snyftar

Har precis sett Sex and the city filmen. Jag trodde att det skulle vara en jätteytlig film, men tji fick jag för det var en riktig snyftare! Jag tror att det var precis det som jag behövde ikväll alltså. Nu känner jag mig riktig rensad i tårkanalerna ;-)

Var på gymmet förut oxå, eftersom jag har tränat så fruktansvärt mkt på sistone så har jag kommit på en bra träningsplanför att inte överträna några muskler. Nämligen så ska jag dela upp muskelgrupperna i tre delar. Den första dagen ska jag träna vader, lår och rumpan. Den andra dagen ska jag träna höft, rygg och mage. Sen den tredje dagen tränar jag bröst, skuldrorna och armarna. Axlarna ska jag nog låta bli att träna så gott det går har jag kommit på. Dem är redan vältränade som dem är (enda musklerna som faktiskt är vältränade på min kropp!). När jag satte mig vid roddmaskinen kunde jag fortsätta på det högsta motståndet i 5 minuter utan att känna någon ansträngning alls. Det har jag att tacka mina år av simning för. Men att musklerna fortfarande finns kvar, efter all denna tid!?!


Jag har även fått min bok som jag beställde för typ 1.5 månader sedan. "Sjöjungfrun" av Camilla Läckberg. Jag har läst alla hennes tidigare romaner och dem var riktigt bra! Så jag längtar nu efter att krypa ner i sängen och börja läsa. Problemet är bara att när jag väl börjar har jag svårt för att sluta. Men det kanske är bra att jag tar det nu då eftersom jag faktiskt har hela helgen på mig!


Nu får vi se vad som händer imorgon. Jag har länge sagt att jag inte ska ut denna helgen mer än det med jobbet. Men Amra kommer nog lyckas övertala mig till halooweenfest imorgon ändå. Så det blir gbg i så fall. En sak är iaf säker: Jag ska köra i gbg centrum imorgon förmiddag med Stina brevid mig. Så varning alla göteborgare! Håll er ifrån gatorna typ vid halv 1 tiden. Och fotgängare: Undvik övergångsställen vid den tiden!


Ne skoja bara, har ju kört i gbg förut så det är lugnt :))


/puss och kram 


möjligen tentaångest?

Idag har jag varit jätteduktig! Klockan är nu lite förbi halv 2 och jag har redan hunnit med massor.

Först och främst slipade jag på mitt eximinationsarbete och gjorde det så klart det kunde bli. Det var svårt och komplicerat men jag kunde inte göra det bättre så jag får väl vara nöjd :-). När jag skulle skicka in det slutgiltiga fick jag dock panik och började tänka massa dumma tankar:

"jag kanske kunde refererat lite mer i diskussionen"

"tänk om jag har glömt något jätteviktigt"

"tänk om jag får underkänt!"

iaf så skickade jag in dem efter att jag hade haft panik i ca 10 minuter. Men när jag väl hade skickat den så kunde jag pusta ut... Nu kunde jag faktiskt inte göra något mera! Så då slutade jag att oroa mig helt och började istället fokusera på nästa kurs som börjar på måndag.

Efter att jag hade betalat in lite räkningar så gick jag in på kursportalen och började läsa om nästa kurs. Det blev lite mer än så. Jag har nu skrivit upp hela mitt schema i  min almanacka och har därmed kommit fram till att det inte är särskilt många dagar ledigt nu fram till jul. Jag skriver nedanför vilka få dagar det är som jag är helledig från skolan så får ni i min närhet ta initativet till att hitta på någonting då!

tidag 4 november
torsdag 13 november
onsdag 19 november-fredag 21 november (Hemtenta)

Juluppehåll 19 november-7 januari

Den 1-12 december kommer jag att vara helupptagen med praktik!

Självklart är jag ju ledig på helger och kvällar!

Fastän jag har hunnit med så mycket idag så har jag ändå mycket kvar att göra. Jag måste beställa böcker till den nya kursen, jag ska inom en väldigt snar framtid laga lunch, sen kommer jag få besök för att jag ska få mina jultidningar. Självklart ska jag också hinna med att gymma idag också. Men allra mest prioriterat är disken just nu. Den har fått lida nu när jag har haft fullt upp med skolarbete.

Nej nu har jag mkt att stå i.

