onsdag

Har lite tråkigt just nu, är rastlös och är sugen på allt från alkohol till choklad men jag kommer fan inte falla för någon frestelse! Vill inte ha någon mer "jag orkar inte gå upp idag-morgon". Dessutom ska jag vara nyttig nu!

Skolan var väl okej idag, känns så jävla bra när man redan kan allting som tas upp på föreläsningen. Är bra repetion helt enkelt :). Läraren gör dock massa fel hela tiden så man tycker lite synd om dem som inte har läst lika mkt kemi som en själv.. Imorgon är det labb om förbränning, hemtentan skulle visst handla om det så bäst att man inte försover sig.

Har vart på gymmet idag och då blev Fia lycklig för hon fick spela Sims :P. Glömde dock min vattenflaska idag (glömmer alltid något!) så jag drog igenom allting snabbt och gick hem sen. Lagade fiskgryta till mig och syrran också. Kryddade lite dåligt men nyttigt iaf :D.

Ja nu har mamma varit här och hämtat syrran, och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Har ingen lust att glo på tv och jag behöver varken diska eller städa för ovanlighetens skull. Blir väl att nörda framför Sims en stund XD. Jaa... det ska jag nog.

Pössen

tisdag

Lycka är att vakna upp klockan 12 på förmiddagen efter ca 3 veckor av stress och lite sömn, lycka är att slappa framför datorn med en skinkmacka i handen av nybakat bröd. Att man kan bli lycklig för så lite!?!

Drömde så sjukt inatt. Jag var full och jag var en slampa i Varberg, jag hade det bra och hade massa killar i mitt gäng som tog hand om mig. Men en dag kom Stockholmsslamporna!! De ville ha mina killar och jag försökte få dem att inte konvertera, men det slutade med att de ville döda mig. Men de visste inte exakt vem jag var så jag låtsades att jag var en av dem och infiltrerade dem. Men jag stog inte ut längre när de började heja på AIK ;). Så jag flydde ut på balkongen på nattklubben vi var på. Där träffade jag en gammal bekant som lärde mig hur man dansade på "riktigt"! hahahahaha... Sen var det nåt med Harry Potter, Hermione och Dumbledore. Men det kommer jag inte riktigt ihåg! Tihihi ;)

Nu ska jag sätta på Sims.

Ja, juste, ville bara säga att jag fortfarande är lika nöjd med min dator. Bara jag får ordning på cookies-inställningarna, men flash player har jag lyckats installera nu :). Är såå perfekt :D.

Pössen

Man sökes!

En välmående kvinna i 20-årsåldern söker en lite äldre man, han bör ha fördelaktigt utseende, humor, talang, stora händer och bör absolut inte vara socialt handikappad på något vis! Han måste vara bra på att dansa, annars kommer det inte att fungera, han får heller inte vara alkolist, och nykterist är väl lite att ta i! Helst inte rökare eller snusare.

Han bör vara +1,85 cm men inte längre än 2 meter. Kroppsbyggnaden ska vara lite muskulös men ändå inte "Arnold". Håret ska vara välskött och är han brunett är det ett plus i kanten. Han bör också sköta sin ansiktsbehåring på ett prydligt vis och klä sig snyggt och modernt så man slipper skämmas...

För övrigt ska han ha ett välbetalt jobb, vara smart och allmänbildad, bra hand med barn, tekniskt kunnig och händig och vara duktig på matlagning. Han ska också helst köra bmw men absolut inte volvo! (körkort är en självklarhet)

Många snygga vänner är också ett plus, ifall det inte skulle fungera ;).

Någon som känner igen sig på beskrivningen, kontakta mig omgående!!

//Sabina



Hmm.. skoja bara, den perfekta mannen går inte att hitta tyvärr, han existerar inte! Lika bra att skita i män överhuvudtaget då... bara slöseri med tid att bry sig om sådant, ska fokusera på andra viktigare saker istället nu!

Pössen

söndag

Jobbet går fort som fan nu! Tänkte tagit rast för en timma sedan men har varit så himla mycket att göra så blev att skjuta upp det. Och vid denna tiden brukar vi ha som minst med kunder!! Men tvärtom har jag sprungit mig genomsvettig från kund till kund under de senaste 3 timmarna ungefär. Jag behöver semester. Det är fan inte mänskligt att gå i skolan 5 dagar i veckan och pendla en timma gånger två varje dag. Sen ska man jobba hela helgen!! Igår var jag visserligen ledig men då var det desto värre i fredags då jag både jobbade och var i skolan på morgonen... Gaah

Får ju massa kosing så jag ska inte klaga, men man känner ju sig lite stressad emellanåt. Nu har jag ledigt nästa helg :). Men tills dess väntar skola och träning.. Jobbar till halv 10 ikväll, får besök sen vid 10 och imorgon ska man upp klockan 6 !! ORKAR INTE!

Jävla bra att jag tog en vit helg ;). Nu ska man tillbaka till kneget.

