tisdag

Jag har ingen bra dag idag, fan vad bakfull jag har varit, först nu börjar man komma igång! jag låg i sängen till klockan 17 inna jag tvingade mig upp. Men förflyttade mig endast till tven för att kolla på friidrott.

Jag orkar inte skriva så mycket idag, bara säga att det var en sjuhelsikes natt! Kommer inte ihåg så mkt framåt småtimmarna men nyktrade till lite när vi kom till björketorp och en lastbil började brinna utanför macken. Alexandra larmade brandkåren och jag var helt säker på att hela skiten skulle explodera när chaffören kom springande som en galning och ropade att det var kemikalier i lastbilen. Vi stog väl där en timma nästan och kollade på branden, som aldrig exploderade. Brandkåren fick släckt det lätt och smidigt. =)

Förutom att jag mår lite dåligt idag så tänker jag alldeles för mycket. Varför hakar jag upp mig på saker och ting, jag vet visserligen att jag har rätt men vad spelar det för roll? Jag vill inte bråka så varför gör jag det om saker som jag faktiskt kan leva med. Ibland blir jag osäker på om jag känner mig själv? Det enda jag vet är att du betyder alldeles för mycket för mig för att jag vill riskera att det ska ta slut. Innan kände jag mig som Superwoman, men du har blivit min stora svaghet.

Pusshej

måndag

Idag är det latmansdagen #1 !! Låg och drog mig i sängen till klockan 11.30. Då var jag tvungen att gå upp och kissa, sen la jag mig med täcket framför tven och kollade på desperate housewives. Nu sitter jag framför datorn, fortfarande med täcket! Jag mår så jävla gött idag alltså =).

Ikväll blir det partyparty i Varberg med flickorna. Vet inte riktigt vad jag ska göra tills dess, sitta framför datorn förmodligen. Får se vad dagen har i beredskap för mig.

Har ganska mycket planerat nu faktiskt. På onsdag blir det utgång med Sandra, i gbg. Vi kommer börja väldigt tidigt så hela den dagen kommer flyga iväg. Sen jobbar jag torsdag och fredag. På lördag kommer jag antagligen vara helt slut efter att ha jobbat till 02.30 på fredagsnatten, det var visst dop på lördagen med, för min kusin. Sen är det bara att börja städa inför min födelsedag...

Det är bara imorgon som jag inte har något planerat, grabbarna åker till Tyskland så det blir inget umgänge med dem. Kanske läsa någon bra bok eller bara va. =)

Pusshej!

rastblogg

Vi har typ ingenting att göra på jobbet idag! fyfan vad trist det är! Nu är klockan 8 och jag jobbar i minst 3 timmar till. Suck.

Jag måste försöka tänka i pengar, jag kan ju inte gå runt och klaga på jobbet hela tiden. Tänk på bilen du kan köpa i början på september Sabina!!

Annars har jag spenderat dagen hos Emil idag. Jag kom och väckte honom vid 11. Då hade han sovit i en timma ungefär XD Men han får faktiskt skylla sig själv! Medan han somnade om så tog jag disken iaf, det var det minsta jag kunde göra för sjuklingen. Och lagade mat sen med :)

Vet ej hur jag kommer hem ikväll. Funderar på att ta en promenad i sommarnatten, synd att jag bara har flipflop...

Nu ska jag tillbaka till jobbet innan jag somnar av tristess. Tog bara 20 minuter idag, men vad fan ska man göra på rasten då när man inte äter något?

/Sabina

onsdag

Jag vill förändra mitt liv nu! Komma vidare någonstans. Jag är trött på att bara vänta hela tiden, jag vill bli klar med skolan, börja jobba heltid, skaffa hus och familj. Hatar detta livet som jag har nu!

Önskar man bara kunde spola framåt i tiden sisådär 2 år. Hatar när det aldrig sker någon förändring...

Vill träffa mina kompisar lite mera nu. Imorgon ska jag sörsöka få lite tid faktiskt, om det är någon som vill träffa mig? 

/Sabina 

tisdag

Jag måste bara skriva upp min dröm inatt, innan jag glömmer den, den var helsjuk!

Jag skulle börja högstadiet...igen... fast denna gången skulle jag läsa tyska istället för franska. Så jag infann mig på lektionen och upptäckte att jag hade fått Hitler som lärare! Han pratade bara tyska på lektionen och förväntade sig att vi redan skulle vara proffs.  Jag hittade många kompisar i klassen och vi bojkottade honom sen.

Sen träffade jag en gammal klasskamrat i skåpshallen och eftersom jag gick runt och bar på min jacka så undrade han varför jag inte hade hängt den i mitt skåp. Jag kom på att jag nog hade kvar mina nycklar till den hemma?!?! Förklaringen till att han var kvar är att han hade fått gå om ungefär 6 år i nian. HAHA!