/puss och kram

positivt beroende eller nåt?

Mitt liv är just nu att träna! Jag har fått ett nytt beroende, som jag tror kommer att långsamt ersätta mitt beroende att gå ut och dansa och dricka sig full varje helg. Jag har nu varit på gymmet tre dagar i rad. För övrigt ska jag gå dit imorgon igen :D

Mitt starpaket til bredbandet kom idag oxå. Det hände en ganska kul grej när jag skulle hämta ut paketet. Det är nämligen så att en kille som gick i samma mellanstadieklass som mig jobbar där och han tog emot min avi. Även om jag kände igen honom så trodde jag inte att han kände igen mig. Därför blev jag väldigt förvånad när han började småsnacka med mig. Vi kom fram till att vi bodde grannar! Sjukt alltså! Har ju liksom inte pratat med honom sen typ 5:an. Om vi ens pratade då...?

Idag hade vi granskningseminarium i skolan oxå. Det ser ganska bra ut för mitt arbete. Seminarieledaren antydde på att om jag finputsar lite så kan det mkt väl bli ett vg, vilket är högsta betyg i högskolan :D. Ska jobba stenhårt med det imorrn!
Jaja, har faktiskt ingen motivation att skriva ikväll. Får se om det känns bättre imorgon...

/puss och kram

lite bilder från helgen

Jag är värd för lördagens tjejkväll...

 Louise och Emelie :D

 Okej... Amra är den enda som är nykter på den här bilden, det märker man ju ^^

 Ser typ ut som ett skolfoto eller nåt!

 Visst dansar jag snyggt? (kolla in minen, ser ju ut som jag koncentrerar mig värsta mkt!)

 Okej, den här är fin.. men kolla in tjejorna i bakgrunden. Undras vad dem håller på med...

 Jag, suss och moo är väldigt intresserade av det där spelet som Emelie fick... VÄLDIGT INTRESSERADE!

 Okej, kanske blev lite för mkt!

 Fast hon till vänster fick i sig liiite mer bara XD

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Credits:

Bilder - Louise Andersson (och några till)

Partystämning - Alla mina sköna vänner

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Grattis Emelie på din 19 årsdag på torsdag!

/puss och kram

Ett låångt år

visst är det konstigt att man går och tänker massa djupa och känslosamma saker man ska skriva om i bloggen men så när man väl sitter där blir inlägget ändå bara ytligt och förutsägtbart. Idag ska jag bryta det mönstret!

Jag har nu varit singel i ett år och, tja, någon vecka. Visst har man haft sina utsvävningar med några killar men det har aldrig riktigt blivit något seriöst. Nu den senaste veckan har jag funderat väldigt mkt om det här. Är helt enkelt den nakna sanningen att jag inte kan binda mig? Att jag förgäves väntar på "the one"? När jag går ut på krogen med mina nära vänner tror jag att dem får uppfattningen om mig att jag letar efter ett seriöst förhållande. Det trodde jag med. Men efter lite ordentligt funderande (det finns inte så mkt annat att göra när man inte har internet hemma) så har jag kommit fram till att jag bara söker efter bekräftelse. När jag har fått det, då dumpas killen i dem flesta fallen! 

Jag har också kommit fram till att jag ska ändra på mig. Istället för att leta efter den rätte, så ska jag "pröva mig fram". Jag vill minnas att min 6 år yngre syster gav mig detta rådet XD

Jag kommer ihåg att på min namnsdag förra året så firade jag att jag kunde leva det underbara singellivet. Igår var det min namnsdag igen, och jag tycker inte längre att singellivet är särskilt underbart. Jag njuter inte längre av att vara ute på krogen och få några tillfälliga kontakter då och då. Jag kanske trots allt äntligen har blivit mätt på bekräftelse.

Tänk på vem jag var för ett år sedan och vem jag är nu. Jag vill påstå att detta är två helt skilda personer. Under detta året har jag utvecklats så fruktansvärt mkt. Jag som förut var en blyg, på ytan oskuldsfull tjej utan ambitioner har istället blivit en social (enligt många som jag lärt känna senaste månaderna), utåtriktad och med fasta mål inom min yrkesroll. Detta året känns nästan som hela mitt liv.