Pössen

uppdaterad!

Jaha, nu sitter jag och premiärbloggar från min nya dator =). Den är perfekt!! Jag och fia åkte till Borås imorse och vi bestämde oss att först åka till NetonNet. Det var ett klokt val då vi hittade denna läckerbit med en gång. Jag trodde knappt mina ögon när jag insåg att jag kunde få den prestandan som jag hade som krav med skärm och allt för bara 5000 kr! Blev en Packard Bell, precis som det är på min laptop, och den har ju hållt bra i alla år ... Ingen besvikelse än så länge iaf. Har dock lite problem med att lära mig tangentbordet, men jag kommer över det med tiden.

Fia tog bild på snyggingen när den var färdiginstallerad i mitt rum:

Känns så jävla grymt nu! Är asnöjd med mitt köp :).

Är också nöjd med dagens andra köp, Sims 3. Nu ska man ägna lördagskvällen åt att försöka förstå sig på det. Vit helg för mig alltså, var rätt längesedan nu *erhm*. Sofia sover över, bokstavligt talat "sover". Hon slocknade precis i min säng så jag får väl ta soffan inatt.. hum jag tror jag skämmer bort henne!

Ska bara ladda ner Spotify och msn. Sen ska här spelas :P

Pössen


fredag

Nu äntligen är jag färdig med denna delkursen! den har varit jätteinressant och rolig men det blev en aning jobbigt den här sista veckan med 3 tentor... Men nu är det alltså klart. Jag vet att jag är godkänd på de två första tentorna men den jag gjorde idag får jag vänta lite på resultatet. Hade panik imorse då jag insåg att jag inte kunde någonting! Blev så trött på pluggandet igår så jag gav upp och umgicks lite med Suss och drack lite vin istället. Kanske inte det smartaste jag gjort lixom!

Så imorse så var jag så jävla trött, försökte läsa på vägen in till stan men kändes som att ingenting fastnade. Träffade sen Johanna i skolan och diskuterade lite, kändes som att hon var way mer påläst än vad jag var. Fan tänkte jag, nu kommer jag köra på det här!

Men efter lite kaffe och peppning så kändes det mycket bättre. Var för övrigt inte alls nervös, visste ju att det skulle gå åt helvete så jag hade inget att förlora! Är fortfarande lite förundrad över min hjärnkapacitet, fick 11 frågor, skrev 11 sidor, fram och baksida, det kändes otroligt bra och om jag hade rättat proven hade jag lätt gett mig själv alla rätt ;). Men sen vet man inte riktigt hur dem rättar det här, det har känts bra förut när jag bara har varit ett par poäng över g-gränsen. Hoppas hoppas hoppas att jag får VG!! (inte för att jag förtjänar det men ändå!)

Nu vilar jag lite, ska iväg till jobbet om några timmar. Är natti-natti så vi har öppet till halv 2 inatt. Jag jobbar till halv 3! PUH! Men det är gott med kosing iaf (: .

Imorgon bär det av till Borås för datorköp, har räknat ut att jag kan lägga ca 7000 kr på den. Sen skulle jag ju sälja min gamla dator till Fia för en femhundring, skulle formaterat den igår men det ville sig inte riktigt. Är så dålig på sånt där, så jag bad "grannen" att komma och fixa det. Det gör han så gärna, mycket snällt av honom :). Inte förrän söndag kväll dock, så jag får stå ut med att ha två datorer hemma i ett par dagar ;). Heheh

Ska inte dricka denna helgen, jobbar ju ikväll och imorgon kväll ska jag vara hemma och kolla film. Någon som vill vara med? 

Pössen 

onsdag

De senaste dagarna har jag nästan glömt bort att jag har en blogg! tänka sig alltså! Men har nästan inte tid att skriva längre. har så mkt för mig och får nästan stressfrakturer (eller nåt, haha).

Okej detta har jag gjort denna veckan hittills.

-Klarat av arttentan med ett fel :)
-Gjort klart min växtsamling och visat upp den (den blev mkt fin :)
-Skitit i att plugga
-lagat massa god mat
-umgåtts med syrran
-umgåtts med Stina
-slutat röka!!!
-köpt en regnjacka
-gått på världens tråkigaste föreläsning (trodde aldrig att man kunde göra ett så intressant ämne såå tråkigt!!??!!)
-pratat i telefon en massa
-bokat klipptid :)
-och mkt mkt mera!!

Och det är bara onsdag...

Imorgon är det pluggdag, på fredag är det tenta. Sen blire jobb fredag kväll/natt. På lördag satsar jag på att köpa en ny dator och på kvällen så tänkte jag mig faktiskt en filmkväll. Har inte frågat någon än förutom Suss bara, men hon skulle visst till norge i minst en vecka..

