grym!

 



Så jävla grym låt!

 


onsdag

WHA! Det är redan onsdag!! Är helt bestört, jag har inte hunnit hälften så mycket som jag hade hoppats på i skolarbetet, men förklaringen kan dock vara lång dag i skolan igår. Var hemifrån 9-18 och det blir inte så mycket tid över att skriva på då. Särskilt inte när man är dödstrött vid 21 ;).

Idag måste jag skriva klart. Jag har det svåraste kvar, tolkningen. Men det är väl bara att flumma ihop något som vanligt. I en sån här intensiv och kort kurs är det ingen idé att satsa på mer än godkänt. Särskilt inte i Svenska som förvånansvärt har blivit min svaga sida, ända fram till andra året på gymnasiet hade jag MVG i Svenska. Men så tror jag fallet från MVG till G i Svenska B berodde den sämsta lärare jag någonsin vart med om, hon var nog anledning till att jag började skolka faktiskt. Men lika bra det för hon lärde ut felaktiga saker.

Iallafall. Jag vill bli klar idag. Imorgon ska jag till skolan och sen till Hajom, på fredag har jag bestämt att jag måste vara färdig. Då ska man umgås lite med Louise, får se vad som händer på kvällen. Lördagen är det personalfest och lygnevi på samma kväll. Och tro det eller ej. Jag ska vara nykter ;).

Söndag blir det jobb, och sen är det plötsligt måndag, då ska man ha redovisning och inlämning av tenta och läslogg. Och jag som inte ens har läst alla böcker än! Jag har att göra idag minsann...

I better get going!

måndag

Jag har haft en bra start på dagen! Tog mig en sovmorgon istället för den där promenaden, med anledning att katterna skulle väcka mig stup i kvarten inatt (nu sover dem minsann!). Men efter sovmorgonen satte jag mig med en ordentlig frukost och penna och papper brevid mig. Jag har nu, efter ca 2 timmar, redan skrivit en tredjedel av mitt första utkast på hemtentan. Jag tror den kommer bli jättebra! Det enda som verkar bli jobbigt nu är att ta sig igenom all kurslitteratur för att kunna referera till någonting.

Nu ska jag ta en välbehövlig rast och laga lite mat. Frågan är: Köttbullar med potatis och sås, eller pasta med skinksås? Enligt min "matsedel" som jag har konstruerat för denna veckan så ska jag äta köttbullar till lunch och pasta till middag. Men så lagade ju min pojkvän köttbullar, potatis och sås till lunch igår. Det känns lite enformigt. Jag har ju iofs kvar av min tacogratäng, och om jag kokar lite ris till kanske det bli en bra lunch. Eller gör tortillas... ÅHH så hemskt jobbig beslutsångest man kan ha då! HAHA.

Avslutar detta inlägget med lite filosofi som jag hittade på FB:

Fråga: Om en kille har sex med massa olika kvinnor så anses han vara en riktig man, eller en "hingst". Men om en kvinna har sex med massa killar så är hon en slampa. Är inte det sexistiskt?

Tanke: Om en nyckel går till många olika lås, då är det en fruktansvärt bra nyckel som alla vill ha. Men om ett lås fungerar med många nycklar är det ett dåligt lås som ingen vill ha!

;)

söndag

GAAH! Jag har sån förbannad söndagsångest! Kanske beror det på att veckan som kommer innebär att sitta isolerad från världen utanför för att skriva på hemtentan. Eller kanske beror det på att helgen har varit så bra. Jag har varit på gott humör hela tiden och verkligen försökt hålla det uppe. Men idag brast det. Var nära gråten när jag åkte hem idag. Hatar att det ska vara sån jävla kontrast mellan helgen och veckodagarna!

Samtidigt har jag längtat hem idag. Det är fantastiskt att sitta ensam ibland och bara vara. Känner mig kluven och vill två saker samtidigt som inte kan komplettera varandra. ÅHH så jobbigt allt ska vara hela tiden!

Ikväll ska jag inte ägna en tanke åt hemtentan eller skolan. Jag ska slänga in min tacogratäng i ugnen, äta framför tven. Sen ska jag sätta mig och spela sims med lite gdis och lite chips. Imorgon bitti ska jag gå upp tidigt, ta en morgonpromenad för att samla tankarna och sen ska jag börja att skriva.