Nu kan jag bara inte låta bli att undra vad som kommer att bli av mig. Vem kommer jag vara om ännu ett år. Det är ingen som vet. Allra minst jag...

/puss och kram


sexy back

Har folk slutat att besöka min blogg eller? Min statistik har sjunkit kraftigt de senaste dagarna!

Iaf: Nu håller jag på med mitt eximinationsarbete som jag kom på att jag måste mejla in ikväll istället för imorgon. Bara på grund av att jag inte har tillgång till internet förränn klockan 19 på kvällen, och då är det försent. Men är nästan klar, bara jag får jobba ostört i en timma till så är det lungt. 

Idag har jag varit på gymmet! Jag lyckades gå dit och gymma alldeles själv. Helst av allt hade jag ju velat ha en gymkamrat men det är ju hopplöst att hitta bland min bekantskapskrets. Antingen har dem flyttat (eller ska inom snar framtid) eller så är dem för lata för att träna ;-). Men jag tycker iaf att jag var riktigt duktig idag. Sprang en halvtimma på bandet och sen körde jag lite rodd och lite träning för bröstmusklerna. Jag kom till och med ihåg att stretcha efteråt! Och vet ni vad! När jag stod och stretchade låren så såg jag i spegeln hur jäkla sexig jag hade blivit bara efter ett pass (med risk för att bli litee för självgod). Men som sagt kändes det jävligt bra :)).

När jag kom hem och hade lagat lite mat o så blev klockan plötsligt sju och jag skulle sätta på internet. Men vad händer inte då om inte datakrångel! jag kommer alltså inte ut på nätet. Det var helt sjukt. Mitt modem har aldrig gjort så förut. Iaf, efter att ha startat om datorn ett antal ggr utan att det har fungerat så ger jag upp och ringer farmor. Inte för att jag tror att hon kan fixa det men hon har en dator som jag kan använda. Så just nu sitter jag i Farmors hus i Kinna och skriver! Jag måste bara bytte internetleverantör. Blir sjukt irriterad på Telia. Vfr just ikväll när det var viktigt att jag kom in så jag kunde skicka mina mejl. Vad hade hänt om jag t.ex. hade bott 50 mil ifrån släkt och vänner...? Det ni Telia!

Men nu måste jag faktiskt fortsätta med arbetet så att det blir klart. Men eftersom jag känner mig ganska flummig och filosofisk ikväll så finns det faktiskt risk för att det kommer ett sådant inlägg senare.

/puss och kram

Nöjd

Jag är fruktansvärt nöjd med dagen idag! Jag har liksom hunnit med massa saker som jag inte trodde att jag hade självdiciplin till att göra. Först gick jag upp tidigt och njöt av en kopp te och macka. Sen satte jag mig direkt med en bok (till skolarbetet) och läste ganska långt. Klockan 11 gick jag hemifrån för att passa bussen till gbg. 

Idag var det reovisning på våran gestalningsuppgift. Jag var inte ett dugg nervös till att börja med. Men när jag upptäckte att några andra i min grupp var nervösa så blev jag nervös över att dem var nervösa! Hänger ni med? Men det gick jättebra och alla fick godkänt :D 

Sen när jag kom hem vid halv 6 tiden tog jag först en fika för att ladda upp inför den låånga kvällen med skrivande. Jag var klar med det jag skulle skriva på arbetet klockan halv 7! Alltså tog det bara en halvtimme att skriva den första sidan på arbetet. Nu har jag hela 2 dagar kvar på mig att skriva resten.. Alltså ingen mer skola denna veckan :))

Nu så har jag alltså hela kvällen på mig att ta det lungt, slappa framför tv:en och tjöta på msn!

/puss och kram

profil

Glömde detta förut, men hittade en halvgammal bild på datorn idag som jag inte visste fanns. Det är en bild på mig i profil... Som ser bra ut!!! Jag har aldrig sett bra ut på en profilbild förut. Hatar att se mig själv i profil!

Osminkad och allt ;-)

No more!

Idag har inte jag fått någonting gjort! Har inlämning på mitt eximinationsarbete på fredag förmiddag och jag har inte ens börjat på det än :O. Blir till att skärpa sig i fortsättningen! Idag hade jag planerat att sitta hela dagen men så blev det verkligen inte..