Ska väl hinna med gymmet oxå, men känner att jag vill sluta hosta först!! Jag är inte direkt sjuk men det blir så jobbigt att andas när man tränar om man hostar, dessutom tror ju alla att man är sjuk och tänker säkert att hon borde skämmas som visar sig bland folk i dessa tider då svininfluensan härjar. Jaja, det blir la väl :).

Och förresten: Grattis Amris till lägenheten! I fortsättningen blir det massa fester i gbg (November och framåt) Yeey, är mkt glad för din skull :).

Ska nog röja lite nu...

Pössen


måndag

Trodde aldrig att jag skulle orka komma upp idag när jag kom hem från jobbet igår. Jag mådde skit, hade nackspärr på ena sidan och när jag svalde skavde det i halsen. Men när jag vaknade imorse var inga symtom kvar!! Fan vad gött asså! Så jag satte igång och panikplugga på morgonen (precis som jag alltid gör) och åkte till skolan vid 11-tiden. Var apnervös inför tentan just därför att jag inte ens kunde hälften av det som vi skulle kunna. 

När jag kommer till götet möter jag Johanna som oxå har panikpluggat på morgonen. Vi diskuterar ganska mkt innan och utbyter kunskaper, och när man går in i salen så händer något otroligt. Helt plötsligt så kan jag allting. Tentan gick ut på att vi skulle gå runt på 30 olika stationer där ett djur av något slag var placerat (uppstoppat eller fossilerat) och så skulle vi arbestämma det. Utav 30 möjliga fick jag 29 rätt. Jag hade skrivit "bi" när det var en geting!! Dessutom hade jag varit väääldigt nära att ändra mig innan jag lämnade in. Men är stolt över att jag klarade arter som t.ex spiralrörsmask eller hjärtmussla som jag knappt hade hört talas om när jag vaknade imorse ;). Är nöjd med min insats idag, jag slutar aldrig förundras över hur mkt kunskap som kan pressas in i hjärnan! Det är helt sanslöst faktiskt.. 

Imorgon ska jag ta itu med växterna och plasta in dem, har nämligen självstudier då. Ska även städa lite, och plugga på fredagstentan. Usch vad stressigt allt är nu!! Längtar extremt mycket till praktiken om sisådär 6 veckor. Hur ska man stå ut??? 

Var tänkt att syrran skulle sovit över inatt, men hon valde kompisen istället. Så blir ensam ikväll då. Kanske ska laga till någon go mat eller bara slappa. Det är faktiskt otroligt skönt att inte ha någonting inplanerat :). Ska fundera nu på vad jag ska göra med resten av kvällen..

Pössen


Söndag

Idag är det normalt bakisdagen eller "vadgjordejagigår-dagen". Men Sabina har ingen ångest idag för Sabina var hemma och kollade på tv i gårkväll. Somnade i soffan vid 12-tiden och vaknade vid 3 för att flytta till sängen. Det var det enda spännande som hände igår.

Det var riktigt gött faktiskt att efter att ha flängt runt så mkt på sistone bara få vara ensam och ta det lungt. Har bestämt mig för att jag ska börja ta det lite lungt med drickandet nu i fortsättningen. Jag har en chans att få en nystart nu och jag tänker ta den! :D

Idag har jag jobb på schemat. Börjar klockan 13 och slutar 21.30. Jag har tenta imorgon och det känns hopplöst, men som tur är så börjar vi inte förrän 13 imorgon så då får jag lite tid att plugga på morgonen. Skönt att man får ha hela 5 fel av 30!! Men samtidigt har jag inte börjat plugga på insekterna än... usch.



You have no love for me so why should I give you some?
I don't regret what we done, but it's over now.
I feel better then I felt for a very long time,
you didn't broke my heart, you made me stronger.

 




Pössen

gratz

Idag fyller min kära syster fjortis. Grattis till henne :).



Ska iväg till hajom senare och fira henne, min söta lilla syster :P

Men först ska jag sova lite till.

pössen

Kommer du ihåg?

Dessa minnen:

Grekland...



Balen 2008...



Studenten :)...



Stockholm...



Inflyttningsfesten...



Den trevliga tjejkvällen som slutade i katastrof (för Liz)



Glöggfesten som fortsatte i Kinna by och slutade på efterfest hos Louise mor...



Lanzarote...



Juldagen...



Efterfesten på juldagen...



Stina 20 år...



Påsken...



Den superroliga natten i götet...



Varberg dagen efter...



Grillfesten...



Solen...



Moi, 20 år, på en söndag...



Norge (ingen bild därifrån men såhär såg jag ut när jag var resklar)



Liz 20årsdag...



Förra helgen...



...och alla andra sjuka fester och skojiga saker vi har hittat på de senaste året och lite längre, kommer du ihåg?






torsdag

Gårdagens händelser är numera nästan helt glömda, tack och lov. Idag har faktiskt varit en ganska så skön dag :). Började på morgonen, jag kände mig faktiskt riktigt härlig i kroppen när jag vaknade, inte så där tung som man brukar känna sig tidigt på morgonen. Kan bero på att jag peelade mig igårkväll efter träningen och fick därmed igång blodcirkulationen. Göttans ...

