måndag

Då var det visst måndag igen, helvete vad helgerna går fort säger jag bara! Har för övrigt varit ganska trött hela dagen, den där sjukdomen som ligger och lurar vill visst inte ge med sig så lätt...

Skolan har dock varit riktigt rolig!! Vi hade ellära idag och fick till uppgift att koppla belysningen på en leksaksbrandbil med ett batteri. Strålkastare, blinkers och bakljus. Så skulle man seriekoppla där bak och parallellkoppla där fram så strålkastarna lyste starkt! Riktigt roligt faktisk, kanske ska byta karriär till elektriker istället ;).

Sen stannade vi kvar en stund efter skolan och planerade grupparbete, typ i en timma. Fick riktigt mkt gjort faktiskt och är nästan helt klara. Ska bara koppla allt till styrdokument och sån skit...

Så var inte hemma förrän sju typ. Då var fett hungrig, så har lagat köttbullar och stuvade makaroner :) det var gott och det räcker till och med till en låda imorgon!!

Så morgondagen bjuder inte på någon sovmorgon, blir alltså sängen snart.. Känns jävligt konstigt då jag knappt har hunnit komma hem innan jag måste gå och lägga mig. Tröstar mig med choklad (=

För övrigt så måste jag tänka lite till, jag undrar om man kan tänka för mycket? Jag kommer ju fan aldrig fram till någonting!! Jävla problem hela tiden!


lördag

Jag vet inte vad det är med mig? igår fick jag feber och blev yr igen! Alltid vid fel tillfälle också, när jag och Stina var och julhandla i gbg... Vi gick direkt till bussen där jag först ringde och sjukanmälde mig till jobbet (skulle jobbat 10 timmar idag) och sen somnade jag. Vaknade sen när bussen var i hyssna ungefär och mådde mycket bättre. Men det var bäst att vara hemma tänkte jag.

Fredagskvällen var mysig med sällskap och film, kunde inte hålla mig ifrån vodkan och tranbärsdrycken heller. MUMMA! Sov dåligt pga mina grannar som hade efterfest :(. Fast jag antar att jag får igen för gammal ost...

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Jag har 4 alternativ:

-Vara hemma och jobba med skolarbete/vara sjuk
-Dra till hotellet med Liz och gänget
-Åka till fest i typ Lindome med Suss, Moa och Stina.
-Köra till festen i Lindome.

BESLUTSÅNGEST!!! GAAAH

What to do?

torsdag

Jag hann knappt bli sjuk innan jag blev frisk igen! Kanske insåg jag att jag verkligen inte hade tid att bli sjuk nu så jag var bara tvungen att skärpa mig, hehe. Är dock hemma idag och tar det lugnt, bäst så. Så det blir nog till att åka till gbg och redovisa imorgon, arbetet skrev jag helt klart precis!

Men ärligt talat... vad är det med mitt immunförsvar? Igår visste jag inte ens vem jag var ett tag när jag låg i sängen och yrade, den känslan har jag bara haft när jag har haft väldigt hög feber, som när jag hade lunginflammation... Sen vaknar jag några timmar senare och är jättepigg. Idag är det till och med ännu bättre. Jag klagar inte, men WTF?!?!

Kollade brevlådan för ett stund sedan och det har inte kommit nån telefon än! Jag vill ha den nu! Hörde dock nån i trappuppgången nyss som höll på med postboxarna så det kan väl hända att brevbäraren var sen idag! HOPPAS!

Yeah. Nu ska jag checka igen... och sen frukost XD


sjuk =`(

Jag är sjuk!! :( Mår skit och det krävdes mycket energi för att sätta på datorn men jag måste göra någonting för att inte somna igen då farmor kommer snart med en liten leverans. Det började med en helt vanlig dag på praktiken, men efter lunchen så började jag frysa så fruktansvärt och det visade sig snart att jag hade feber. Jag var alldeles yr och förvirrad och helt plötsligt jättetrött. Efter att ha ordnat upp lite pappersarbete med min handledare (skulle vart sista dagen imorgon men jag antog att det skulle bli ännu värre) så gick jag hem. När jag var hemma hade jag fått ont i halsen och huvudvärk. Sen har jag böjat hosta nu också.