Så här var det: Det var tänkt att Stina skulle komma till mig typ klockan 6 när hon hade haft sin körlektion. Så då skulle jag haft jättelång tid på mig att skriva idag. Nu var det så att jag tog en ganska lång sovmorgon och sen läste jag klart en bok. När jag gick upp klockan halv 12 kom jag på att jag inte hade någon frukost hemma. Så då gick jag till Willys för att handla. När jag är på willys så ringer stina. Och säger att hon måste komma nu istället! Jaja, tänker jag. Jag kan ju iaf skriva när hon kör. Det blir ju ca en timma.
   Så följer jag henne till körskolan klockan 17.00 och tänker att nu får jag äntligen jobba med arbetet. Men när vi kommer till körskolan så har hennes lektion bli inställd! Nu får hon följa med mig hem igen och Stina stannar i 3 timmar till. Sen var det alldeles för sent för att göra någonting tycker jag. Får se om jag kanske gör lite ikväll innan jag lägger mig men blir antagligen inte mkt. Just nu är det "morgonsoffan" som gäller!

"Passiv rökning är gratis"! Haha, Maakus är klockren!

Idag har jag nästan spenderat alla mina pengar på kontot. Jag har nämligen köpt ett halvårskort på friskis och svettis. Nu ska det gymmas. Jag ska bli jättehälsosam... Jag tror jag ska skära ner på alkoholen oxå. Kanske till och med ska vara nykter nu i helgen. Hotellet människor!!!!

Nästa månad ska jag också vara riktigt ekonomisk. Ingen utgång i onödan, gymma så ofta jag kan så jag inte hinner tänka på onyttigheter och dyra saker som godis. Sen ska jag laga all min mat själv och inte köpa något halvfabrikat eller pizza av något slag heller. Isf får folk bjuda mig. Bara säger det till alla nu så att jag slipper försöka motstå frestelsen senare.

Den första November ska jag på gala i gbg med jobbet. Efter det: Ingen alkohol eller onödiga onyttigheter!

Nu var det sagt och det finns numera ingen återvändo ;-). Som sagt, fresta mig INTE!

/puss och kram

...

Idag har det varit en sådan där tråkig dag som det kan vara lite å och då. Kan kanske bero på vädret men jag tror det var något annat som störde mig oxå...

hursomhelst så var jag uppe i ottan därför att jag skulle träffa min praktikhandledare innan hennes lektioner, jag hade nämligen glömt att fixa mitt närvaropapper på praktiken som skulle in idag. Allt gick jättebra och otroligt nog lyckades jag få in ett viktigt papper i tid!

Sen gick vi igenom den gestaltande uppgiften i basgruppen. Det blev en del flum men vi lyckades faktiskt så vi blev klara inför redovisningen på onsdag.

Bussen gick hem alldeles lagom och när jag kom hem kunde jag ligga och mysa under täcket och läste riktigt långt på en av böckerna vi har i studenlitteratur. Efter det lagade jag mat (hamburgare och makaroner), nu har jag ätit och sitter här och bloggar.

Nu undrar man säkert vad det var för fel med denna dagen. Svaret är att det hände ingenting oväntat överhuvudtaget. Jag har ingenting intressant att skriva om.

Nu dök det däremot upp något intressant! Jag ska inte till Norge... :(( Kanske någon annan gång så det är väl ingen katastrof. men däremot kom det upp något annat som väger upp det hela. Det är dock hemligt än så länge. Får se om det avslöjas innan helgen. men det kommer säkerligen att avslöjas!

Nu ska jag disskutera med sussi så..

/puss och kram

Norge nästa

Nu har jag skaffat ett headset, så jag kan prata med sussi på Skype! Yeah! Pratar med henne nu faktiskt.

Nu har vi kommit fram till att jag ska hälsa på henne i Norge på fredag. Så nu har jag precis bokat bussbiljett :)). Det ska bli så skojsigt alltså!

Idag har jag varit på Ge-kås förresten. Och som jag nämde tidigare så var det inte meningen att jag skulle shoppa loss. Dock handlade jag för 200 kr. Men det var faktiskt viktiga saker!

Nu återstår bara frågan.. Sussi: vilken pizza ska jag ta med åt dig i handbagaget??

