ehm

Vill bara tillägga att det där som jag beskriver i inlägget nedan oftast brukar kallas för PMS!!

XD

...

Jag har en demon inom mig, en ondskefull demon som får mig att må dåligt. När jag var barn var jag stark och den hade ingen makt, då vann alltid skrattet.

När tankarna kom, då kom också svagheten, demonen tog över mitt sinne varje dag, varje gång jag kände mig osäker tog han tillfället i akt. Så svårt det var att bli av med honom. När han väl hade ett hårt grepp om min själ hamnade jag i en ond cirkel. Demonen gjorde mig ännu mera svag och osäker.

Det som räddade mig var kärleken, kärleken från mina vänner. Det gjorde mig stark igen. Jag växte upp och lärde mig att stänga in demonen långt inne i det omedvetna, jag stängde in honom tillsammans med mina jobbiga känslor och fokuserade endast på kärlek och skratt i livet, precis som när jag var liten och oövervinnelig.

Men ibland, när jag är som minst förberred, gör sig demonen påmind. En olycklig tanke växer i mitt medvetande. Det är ett svaghetstecken som demonen luktar sig till. Han blir stark igen och tar sig ut ur sin fångenskap, min svaghet tillåter honom att göra det. Han tar med sig mina känslor som jag har ignorerat i åratal, han tar med dem och påminner mig om vilken värdelös liten slyna jag är.

Det börjar i hjärtat, demonen tar det i sitt grepp och jag kan inte känna det längre. Känslan sprider sig upp till strupen. Det finns inga ord för den känslan, det gör så ont, inte fysiskt ont. Det gör ont på ett annat plan. Jag kan inte hejda tårarna och jag tappar kontrollen fullständigt. Att andas blir plötsligt fruktansvärt svårt. Jag kippar efter luft men det hjälper inte särskilt mycket. Allting är hopplöst, det är över, livet är slut.

Det går över en stund, jag återhämtar mig, jag andas normalt. Tills den utlösande tanken kommer tillbaka, då sker allting igen, fast mycket snabbare. Jag kämpar för att behålla medvetandet, jag blir fullkomligt utmattad och faller i en djup sömn.

När jag vaknar är jag fortfarande svag, men demonen är borta, han vilar. Jag måste passa på att stänga in honom igen. Bygga upp muren som raserades, och bygga den ännu starkare än förut. Jag behöver tillbringa tid med mina vänner och min familj, känna kärlek och lycka igen. Bara få vara jag. 

Jag kan bygga upp mitt försvar så mycket som möjligt, men det kommer ändå komma tillfällen då min svaghet visar sig, demonen kommer aldrig att försvinna helt. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Är det någon som förstår?


fredag

Har en fruktansvärt skön träningsvärk just nu, och det ironiska är att jag inte ens har tränat, jag har bara bytt däck på min bil. MEN jag gjorde det helt själv, och jag är så nöjd.

Jag bytte sannerligen i rättan tid, vädret har inte varit sig självt, inom loppet av ett dygn ungefär har vi haft alla väder man kan ha typ. Det åskade tilloch med imorses. Inatt låg jag i emils säng och lyssnade på stormen utanför, hur mysigt som helst var det! =D Älskar verkligen hösten, och jag längtar efter snö lustigt nog. Aldrig haft den känslan tidigare!

Ikväll blir det jobb till halv 12, imorgon blir det kalas. Det ska bli spännande!

Nu ska jag laga mat. Pusshej

onsdagsfilosofi

Sitter och tänker på hur fort tiden går, det är snart november och de säger att snön är påväg! Pappa säger jämnt att tiden går snabbare ju äldre man blir och det ligger nog nånting i det faktiskt. Jag tycker att i tonåren gör man ingenting annat än att vänta, på att livet ska starta på riktigt, att man blir 18, flyttar hemifrån, fyller systembolaget o.s.v. Saken är den att i min ålder börjar man inse hur bra livet är när man är ung och slutar att vänta, man vill att tiden ska stå stilla. Men det gör den ju självklart inte. Den börjar istället rusa iväg. Helt plötsligt kommer man stå där, 30 år gammal med ett heltidsjobb och en barnaskara att föda. Det kommer inte längre vara okej att dra ut på krogen eller att sitta hela dagarna och inte göra någonting. Man kommer aldrig ha råd att köpa utemat och så måste man diska efter varje måltid.

Lite deprimerande, men jag har faktiskt accepterat min framtid. Jag ser fram emot pensionen ist ;).

Pusshej

måndag

Ville bara säga att jag fick VG på första delkursen!!! =D  Med tanke på att jag bara skrev ihop tentan så snabbt som möjligt och bara satsade på G var det förbannat bra. Hur jävla nöjd som helst! Nu kan jag slippa oroa mig för det och göra klart det sista på projektarbetet. VG på den med och det blir VG på kursen! *ler*

Ska göra annat nu. PuSs

onsdag

Det luktar helg, jag känner det på avstånd. Helgen innebär förstås jobb men lite fest ska man nog hinna med oxå ;) Jocke har ju fyllt år och det ska firas till slut! Fattar inte hur jag lyckas boka upp mig vareviga helg på hösten. Det var likadant förra året. Jag fick alltid kolla en månad fram i almanackan innan jag hittade en ledig lördag. Sjukt.

Arbetet fortskrider ganska bra, har suttit en stund och skrivit nu på morgonen, till och med glömt av frukosten. