunda, det skulle vara så mkt som jag inte längre skulle kunna göra. Därför försöker jag se till att jag verkligen träffar den rätta innan jag binder mig. Jag har egentligen redan träffat den rätta, men jag är rädd.. rädd att någonting ska gå snett. Mitt hjärta har krossats så många gånger förut, ända sedan jag var litet barn. Det är det absolut värsta som finns och jag vill inte att det ska hända en endaste gång till!

6 ggr har jag varit förälskad, och 6 ggr har det gått åt helvete. Senast gången jag var förälskad var för mer än 1,5 år sedan och nu håller det på att hända igen. Jag kan inte göra något åt detta, jag vill egentligen inte heller. Usch jag är så förvirrad!!

Åhh, mina vänner, bli inte allt för oroliga för mig nu. Såna här tillstånd brukar jag hamna i när jag har för mkt tid över. Bara jag får lite att göra så går det snabbt över.

/Puss och kram

lalalalala

Gomorron. Idag var nog första dagen på länge som jag lyckades sova ut! Det kan dock bero på att solen inte lyser idag, annars brukar jag alltid vakna klockan 6-7 på morgonen av att jag har solen i ögonen(vilket iofs ibland kan vara rätt så härligt). Ska snart till Louise och vi ska promenixa, tror jag iaf, vädret är ju inte det bästa direkt!

Igår var jag så sjukt trött, jag trodde inte det skulle vara så farligt. Jag fick ju faktiskt sova i nästan 6 timmar. Men somnade på föreläsningen såklart! Nickade till i säkert 5 min på obekväma platser dessutom!

Ska nog träffa sussi senare idag oxå, om hon kan passa in mig i sitt späckade schema vill säga ^^. Hon är den värsta tidsoptimisten som någonsin existerat!!! Nej nu måste jag ge mig av om jag ska hinna till Louise innan 11!

/Puss och kram

Tanken var...

Tanken var...

...att jag skulle äta en god middag och stanna hemma ikväll. Och kolla på tv.

Såhär blev det:

Jag hade precis installerat mig framför tv-en när det ringde på min dörr, det var anneli. Hon hade ringt tidigare och undrat om vi skulle käka glass och då hade jag sagt att visst, såklart! Trodde inte hon skulle komma klockan 9 på kvällen och hämta mig bara ;). Så det blev donken och sen fick jag gå hem för att det gick inga jävla bussar!

Väl hemma började jag göra iording mig för sängen när min kära vän Sebastian ringer mig och säger att "de" ska komma och festa hos mig. Hehe.. Ja, som tur är så hittar vi en annan lokal och dem drar iväg mig (Sebastian lockar med jävligt god sprit:). ) Rebecka vart jävligt full och det blev lite bråk mellan hon och en annan tjej. Sen försvinner typ alla roliga medan jag sitter och fyllesnackar med någon tjej som tycker jag är snyggast av alla på festen. Haha. Eftersom det är skola imorrn så går jag hem och nu sitter jag här, lite lagom full :D. Bussen går 07.37 imorgon bitti. Men vad fan! Tentan gick ju bra så lite måste man ju fira :). Trots att det är måndag..

Nu ska jag nog sova. .

/pusselipuss


Äntligen avklarat!

Så! Nu har jag äntligen klarat av Chalmerstentan. Trodde att det skulle gå skit på geometridelen eftersom jag knappt hunnit plugga på den men jag tror faktiskt att jag nästan kan få vg på båda delarna. Jag brukar alltid komma på nåt fel jag gjort i efterhand men inte idag. Faktiskt fått ett par svar bekräftade rätt :) Är sjukt nöjd! Tack Emma för lyckhälsningen, jag tror det kan ha vart den som gjorde det :).

Jaha, men då har jag klarat av det värsta, men jag kan inte pusta ut än. Har omtenta om 9 dagar och en rapport att lämna in. Dock har jag bara en föreläsning imorgon innan jag har påskledigt :). Om jag pluggar nån timma varje förmiddag ska det nog bli så bra så! Ska för övrigt försöka umgås med vänner så mkt som möjligt nu över "lovet".