/puss och kram

Sovmorgon :D

Vaknade för typ en timma sedan.. det var sååå skönt att få sova ut och vakna av att det var ljust ute! Det har nog inte hänt sen i somras. Dock fick jag inte fler timmar sömn i natt än någon annan därför jag också somnade ett par timmar innnan solen gick upp ;-).

Vi hade filmkväll igår nämligen. Alltså jag, Louise, Amra och Mikael var hemma hos Levi och kollade på "Ironman" på blueray. Det var ganska så nice. Sen blev vi lite onyktra och gick hem till mig på efterfest (dock inte Amra då, som varken dricker eller följer med på efterfest). Amra skulle nämligen hem och plugga ^^. Eftersom Amra var upptagen med pluggandet ;-), så fick Louise sova över hos mig. Det var riktigt kul. Vi hade mkt att prata om. Träffar nämligen inte den tjejen så himla ofta nuförtiden.

Iaf. Idag blir det förmodligen utgång. Frågan är bara om det blir Lounge som vanligt eller om det blir gbg/borås? Känns dock tryggare att gå till Lounge. Det finns ju folk man känner där och man har någorlunda nära hem. Om man tänker positivt är det faktiskt gångavstånd... Sen kanske Stina kommer på eftermiddagen och umgås med mig över en film och en pizza :)). Tror inte hon vill följa med ut dock. 
 
Imorgon blir det Ge-kås med syrran. Jag ska dock inte köpa något men Sofia var tydligen på shoppinghumör. Så jag får väl hjälpa henne att göra åt pengar då. Jag har redan överskridit min budget för denna månaden. Jag har rätt så mkt pengar kvar men jag vill spara till mer fattiga månader. Funderar dock på att höja min budget med 1000 kr så kan jag göra åt 800 kr till denna veckan istället för 0,00 kr. Ja, så får det bli!

Nu ska jag sköta lite pappersarbete och så. Men tills nästa gång:

/puss och kram
 

det enda jag vill ha

Det enda jag begär är någon att krama

Jag vill ha någon att se på när han sover

Någon som pussar mig på kinden lite då och då

En man som kan fixa mina tekniska prylar som strular

Någon att prata med

Och någon som får en att le stort när man tänker på honom!

ledig dag

För en gångs skull har jag haft en helt ledig dag idag! Det har faktiskt varit riktigt mysigt. Men min planerade sovmorgon blev det tyvärr ingenting av därför att pappa skulle komma, som jag nämt tidigare, och sätta upp tavlor och hyllor o så. jag gick som vanligt alltså upp klockan 7. Tror inte jag har haft en sovmorgon än denna månaden. Inte sedan jag flyttade till Skene. Jag har börjat märka av sömnbristen ganska väl (går inte och lägger mig förränn 12-01 på natten). På lördag kanske jag får en om jag har tur!

Som sagt kom pappa och vi fick massa gjort. När klockan var 11 på förmiddagen hade vi satt upp nästan alla tavlor, byggt ihop mitt soffbord, satt upp badrumsskåpet, satt upp två lampor (kök och hall), byggt ihop 2 dvd-hyllor och åkt med åtevinning. Bra jobbat va?

Nu är Sofia hemma hos mig och ska sova över. Vi har haft tacokväll! Det var så grymt längesedan jag åt tacos. Typ en hel vecka sedan! ;)

Imorgon ska jag in till gbg och träffa alla roliga kompisar från universitetet. Har inte träffat dem på två veckor exakt imorgon. Kul kul!

Okej, men då får mikael vara ekonom i klubben. Hoppas att vi kan lita på honom bara så att han inte tar alla pengar själv och köper sprit eller nåt ;) haha... Mikael, ta det inte seriöst. Det var ett skämt!

Som avslutning på detta inlägg så vill jag säga att jag har kommit fram till att jag håller på att bli galen av en viss privat anledning. Så om jag kommer börja skriva extremt konstiga inlägg i framtiden så är det antagligen därför. Ta dem isf inte så seriöst.

/puss och kram

miss lonely

Ikväll är jag ensam och tråkar. men tror jag behöver lite egentid, för att ta hand om mig själv liksom...