Jag vill börja jobba istället. Det hade löst måånga av mina problem. Man får så mycket tid att tänka när man sitter hemma framför datorn hela tiden. Önskar att jag var klar med skolan nu och hade ett heltidsjobb som lärare istället. Man får ju ingen rutin på livet när man har det så olika från dag till dag!

Nej men nu är jag hungrig! In med gratängen!!


lördag

Tänk att en liten grej kan få det goda humöret att tryta igen. Ibland hatar jag att tillhöra det kvinnliga könet! Varför ska det vara så? En logisk förklaring tack så jag kanske kan lära mig att leva med det...

FAN!

fredagskväll

Nu har Sabina varit duktig! Hemtentan är fortfarande inte påbörjad därför att jag har fel bok. Det handlar ju om att jämföra 2 barnböcker och analysera och tolka dem. Jag har fel version av den ena boken som jag ska skriva om. Så jag får vackert vänta med att skriva! Dock har jag gjort lite andra grejer. Har läst 2 böcker nu ikväll. "Gummi-Tarzan" och "Snögrottan". Så nu har jag läst alla böcker till på tisdag. Ska nog läsa en bok som är till på torsdag innan jag somnar!

På måndag ska jag försöka få tag på den rätta versionen och sedan låsa in mig ett par dagar. På fredag om en vecka ska den vara klar har jag bestämt. Ska ju in nästa måndag och man vill ju inte sitta över valborg och skriva heller!

Nu ska jag käka godis :D =PPPPpppPPPPpppPPP

fredag

Är riktigt nöjd, det blev en perfekt fortsättning på dagen igår, hemma hos min fina :)

Efter att ha dragit mig i sängen hela morgonen och sen tagit mig hem så har jag hunnit fundera lite på kvällen. Jag ska nog ha en vit helg. Ikväll ska jag sitta framför datorn och börja skriva på hemtentan. Jag vill verkligen få den gjord och jag tror jag ska sätta en egen deadline faktiskt.

Ska även spendera ca 2 timmar på kaskad i eftermiddag. Egentligen har jag ingen lust, men det får väl bli väl. Måste ju variera sig lite. :)

I övrigt har min lön kommit idag. Eller ingen vidare lön eftersom jag bara jobbade 5 timmar förra månaden. Men får leva på csn. Har lagt undan massa så jag klarar mig i sommar. Så nu blir det en fattigmansmånad. Men jag har ju klarat mig på mindre tidigare. Får sluta festa och äta skräpmat bara! Planera är a och o när det handlar om att spara pengar.

Nu blir det nog frukost!

PÖSS

torsdag

Jag tycker synd om er som inte har helg nu, för det har jag! Huvudet snurrar efter dagens lektion. Motiv, tema, dynamisk, statisk, analys tolkning och perepetri är bara några saker som jag ska få ordning på i tankarna. Det blir nog lite plugg i helgen, känner att jag ligger lite efter faktiskt. Fast å andra sidan är det ju hela 5 dagar kvar till tisdag! =PPppPPppppPP hihi.

Är på otroligt gott humör. Helt fantastiskt faktiskt. Jag bara sprudlar av energi och idéer. Jag har kommit på vilka böcker jag ska skriva om på hemtentan oxå! Kan det bli mkt bättre?

JAA, det kan bli bättre! För jag träffade sötaste finaste Amris på bussen idag :) ÅHHH så kul det är att prata med henne! Och hon ska umgås mer med oss här hemma nu. *Lycklig*

Jag vet inte om jag vågar hoppas på ett perfekt avslut på dagen, möjligtvis ska man ta sig till Kinna senare och vara med älsklingen <3333  Beror dock på hur sent han jobbar. Hoppas hoppas hoppas *håller tummarna* :)

Ska fortsätta nörda mig på fejjan en stund till. Sen får vi se vad som händer.

:D

HAHA

En rejält berusad man stapplar fram till bardisken.
- Skulle du kunna bjuda en fattig man på ett glas? säger han till en lika berusad man som redan sitter där.
- Jamen självklart!
De sveper ett glas och ställer ner det med en duns.
- Var kommer du ifrån? frågar den ena mannen.
- Jag kommer från Irland, svarar den andre mannen.
- Fan vad häftigt!! Det gör jag också! Vi tar en till! FÖR IRLAND!
- FÖR IRLAND!
De sveper ännu ett glas och ställer ner det med en duns.
- Var i Irland är du ifrån? frågar den ena mannen.
- Dublin, svarar den andre.
- FAN VAD COOLT! Det är jag också!
- SHIT! Vi tar en till! FÖR DUBLIN!
- FÖR DUBLIN!!
Ännu ett tomt glas dunsar ner i bardisken och den första mannen sluddrar fram:
- Jaha du, vilken skola gick du i då?
- Saint Mary’s. Jag tog examen -62.
- FAN VAD OTROLIGT! Jag gick också på Saint Mary’s och tog examen -62! Vi tar en till!
- FÖR SAINT MARYS!
- FÖR SAINT MARYS!
Samtidigt kommer en av stamkunderna in och frågar bartendern:
- Vad händer här då?
- Inte mycket.. Det är tvillingarna O’Malley som super igen...

uppdatering!