Det ironiska är att jag och mamma hade planerat att gå och ta sprutan idag! Tänk om det nu är influensan jag har fått :( Ni som inte har tagit någon spruta: Kom för guds skull inte och besök mig!! Sofia kom hit efter skolan och mamma blev galen på henne, ingen i familjen har ju tagit sprutan, Sofia har vägrat att ta den i skolan.

Snart kommer alltså farmor med en rolig leverans, jag har beställt alvedon, saftsoppa,frukt, godis, chips, och lite mikromat eftersom jag knappast orkar ställa mig framför spisen nu!! Efter att ha sovit ett tag så känns det väl inte så farligt men känner på mig att det kommer bli värre...

Värsta möjliga tidpunkten för detta med! Massa att göra i skolan och har två möten nästa vecka som jag verkligen har sett fram emot! BUHUHU!!


måndag

Nu är jag glad! Resultatet från hemtentorna har legat ute ett tag och jag har inte vågat kolla på dem förrän nu. Men jag fick godkänt på båda, *shu* :). Var säker på att jag skulle få underkänt då det inte alls kändes bra. Iaf på den ena! Men nu är jag klar med dem och kan se framåt istället. På fredag har vi VFU-redovisning, sen ska vi ha temaarbete i några dagar som ska lämnas in något på, sen ska vi också skriva ihop nåt arbete om hur man kan förbereda och genomföra ett studiebesök på exempelvis universeum eller naturhistoriska el. liknande... Sen ska vi sätta igång med projektarbetet som ska vara klart efter jul, våran grupp ska jobba stenhårt fram till den 13 december ungefär. Sen ska vi ta ledigt!!

Dessutom har jag två VFU-rapporter att skriva och jag ska sammanställa min VFU-dagbok. Usch vad mycket det är :( Jag vill ju vara kvar på praktiken ända fram till jul nu ju..

Så, då är det väl bara att ta tag i saker och ting!

Pössen

söndag

Idag har jag handlat ganska så mycket! Och jag är ruggigt nöjd med det också :). Har först och främst vart i borås och farmor har köpt en matta till mig, till mitt vardagsrum. Röd och fin är den och den kostade 995 kr :O. Det blir en för tidig julklapp helt enkelt. Har testat hur den ser ut här hemma och är supernöjd, nu ska man bara få lite tid att göra iordning i rummet så man kan lägga ut den där på heltid. Det får bli om lite mindre än en månad, strax innan jul :).

Mitt andra köp idag var en julklapp till hela familjen, ett TP-spel. Det kan jag lugnt säga här eftersom ingen i min familj läser min blogg, tur är väl det! Kostade 200 kr men hade kostat typ 600 så det var ett riktigt fynd!

Mitt sista köp idag var faktiskt helt gratis men det allra bästa! Har gått länge och tänkt på att jag skulle behöva ersätta min 3 år gamla mobiltelefon. Jag har varit jättenöjd med den men nu börjar den ge med sig... i fredags kväll gick det inte att använda den alls innan jag fick plockat isär den och blåst lite. Det ska man ju faktiskt inte behöva göra! Så nu har jag äntligen beställt en ny telefon och jag har flyttat mitt nummer till 3. Med abonnemang så fick jag den här skönheten helt gratis, en telefon som jag har kollat på ganska så länge nu.





ååååh så snygg den är :D. Vill ha den nunununununu!

Gårdagen finns det förresten en del att säga om, men jag orkar inte... Ni som var med vet att det var jättekul (jag hade iaf jättekul). Ni som inte var med kan väl ringa om ni är nyfikna!! Hahaha :) jag blev hursomhelst väldigt full och i slutet på kvällen så halsade jag sista decilitern ungefär i min tequilaflaska. Något som jag tänkte efteråt att det där skulle jag verkligen inte gjort, nu kommer jag må piss imorgon. Men det gjorde jag inte!! Är jätteförvånad men jag vaknade upp klockan halv 9 av att jag fick sms och har inte sovit sen dess. Har ju som sagt var och handlat o så. Men värre är att min tand gör ont igen. Vill inte gå med den till tandläkaren igen, känns ju som att dem inte fattar riktigt vad felet är... har börjat få svårt att tugga för att det gör så fruktansvärt ont :(. FYYY säger jag bara!!

Nu ska jag ta tag i ett pussel, som är jättebra sätt att slappna av på och samla tankarna. Pusselterapi XD Sen blir det sleepy sleepy. Det är ju en dag imorgon med!

Pössen

Lördag

Jaha, vad ska man säga om gårdagen, lite sjuk var den nog, men det brukar det bli. Kom till festen som jag hade blivit bjuden på vid halv 12 ungefär och då gick alla hem typ... hann dock få i mig 2 cider och lite strårom innan vi gav upp. Alla var jääättefulla och jag och emil tog en taxi till Stars klockan 1 ungefär, hehe.. en cider blev det där innan dem stängde :)

Sov hemma hos Emil och thats it, inget mer intressant hände. Idag blev det kebabtallrik på kupan med Stina och Jocke med. Jag fick köra Emils bil XD han var inte riktigt nykter än...

Så sitter hemma hos Emil nu och har fått igång hans dator, Jocke och han är i borås och köper tv, medan jag och Stina dumpades här i lägenheten, hehe. Dem ringde nu och kommer om en trekvart ungefär.

Jäjä, nu kräver Stina att jag ska sätta på lite musik, gotta go!

Pössen

torsdag

Jag vill ha helg, NUUUU!! Imorgon också sen får jag äntligen den ledigheten som jag förtjänar... Det ska festas såklart :) och shoppas lite i borås, annars ska jag bara göra ingenting (kanske måste skriva lite på VFU-rapport ändå om jag känner att jag vill det). Fredagen är ändå helt uppbokad, ska jobba hela kvällen så jag har som förslag att dra till Stars när jag har slutat, om det nu är någon som vill?? Det är ju pankhelg ju!! Lite afterwork på en fredagkväll tycker jag gott man kan förtjäna.

Idag har varit en ganska så normal dag på skolan, om det finns något som heter en normal dag på skolan? Jobbat med elevens val hela förmiddagen och hoppade med på dansen en sväng ;). Lite trist att göra samma sak varje dag lixom... Hade sen prat med handledaren och visade sig att jag inte kunde ha lektion på onsdag så jag ska ta det imorgon ist!! Jag hade ju inte förberett ett smack men jag sa att det var lugnt, ehhhh. Men det fixar sig, jag brainstormade lite för mig själv och kom fram till något jättebra! Så var det löst ;)

Har även varit och shoppat med farmor idag, hittade ett par "mysjeans" på JC för bara 300 kr. Riktigt snygga också faktiskt, fast det var baggijeans så kan väl inte direkt visa mig bland folk i dem... Inte min stil direkt, men sköna var dem!! Lämnade dem så dem blir upplagda så ska jag hämta dem innan jobbet imorgon :)

Ska ta min bok och lägga mig direkt efter att jag har tagit en disk, så det blir tidig läggdags för mig idag, är såå trött ju!

Pössen

hmm.

Jag får inte den där pirriga känslan i magen längre. Jag tänker inte längre på honom hela tiden, jag förknippar inte längre alla låtar jag hör med honom. Kvar finns bara minnena av allt detta och allt som har hänt. Möjligen är jag redo att gå vidare eller så är det bara en fas som gås igenom.

