måndag

Det må vara den bästa måndagen på länge faktiskt! Jag mår helt underbart efter praktiken idag. Helt enkelt bäst att jag ska göra det här på heltid om lite mer än ett år. Det märks att man är lite skoltrött när man får göra sånt här ...

Sen var det ju första advent igår, och den månad jag älskar mest av allt är nog december. Iaf har det blivit så de senaste åren. För två år sedan var vi i Lanzarote, jag, Liz och Amra. För ett år sedan vändes mitt liv upp och ner när jag blev tillsammans med Emil och jag känner mig nykär igen nu när det börjar dra mot julen =)

Nu njuter man av tända ljus, julmusik, pynt och tvättande av massa kläder. Ska återgå!

PUSSHEJ

söndag

Emil, min söta gubbe har precis hjälpt mig att fixa ihop en dator som jag kan spela på när jag är hos honom, och här sitter jag. Känns väldigt bra faktiskt =) Använder även min nya racermus som jag köpte på dreamhack igår, grymt ställe måste jag säga även om vi inte hann se så mkt. Var ju även på A6 center och shoppade lite, eller Emil shoppade och jag var smakråd typ.

På lördag kväll var vi hos Björn på 20-årsfest. Otroligt roligt var det! Många blev lite för fulla, jag var inte en av dem, jag blev sådär allmänt go och glad och jättesocial :) Känns synd att det är söndag bara, en sån här helg vill man inte att den ska ta slut, särskilt när man skulle vilja ta det lite lugnt inför måndagen med. Dock praktik imorgon och det ska bli sanslöst roligt!!

Vill spela nu men det ska laddas ner massa skit till wow på den här datorn innan jag kan det. suck.

torsdag

Missar skolan idag igen, jag orkade verkligen inte imorse, kändes inte heller som någon större idé då världshistoriens sämsta lärare skulle undervisa oss. Det är konstigt så gott om flummiga, dåliga pedagoger det finns på lärarutbildningen! Det är precis som att utbildningen går ut på hur vi inte ska bete oss...?

Stannar istället hemma och pluggar på begreppen inför duggan på torsdag, endast en vecka kvar alltså :O. Ska dessutom skriva en recension oxå, som jag fortfarande inte fått gjort.

Nu ska man fundera ut dagens lunch med, lycka till!! Rensade ut lite gammalt i kylskåpet förut och det blev helt tomt bortsett från öl, smör, ost, ketchup och massa sylt. Vad kan man göra av det?? ;)

NÄNÄ, blir Willys nästa!

I pluggartagen

Stannar hemma från skolan idag, trött som jag vet inte vad igårkväll och kände att jag behövde min sömn. Men jag är inte overksam för den sakens skull. Planerar för morgondagens seminarium via nätet då ett inlägg ska skickas in klockan 9 på morgonen på 400 ord. Lika bra att skriva det nu. Möjligtvis ska jag börja skriva recensionen på boken "Tusen gånger starkare" när den ändå är färsk i minnet.

To much to do. Gotta go!

fredag

Jag har tråkigt!

Man kan inte göra så mycket när man är sjuk har jag märkt. Har ändå hunnit med att diska, plugga och dammsuga idag. Plus att jag har spelat wow såklart :)

Men nu är det slut på saker att göra. Försöker få kontakt med Emil men det går inget vidare faktiskt. Han sover.

Jag tror att dom ska dricka ikväll, suck, jag orkar nog inte vara med på det, men jag kommer vara det ändå. Jag har iaf avanmält mig från Galan imorgon, det går inte om jag ska jobba på söndag! Så som jag mådde imorse är det hopplöst...

Nä nu funderar jag på att åka hem till Emil och väcka honom!

bajsbajs

torsdag

Har helg nu, typ... lite småsaker som ska göras, skolarbete och lite städ här hemma. Sen kan jag ta ledigt. =) Mår väl fortfarande inte jättebra men det är nog på väg att bli bättre. Överväger dock att sjukanmäla mig från galan på lördag kväll, är inte jättesugen på att gå och vet inte om jag orkar. Dessutom har jag inte orkat leta upp en fin klänning. Eftersom jag har spärrat mitt kort så har jag inga pengar heller.

Det där med att jag fick spärra kortet är en historia för sig, orkar inte tänka på det nu...

Idag var jag grymt trött efter skolan, skulle inte vart där egentligen, men var ju intro för kursen och jag tänkte att de kanske skulle säga något viktigt, det gjorde de inte. SUCK. Hela dagen i onödan nästan.

Har spelat WOW hela eftermiddagen för att kunna slappna av lite. Nästan lvl 30 nu med min andra gubbe. En mage gnom om det nu är någon som är intresserad. Ska bara käka något snabbt så ska jag uppnå mitt mål för kvällen sen, lvl 30 alltså...

See ya


ajajaj


Så helvetes dåligt jag mår! Lider av nackspärr, dessutom glömmer jag hela tiden av att jag har nackspärr och aj vad ont jag får då! För övrigt har man feber, ont i halsen och sånt jobbigt. Usch jag tror jag har fått flunsan... :(

Idag har jag suttit och spelat hela dagen, och jag är fortfarande bara på lvl 25, jag tror jag blev galen. Min kära pojkvän ringde nämligen igårkväll och väckte mig för att tala om att han hade nått lvl 35. Så nu måste jag komma ikapp igen. Suck...   

Nu måste jag ta en varm dusch och sen spela ännu mera!

Pusshej

RSS 2.0