Vad ska man säga mer? Bussresan gick fort efter ett mkt givande samtal med becka. Sen var lektionen intressant och vi slutade redan halv 12. Då ringde Anneli för att snacka. Vi kom överens om att gå till donken när hon slutade jobba. Hade ju inte träffat henne på evigheter ju! Hennes väska luktade kattpiss. Det var hennes katter som hade "doftat" av sig på väskan ;). Usch.

Emelie ringde sen är jag var på väg hem och ville låna mitt busskort. Det blir inte lite använt direkt! Mycket för pengarna lixom ;). Sen när hon hade fått det kom jag hem och fann att min syster var hemma. Nu till slut är jag ensam. Man ska alltid träffa så mkt folk varje dag. Visst är det trevligt men ibland kan det ju vara skönt att bara vara ensam med sina egna tankar.

Ska inte till gymmet idag, jag kom på att denna eftermiddagen är den sista chansen jag har att plugga på arttentan. Kommer ha fullt upp hela helgen nämligen. Såhär är det:

Dagen imorgon har vi exkursion i skogen (utedag). Då går vi 10-15 utan rast i stort sett. Sen när jag kommer hem ska jag åka till jobbet med en gång. Jag jobbar till 23.30 och sen ska jag spela biljard med Liz (tror jag ?). Sen blir det natt och då ska man sova! På lördag förmiddag ska jag till Hajom och hjälpa mamma med att baka pizzor och gratta syrran. Vi ska ha kalas sen på kvällen. Senare blir det säkert någon fest, mkt stor sannolikhet! På söndagen sen så ska man jobba igen. Börjar nog 13 tror jag så då får jag sovmorgon :). På måndag morgon är det tentadags!! 

Förutom detta ska jag i helgen hinna med att plasta in massa växter som jag satt på press som helst också ska vara klara på måndag, men onsdag funkar.. 

Känner mig jättestressad nu så det är väl dags att börja plugga på dessa arter.. 

Pössen 

ska aldrig mer prata skit om volvo!

Helvete vilken dag! Trodde inte den kunde bli värre när jag missade bussen imorse. Men det kunde den definitivt bli...

När jag till slut kommer fram till busshållplatsen så sätter jag mig helt sonika och börjar vänta på nästa buss. Om jag tar den kommer jag bara en kvart sent till lektionen ändå. Då plötsligt så kör det förbi typ 3 ambulanser och två brandbilar. Tänker direkt att det har skett en bilolycka men reagerar inte så mkt på det. Tänkte mer att bussen som jag missade hade varit inblandad i något. Men 5 minuter senare så ringer mamma. Hon berättar att pappa och Sofia har krockat. Jag får PAANIK!! Jag tänker på ambulanserna och mycket riktigt var det dit de var på väg.

Pappa hade kört in i en annan bil som nästan stog still på 156:an pga solen som bländade. Solen bländade även pappa. Så det hade blivit en rejäl krock. Bilen som skulle blivit min om ett par år blev helt kvaddad. Men jag tror att om det inte hade varit en volvo med en så kraftig front så hade jag kanske inte haft någon syster längre :(. Det gick bra för pappa. Krocken tog mer på passagerarsidan.

Fick senare reda på att det var fia som hade ringt 112. Duktig flicka! Efter att ha sett bilen när jag åkte förbi med bussen orkade jag inte med skolan längre. Så jag skippade förmiddagen och jag och Louise gick runt på stan ist. Eftermiddagslektionen gick jag på som tur var, den var väldigt intressant!

Nu har jag träffat fia och mamma och allt är bra igen. Hon har varit hela dagen på sjukhuset och kollat så att det inte har hänt något inuti kroppen. Röntgade och så, men det såg bra ut förutom ett "blåmärke på lungan" (?) och att det kan hända att hon får andningsbesvär så hon får inte lämnas ensam. Fan vad nojig jag blir! Jag vet inte vad jag hade gjort utan min syster :(. Vågar knappt tänka på det.

Har tränat skiten ur mig nu. Ska duscha, och sen plugga.

Pössen

tisdag

Har varit hemma idag, eller rättare sagt mestadels hos farmor i Kinna. Men har iaf inte varit i skolan... orkade verkligen inte! Vi skulle ha föreläsning om sopsortering idag, det känns ju viktigt. NOT! Men fick iaf gjort massa insamling till min växtsamling som ska vara klar om en vecka. De ligger på press nu.

Kom ganska nyss hem och har börjat tänka igen. FAAN jag visste att detta skulle hända till slut. Jag känner mig återigen ensam. Inte ensam när det gäller kompisar, men jag behöver verkligen kramas. Inte bara prata. Känns som att jag inte gjort annat än pratat de senaste dagarna. Det är fan sjukt vad komplicerat jag gör allting :(.