Sen skulle jag hem och hämta mina nycklar, på vägen stötte jag på Björn, och han ville följa med mig och se min lägenhet. Då var vi plötsligt i Göteborg, men eftersom jag bodde lite konstigt till så kunde vi inte ta någon spårvagn.

Alla mina nya kompisar skulle också följa med till min lägenhet, då började det hända konstiga saker. Vi kom på att vi skulle bada på badet i falkenberg på vägen hem till mig (det var badet i falkenberg men i drömmen låg det i göteborg). Vi blev tyvärr bortschasade av badvakterna när vi försökte smita in och jag tappade mina trosor (?)

Björn kom då på att han hade ett par extra trosor med sig, i nödfall (haha) Men dem var tyvärr stora som ett hus (större än mig)

En av mina nya kompisar skulle gå in i en affär och köpa nya trosor till mig. Men eftersom det var en skoaffär hon gick in i så hittade hon inga trosor, hon köpte 4 par skor istället, eftersom hon inte visste min storlek. Hon tänkte att om man hade väldigt högklackade skor så kan man låtsas vara supermodell och dem har ju inga trosor ändå ;)

Sen kommer jag inte ihåg något mera =D hihi

Snart jobbet!

/Sabina

måndag

Fan vad jag är veckovilsen! Hur fan kan det vara måndag nu? Det var ju tisdag nyss... eller? Iaf, jag går efter datumen istället, det är lättare att hålla koll på när jag ska jobba då. Vilket jag ska imorgon, och dagen efter det...som måste bli onsdag då! På torsdag är jag ledig och likaså fredag =)

Idag har jag haft en väldigt bra dag! Sov lääänge och efter en tidig lunch kom farmor och hämtade mig, vi skulle ut i skogen och se om det fanns några blåbär, och blåbär fanns det, i mängder. Vi ägnade 2 timmar åt att plocka 2,5 liter var. Och då plockade vi på ett område som var typ 5 kvadratmeter stort. Helt sjukt mycket blåbär var det!

Sen gjorde vi dagens goda gärning och bakade en pizza åt de hårt arbetande släktingarna i Berghem. Det är pappas kusin och hennes familj som ska flytta in i ett hus där som dem har hållt på att göra iordning hela sommaren. Det var väldigt uppskattat med pizza minsann =).

Efter att ha gått husesyn, ätit och fikat så var jag rätt så trött när jag kom hem och funderade på att gå och lägga mig på studs, men det tyckte inte jag var en så bra idé med tanke på att klockan bara var 19. Så jag satte mig framför datorn en timma och sen tog jag en kvällspromenad. Nu är jag lagom mör i kroppen och det är dessutom okej att lägga sig nu! Så jag gör nog det... GODNATT

söndag

JAG HATAR MENSVÄRK!!

Fast idag har det varit ganska så mysigt ändå, det hjälper väldigt mycket att ha en förstående pojkvän som finns där och tar hand om en, kärlek till dig älskling <3

Nu är jag hemma och ska nog spendera min tid hemma tills jag ska jobba på tisdag. Ikväll blir det spel och toast och gosa med katterna, det har jag bestämt för längesedan!

Förresten så kan jag inte fatta vart tidan tar vägen egentligen, på tisdag är det bara 2 veckor kvar tills jag fyller år! Kanske dags att komma på vad man önskar sig :P

/Sabina

fredag

Vilken underbar dag, vilken underbar morgon. Det har verkligen gjort gott med lite egentid!!

Ska göra mig en eller två toast till frukost och sedan sätta mig och spela igen. Klarade över en tredjedel av spelet igår =O det är nog lite för lätt faktiskt...


torsdag

Herregud vad man kan svettas då! Det är megakvavt ute och det är fruktansvärt. Vek precis ihop kläderna som låg och skräpade i min lägenhet plus att jag städade klart badrummet och jag tror jag druknar i svett!

För övrigt har jag inte gjort så mycket idag, åkte hem tidigare från jobbet igår pga att jag kände mig dålig, har väl varit lite halvt idag med men mycket bättre. Men imorse när Jenny ringde så kände jag mig inte pigg på att jobba så jag tackade nej till erbjudandet... tack och lov för det.

Har spelat Age of Empires nästan hela dagen, förutom när jag umgicks lite med SandraPandra. Ganska soft att inte göra någonting alls faktiskt! =)

Själen är inte helad från i förrgår än... får fortfarande en klump i bröstet när jag tänker på det. Men det är bättre nu. Imorgon hoppas jag att jag är helt återställd, jag tror jag kommer vara det med. Det gäller att inte tänka för mkt bara. Hitta på andra saker istället.