Om ett par timmar ska jag gå en promenad med Louise, annars ska jag nu bara gotta mig och känna mig riktigt nöjd med min insats :D

/puss och kram

Saknar Lounge..

Gårdagen, tja den blev som den blev. Kan inte säga att det var en höjdarkväll, jag saknar Lounge såna kvällar. Lounge ägde! Dock så var det kul att Suss hängde med ut, det var inte igår!

Ja sussi ja! Efter många om och men fick jag äntligen träffa henne, vi hade planerat att grilla men vi hade ingen grill! Det blev till att leka robinson och göra upp en eld. Tänka sig att vi lyckades, bara på lite torrt gräs, torra pinnar, ett reklamblad och gammal blöt kol. Vi la köttbitarna på mitt ugnsgaller på elden/glöden och lät det grillas medan vi drack kall öl (som vi hade kylt ner genom att lägga dem i vattnet). Riktigt riktigt mysigt var det!



Louise kom efter jobbet, sen gick vi till assberg för att hämta mer att dricka och Sussis bil (eller skodan är ju egentligen hennes mammas!). Vi plockade upp Sebastian som gick mitt i vägen mellan haby och skene, tror vi räddade honom i sista stund från att bli överkörd.. Sen hämtade vi upp Sofia och mina skor i Hedbo;). Allt var kul innan Stars men det liksom tog lite död på stämningen med dålig musik, sugiga uppträndanden som gav mig dålig hörsel och att varenda kotte inklusive mig var pank så man inte kunde få nåt i baren! Hade liksom planerat en efterfest men när kvällen var slut så ville jag bara hem och sova. Och det gjorde jag oxå, till halv tolv idag! Fattar verkligen inte hur jag kunde sova så länge när det var så viktigt att jag kom upp i tid för att börja plugga. Nu hinner jag inte sova inatt bara för det! Imorgon när jag har skrivit tenta kan jag pusta ut, för då har jag påsklov :D! Då kan jag sova hur mkt jag vill.. 

Har för övrigt vart på visko idag och fått nya skor, farmor tyckte att jag behövde det! De var perfekta! När jag väl hittade dem blev jag kär:) (om man nu kan bli kär i ett par skor?).  Jag ska slita dem med hälsan i sommar :)

/Puss och kram

Åhhh!

Jag måste komma till systemet snarast, eller själva det att komma dit är inga problem, jag måste liksom ha någon med mig! Jag och Sussi ska grilla senare och vad är väl grillat utan öl? Åhh. De stänger snart!

Ska för övrigt till Kaskad om en stund oxå, eller ska vara där klockan 1. Jag och louise ska simma lite:). Ikväll tror jag att det blir party. Pratade med Jeanette en stund i telefon igår och hon kanske kommer till Kinna. Det hade varit underbart kul, att festa med henne är alltid sköj :)).

Tjuvstartade påsken igår förresten, på jobbet fick jag ett påskägg (typ ett kilo godis) och jag kunde inte hålla mig utan öppnade det med en gång. Nu har jag faktiskt lite tandvärk :(.

Inget mer att säga nu, förutom att jag ska ut i det fina vädret :D.

/Puss och kram

Frukostblogg

Klockan är 8 på morgonen, och jag sitter vaken! Har egentligen ingen anledning att sitta uppe nu när jag hade kunnat ligga i min sköna varma säng, men syrran körde upp mig kvart i sju imorse för att jag skulle ta samma buss som henne till Skene. Nu känns det inte längre som någon idé att lägga sig längre.
 
Gårdagen var riktigt trevlig, jag och Fia kollade på "Mamma mia" för typ sjuttioelfte gången. Den är så bra alltså! Man känner ju igen alla gamla ABBA-låtar och sjunger med. Jag hade faktiskt för ett par år sedan en period då jag lyssnade konstant på detta legendariska band. Och låtarna är bra, det är dem! 