Men vem vet?? Inte jag iaf...

tisdag

Allt har gått så bra idag :). Först elevens val med experiment, och sedan min lektion om adjektiv, och sedan lärarkonferensen på Tingvalla. Sen när jag kom hem var jag på sånt strålande humör att jag började diska och städa, när det var fint hemma blev jag på ännu bättre humör :D.

Lärarkonferensen var bäst iom att jag fick lite revansch på min gamla handledare, min nuvarande handledare uttryckte det så iaf. Nu fick hon se att jag fortfarande var kvar på lärarutbildningen och dessutom mådde finfint på mitt nya ställe!! Känner hur mitt självförtroende växte en meter i eftermiddag :)

Nu har jag kyckling i ugnen och ska snart sätta på ris också, funderar på att gå och handla godis, bara för att jag har varit så duktig idag och att jag har mycket pengar över. Får se hur jag känner mig efter maten helt enkelt..

Ska kolla till kycklingen nu, see ya!

Pössen

måndag

Kämpar som en galning. har precis varit och lämnat återvinning och dessutom har jag hunnit med att diska massa. Bara en disk kvar som jag ska ta snart.

Tänkte vara lite nyttig nu ett tag också så jag ska snart iväg och handla lite gottit. Funderar på att köra på lite grönsaksdip ikväll. Har 220 kr som jag ska leva på tills onsdag och jag tror att det är bäst att handla för ikväll och imorgon kväll nu. Inga problem :).

Sen är det 900 kr kvar till sista veckan innan lönen. Tycker jag har klarat mig helt okej denna månaden. Trots att jag gjorde åt massa i helgen..

Skolan var förresten bara kaos idag!!!! FY vilken dag, men man får känna på verkligheten iaf !!

Pössen

söndag

Jag hade jätteroligt inatt! Och dessutom slog jag två flugor i en smäll och tog igen för all missad gymtid denna veckan ;). Fick först när jag kom fram till min spårvagnshållplats i majorna gå in på ICA och köpa 3 flaskor slödricka och ett paket mjölk. Det var ganska tungt att bära uppför en lång backe och sedan 3 våningar upp. Det blev en ganska så ordentlig styrketräning och man var ganska så flåsig när man kom fram. haha.

Jag var först av gästerna, men så småningom började dem flesta droppa in, ett mycket trevligt gäng måste jag säga. Dessutom blev det ganska bra diskussioner då vi hade våra meningsskiljheter. Jag var förstås yngst av alla, det gillar vi !! De flesta var väl 25-27 någonting och det var iaf 2 som var över 30 år. Fan vad kul det är och festa med äldre och erfarna :).

Vid 12-tiden tog vi vagnen ner till avenyn för att fortsätta parta. Vi bestämde oss till sist för att dra till Nivå. Tror att det var 23 årsgräns eller nåt men det är ju egentligen aldrig några problem. Särskilt inte när man är med äldre ;). Hade inte direkt förväntat mig att det skulle vara så stort på Nivå!! Det var 3 stora dansgolv på olika våningar, och alla spelade asgo musik! Vi fastnade efter ett tag på den översta våningen där det mest spelades 80-talshits. Typ Michael Jackson och Carola.. En salig blandning ...

Efter att ha dansat mig svettig så tänkte jag att jag kanske ska börja hålla ordning på tiden eftersom jag skulle hem med bussen klockan 02.30. Trodde inte att klockan var så mycket men när jag kollade var den redan 02.05. Vi var då på översta våningen och det var väldigt mycket folk på min väg ner. Efter att ha trängt mig före lite i garderoben kom jag ut på avenyn och såg att klockan var 02.12. Det är ju en bit från avenyn till centralstationen om man säger så så jag fick lite panik. Började springa och tog mig till stationen på 6 minuter bara!! Slå det ni en lördagsnatt när ni har varit ute och är lite småfulla fortfarande.