Nu tror jag att det blir en dusch och sedan sängen med en bra bok. Somna tidigt ikväll blir det nog oxå, det är bäst så...

onsdag

Sitter på jobbet och äter en halv kycklingrulle som en pannkaka med gaffel och kniv. Idag mår jag inte särskilt bra, bättre nu, men imorse var det förskräckligt!

Det var fest inatt, jaa och det intogs alkohol och jag tror jag fick en hemsk snefylla. Bråkade med pojkvännen min, fy vilken ångest jag har nu. Det var mitt fel alltihop :( Visserligen så är det pratat om nu men jag mår fortfarande dåligt. Jag har dessutom insett att något måste göras åt mitt dåliga humör. Mitt familjeliv när jag bodde hemma förstördes pga av detta och i låg-mellanstadiet så blev jag halvt mobbad för att jag grät hela tiden.

Jag tänker inte låta detta förstöra mitt förhållande, ALDRIG!!!!! Om jag inte gör något åt det nu så misstänker jag att det dock kommer bli förstört. =(

Behöver en nystart eller nåt. Börja med något nytt. Ska köpa gymkort imorgon tror jag och sen ska jag börja söka lägenhet i Kinna. Måste komma bort från Hedbo!

Back to my food noow!

/Sabina

söndag

Det är varmt, behöver inte säga så mkt mera än så. Befunnit sig vid sjön större delen av dagen, snart ska det grillas! =D

Ingen söndagsångest idag, det är ju semestertider ju! (Y)

fredag

Oj vilket konstigt humör jag var på igår, börjar bli allt vanligare nuförtiden! Men jag tror att jag har hittat lösningen på problemet. Igår visste jag inte vad jag skulle ta mig till, det blev till och med fruktansvärt tråkigt att spela sims =O. Då bestämde jag mig för att ta en kvällspromenad, och innan jag gick ändrade jag mig och bytte om till svettkläder ist, jag tog en liten joggingrunda!

Det var över ett halvår sedan som jag la av att träna ordentligt, i vevan när man skaffade pojkvän så glömde jag liksom av det, men fan vad bra jag mådde när jag kom hem från rundan. Mentalt sett då, fysiskt var jag helt slut, hade ont i bröstet och spottade slem.

För ett par år sedan var jag träningsnarkoman, jag mådde riktigt dåligt om jag inte tränade en dag. Jag tror faktiskt det är därför jag mådde dåligt nu. Så nu i framtiden blir det en joggingrunda varje dag. Helst på kvällen.

När jag kom hem fick jag sen lite ytterligare terapi i form av shopping. Gick in på nelly.com och handlade lite på deras rea. tihi! 400 kr får jag betala men helt klart värt det för 4 grejer =) Två tröjor/toppar, ett midjeskärp och ett vanligt skärp.

Nu ska jag snart till jobbet! WOHO!

/Sabina

skumma tankar

På sistone har jag drabbats av massa skumma tankar titt som tätt. Det är ett rent helvete, dem är hur löjliga som helst men jag kan inte släppa dem när jag väl har börjat. Så fort jag får en ledig stund över så kommer dem smygande. Jag blir kallsvettig, nervös, orolig och mår bara allmänt dåligt =(

Hur fan blev det så här med mig? Jag som kunde koppla bort vad som helst? Jag förstår inte mig själv längre. Jag känner att jag behöver någon att prata med men vet inte riktigt vem jag ska vända mig till. Jag skäms för det jag tänker, så in i helvete skäms jag. Att jag har blivit sån som jag lovade mig själv att aldrig bli, det hatar jag!

Jag måste försöka ta mig samman! Jag är alltför sällan mig själv nuförtiden och det suger. Jag måste tänka lite mera på mig själv och försöka koppla bort dem jag älskar. Det går tyvärr inte :( 

Jag borde verkligen vara lycklig nu, men alltid är det något problem som man ahr. Vrf ska det vara så? Eller det kanske är så som jag tänkte en gång i tiden när jag hade alldeles för mkt problem, att man kan aldrig bli riktigt lycklig, man kan bara ha mer eller mindre problem i livet. När man inte längre har några problem, då är livet slut, för det enda man gör i livet det är att komma vidare, och man kommer inte vidare utan att problem uppstår!

Lite djupa tankar från mig, tack och hej!

/Sabina

torsdag

Fy fan vilken bra dag det var igår! Först var man i vbg med Louise och softade, sen kom vi på att vi skulle fira lill-lördag. Det var bara jag och Louise till en början som satt och drack cider på hennes balkong och slogs med alla getingarna. Sen gick vi in och såg i fönstret att Jocke kom med sin Subaru, han hade med sig Sandra antog vi...