Idag var det min sista dag på praktiken för den här gången. Hur kan dem egentligen vara så grymma på pedagogen och bara sätta 1,5 vecka praktik! Jag hade ju precis börjat lära känna barnen och komma in i det! Barnen blev oxå besvikna! När det avslöjades att jag gick min sista dag hos dem (5 min innan sista lektionen var slut) var den första spontana reaktionen: "kunde ni inte sagt det tidigare"! Sen fick jag kramar och jag blev tvungen att lova att jag skulle komma och hälsa på dem :P. Men det var faktiskt riktigt jobbigt att lämna dem, alla goa lärare oxå för den delen. Hoppas bara att jag får göra någon mer praktikperiod i samma klass.

Min mattelektion gick bra idag oxå :)). Fick höra av min handledare att jag är ämnad att lära ut matte! Det kändes riktigt gött. Nej men får inte bli får kaxig nu. Har fortfarande mycket kvar att lära...

Imorgon kommer pappa och borrar så jag får upp alla mina tavlor, skåp och hyllor på väggarna till slut. Då hoppas jag att det slutar eka härinne!

Okej, men då var det klart att vi skapar en Vi-som-saknar-sussi-klubb då! Moa är ordförande och jag sekreterare ;). nån mer som vill vara med??

/puss och kram

Det Djupa Tänkandets Afton

Eller snarare flummiga kvällen. Mikael gick precis... Fan vad jag kan skratta med dig Mikael! Vi har det trevligt för det mesta tycker jag :)

Mattelektionen gick riktigt bra idag. Så bra att jag får ta morgondagens lektion oxå! Uppgften som jag hade skrivit till dagens lektion fick jag mkt beröm för. Både av lärarna och av eleverna :)). Så min handledare sparade uppgiften i någon pärm så att dem andra lärarna kunde använda sig av den! Det känns riktigt bra.. synd att jag bara har en dag kvar på VFU:n nu innan jag får börja pendla tll gbg igen. Trivdes ju riktigt bra ute i det riktiga livet. Nu har man istället eximinationsuppgiften att tänka på och den gestaltande redovisningen *pust*.


Nu ska sätta på lite deppmusik och bara lägga mig i sängen och meditera. Det är faktiskt riktigt bra för själen att göra så ibland. Inte för ofta dock, det kan medföra bieffekter såsom dagdrömmeri, paranoia, allmän klumpighet och depression. Tro mig! jag hade en lång period av detta..


/puss och kram



...

I min statistik ser jag en tydlig och stadig ökning av antalet besökare i min lilla obetydliga blogg. Jag är dock långt ifrån antalet i min gamla. Den här är liksom lite mer anonym... jaja, vem bryr sig egentligen om antalet läsare ^^

Såg förresten att det någon känd bloggare skulle lägga ner. Jag förstår henne verkligen, skulle inte vilja att tusentals människor visste nästan allt om ens privatliv!

Mamma och Sofia var här förut. Jag lagade pastagratäng (min specialité) och sen kollade vi på "Click" eftersom mamma inte hade sett den! men jag fattar egentligen inte hur jag fortfarande kan börja gråta under upplösningen av handlingen, även om jag har sett den typ 4 ggr förut och vet precis hur den slutar!?! Men måste bara säga att Adam Sandler är en av mina favoritskådisar. Varenda film jag har sett med honom har varit bra. Han är så trovärdig, plus att han är så seriöst rolig!

Jag har sagt i ganska många veckor nu att jag ska börja träna och bli nyttigare. men tro f*n att jag smäller i mig massa chips, godis och läsk ändå. Det värsta är att jag inte köper det själv utan det är andra som bjuder! Låt oss ta idag som exempel: fika i skolan bjöds det på rulltårta och kakor. Måste ju smaka, jag älskar rulltårta. När jag kom hem kom fia strax efter mig och tiggde till sig fanta. Jag kan ju liksom inte låta henne dricka upp allt själv, eller? Sen kom mamma, och hon hade handlat chips, ostbågar, godis och cola. Nu har jag allt det upphällt i skålar här hemma hos mig och det är omöjligt att låta bli! Kan inte någon komma hit och hjälpa till att äta upp det. Annars får jag snart dubbelhaka!
Träning blir det heller ingenting av! Gymkort skulle svida alldeles för mkt på min ekonomi. När man studerar har man inte obegränsat med pengar såklart! Hoppas jag får en bra lön iaf, har ju fått löneförhöjning :D.