Hade väl lite hopp där ett tag. Men det känns så fel just nu. Skitskitskit. Jag är en idiot som går på det varenda jävla gång!!! Är dum i huvudet och kommer vara ensam i resten av mitt liv om jag fortsätter såhär. :S.

Håller på att få munsår igen, gillar det inte. Gör massa ont. Så imorgon har det säkert brutit ut. Blir fint att komma till skolan och visa upp det.. heldag imorgon kom jag på nu. ups. Har inte gjort någon matlåda än. Orka! jag köper en sallad ist.

Pössen

dagens låt



Robbie Williams <333

måndag

Jag är sååå trött! Fattar verkligen inte varför men när jag var på gymmet förut så blev hur trött som helst efter en halvtimma. Somnade nästan så fort jag satte mig ner. Sen kom jag hem, la mig i sängen och somnade en stund! Är det månne helgen som spökar? Tror att min kropp är lite stressad faktiskt med tanke på att jag inte fick någon vila i helgen som jag hade planerat...

Så imorgon ska jag faktiskt stanna hemma. Jag orkar verkligen inte. Ska bara va, och greja lite. En grej till: Jag måste samla mer växter. Jag plastade in växterna jag har pressat hittills förut och upptäckte att jag bara hade fått ihop 16 stycken sammanlagt. Alltså måste jag fixa 24 till! Faaaan vad tråkigt detta blir. Har ingen motivation längre...

Suss var här en stund ikväll, det var trevligt. Bara det att jag är så jävla nojig och oroar mig över allting. Tjatar massa skit bara. Till helgen ska vi parta, Lounge ska ju ha nypremiär enligt vissa rykten :). Ska bli underbart kul. Bara det att jag jobbar fredag och söndag plus att Sofia fyller fjortis på lördagen med! Ingen vila denna helgen heller...

Är hungrig så här på kvällskvisten. Åt för inte så längesedan och vet inte riktigt vad jag ska göra. Vill bara smälla i mig en fet pizza, men att hitta det nu är hopplöst. Så lika bra att förtänga tanken och laga något gott imorgon istället...

Ska vila nu.

Pössen

söndag

Det lider mot slutet av den här veckan och det börjar bli dags att sammanfatta helgen som har gått. Det blir aldrig riktigt som man tänkt sig. Det borde jag veta vid det här laget, denna helgen hade jag tänkt ta det lugnt, stanna hemma och plugga och mysa framför tven. Men nejdå, så blev det inte alls.

I fredags när jag slutade skolan (hade ju vandrat omkring i botaniska trädgården hela dagen) var jag dödstrött. Men jag skulle träffa Louise oh Amra inne i stan senare så jag åkte inte hem direkt. Istället hängde jag med några kompisar från klassen till Systemet och köpte lite goda grejer (en black tower bl.a.). Sen satte jag mig och solade under kopparberra och väntade på tjejorna :).

När de kom så var vi väldigt hungriga så vi tänkte att vi skulle ta en spårvagn till lite utanför centrum och hitta en billig pizzeria. Det gjorde vi. Maten var väl god men servicen var hemsk. Jag ska inte säga något om det, vill bara förtränga det. Fyyyy så säger man bara inte!

Åkte sen hem och var väl hemma vid 8-tiden. Sofia var då hemma hos mig och hon hängde med mig och Amra till Skene Marten en sväng. Åkte virvelvinden och kräktes nästan. Fy fan vad ovärt att betala 35 kr för att åka!

Sen kom Emelie och hämtade mig, Sofia (hentilää), Alexandra, och Samah (?). Vi drog till Louise och drack och umgicks litegranna. Sen åkte vi taxi till Kinna för att spela lite biljard :).

 

Vart lite full så jag gjorde inte särskilt bra ifrån mig på biljarden direkt. Men det var kul. Ingen var särskilt seriös lixom.





Sen splittrades gänget, några skulle på fest tror jag med sina pojkvänner. Och jag, Emelie, Sofia och Louise skulle gå hem. Men på vägen genom kinna gick vi förbi Stars och jag fick för mig att jag skulle bjuda alla på en cider. Klockan var då redan halv 2, men de andra var på..

hmm.. träffade på en del bekanta på stars, som man alltid gör. Det var riktigt trevligt faktiskt. Egentligen gillar jag inte Stars särskilt mkt, men nu öppnar Lounge nästa helg. Gött det.

