lite allt möjligt

Känner mig fruktansvärt deppad ikväll. Vet inte riktigt varför men kan vara att jag har väldigt mycket att tänka på som jag egentligen inte borde tänka på. Här är lite av det som försigår i mitt huvud:

- I första hand tänker jag på flytten, på onsdag ska jag flytta alla mina grejer till Hedbo och bli Skenebo. Känns bara som det är något jag har glömt inför flytten. Något viktigt! Jag har gjort adressändring och så men ändå... vad kan det vara?

- Sen har vi skolan, det är långa dagar varje dag denna veckan och det frestar verkligen på! Samtidigt som jag packar hemma på kvällarna. Det är inte lite grejer jag har alltså!

- Helgen var ju speciell oxå! Mycket att tänka på. Jag är verkligen inte sugen på att ha massa engångsgrejer längre när en viss person i min närhet har två som hon dejtar just nu! Får bara så dåligt självförtroende :(. Vill verkligen hitta någon som också hittar mig...

- Till råga på allt så ska min bästa vän just nu åka till Norge på söndag, och kommer inte hem förränn till jul. Visst ska vi hälsa på henne. Men kommer ändå aldrig bli detsamma utan henne här i mark. Är dock lite sur på henne just nu av en anledning som jag inte vill ta upp här.

- Förutom det så lever jag nästan bara av på skräpmat och känner att min vikt stadigt ökar. Vill bli nyttigare men kan inte börja på det förränn jag har flyttat. Dessutom kostar det pengar att äta ute jämnt och ständigt! 

- Jag har inte heller varit så bra på att spara denna månaden som jag tänkte. Har redan gjort åt 2500 sen lönen kom i torsdags! Och jag ska köpa en soffa för 4000 med... sen har jag inte så många tusen kvar efter det, som jag för övrigt måste spara till mer fattiga månader.

- Till sist måste jag oxå säga att det är jäkligt deprimerande att lämna Kinna och lägenheten som jag har bott i i ett och ett halvt år nu. Jag har så många minnen. Både bra och dåliga såklart. Tänk så kul vi hade på studentfesten bara! Eller alla gamla killar man har suttit och mysat med i soffan. Eller killarna som man försöker sitta så långt bort som möjligt från i soffan (inga namn nämnda).
 
Nu förstår man kanske varför jag känner mig lite nere, så väääldigt mkt att tänka på. Det här är ändå bara exempel.. Inte konstigt att jag fäller en tår eller två ikväll.

/Puss och kram 


...

Ikväll är jag riktigt deprimerande ledsen!

Fick för några timmar sedan reda på att min allra bästa kompis här i Mark ska flytta till Norge. Hon blir borta i 8 månader! Det är sjukt. Jag kommer att dö av ensamhet.

Vem ska jag nu vara galen med?

Åhh vad jobbigt det blev nu. Den 4 Oktober blir inte bara inflyttningsfest utan också flyttfest. Jag flyttar in och Sussi flyttar bort :-(. Bara 2 veckor kvar...


Sussi, jag är självklart glad för din skull att du har fått ett jobb :-)


/puss och kram


I min fantasi...

Hej alla som orkar läsa min fruktansvärt flummiga blogg!

Dem två senaste två dagarna har jag faktiskt varit riktigt duktig! Eftersom jag har haft lite ångest efter bristen på pluggande nu när jag har varit ledig så har jag tagit nya krafttag denna veckan och faktiskt varit väldigt "studig"... Igår sammanfattade jag både seminariet och föreläsningen på word. And guess what! Det blev 5 A4-sidor! Storlek 12! Det tog mig dock inte mer än en timma, så det var helt klart värt det.

Känner att jag är lite frånvarande, började precis kolla mina mejl och glömde bort att skriva av någon anledning. Huh?

Men men. Idag träffade jag Amra. Hon var här och snackade lite skit. Jag tror faktiskt det är väldigt nyttigt att göra det ibland! 