Just nu kollar jag på vetenskapens värld, det handlar om fröer. Det sjuka är att jag tycker att det är intressant! Jag har antagligen väldigt tråkigt...

Imorrn ska jag hålla i en mattelektion! Det ska bli intressant. Är lite nervös faktiskt. Värsta mardrömmen är ju att jag har blivit så miniräknarberoende efter åren på natur att jag inte kan hjälpa barnen med deras uppgifter! Det har ju gått bra hittills, men jag har märkt att jag inte alls är bra på huvudräkning längre. Funderar på att låna min systers mattebok och plugga lite... eller inte...

Nu ska jag fortsätta att engagera mig i fröer, men tills nästa gång:

puss och kram

...

Känner mig så grymt fnittrig idag.

Kan bero på att jag har sovit typ 10 timmar sedan i fredags och just nu är övertrött...



Igår var det party! Me and some of my friends went to Lounge!!

Lite lamt att dra till Kinna varje lördagkväll. Men det är iaf billigt och man träffar mkt folk som man känner :P. Det var grymt roligt igår med tjejerna (och pojkarna).


idag var det bara att pallra sig upp klockan 06.00 för att dra iväg på simtävling med småbarnen. Det gick ganska bra faktiskt. Många personliga rekord och två guldmedaljer till Skene! Heja!

Var trött såklart. Men lyckades nog hålla skenet uppe under dagen. Somnade dock på vägen hem, det behövdes verkligen!

Nu tror jag att jag ska försöka ta igen mina missade sovtimmar! Ska bara kolla på supernatural sen kommer jag sova sött...


/puss och kram


Högstadieminnen

Jag har nu ett antal dagar ätit i min gamla skolmatsal på högstadiet, på grund av praktiken. Idag fick jag ett plötsligt infall av min gamla högstadieångest! Det började när jag skulle gå in i matsalen och min gamla mattelärare stod i insläppet. Jag fick plötsligt rysningar i hela kroppen. Jag drog mig undan och agerade blygt. Flackade med blicken och hoppades innerligt att han skulle lägga märke till mig, samtidigt som jag bara ville smita undan! (vill tillägga att han var en riktigt bra och populär lärare). 

   iaf lyckas jag smita förbi insläppet medan han pratar med en annan lärare. Så att han inte får en chans att hälsa. Jag börjar ta mat, utan att kolla åt det hållet. Plötsligt kommer en annan gammal lärare och hälsar på mig. Och jag hoppar nästan till med tallriken. men det var lungt. Det var en lärare som jag aldrig han fästa mig vid eftersom jag bara hade honom i ett år. Men han kände igen mig!!! 
  
   Jag har nu börjat ta mat. Jag ser på matteläraren och han står fortfarande och pratar med den andra läraren (som för övrigt jag praktiserar hos). Jag ser att dem slänger lite blickar åt mitt håll som om dem pratar om mig! antagligen typisk högstadieparanoia tänker jag bara och fortsätter ta mat. Jag vänder mig om, och där står han och ger mig ett sådant marigt leende som bara han kan göra. Riktigt retfullt och lekfullt! Han lade märke till mig :)). Jag börjar darra i hela kroppen av glädje, jag kände mig som 14 år igen. Men sen fick jag massa flashbacks från min inte så lyckliga högstadietid och fortsätter att darra av den anledningen! Så sitter jag under hela lunchen och darrar och flackar med blicken samtidigt som jag pratar med läraren som jag följde idag. Hon måste ha märkt att det var något fel med mig!

När jag går ut från matsalen springer jag på min gamla bildlärare. Jag gillade aldrig henne. Hon känner inte igen mig, eller hon säger iaf inte hej. På grund av henne sitter den där jobbiga darrnigen kvar i kroppen fortfarande. Dock inte lika farligt som förut. Men jag förstår nu hur jäkla dåligt jag mådde på högstadiet. Hur illa jag trivdes. Jag är glad att jag inte går där längre och tycker riktigt synd om min syster som nyss har börjat sjuan.

Jag träffade sammanlagt 5 gamla lärare idag. Några bra, några lite sämre. Men aldrig trodde jag att dem skulle väcka så många minnen som jag hade förträngt och inte ville veta av längre!