Kom med bussen med marginal faktiskt, men jag var svettig och trött och folk var högljudda, så det var väl ingen direkt angenäm resa hem. Somnade dock ganska snabbt och vaknade och hade ingen aning om var jag var någonstans. Såg ingenting från fönstret. Som tur var upptäckte jag då att vi åkte precis in i Skene. Jag skulle av på nästa hållplats :O. Tänk vad keligt om jag hade vaknat i Örby!! 

Mamma ringde precis och är på väg att hämta mig. Ska till farmor och käka lunch och sen bär det av till jobbet ...

Pössen

lördag

Igår blev det inget speciellt,m är faktiskt ruggigt trött på att dra till krogen i Kinna. Stars känns så fel nuförtiden, väntar just nu på att Lounge ska öppna ... Tills dess ska jag endast gå till hotellet när jag festar i Kinna! Har faktiskt inte vart där sen augusti tror jag. Nu tänkte jag dra dit nästa gång :).

Men ikväll blir det inget tråkigt Kinna! Ikväll ska jag till Götet! Är bjuden på tjejfest i Majorna och ser fram emot det jättemycket, färdig och klar och snart ska man gå till bussen. Har laddat upp med tre olika likörer (är likörtestarkväll), 1 flaska av farmors hemmagjorda blåbärslikör, 1 flaska av något som hette "likör 43" och så har jag köpt en flaska Passoã. Den sistnämnda luktar underbart!!

Laddar just nu med Black Eyed Peas, fan vad bra partymusik på senaste albumet (förstås även i tidigare album också =)) .

Älskar denna!!! Nästa stora radiohit ???

Pössen

 


fredag

Då var det äntligen fredag igen, jag gillar nog fredagar allra mest faktiskt :) fast morgonen är aldrig rolig. Jag är så seg i tanken på morgonen och gör lite dumma och pinsamma saker. Hoppas att folk har försåelse för det ...

Skolan var hysterisk idag. Vaccinet skulle tas i våra klassrum så vi fick improvisera lite typ, eller min handledare hade ju koll på allt, typiskt nog inte jag. Barnen var extra spralliga oxå eftersom det ska vara disco för dem ikväll!

Ska strax till kaskad för att ha lite simundervisning, det är iaf varmt där. Har frusit hela jävla dagen!! Salen vi har vart i har vart kall, och jag fick vara rastvakt på lunchrasten (spelade lite basket faktiskt). Kaskad kan man ju iaf lita på att det är varmt och skönt. Annars tänker jag sätta mig i bastun!!!

Frågan är nu bara om man ska gå till Kaskad eller om man ska ringa hit någon som kan skjutsa mig, jag vill såå ha en egen bil!!

På tal om bil så hade jag en fruktansvärt konstig dröm inatt. Jag och pappa svängde in mitt emot Team Sportia för att kolla på bilar bara på måfa (pappa brukar svänga in där ganska ofta). Då såg vi en bil som hade varit perfekt för mig. Det var en sportbil där de hade fått byta motorhuven till en ny i samma färg för dem hade krockat med den. Jag tyckte förstås att den var assnygg!! haha. Rött och svart var det nog om jag inte minns fel... Den skulle iaf gå på 14.000 och den var skattad och besiktgad, så jag och pappa tömde våra plånböcker. Men vi fick bara ihop 6000 kr!! Då började pappa gråta eftersom jag inte kunde köpa den för att han var så fattig. Medan jag satt och viftade med en pengabunt med 6000 kr utanför gästhuset. Mamma fick komma och hämta oss därför att pappa grät så mycket att han inte kunde köra xD...

Det blir nog till att gå i snöyran. See ya =)

Pössen

onsdag

Idag ska jag och Stina ha myskväll, så ska snart iväg och möta henne vid stationen. Men först tänkte jag berätta lite om dagen.

Jag gick upp redan halv sju imorse, efter att ha snoozat i en timma. Tänkte egentligen gå upp ännu tidigare men det gick inte så bra! Hade ändå gott om tid på mig att äta frukost, drack mitt nya te och det smakade jättebra :D.