Jag slapp också gå hem. Träffade på Louise kusin, Mattias. Fick sova hos honom :). Men innan vi gick hem var Louise framme med kameran! hon borde bli papparazzi eller nåt. Kolla bara på bilden. Tagna på bar gärning ;). haha



Syns nog hur jävla packad man blev, som vanligt ... (jag var iaf inte ensam om det)

Så på morgonen gick jag direkt från kinnaström till busshållplatsen för att jag skulle möta Stinis där. Vi hade planerat en lisebergtripp i en vecka ungefär. Förutom jag och Stina följde Jocke, Emil, Natalie och Kristoffer med. Så vi tog bussen in till gbg och var inne vid halv 1 tiden ungefär. Det var väl trevligt på Liseberg, förutom ett litet missöde att min väska försvann när Natalie skulle hålla den medans vi andra åkte höjdskräcken. Hittade den som tur var på hittegodsavdelningen och ingenting saknades. puh. Vart långa köer också och jag fick ont i fötterna eftersom jag fortfarande hade på mig de högklackade skorna från fredagen. Illa!

Kom tillbaka med bussen vid halv 9 ungefär. Då drog jag hem och tog en dusch och sen cyklade jag till Louise. Vi hade bestämt att vi skulle dricka lite vin och snacka lite. Men Emil ville också komma och helt plötsligt var hela lägenheten full med folk. Stina blev lite ledsen över en grej men när jag hade pratat med henne en stund blev det bra :). Väldigt trevligt kväll, dock höll jag på att somna heeela tiden. Fick sova hos Louise och fick verkligen sova ut! Det var asgött att sova till halv 11 :P. Det behövdes verkligen.

Jag och Louise tog sedan våran frukost på frölisch där fia mötte upp oss. Sen gick vi till marknaden. Gick med Louise, Amra, Fia och senare också Stina. Blev ett par timmar. Lyckades vinna en "Hello Kitty"- gosedjur på klon (första försöket) och köpte massa andra grejer.

 

Det blev till slut kokostoppar för 100 kr, 10 majskolvar, 2 blommor, ett gosedjur och en t-shirt som inte är med på bilden. Riktigt rolig en faktiskt ;).

Nu har jag vart ensam någon timma sen Stina åkte och det känns bra. Är trött som fan men nu ska jag verkligen njuta av denna kvällen. Jag ska laga lite majs och lite annan mat också tror jag, sen ska jag hämta min cykel som står vid hemmakväll. Ska tänka lite på saker och ting, för exakt ett år sedan hade jag ingen aning om vad jag egentligen gav mig in i. Det har varit mycket upp och nedgångar. Men jag ångrar det inte. Dock är ett år en väldigt lång period i mitt liv.

Imrogon blir det skola igen. Bara att börja ladda!

Pössen <333

lördag

jag hinner inte skriva så mkt. Ska till Liz om en stund och dricka vin :). Har hänt otrrroligt mycket sjuka grejer denna helgen, så det får bli ett låångt inlägg imorrn.

Pössen

torsdag

Jag har börjat träna och det tar kål på mig! Det enda jag gör är numera att sova, vara i skolan och träna! HAr världens jävla träningsvärk efter att ha tränat 3 dagar i rad. Vad fan gör jag med min kropp???

Imorgon blir det dock vilodag, faktum är att friskis stänger 19.30 så jag hinner inte gå dit knapp. Sen ska vi iväg ett gäng och spela biljard på kvällen. Det kommer bli skojsigt det :P.

Annars är det "utedag" i skolan imorgon. Jag orkaaaaar inte... är så jävla trött. Men för att jag inte ska försova mig har jag bett mamma och fia att komma klockan 06.45 imorgon bitti och käka frukost med mig. Det blir iaf en anledning till att gå upp :).

Nu blire duschen och sen nanna :).

Pössen

tisdag

Kiss me with your mouth,
your love is better then wine.
But wine is all I have,
will your love ever be mine?



Det var grymt segt på föreläsningen idag. Fick huvudvärk av allt tjat om zoologi och ekologi... Har nog förtängt det mesta redan!

Har för övrigt spenderat massa busstid med Amra idag. Men fan vad alla från skene har börjat studera i gbg nu! Träffar ju massa känningar på bussen ju... Men tack Amris för att du förgyllde min dag med ditt sällskap :).

Nu ska jag laga mat och sen bär det av till Friskis! Jiiihaa!

Pössen


måndag

Orkar inte skriva mkt. Idag har jag varit i skolan (tidigt *suck*) sen drog jag och Louise till Borås och gjorde åt lite pengar på netonnet, överskottsbolaget och willys. Har så mkt pengar nu så jag vet inte vad jag ska göra med dem. Har lagt undan lite på sparkontot redan! Är inte van vid att ha lyx antar jag...

Lagade en väldigt god middag på fläskfilé och potatis. Mumma blev det! Men vill ha mer.. typiskt :/. Har hunnit med att plugga och duscha oxå. Är så rastlös så det är nästan inte sant! Ska läsa lite mer i kurslitteraturen nu tänkte jag. Sen blire sova. Ta igen alla timmarna jag missade denna helgen lixom.

Pössen

Söndag

Sitter på jobbet igen. Gött som fan att kunna få lite lön, verkar som att jag kommer få jobba ganska många helger i höst :). Det dumma är att man inte kan gå ut lika ofta som vanligt, men vafan, jag sparar ju pengar då oxå!