...men så var det inte, vem steg ut ur bilen om inte min pojkvän! Han skulle ju vara på resejobb nu så jag blev mäkta förvånad!! Jocke åkte vidare för att hämta Sandra och jag fick pussa på min sötnos =)

Kvällen blev en riktig hit! Efter vin, cider och någon mun sprit var man riktigt glad. Vi var rätt många ett tag, jag, Louise, Emil, Sussi, Moa, Sandra, Jocke och Have. Vi fick till och med skjuts till Kinna av Magnus, Sussis bror.

Nu är jag hemma igen och har lagat lasagne, pratat med Moa i 45 min och käkat en underbart god måltid. Imorgon blir det jobb igen, ska bli riktigt nice =)

Jag har sovit så förbannat gott jämte min älskling inatt och är på världens bästa humör! Ska nog sätta på lite musik och dansa lite!

XOXO

onsdag

Idag spenderas dagen med Louise! Har varit i Varberg och käkat lite på stranden och spelat minigolf. På hemvägen så såg vi att de sålde jordgubbar för 10 kr/litern och var bara tvungna att köpa 4 paket. Och fyfan vad dem var goda!!! (smakade bara på en men det räckte)

Är nu hemma och gör iordning mig för kvällen, lill-lördag ska firas hos Liz med en ganska så hög alkoholnivå. =) Det var så längesedan nu!

Nu blir det att fortsätta göra iordning mig så jag får dricka nån gång!

XOXO

tisdag

Satt och tänkte på hur många dagar det är kvar denna veckan och kom fram till att det inte alls var många. Det är ju redan tisdag! Imorgon blir det Varberg med Liz, på torsdag vet jag inte än och på fredag är det jobb. Kommer gå förjävla snabbt. Snart så är det inflyttningsfest hos Sandra med =) skoj skoj.

Idag har jag ägnat lite tid åt min dator, har suttit och kollat på två klassiska disneyfilmer: Lejonkungen och Aladdin. Åhh vad bra dem är! Funderar på vad man ska ta härnäst...några förslag? Det finns ju ett 30-tal klassiker att välja mellan :D

Ska nog hem till Hajom ikväll, vill grilla men får se hur det blir med det. Hursomhelst så blir det lite kvalitetstid med min familj =)

XOXO

/Sabina

...

Har haft lite småtråkigt i ett par timmar och suttit och kollat på klipp från Victorias och Daniels bröllop. Kom nämligen på att jag inte sett det ännu. Men fy vad vackert det var. Grinade vid Daniels tal, det märks verkligen att de älskar varandra. Sååå fint =´)

Agnes – When You Tell The World You're Mine


måndagar suger!

Buhu! Jag hatar måndagar!! Särskilt idag...

Emil åkte till Linköping tidigt imorse, jag kommer förmodligen inte träffa honom förrän på lördag och det suger. Egentligen är inte 5 dagar särskilt mycket men det känns illa att inte ha honom här i mark. Hur fan ska det gå om han skulle åka på längre resjobb?

Det värsta är att jag inte jobbar så mkt denna veckan, vad jag vet än så länge iaf. Så jag kommer alltså bara gå hemma och göra ingenting, och då kommer tiden gå ännu långsammare ju! Får väl se till att umgås med så mycket folk som möjligt så att jag inte får någon tid att börja tänka. Eller kanske sysselsätta mig med någonting, typ pussla eller så. Kanske ska göra slag i saken att sy lappar. Ett häftigt lapptäcke hade inte varit fel!

Tror att jag ska köra hem bilen till farmor nu.

/Sabina

söndag

Sitter och käkar på en kebebrulle, och gissa var jag är!! Jo: på jobbet!!

Känner att jag inte har någon variation på min inlägg när jag bara skriver att jag ska jobba hela tiden...men imorgon ska jag fan inte jobba, jag vägrar. Måste ha en ledig dag nu och sova ut på, plus att jag måste städa hemma. Har inte hunnit diska sen jag kom hem från grekland, och det är snart två veckor sedan.

Ska koncenttrera mig på maten nu...

XOXO

lördag

hyfsat soft på jobbet idag, bra betalt och lite att göra. Får väl fika bort tiden ;P

klockan 6 slutar jag och då jävlar ska jag vara utomhus!!!

fredag

Är vääldigt uppgiven just nu, har knappt hunnit göra någonting annat än jobb denna veckan och det har varit ganska trist på grund av vädret, den största anledningen till att jag orkade gå hit idag var att imorgon skulle jag vara ledig... trodde jag! Blev erbjuden att jobba lördagspasset på 10 timmar, 8-18 och jag kan inte säga nej! det är omöjligt att säga nej till 150 kr i timman!! jag satsar stenhårt på bil nu!

Jobbar till 23.30 ikväll och det blir inte många timmars sömn innan man ska masa sig upp igen... suck, nu är jag uppgiven =(

Dags att avsluta min rast och ta sig tillbaka till verkligheten.

/Sabina

RSS 2.0