Ingen fara med mig. Svullnaden kommer gå ner av sig själv om jag bara rengör ordentligt. Kommer få lite jobbigt att läsa bara men det är lugnt. Jag fixar det.

Ett kycklinglår står i ugnen som jag planerar att käka till lunch. Med ris och currysås till. Mumma.

BTW: Efter mycket slit har jag äntligen placerat tillbaka köksluckorna till deras rätta plats och nu så kan jag skratta åt det. HAHA


onsdag

Ingen bra start på dagen direkt. Jag sov riktigt dåligt inatt och när jag vaknade tog det ett tag innan jag kunde öppna mitt ena öga. Det är svullet, ömt och gör ont när jag blinkar. Jag har ringt till vårdcentralen och fått en tid halv 11. Vilket innebär att jag måste gå snart.

Fortfarande hängig och trött. Jag har garanterat något i kroppen!

Inte så lätt att läsa heller med ett ömt öga. Men jag har ändå kommit till sidan 50 i skattkammarön nu på morgonen. Kämpa kämpa!

Gotta go. Wish me luck... vi vill inte ha någon dödsdom här inte

(Gud vad jag avskyr sjukhus)

tisdag

Är trött, trött, trött idag. Hela dagen har känts så jävla hopplös. Jag hatar tisdagar :(

Allt är bara hemskt och vidrigt jobbigt i skolan med, har ingen motivation kvar. Har en bok på 300 sidor att läsa till på torsdag (plus lite annat smått och gott). Suck. Hopplöst. :( Jag orkar knappt röra fingrarna längs tangentbordet...

Det jag vill ha allra mest just nu är en famn att somna i. Vad härligt det hade varit.

Tror jag är sjuk. Brukar vanligtvis inte bli såhär konstigt trött...

:(

måndag

Idag är det inte lika sorgligt med måndag, eftersom jag har en inläsningsdag hemma. Vilket är totalt onödigt eftersom mina böcker som jag beställt inte har kommit än. De skickades tydligen imorse fick jag mejl om. Men jag läser lite till lektionen på torsdag ist. Kalle och Chokladfabriken är härmed utläst!

Är dock en fruktansvärd tur att man inte har någon lektion idag. Har nu på förmiddagen haft en så oolidlig mensvärk så att jag tror inte det är sant. Efter två alvedon fick jag ändå ligga på mage i säkert en timma. Trodde nästan jag skulle dö av smärtan. Nu känns det lite bättre, men inte tillräckligt bra för att jag ska orka med någon matlagning. Tur att jag käkade så mkt när vi grillade igår tjejer! Måste säga att det var väldigt trevligt :)

ÅHH, nu mår jag illa! Dags att lägga sig under täcket en stund till och tycka synd om sig själv!


söndag

Jahopp, då vart det söndag igen. Men jag har ingenting att klaga på denna helgen. Hade en underbart rolig fest i fredags och igår blev det en lugn kväll: Monopol med pojkarna. Jag förlorade såklart! Kanske lika bra, folk blir så sura när jag vinner ;)

Sitter i Kinna och skriver nu, min pojkvän är ute på äventyr och har lämnat mig här i min ensamhet. Riktigt härligt faktiskt, att sitta här och inte göra någonting.

Är bara lite orolig för katterna, de har ju varit ensamma inatt tror jag. Om inte syrran sov där då. Jag ska ringa henne snart. Men jag fyllde deras skålar och rensade i lådan innan jag gick hemifrån igår. Så det ska väl vara väl. Syrran tyckte dem var urgulliga :) så hon stannade nog en bra stund!

Ska nog gå och se om han har något ätbart hemma.

