fredag

Äntligen är det helg! Ikväll är det bowling med massa folk, 4 banor är bokade och de kommer att fyllas :) Resten av helgen räknar jag med massa mys. Åhh vad härligt att man inte jobbar någonting denna helgen, är underbart glad att jag kan ligga och kramas så länge jag vill på lördag och söndagsmorgonen. 

 

 

Sen har man ju vart på systemet igår och handlat något att dricka, så råkar jag lämna syster ensam i huset inatt när jag sov hos Emil. När jag kom hit imorse så hade hon snott en cube sour!! Unge! Trodde hon att jag inte skulle märka det eller? Undrar om hon har snott något från farmors förråd oxå eller om hon bara siktade på det godare. Jag får börja hålla koll på henne nu alltså...

Förresten är mammas bil sönder igen, så nu har jag agerat taxi åt mamma idag, blev att stiga upp med tuppen! Fast hon bjöd mig på frukost på Ernholms. MUMS

//Sabina

Dagen låt





tisdag

Snö, snö, snö... fast idag känns det faktiskt ganska så bra! Solen skiner och det är många plusgrader i solen :) Det är mycket annat som känns väldigt bra just nu, har inte så många bekymmer. Det skulle väl vara med skolan isf. Hittar inte stället där man anmäler sig för kurser eller ändrar om. FAN. Plus att jag glömde att köpa ett häfte från svenska instutionen som jag trodde man kunde ladda ner från kursportalen. Den ska läsas till imorgon! SUCK. Jag tror att jag stannar hemma imorgon också faktiskt...

Ikväll åker farmor till Thailand, och jag ska vara hus/bilvakt i 2 veckor :D. Ska bli så jävla gött asså! Fast är iofs väldigt avunsjuk på farmor som får spendera 2 veckor i 30 gradig värme! Vill oxå åka någonstans snart. Vad spännande det hade varit att bara dra iväg, ta bilen neråt i europa i jakten efter värme. Vara där några veckor och sen komma hem igen till ett vårvarmt Sverige. Men man har ju så mycket förpliktelser hela tiden, typiskt.

Jeps jeps, nu väntar jag på Liz som snart ska komma, vi ska laga lunch och sen träna lite. Det behövs!

XOXO

torsdag

Idag gjorde jag klart första utkastet i referatet, precis som jag hade planerat! Fan vad gött det var mne jag kämpade riktigt hårt. Snacka om viljestyrka att inte ge upp i det läget. Jag har denna veckan insett att jag hatar referat.

Gott var det att få det gjort och har spenderat eftermiddagen i Hajom, men var tvungen att åka hem tidigare än jag hade planerat pga vädret. Det var inte lätt ändå. Precis när jag skulle ut på 156:an så gick det inte att lägga i ettan så jag fick starta på tvåans växel. Sen lyckades jag undvika att stanna helt under den resterande vägen hem. Jävla skrot säger jag bara. Ska nog döpa bilen till skrot faktiskt ;).

Nu är jag för övrigt på ett dåligt humör, jag ska jobba hela denna helgen också. Imorgon kväll jobbar jag till halv 12 och sen jobbar jag mellanpasset på söndag. ÅÅÅHHH! Jag vill vara ledig!

FAN FAN FAN, jävla humörsvängningar... !! Trodde att dem hade försvunnit nu :(

Och Moa förresten, jag tänker på dig och hoppas verkligen saker och ting går bra med Dolly!


tisdag

När man är lite nere och allt känns hopplöst, då är ett varmt bad i vinterkylan fantastiskt!!

Har väldigt mycket i skolan just nu som beror på att jag har skjutit upp i stort sett allting i två veckors tid, nu går det inte längre och jag måste ta tag i det här nu! Ska skriva ett referat, vilket jag aldrig någonsin har gjort förut. Jag förstår inte riktigt varför jag ska göra det nu heller. Vad kommer jag ha för nytta av att kunna skriva ett referat som låg/mellanstadielärare när man inte ens skriver det på gymnasiet. ÅHH jag hatar att göra såna här meningslösa uppgifter!

Men det måste bli gjort trots allt, och jag har satt som mål att det ska vara klart senast fredag. Det är en kort deadline, men vi ska ge respons i gruppen på måndag. Det är också lite att göra, jag måste gå igenom och hitta något att kritisera på dem andras arbeten! SUCK

Efter badet har jag kommit fram till en bra strategi. Får se hur länge jag håller den strategien innan jag tröttnar.

Over and out.

//Sabina

söndag

Nej det är ingen vanlig söndag, idag är det "Alla hjärtans dag" och enligt min syster så är det också kinesiskt nyår. Alla som föds i år kommer få tigern som kinesiskt tecken har jag för mig...