Sen blev jag helt uppfylld av tankar på min lektion som jag skulle hålla i, hade nämligen inte planerat den särskilt väl. Det blev katastrof till en början (i mina mått mätt men min handledare tyckte inte det var jättefarligt). Men jag styrde upp det och det gick mycket bättre efter rasten... Måste skriva en rapport nu på 2 sidor om vad jag gjorde idag, det tar jag imorgon tror jag. Nu ska jag ha lite ledigt och ha det trevligt framför en film med tacos :)

Well, ska inte skriva nåt mer om dagen, vem orkar ändå läsa??

Pössen

tisdag

Jag har fått lite mer energi igen! Igår när jag kom hem från praktiken var jag som en zombie ungefär, hur dem nu är !?! Men jag la mig ner för att läsa efter att jag gjort mat till mig och syrran och somnade såklart, hade nog inte riktigt vaknat förrän jag kom tillbaka från gymmet.. Det gick alltså inte särskilt bra där då! Idag ska jag INTE somna!!

Idag har varit en ganska så givande dag på praktiken, har inte gäspat så mycket som jag brukar och har känt att jag har kommit överens med barnen. Fick hålla i en samling själv medan min handledare skulle göra annat. Det tycker jag är jättekul!

Annars är jag som sagt hyfsat pigg idag, jag är också helt ensam för en gångs skull. Stina skulle kommit en stund men det blev inte så. Syrran har inte heller dykt upp så det blir lite ensamtid. Tycker det är skönt ibland :) Dock ska jag ju träffa Louise på gymmet sen så lite social får jag ju vara iaf!

Imorgon ska jag ha egen undervisning, ska bli spännande! Allt är redan planerat och klart så eftermiddagen blir jag  LEDIG! (:

Pössen

Fars dag

Jag somnade visst igårkväll :O. Kom aldrig någonstans och tur var väl det, så trött som jag var! Så vid 22 tiden igårkväll ungefär skulle jag bara lägga mig på sängen och blunda lite. Jag hade gjort mig iordning för att åka iväg, duschad och sminkad och allt och jag somnar... Missade allt det roliga, hehe. Vaknade klockan halv 8 imorse och kände mig jätteutvilad! Vad ska man göra klockan halv 8 en söndagsmorgon??? Jo man spelar lite Sims!! Har inte gjort det på väldigt länge nu känner jag. Så jag hade mycket att ta igen :).

Ska iväg om en stund, hem till mormor för att fira fars dag. Jag har inte köpt något till pappa än men jag tror det blir ett par trisslotter och en chokladkartong. Känns som att det är det han vill ha allra helst. Efter det blir det jobb till 21.30 ikväll.

Åh jag blir så trött bara jag skriver att jag ska jobba! Men shit.. det är bara lite mer än en månad kvar, sen får jag ledigt från skolan iaf. Ska göra om mitt vardagsrum då. Måla och så :D. Det kommer bli jättefint!!

Ska fortsätta med Sims en stund nu, sen ska jag handla lite och sen bär det iväg.. *SUCK*

Pössen

lördag

I have some heavy thinking to do... eller så skiter jag i det och så får det bli som det blir. Men känns som att jag vill avsluta ett visst kapitel i mitt liv nu! Varken jag vill det eller inte så behöver jag det. Kan för fan inte leva som jag gör längre. Satt på jobbet och tänkte på detta förut och helt plötsligt fick jag ett tecken. Nu kanske jag vet vad jag borde göra, blir det fel så blir det fel... thats it!

Ja sitter som sagt på jobbet idag igen. Fast ganska soft, vi har massa kunder nu och bara 2 timmar kvar till stängning. Känns som att det kommer gå snabbt :) Ikväll blir det eventuellt fest.. Emil var och besökte mig på jobbet innan och han tyckte att jag skulle med ikväll, så det blir nog så...