Jo, jag har ju pratat med vissa jag känner om min på senaste tiden mer och mer skenande fantasi! Och nu går det snart över gränsen. När jag satt på bussen till skolan idag kom låten "Let me entertain you" av Robbie Williams på mp3n. Inget konstigt med det tänker ni säkert. Nej såklart men min reaktion var desto konstigare! Jag fick ett sånt där dagdrömsfall som bara brukar ske i Scrubs. Ni vet JD tänker på något och så blir det riktigt sjukt. Jag ska inte gå in på dem snuskiga detaljerna men jag bara nämner att jag var klädd i guldfärgade trikåer, hypersminkad och dansade magdans till låten jag lyssnade på. Och jag kunde inte styra över det! Börjar bli riktigt orolig nu faktiskt. Fast det är väldigt roligt också förstås.

Sen har jag också kommit fram till att jag blivit kaffeberoende de två senaste veckorna. Det har blivit rutin att alltid köpa en cappucino innan man tar plats i föreläsningsalen på morgonen. Det oroar mig lite ekonomiskt sett.

Dem ringde precis från jobbet, ska jobba imorgon och på fredag! Äntligen säger jag, får jag tjäna lite pengar och umgås lite med andra människor än den närmsta bekantskapskretsen och studerande.

Nu är bara frågan! Vad ska jag köpa till min syster som fyller 13 på fredag? Kommentera gärna, alla förslag är bra. Hon är en pojkflicka men ändå väldigt mån om sitt utseende...får dock inte kosta mer än 200 kr eftersom jag redan har köpt lite smått och gott till henne :-)

/puss och kram


...

Okej, nu har jag varit ledig i 4 hela dagar och känner mig äntligen redo att uppdatera!

Jag går numera på lärarlinjen i Göteborg för er som inte visste det! Det är helt fantastiskt roligt. Det är ca 700 nya lärarstudenter och man träffar nya människor varje dag. Sen har jag tyvärr inte varit så aktiv i nollningen som jag själv velat pga väldigt dåliga busstider kvällstid. Längtar just nu tills jag får möjlighet att flytta in till gbg. Jag har nämligen en lägenhet på gång där. Inte helt säkert dock men kan få tillgång till den om ca ett halvår.

På tal om att flytta är det snart dags för mig att bli skenebo. Eftersom jag fick ändrat i kontraktet är numera inflyttningsdatum 1:a oktober. Vilket är snart bara 2 veckor kvar! Känns som att jag har mycket att stå i framöver. Inflyttninsfest den 4 oktober förresten för dem som inte redan visste det!

Nu känner jag att det blir nog inget partande förränn inflyttningsfesten iaf. Igår var alltså sista gången jag hade förfest i min nuvarande lägenhet. Det var en rolig avskedsfest. Dock lite underlig. Inte för att jag ska gå in på någa detaljer ;-). Men det var ett minne för livet iaf.

Känner mig just nu lite deppad. Känns som att alla jag känner (förutom Amra) har någon att dela resten av sitt liv med. På något sätt känns det väldigt ensamt. Samtidigt som man inte kan ta första bästa. Det hade aldrig fungerat bra. Men ibland undrar man: hur hade det blivit med den killen jämfört med den killen o.s.v. Det är sånt man aldrig kommer att få reda på. Ibland undrar jag om jag inte bara ska sitta hemma och vänta på att drömprinsen ska ringa på dörrklockan. Det hade nästan varit bättre än att springa runt på stan och pröva sig fram.. jag hatar verkligen det just nu!

Men hur stor är chansen egentligen? Att han står där en kväll med en pizza i ena handen och en chokladask i andra. *suck*

"Deppdag"

Nu ska jag försöka ta itu med kursliteraturen, ännu en anledning att känna sig deppad... Har rätt mycket att ta igen nu efter mina lata dagar hemma då jag enligt schemat skulle ha läst :( ibland är man bra dum!

/puss o kram

...

3 veckor och 3 dagar sedan. Så länge sedan var det jag skrev på bloggen senast!

Haft sjukt mkt att göra... och att tänka på

Därför :-(

Snart...


RSS 2.0