Jobbar idag och hatar det! Nej jag hatar inte mitt jobb, jag älskar mitt jobb. Men det finns saker jag älskar mera, som att umgås med en viss person. Suck, jag har aldrig haft pojkvän på den här dagen förut och nu måste jag jobba när jag har det! Jävla oflyt... Men å andra sidan kanske det inte är så viktigt, det är ju bara nåt som folk har kommit på för att sälja mera blommor och choklad. SUCK

Åh vad nere jag är idag, och bakfull dessutom... 3 timmar kvar tills jag slutar nu och då ska jag hem och SOVA!!

Over and out.

// Sabina

lördag

mysdag #1 idag. Är hemma hos älsklingen som vanligt på helgen, på något konstigt sätt känns det dock som att det är söndag idag. Skumt, men kan dock bero på att jag ska jobba imorgon. SUCK, jag vill faktiskt inte, på riktigt. Kanske ska säga upp mig? ;). Neee skoja bara. Alldeles för pengakåt för att kunna göra det.

Jobbade igår med, det var så seegt! Folket satt hemma hos Louise när jag säkert hade 1-2 timmar kvar att jobba. Sen hann man bara med 2 cider innan det var dags att dra hemmåt för att folk började däcka lite här och var. Fast jag var väl rätt så trött oxå så spelar ingen större roll för mig... hade väl garanterat däckat efter ännu en cider. ;)

Haar ingen som helst aning om vad som händer ikväll, vill nog inte att det ska hända så mkt. Jag har tröttnat på alkohol nu tror jag :/

PÖSS

onsdag

Har en pastagratäng i ugnen. Det var alltför längesedan jag gjorde min specialité. Åh den kommer att bli så god! (inte alls självsäker).

Skulle hämta mitt läppcerat som jag hade glömt hos Emil igår, men innan jag skulle åka ringde jag till jobbet för att kolla jobbtider i helgen. Då kläcker Danna ur sig att det är möte idag onsdag morgon. Så jag sov i Kinna inatt istället. Mötena på jobbet är aldrig fel att gå på om man har tid. Gratis frukost och betalt för att träffa kollegorna :) Love it.

Men gud vad jag sov bra inatt! Å nu har jag energi till ett och annat. Ska nog plugga lite om jag inte kommer på någon ursäkt att slippa det! Hehe...

Ska kolla till gratängen nu. PÖSS

Dagens låt

Bästa låten just nu!! ÄLSKAR <3


söndag

Är hemma nu efter helgens bravader, eller bravader och bravader. har varit en ganska så soft helg faktiskt, men mitt humör har inte varit det bästa...

I fredags var jag och Emil på bio, vi såg på "Snabba Cash", den var väl helt okej. Väldigt intressant handling faktiskt. Men sen var det ju en svensk film så det uppnår ju inte toppkvalité direkt... Efter filmen drog vi vidare till Jocke´s place för lite alkoholintag. Stannade väl där till halv 3 ungefär.

Lördagen var en sån där "integöranågonting-dag". Emil introducerade mig till ett nytt spel. Vad det nu hette, typ Fallout tror jag bestämt. Sen blev det bowling på kvällen med Jocke, Davve, Mina, Rebecka och Trevisson (ja och älskling såklart, men det är ju en självklarhet nuförtiden). Erik dök upp lite senare med. Jag är visst en dålig förlorare, fan vad sur jag blev när jag både Jocke och Emil slog mig sista serien!! (Jag glömde att göra strike (; )

Inget alkoholintag på lördagkvällen och det resulterade i en väldigt djup och härlig sömn, drömde massa knäppt och fick anstränga mig för att vakna. Men det var väldigt mysigt att för en gångs skull vakna pigg, utvilad och inte bakfull på en söndag. :)

Idag var vi hos farmor på middag, eftersom pappa fyller 41 imorgon. Var lite nervös innan men det hade jag inte behövt vara. Du skötte dig utmärkt älskling ;)

Nu blir det att läsa, läsa,läsa! Imorgon med, har självstudier hela dagen.

XOXO


fredag

Ja underbart! det är äntligen fredag :D. Idag är en väldigt soft dag faktiskt.

Har hunnit med att städa, diska och baka havreflarn med choklad på... mumma :P Sandra kommer på en fika sen och om inte vi äter upp kakorna då så kommer älskling och hjälper till senare, hehe.

Ikväll blir det bio! Jag och Emil ska se på "Snabba Cash". Återstår att se om den är så bra som dem säger?

Kom precis ut från duschen så nu ska man väl leta upp lite kläder, inte så bra om jag är naken när Sandra ringer på dörren ;)

XOXO

onsdag

Då var det plötsligt lill-lördag, som ska spenderas hemma nästan hela dagen. Bortsett från VFU-möte i eftermiddag/ikväll. Ett möte man absolut inte får missa!