Jag passade oxå på att plugga lite, kändes rätt så bra faktiskt! Jag lyckades lösa två problem som jag blev helt förskräckt av när jag först kollade på dem! Då kände jag mig nöjd efter det och kunde sova gott :)

Om sisådär 2 timmar ska jag hämta Louise för en promenad, hoppas verkligen att denna fruktansvärda dimma har lättat då, så att solen kommer fram. Sen ikväll ska jag jobba :). Tänkte låna farmors bil så jag slipper gå hem klockan halv 12 på natten. Hm. Ingen som ska ut ikväll? Jag skulle kunna ställa upp som chaffis (inom mark då såklart!).

På lördag hoppas jag på utgång, men om inte Suss är på så tror jag att jag skiter i det. Inte lika kul om inte hon är med liksom..

Kaffedags nu, så ska jag plugga lite!

/pusselipuss 


wtf?

Ett problem är till för att lösas. Jag hade ett problem (tidigare inlägg) och jag löste det, iaf delvis. Känns mycket bättre nu när jag har det ur världen. 

Såg precis på västtrafiks hemsida, jag var och kollade på vilka kort man kan köpa. På informationen om ett kort stod det att om man som vuxen hade det här kortet kunde man ta med sig upp till 3 ungdomar (upp till 20 år) helt utan extra kostnad. Men om man ville kunde man byta ut ungdomen mot en hund! ahaha. Var det bara jag som hakade upp mig på detta? Att en ungdom är likvärdig med en hund på västtrafik? Det låter helt sjukt alltså. Ville bara nämna detta..  

Väntar just nu på att annelipanneli ska komma, vi ska laga lite lunch tillsammans. Hon har ju gått hotell resturang så det lär ju bli ganska så lyckat. Men man vet ju aldrig med mig i köket, jag kan nog ställa til det för henne ;). Sen ska jag följa med Sofia (syrran) till Hajom när hon har slutat skolan. Mamma är på Åby och pappa jobbar så jag får göra henne sällskap mörkrädd som hon är :). Är väl inte helt fel då man får gratis mat o så. Ska sova där och sen ta en tidig buss hem på morgonen. Imorgon ska jag nämligen vara hemma hos Louise klockan 10 för en promenad. Underbart det där, att promenera med en vän i solskenet. På kvällen skulle jag hämta suss i gbg men det körde ihop sig precis, min chef ringde och frågade om jag kunde jobba för typ en sekund sedan. Usch nu måste jag be suss att ta bussen för jag får inte missa en chans att jobba en fredagkväll dessutom när det ger så mkt OB. Jag tänker bara på pengar!

Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med innan jag satte mig vid datorn: Diska!

/puss puss

"Fattig som en student"

Fan, jag gjorde precis min sommarbudget. Jag var liksom lite nyfiken på hur mkt jag kommer få över till nöjen i sommar. Svaret blev nada! Ingenting kommer att bli över. Om jag inte får jobba mer i juni dessutom kommer jag vara 500 kr back i att betala hyran i juli. Och räkningarna då? Jag kommer helt enkelt bli tvungen att låna pengar av pappa eller farmor. Men det ska betalas tillbaka någon gång oxå!

Till råga på allt så kommer jag få 8000 kr kvar efter att allt är betalt i augusti. Lagom till skolan börjar igen alltså... (då har jag ändå räknat med att jag ska betala tillbaka lånet+lägga undan massa pengar) Vfr är min ekonomi så jävla ojämn för? Hatar denna skiten, jag vill kunna leva i sommar, inte bara överleva! Nu hoppas jag bara på fler tider på jobbet. Jag är typ säker på att nåt kommer dyka upp, men det är inte tillräckligt!

Blir fanimej ap-stressad över detta! Att behöva leva på under existensminimum jämnt. Och att behöva räkna ut hur mkt mat man får köpa i förväg och bla bla bla. Det är sånt här som gör att jag ligger sömnlös på nätterna. Nu måste jag dessutom dra ner på maten för att jag ska kunna ha råd att festa nu när Suss är hemma.     

Jajja, det löser sig alltid på nåt sätt. Ska ta och växla in mina enkronor på banken snart. Då får jag 200 kr till :). Nu tänkte jag faktiskt gå till willys och handla lite smått och gott. Blir VFU-träff ikväll. Om två timmar börjar det i sätila. Blir till att stressa lite alltså.

/Puss och kram

RSS 2.0