tisdag

Fasen vad jag har haft det skoj den senaste veckan! Har vart i trollhättan och partat, fått skickat in tentan, jobbat (faktiskt jätteskoj!) och umgåtts massor med vänner! Igår lunchade jag med Johanna, sen hjälpte jag Suss att flyttstäda, när jag var hemma och trodde att dagen var slut, då tittade Sandra förbi. Somnade inte förrän vid 12 tiden, efter att Emil hade ringt mig och snackat lite, på vägen hem från jobbet. Stackarn! Jag skulle aldrig fixa att jobba så mkt övertid som han gör ibland.

Idag bär det av till Ge-kås igen! Jag och Mikael ska dit, och Johanna ska med på ett hörn med :) Ska bli kul att träffa Mikael igen, var väl sist på min 20-årsdag tror jag ??? Fruktansvärt längesedan iaf!

Nämen nu måste jag göra mig iordning, ska ju åka om cirkus en halvtimma!

PUSSHEJ

i trollhättan

Har det underbart här i trollhättan, min andra dag här nu =) Det är en jättemysig stad faktiskt!! Jag har dessutom fått tid att skriva på tentan medan Liz har vart i skolan, första frågan av två är redan klar! Imorgon ska jag se om jag kan få den andra klar med. Liz är ledig på fredag och då är schemat fullt utav shopping, god mat och fest!! woho =D

Kommer hem på lördag är planen, blir nog lagom lång tid faktiskt. Jag trivs här men jag saknar er där hemma med såklart ...

Nu blir det slapp framför tven hela kvällen och kanske läsa lite sen. =)

PUSSHEJ!

onsdag

Praktik idag, var asgött =) jag trivs så bra där alltså!

Fick sån överskottsenergi när jag kom hem att jag var tvungen att använda det till någonting. Har städat, diskat, sorterat tvätt och lagat mat.

Det blev stek av en fläskbog, ris och så experimenterade jag fram en ny supergod sås. Kladdkaka till efterätt som jag snart ska sätta tänderna i! =D

Sen blir det till att plugga och Emil kommer eventuellt förbi en sväng senare. Me like! :P

LOVE

måndag

usch, jag mår dåligt... inte bra att inleda veckan med en tung förkylning. Uscha! =( Kan dessutom bara vara hemma idag sen måste till skolan, det var bara idag som jag kunde missa. Även om det innebär mer arbete sen för att komma ikapp.

Denna veckan ska jag inte ägna åt så mkt mer än studier. Ska försöka att inte åka hem till Emil förrän till helgen, men det kommer bli tufft!

Måste göra klart ett skolarbete som jag tror ska in idag, bajs. orkar egentligen inte, borde bara sova istället. Men lika bra att ta tag i det. Sen sova...

BTW så bjöd Emma oss att komma till Australien när hon åker dit igen, när kommer man få en sån här chans till ett äventyr igen? Knappast något man kan göra om några år när man har barn och en ekonomi som inte håller för några utsvävningar. Dock är ju min ekonomi knapphändig redan nu, men jag vill, och vill man så går det...

En annan sak jag vill är att flytta. Suck :(

torsdag

Redan torsdag? OMG vad tiden går fort, men det är bra tycker jag för att då blir jag klar med min utbildning snabbare och då får jag snart komma ut och jobba. Jag längtar, endast 3 terminer kvar, 12 månader i skolan med ett långt sommarlov emellan. Kan det inte gå ännu snabbare?

Men jag får jobba lite redan nästa torsdag, då min handledare är på utbildning och jag ska hoppa in som "vikarie". Eller eftersom jag inte får tas in som vikarie så får jag inte pengar för det, men erfarenhet och ansvar och det tycker faktiskt jag är värt mycket mera!

Praktiken är för övrigt helt underbar! Jag höll i en lektion idag om träd och det gick så förbannat bra, riktigt stolt över mig själv =D Barnen var jätteintresserade och fick beröm av min handledare efteråt. Imorgon ska jag göra min enkät som jag fått som uppgift från universitetet. Sen är det inte någon praktik förrän onsdag igen =(

Måste plugga nu. Tiden som var avsatt till praktiken är egentligen inte så mycket, tanken är visst att man ska vara ute ganska lite i verksamheten och vara hemma och tolka och analysera resten av tiden, men eftersom jag vill vara ute får jag göra det teoretiska på kvällarna.

Helgen blir fullt upp med jobb, förtidsröstningen lördag-söndag på skene marten. BE THERE =) 

söndag

Det är en ganska så bra dag idag, jag har ingen söndagsångest alls, och jag tror det beror på att det är skola, hatar att sitta hemma på dagarna!

Men mkt hemmasittande har det inte varit i helgen må jag säga! Vart hos Emil torsdag, fredag, lördag och idag, bara ett snabbt besök hemma på fredag och idag för att mata katterna och rensa i lådan. Nu är jag på jobbet. Kommer hem sent ikväll, och tidigt iväg imorgon bitti. Imorgon blir det jobb igen efter skolan till halv 12 och sen upp tidigt på tisdag för heldag i skolan. Jag kommer vara heeeelt slut sen. Ja fy farao, vad gör man inte för pengarna i plånboken!

BTW så var det grymt roligt på Kinna krog i fredags, ville dit igår med men var så trött så jag nästan somnade sittandes på kvällen. Satt och spelade Starcraft istället. Grymt roligt spel faktiskt, synd att inte jag har tillräckligt bra grafik för att spela det på min dator bara...

Ska passa på att plugga lite nu på min rast, så jag kan sova på bussen imorgon!

PUSSHEJ

fredag

Upptäckte precis att det var ett tag sedan man var här och skrev, tusan vad tiden går snabbt!!! Skolan har tagit upp den mesta delen av min tid och resten tror jag nog att Emil har tagit =). Men nu är det fredag och här ska partajas!! Ikväll öppnar Kinna krog och möjligtvis så kommer Johanna, Crille och Atefeh från gbg och hänger med ut. MEN: Crille har legat på Salhgrenska hela dagen på grund av att han svimmade massa på jobbet imorse. Om testerna visar att det är något så kommer dem inte. Stackarn!

Nu är jag megamätt allan! Emil bjöd mig på Pizza på Örbys Pizzeria och det kan jag nog stå mig på i minst en vecka ;) Behöver iaf inte äta något mera idag!!

Nu ska jag tagga för kvällen, städa lite och hitta något roligt att ha på sig. Vi ses i dimman =)

PUSSHEJ

RSS 2.0