Fast det brukar dock inte hindra mig om jag har jobb dagen efter. Inte denna helgen iaf. Hade sagt igår att jag inte skulle festa denna helgen, men klockan 22 ungefär på kvällen så ringer Stinis och behöver mig på en fest i Assberg. Jag kan ju inte säga nej till det och det var nog tur att jag kom! Annars vet jag inte vad som hade hänt. Stina och alla fulla galningar. 

Jag fick väl en gratisfylla ändå, hade inte tänkt dricka men när man blir bjuden så blir det som det blir. Men shit vad många hetingar det var på festen då! Många visste tyvärr oxå om att de såg bra ut men ett par stycken skulle jag vilja testa på... hahahaha! Neee, jag skoja bara. Har slutat med att vara player. (Faktum är att jag redan hade testat på en av dem. hehe.)

Vi drog några stycken till Louise senare på natten. Två stycken däckade i soffan, Stinis åkte hem med dem i taxi. Sen började Emil blöda som en tok när han hade gjort nåt med en glasflaska. Cyklade hem en aning vinglikt vid 3 tiden. Sen somnade man som en stock.. 

Ahh glömde, såg fotbollsmatchen igår oxå. Fyfan!! Jag fick nästan hjärtattack faktiskt :P. Välförtjänt vinst helt klart :).

Back too work. Pössen 

fortsättningen

Var var jag? Tror det var fredag eftermiddag, vilket blev en promenad i skogen med Suss. Vi samlade växter för min läxa. Fick ihop en hel del olika arter faktiskt, nu återstår bara att pressa dem oxå...

Kvällen hade en film, damfotboll och friidrott att erbjuda. Plus att man drack lite vin och mådde gott tillsammans med Suss. Vi däckade väl vid 23 tiden, för en gångs skull lägger jag mig i tid när jag ska jobba!!

Gick upp klockan 06.09 (efter att ha snoozat en gång) och kände att det kunde nog bli en bra dag idag :). Men det sket sig ganska snabbt eftersom jag fick punka efter att ha lämnat av Suss i asssberg. Fick ringa och väcka pappa klockan 7 på morgonen så han kunde byta till reservdäcket åt mig. Jag är totalt handikappad när det kommer till bilar. Jag kan köra, men inte mkt mer än så.

Kom i tid till jobbet ändå! Jag hade ju faktiskt åkt i väldigt god tid, vilket var skönt. På jobbet var jag pigg och glad och insisterade på att vi skulle städa extra noggrannt nu när vi var två på morgonen. Precis när vi hade ställt upp alla stolar och börjat svabba så kommer chefen på besök!! Fan vilket flyt asså... Hon blev jätteglad och tyckte vi gjorde ett fantastiskt jobb :D haha. Löneförhöjning? ;)

Jobbet blev lite segare framåt 3-tiden. Blev väldigt trött efter att jag hade käkat lite lunch. Men det fixade sig och nu är man pigg och glad igen. Är hemma nu och satsar helhjärtat på att städa. Ser förjävligt ut här hemma!

Jag är ganska osäker på kvällen eftersom jag ska jobba imorgon igen, men jag och Suss ska hitta på något senare. Frågan är om man ska gå på den där festen i Assberg som Stina ville att jag skulle komma på, eller om man ska dra sig mot Stars en stund och köpa någon go drink? Det är sannerligen frågan!! Börjar inte förrän 13 imorgon så det är väl ganska lugnt om jag dricker en skvätt. Får se helt enkelt.

Nu ska jag fortsätta med min disk. See ya

Pössen 

ditt och datt

Har inte skrivit någonting på länge nu och egentligen har jag inte jättemkt tid just nu. Men jag var bara tvungen.

I torsdags var man på studentklubben och partade, det var massa kul ;). Parken var fullproppad med festglada studenter, tyvärr några jobbiga oxå. Men på det hela var det kul. Umgicks med ett jättegött gäng. Johanna bjöd mig är världens goaste, jag fick ju sov hos henne så jag slapp åka hem redan 11 lixom.

Vaknade vid 10 i Johannas soffa och satsade på att ta bussen 11.15. Men frukosten drog ut lite på tiden när jag kollade på kort från hennes Eurotrip i somras. Så jag missade bussen med några sekunder bara!!

Hann dock med 12.15 bussen och drog direkt till farmor för att låna bilen. Jag skulle upp till Haby. Jag och suss skulle plocka växter.

Men är min rast slut så måste ut igen och jobba. Fortsättning följer...

Sabina till storstan

Idag har jag sovmorgon, tack och lov. har hunnit komma i form riktigt bra. Fick dock inte sova på morgonen då en bil tutade utanför klockan 7 på morgonen. Som jag sa igår Suss. Det är minst en bil om dagen som står och tutar som en tok utanför, men kan dem inte tänka på människorna som försöker sova??

Kom iaf upp klockan halv 9 ungefär, det var så jäkla gött att ligga och lyssna på musik bara.