Självstudier var det idag ja. Ska redigera ett arbete som en i våran grupp har skrivit ihop. Hon är ju inte så duktig på svenska så det blir lite att pilla med. Men jag får iaf något att göra i grupparbetet förutom att bara vara med på redovisningen! Men det blir säkert klart på en halvtimme, bara jag får ordning på word, eller jag håller på att ladda ned openoffice nu, för min gratis prövotid på microsoft office 2007 är slut. Lagom till att man ska göra detta! Typiskt...

Förövrigt ska man ner i tvättstugan och se om den sista tvätten har torkat. Det var så nice igår för jag kom ner i tvättstugan och det var ingen som tvättade varken igår eller idag. Så jag körde på helt enkelt :) fan vad nöjd jag är att jag tar mig i kragen och tvättar lite själv istället för att skicka allt till farmor. Eller så lite var det väl inte. Blev cirkus 4 fulla tvättmaskiner!!

Ska städa lite oxå för ikväll kommer kanske älsklingen hit (= om han inte jobbar alltför sent då vill säga!! fan jag vill ha honom här NU!!!

Så ner i tvättstugan med mig!


måndag

Kanske är dags att uppdatera här igen, då folk har börjat klaga på att jag har slutat skriva... hehe. Men har haft så himla mkt för mig på sistone så känns som jag inte har hunnit med någonting. Har inte ens tid att sitta framför datorn nuförtiden!! När jag kollade min mejl förut hade jag 45 nya, och jag rensar efter varje gång jag har kollat!! :O

Jag kan börja på fredagen. Den var otroligt stressande...

Vaknade hos Emil och hann knappt äta frukost innan det bar av till Kinna för att träffa Sandra, och senare Lina. Efter lite shopping på systemet bar det av hem för att byta kläder och packa för träning och för jobb. Men först åkte jag till Louise för att hon ville låna mitt busskort. När jag väl åkte från Louise ringde fia och ville ha skjuts till farmor för hon hade glömt sitt busskort. Så jag körde henne. Sen Kom jag fram till Kaskad!

På kaskad tränade jag först, simmade väl siådär 1000 m bara. Men det var välbehövligt! Sen gick jag upp och skrev passet. Sen kom barnen och det var bara att sätta igång att kämpa och få dem att simma mitt pass. Deras motivation verkar inte vara på topp direkt. Härligt att känna sig uppskattad för att man kommer och anstränger sig för klubbens skull ^^.

Sen bar det av direkt till jobbet för nattpasset. När jag kom dit lite över 6 så var jag så utmattad att jag höll på att somna! Och jag skulle vara där till halv 3. Det gick väl bra efter ett par kaffe men det var kämpigt sista timman.

Väl hemma, då har jag precis lagt mig, ringer min kära pojkvän... klockan 3 på natten. Han och några kompisar hade varit i gbg och partat och dem hade missat bussen (eller enligt dem så existerade inte bussen). Dem var strandsatta och jag fick äran att hämta dem (= haha. Jag mötte faktiskt bussen som inte existerade i Hyssna!!

Så klockan 05 cirkus så var man i Kinnasten igen, absolut ingen idé att åka hem direkt. Vaknade go och glad vid 10-tiden på morgonen redan. SUCK.

Lördagen var inte lika stressande, hamnade hos Moa på eftermiddagen och sen blev det förfest hos Louise! Det var ganska så många där och det var aproligt. Sen blev det hotellet och det minns jag inte så mkt från om jag ska vara ärlig. Men halva gänget kom aldrig in av olika anledningar... hehe. Var fortfarande full när jag vaknade dagen efter, så söndagen ska vi inte prata om!!

Idag har jag varit en sväng i gbg. Jag har börjat hänga med en tjej i klassen som är rätt så go. Hon är lite äldre än mig tror jag bestämt, hon har barn o så, men väldigt trevlig. Föreläsningen var spännade. Vi hade en norsk föreläsare som hävdar att barn ska lära sig skriva och läsa med hjälp av datorn, otroligt intressant faktiskt! Fast fattade typ hälften av vad han sa bara. Och så slutade vi en timma för tidigt. Gött mos :)

Har två saker att glädja mig över idag! Jag och syrran har äntligen bokat resan till Grekland, vi ska till ön Korfu som ligger på gränsen till Albanien. Fyrstjärnigt hotell och All inclusive. Kan det bli mycket bättre? Bara jag och syrran i en vecka, vi kommer förmodligen att döda varandra!

Den andra saken är att jag faktiskt fick VG på naturvetenskapskursen!!! Är fett nöjd med mig själv och njuter av att jag är bäst ;)

Nu blir det snart sova...

Over and out

RSS 2.0