Pusshej

fredag

Till slut blev det fredag och jag måste säga att slutet av veckan har gått ruggigt snabbt! Hela dagen igår bara flög förbi då jag gjorde saker hela tiden. Och när jag kom hem så börjad jag snacka med Emil på msn och helt plötsligt var jag påväg dit. Så det kan bli ;).

Idag har jag vart hos Anneli på frukost. Jag har nämligen tagit ett väldigt spontant och överraskande beslut! Anneli har ju två katter som hon inte kan ha med sig i Norge. Hennes mamma har därför fått ha dem hemma hos sig. Men nu är det så att hennes mamma är allergisk och kan inte ha dem längre. Igårkväll fick jag reda på att de skulle avlivas. Då bestämde jag mig för att jag kan ha dem hemma hos mig ett tag. Tills Anneli flyttar hem från Norge igen. Jag vet inte riktigt vad jag ger mig in i men jag tror bestämt att det ska bli jättebra! Dem är så söta såå. Ska väl ta ett par bilder att lägga ut tror jag. Jag får hit dem redan ikväll faktiskt. Spännande! 

För övrigt blir det lite kalas hos mig ikväll, eftersom Anneli åker tillbaka till Norge imorgon bitti så ville vi göra något. Tror på att det kommer rätt många faktiskt. Kom precis hem och då är det väl lägligt att börja städa. Efter en snabb lunch då. fan vad hungrig jag blev!

JÄJÄ. Back to the real life...

Puss

torsdag

Har vart inne i gbg idag och fick en bra start på dagen, träffade beckis på bussen :) Sol var det med och humöret var på topp.

Var obligatorisk och eximinerande lektion idag så det gällde att skärpa till sig! Och det gick fantastiskt bra. Är nästan förvånad över mig själv hur avslappnad jag känner mig när jag ska redovisa framför klassen. Även sånt som jag inte ens har förberrett.

Men jag blev nervös över en annan sak idag! Tentan skulle hämtas ut i studentexpeditionen på rasten, och alla kursare gick ju dit samtidigt såklart. Framför mig märker jag hur folk blir förvirrade och bestörta över sitt resultat och jag inser ganska snart att bedömningen har varit stenhård! Blir skitnervös över detta och är plötsligt helt säker på att jag fått underkänt. Men jag får den och jag ser 30 poäng på framsidan, av 48. En snabb huvudräkning gav mig svaret. Jag hade klarat 60 % av poängen. Men det var inte långt ifrån, jag tror 27 poäng var gränsen.

Nu har jag alltså godkänt i både läs- och skrivinlärning (15hp) och skrivprocesser (3hp). 18 poäng godkända av 18 lästa. Bara 12 fjuttiga återstående innan sommarlovet :)

Nu är jag hemma och har min lunch i ugnen, är så gött när det sköter sig självt och man får tid för annat. Har redan diskat och röjt upp lite. Men snart serveras det ugnstekt kycklinglår på en potatisbädd med tomat och vitlök. MUMS :p

Yepp. nu lämnar jag datorn, kycklingen är dags att kollas till :)

XOXO

onsdag

Har varit en ganska så underlig dag idag än så länge. När jag började blunda igårkväll kom jag plötsligt till en ingivelse: att jag hade ett personalmöte att gå på ondag morgon. Så då fick jag ställa alarmet och vackert kämpa mig upp klockan 07.00 på morgonen. Väl på jobbet trodde jag att jag var lite sen, tvärtom var jag en timma för tidig :O. Tiden hade ändrats utan att jag visste det. Uppenbarligen hade ett sms skickats till alla men jag hade inte fått nåt. Det är andra gången på en vecka som folk påstår att de försökt få tag på mig utan resultat. Hmmm...

Sen när jag satt på jobbet och läste medan jag väntade på de andra så fick jag näsblod. IGEN. Tror det är tredje eller fjärde gången efter nyår nu. Har inte haft näsblod på 10 år innan dess. Tycker det är lite skumt. =/

Iaf, mötet var väldigt givande. Nu vet jag dessutom att jag inte jobbar helgen då Sweden rock är, så då blir det att köpa biljetten nu i helgen tror jag. :D

Tog sen en promenad till farmor och hon bjöd på lunch minsann, med efterätt! Sen tog jag och satte mig i solen och läste, nästan klar med allt till imorgon. Det känns skönt :).

På fredag är det fest hemma hos mig, det har jag bestämt idag! Anneli åker tillbaka till Norge på lördag morgon och vi måste ju festa nåt innan hon åker ju. Blir nog ganska så många som kommer :)

//Sabina


tihi

Fick pussa på min fina idag!