Nu ska jag sova på saken och förberada mig på ännu ett besök i Ängskolans matsal imorgon. Önska mig lycka till!

/puss och kram

...

Nu är soffan ihopskruvad! Somnade i den förut för att jag var så jäkla trött efter dagen i skogen i med barnen... Det var helt sjukt, var som en zombie eller nåt när jag kom hem! Om någon hade försökt kommunicera med mig hade det förmodligen inte lyckats :\.



Dagens barnsamtal:

Barn: Jobbar du här?

Jag: Nej, jag praktiserar

Barn: Jaha, men om du praoar måste du gå i skola någonstans? Går du i den här skolan?

Annat barn: Nej det är ju klart att hon inte gör, hon är för gammal för det!

Barn: Ja det är klart, men hur gammal är du?

Jag: 19 år

Barn: OJ, jag längtar tills jag blir så gammal, har du körkort då?

Jag: Ja det har jag!

Barn: Men vilken skola går du på?

Jag: Universitetet i Göteborg.

Barn: WOW, det är ju jättekul där. Jag vill oxå gå i skola där.

Jag: Jasså, men vad roligt att du vill det.

Barn: Fast... Kan man verkligen gå på skola på ett museum?

(Jag skrattar inombords och tänker att det här är så klockrent!)

Sen hade vi ett till citat från ett annat barn:

Barn: Är du ihop med någon?

Jag: Nej, det är jag inte!

Barn: Vfr frågar du inte chans på någon då?

Att allt är så enkelt i ett barns värld!

Älskar verkligen mitt nya yrke...



Sitter och funderar över att börja träna upp mina fightingskills, känner att jag behöver det nu när jag bor på ett nytt ökänt område... Nej men allvarligt talat så känner jag mig lite lat över att inte ha tränat på väldigt länge!

Nej men ska börja avsluta nu, känns redan som jag bör göra iordning mig för sängen.

/puss och kram

...

Idag mår jag mkt bättre!

:P

började praktiken idag oxå. Men eftersom det ligger sekretess på det jag håller på med kan jag tyvärr inte blogga om det. Men jag tror faktiskt inte det skulle bli så underhållande ändå faktiskt.

Fick röja upp efter festen förut! har faktiskt inte haft tid till det innan i eftermiddags. 3 gånger fick jag diska för att få rent alla glas! Är väl sådär glad över det. Men en lyckad fest har ju alltid ett pris!

Sussi, du ska veta att jag saknar dig! läste det du hade skrivit i min Ikea-katalog idag. Säger bara att ett gott skratt förlänger livet ... Men jag klarar mig bra här hemma, och det var tur att du fick ett ordentligt avsked oxå!

Nu har jag för en gångs skull inte mer att skriva om. Imorgon ska jag hämta min soffa bara. det kommer nog mitt nästa inlägg att handla om. Så bäst att inte skriva så mkt om det nu. Det kan bli för många upprepningar då faktiskt!


/puss och kram


...

Just nu är jag riktigt cp-trött så jag ska försöka vara kortfattad i kvällens inlägg. Hade inflyttningsfest igår och det var grymt roligt! Hoppas mina gäster oxå tyckte det bara! Dagen idag har dock inte varit riktigt lika rolig. Jag vaknade klockan 9 och var bakis! Jag har inte varit bakis på år alltså! När jag äntligen kom ur sängen såg jag den fruktansvärda röran i köket och badrummet. Citronskal överallt och glas på badrumsgolvet bl.a. 

Efter att ha röjt upp lite lätt bar det av till farmor som bjöd på lunch och sedan skulle man jobba. Var hemma vid elva och nu äntligen kan jag sova! Efter att ha nanat ca 10 timmar sammanlagt hitills denna helgen så är man rätt så utmattad!

imorgon är det dags att inleda sin praktik, det ska bli väldigt roligt! Eftersom jag har gångavstånd till skolan jag ska "VFU:a" på så blir det inte riktigt lika tidiga mornar. Men 8 varje morgon är ändå ganska jobbigt att vakna i tid för att inte komma sent. Ska hämta soffan jag har beställt imorgon oxå. Ska bli kul att se hur snyggt det blir i rummet när den är monterad. Längtar!

Men nu ska jag dra mig tillbaka och få min väl behövliga skönhetssömn! 

/Puss och kram 

RSS 2.0