Nu är jag taggad för skolan, en föreläsning idag mellan 13-16. Imorgon är jag ledig så då ka jag ge mig ut i skogen och leta växter att pressa. Suss skulle hjälpa mig... :D

Har nu på morgonen hunnit snygga till mig lite, har prövat en ny håruppsättning. Det syns kanske inte jättetydligt på bilden men det blev faktiskt riktigt fint. (Från början skulle jag bara leka fjortis)



tyvärr syns oxå min "snygga" läpp med blåsan...

Gotta go! 

Pössen

jag kommer aldrig bli någon morgonmänniska!

Jag är verkligen ingen morgonmänniska!! Om jag går upp tidigare än jag brukar så blir allting bara fel. Denna morgonen var inget undantag. 

Vaknade klockan 06.30 av alarmet men somnade om igen eftersom jag tyckte att jag trots allt inte behövde duscha som jag hade tänkt när jag ställde alarmet kvällen innan. Jag kom till slut upp klockan 06.50 (mkt snabbare än jag brukar göra). Sen gjorde jag typ allting på en gång. Det var inte bra, för mitt i frukosten fick jag för mig att gå och borsta tänderna och sen kunde jag ju inte äta upp min frukost (jag kan aldrig äta efter jag har borstat tänderna).

När jag sminkade mig upptäckte jag att jag hade fått en ny blåsa på läppen där den gamla hade suttit. Den hade återuppstått eller nåt. Illa. Dessutom kände jag mig lite rasslig och hostig. Jag är uppenbarligen på väg att bli rejält sjuk. Faaan! 

Jag bestämde mig ganska tidigt för att jag skulle cykla till busshållplatsen, men precis när jag skulle ut så öppnade sig himlen och där stod jag. Det var försent att börja gå till bussen så jag fick ta mitt paraply och cykla iväg. Det såg nog ganska roligt ut. Men jag höll ju mig såklart inte särskilt torr. Min fot fick bada (den var fortfarande blöt när jag kom hem) och min jacka var dyngsur när jag var framme vid lasarettet. Och jag som redan var sjuk!!

Det slutar inte där! När jag väntade på bussen så bet jag plötsligt sönder min blåsa av misstag. Det gjorde så sjukt ont. Och så började blöda så förbenat oxå, precis när bussen kom. På bussen satte sig en jobbig tant brevid mig och massa fjortisar runt omkring. Asså vissa mornar kan vara så sjukt sjukt jobbiga. Imorgon börjar jag dock inte förränn efter lunch, tack och lov!

Skolan gick annars utmärkt idag. Jag babblade på som bara den. Inte jättelikt mig direkt. Jag brukar vara den som sitter tyst på föreläsningarna och lyssnar, men både igår och idag har det varit jag som har kommit med massa kommentarer rätt ut i luften. Känns som jag faktiskt gillar det! :D. Sen har jag fått några nya kompisar oxå. Johanna och Lina. Johanna är ashäftig! Fast jag tror hon är lite äldre än mig, typ 25 eller nåt... Spelar roll! 

Så nu är jag hemma och kopplar av efter lite mat. Om ca en timma kommer Suss så ska vi åka till Moa :P. Ska nog hinna med att äta lite glass innan det. Yesyes. 

Pössen 

jäjä

Har kommit över dessa dumma känslor från gårdagen och har idag satsat helhjärtat på studier. Idag har äntligen skolan börjat igen. Jag var så lycklig imorse, hade dessutom enormt flyt då jag på morgonen hittade både mitt lypsyl och min ständigt försvunna mp3-spelare :).

Den här kursen verkar bli riktigt seriös. Vi fick i läxa att leta upp och preparera (pressa) 40 olika växter och lära oss vad det är för växter och sen redovisa dem den 23 september. På måndagen den 21 september ska vi ha artstenta på djurriket och på fredagen den 25 september ska vi ha tenta på ekologi!! Det kommer bara bli massa plugg nu alltså.. pust. Men gött med en hård start faktiskt så man kommer igång ordentligt.

Sen hände det en sjuk grej idag. Jag har väl nämnt att jag håller på att söka lite lägenheter så smått i Kinna och i Assberg. Idag hade jag ett missat samtal från Marks bostad och när ajg kom hem hade jag fått ett mejl från dem. Det stod typ att jag skulle kontakta dem snarast för en lägenhet på nilsagårdsgatan. Tydligen var det en etta. Men jag har inte sökt några ettor, så jag undrar lite vad det handlar om. Tänk om det är en sån där praktiskt etta med en vrå för sängen. Det hade ju vart asgött!! Men jag skulle iaf ringa dem innan den tredje, tror de har stängt nu men ska ringa imorgon, fan vad jag är nyfiken...

Nu ska jag ordna lite mat, sätta mig med lite plugg och bara slappa. Tycker jag förtjänar det efter idag faktiskt.

Pössen

RSS 2.0