Nöjd :) Nu kan jag plugga stenhårt fram till helgen...

Har förresten beställt de sista böckerna. Hittade bara en bok på Skene bibliotek. Det blir några hundralappar som försvinner där. Och jag som har så ont om pengar redan!

XOXO

tisdag

Ja då har skolan börjat igen, och det är inga dåliga krav som ställs på mig! Har igår sprungit runt som en tok och samlat ihop massa böcker som man ska ha. Jag har lyckats hitta 14/20. Det känns nästan som ett tvspel ju! ;D Sen ska man läsa igenom dem också och det går inte att snabbspola där inte. Håller fortfarande på med "Anne på Grönkulla" och jag började för flera dagar sedan. Har två veckor på mig att läsa allt det här och våran lärare skämtade minsann inte när han sa att den här kursen är VERKLIGEN på heltid. Läsa 8 timmar om dagen. Yippie! (Tur då att man är en van och snabb läsare).



Nu ska jag ta mig en dusch och sedan bege mig till vårat kära skene bibliotek och se om de har några av de böcker som inte Kinna bibliotek har. Sen blir det lite mer läsning, satsar på att läsa ut "Anne på Grönkulla" idag.

Ikväll blir det sedan grillning med mamma och fia. Vi tjejer kan oxå grilla minsann :)

Fick förresten en brev igår. Mitt referat har anlänt med betyg. Jag fick inte VG pga att jag gör fel på "de" och "dem". Något som jag alltid vetat men aldrig orkat ta reda på vad som är rätt. Suck. det förföljer mig, annars var mitt referat felfritt, och det känns ju iaf bra. Saknas bara betyget på tentan, det ska tydligen komma på torsdag.

Vill ha helg SÅÅÅÅÅ mkt just nu och så vill jag pussa på min fina.

Suck.

//Sabina


igen

Känner mig lite smått kreativ ikväll och vet inte hur jag ska få utlopp för detta. Vad gör alla idag förresten? Har inte hört från en enda människa på hela dagen, har bara varit hos farmor och socialiserat mig med henne och hon pratar ju bara fotboll hela tiden! 

Jo juste! Jag pratade med Annelipanneli i fonen tidigare idag, så förtjusande :). Ni får ursäkta mitt ovanligt främmande språk men jag har läst "Anne på Grönkulla" i ett par timmar nu och pratar de så där hela tiden.

Det är konstigt, men nuförtiden känner jag mig mer ensam än jag någonsin har känt mig. Jag har alltid varit lite av en ensamvarg som krävt utrymme och lite tysta stunder emellanåt, eller rättare sagt ganska så ofta. Men på det senaste halvåret har det kännts som att jag vill ha någon hos mig hela tiden. Jag klarar inte längre av att vara ensam en hel dag, jag blir tokig. Att gå promenader i skogen med bara sig själv känns numera bara onödigt och dumt. Jag börjar nästan känna att jag inte vill bo själv längre. Idag tänkte jag på alternativet att flytta hem igen, till mamma och pappa, och det var nog första gången jag inte blev förskräckt av tanken! Det är konstigt vad man kan förändras egentligen.

Kanske har jag fått nog av självständigheten och vill ha någon som tar hand om mig istället... ?

Idag blir det nog tidig läggdags, skola imorgon klockan 9, det innebär att det blir 07.37 bussen in. Sen har jag ett fullspäckat schema hela dagen. Kanske tillcohmed hela veckan. Får se vad de säger på introduktionen imorgon.

Kvällsmat? Det blir nog snabbmakaroner och ost ;)

LOVE

söndag

Igårkväll blev det så att min älskling kom hit och kollade på film med mig :). Paranormal activity såg vi på och GUD vad läskig den var. Emellanåt var den lite löjlig men på det stora hela en riktigt bra film... Hoppade nästan upp i taket i slutet av filmen, satte mig sen i fosterställning och gungade. Men det gick över efter några sekunder och när jag var ensam igen så kunde jag faktiskt sova riktigt gott :D.

Idag är det underbart väder! Vet inte riktigt vad jag ska göra, men jag måste ju ut i solen! Ska köra hem farmors bil och säkert sätta mig en stund på hennes altan tror jag. Sen blir det matlagning ikväll och göra matlåda. För imorgon börjar skolan igen! Har läst massa kurslitteratur nu på morgonen, men har 40 sidor kvar då jag först läste ur fel bok. Typiskt! Ska även börja läsa Anne på Grönkulla som ska vara utläst nästa vecka tror jag. Har typ 100 böcker att låna på biblioteket innan de stänger för renovering. Hmm ... ska nog strukturera upp detta nu.