Gårdagen var jättetrevlig, förutom en liten ynka pynka grej som jag egentligen redan hade förutsett. Jag, Stina Emil och Jocke var och bowla, sen hände det sig att massa andra känningar hade bokat bana samma tid så blev riktigt trevligt :D. Det roligaste var nog när Jocke kastade sitt klot bakåt istället för framåt. Han hade nog fått i sig liite för mkt! Efteråt åkte Stina hem och Jocke försvann så jag och Emil gick till PG:s. Pratade lite om ditt och datt. Sen åkte jag hem så jag fick nån sömn innan jobbet iaf, sisådär 7 mycket oroliga sömntimmar blev det :(

Ska snart tillbaks till arbetet, bara imorgon också så har jag nästan jobbat ihop en månadslön på en vecka :D

Pössen

torsdag

Har haft sådana fruktansvärda humörsvängningar idag! Jag tror att det beror på att jag håller på att bli redigt trött.. det enda jag har gjort de senaste dagarna är jobbat, ätit och sovit. Förut kändes det jättebra eftersom det är fredag imorgon, men så kom jag på att det är hela 3 timmar kvar på jobbet, och jag har praktik imorgon. På lördag och söndag ska jag jobba :(. Jag har nu inte haft en ledig stund (räkna bort sovtiden) sen i tisdags kväll och kommer inte ha det förrän ännu ett dygn ungefär. Så får jag bara några timmar ledigt innan det sätter igång igen. FANFANFAN vad det känns fel just nu, och dessutom tjurar Stina ihjäl sig på mig när jag säger att jag ska ta en eller två cider imorgon kväll för att kunna slappna av när vi bowlar, bara för att hon inte har tänkt att dricka!! AAAAAHHHHH!

Fast förut var jag på riktigt gott humör! Rosa frågade tillochmed om jag var kär eftersom jag såg så lycklig ut.. Lycklig?? JAG??? Inte en chans (inte när det gäller kärlekslivet iaf).

Fick ta mer ansvar på praktiken imorse iaf! :D Min handledare ringde på morgonen och sa att hon skulle bli en halvtimma försenad, så jag fick vara lite vikarie där en sväng. Fick ansvaret för biblioteksbesöket med. Hur bra som helst ju!!

Nu ska jag tillbaka till jobbet! 3 timmar kvar bara!!

Pössen


onsdag

Håller knappt ordning på dagarna längre, vet bara när det är vardag och när det är helg ;) hehe.

Jag fick sån huvudvärk idag på praktiken, misstänker att det beror på skitungarna!! Ne skoja bara, de är jättesöta :). Men på väg hem tänkte hur jävla gött det skulle vara att sätta sig och smaska på godis och bara slappa efter en lång dag. Men icke sa nicke, så fort jag hade tänkt den tanken så ringde dem från jobbet. Sjukdomsfall och ingen annan som kunde hoppa in!  Det var väl inte mycket annat att göra än att skynda sig till Kinna... Tur att farmor kunde köra så tätt inpå.

Fick precis reda på att jag får jobba imorgon oxå. Gött det med kosing, ska ju jobba hela helgen med :). Underbart!! Praktik imorgon med. Inte att förglömmas... hemma och sova direkt efter jobbet då alltså!! Nu ska jag tillbaka till arbetet, ingen rast och ingen ro!!!

Pössen

måndag

På språng till praktiken men fick en liten stund över, pratade med min handledare igår och eftersom barnen har träslöjd på morgonen fick jag inte komma förrän 10! yay!

Har börjat morgonen med en stadig frukost och är nu redo att ge mig ut i det verkliga livet. Ska känna på min framtid. Jag blir så fruktansvärt lycklig av att undervisa så ser fram emot det jättemycket! Bara det att jag har hållt i simträningen några gånger denna hösten får mig att känna mig levande igen... Jag älskar mitt liv :D

/Pössen

<3333

Är typ besatt av allt den här mannen har gjort den senaste tiden, han har verkligen slagit igenom! Och shit vad snygg han har blivit!! Ska gifta mig med honom, så det så!

 


RSS 2.0