Skönt iaf att skolan börjar igen så man får någonting att göra, trots att det bara är 2 dagar i veckan numera fram till sommaren. Härligt att inte behöva åka så mkt buss. :)

Nä nu ska jag ta tag i mitt liv och kolla bibliotekets öppettider!

//Sabina

lördag

Är hemma nu en stund innan det bär iväg igen. Ska på kalas, överaskningsfest för min kusin. Har dock inte köpt någon present än så börjar bli lite stressad. Kom precis ut ur duschen och ska hämta syrran om en halvtimma i Kinna.

Igår blev det, efter att ha umgåtts med Sandra nästan hela dagen, grillning hos Emil. Smakade förjävla gött gjorde det! Mycket trevligt var det :).

Jopp jopp. Ikväll ska jag vara hemma och ta det lugnt. Känner mig jättetrött redan!!

//Sabina

torsdag

Idag hade jag tänkt att jag skulle ge mig ut på en långpromenad men det gick väl inte så bra. Direkt när jag kom ut kände jag hur det duggregnade. Men när jag kom till Haby blev det lite värre och jag vågade inte gå längre. Gick en sväng ner till ån istället och tog lite kort. Åh vad jag älskar vatten som brusar fram :)





Såå vackert <33

Nu ska jag strax iväg och handla. Jag ska bjuda Louise på middag idag, och hon köper vin :). Vi ska ha supernaturalkvällen nu istället för förra veckan då det aldrig blev av.

Försöka ta sig igenom hela andra säsongen som jag har råkat hoppa över, hehe. Kommer säkert somna efter halva men man måste ju ha ambitioner!

//Sabina


onsdag

Jag har tråkigt! Som vanligt... Kan jag inte få jobba eller någonting så man får någonting att göra. Försöker komma på saker att göra hela tiden men nu är jag tom på idéer.

Idag har jag:

haft sovmorgon
suttit vid facebook och farmville
städat
handlat
lagat mat
ätit mat
vart på erikshjälpen med Louise
solat med Louise
spelat sims

Jag kan nu välja mellan att ta en disk, kolla på tv eller att duscha/bada. Ska kanske läsa lite i kurslitteraturen oxå... 

Imorgon ska jag nog ta en lång promenad tror jag, om det är fint väder. Sen skulle Louise komma på eftermidddagen :)



//Sabina


vårstädning!

Ja nu är det April och dags att ta tag i livet, bäst är då att börja med en rejäl vårstädning så att man börjar trivas hemma igen.

Hitills idag har jag diskat, skärt upp långfingret på glas och rensat golvbrunnen i badrummet plus avloppsröret på badkaret. Uscha det var inte den trevligaste upplevelsen, jag säger bara HÅR!! Men nu är det rent och snyggt och det allra värsta är gjort.

Nu ska jag fortsätta med badrummet. YAY. Syrran kommer nog sen när hon får skjuts. Ska sätta henne i arbetet med , hehe.


dumma mig

Onödiga känsloutbrott är inte alls bra!

Var på väldigt dåligt humör tidigare idag och tog ut det på de som står mig närmast, nu känner jag mig så totalt dum i huvudet. När jag kom hem hade jag en total urladdning och blev så utmattad att jag somnade i ett par timmar. Var helt borta när jag vaknade. Dumma lilla mig!!! Måste komma på ett sätt att hantera dessa känsloutbrott. Förr i tiden var det helt enkelt att stanna hemma och ha så lite kontakt med omvärlden som möjligt. Det är inte samma sak nu...

Ska komma på massa bättre saker att göra denna veckan än att sitta vid datorn. Ska inleda med att läsa en bok som jag hittade i bokhyllan, får se om det är nåt att ha...

Dags att sluta deppa och ta tag i sitt liv! :)

måndag

Jag vet inte vad jag vill längre, är så förvirrad. Det känns inte riktigt som jag trodde det skulle kännas. 

Inte för att det inte känns bra, för det gör det ofta, det är bara att vid vissa tillfällen så är allting helt fel. :( 

Så naiv man var innan, innan man visste hur mycket energi som krävdes för att älska någon. Min energi är snart slut, något måste göras innan det är försent... 

:´(

RSS 2.0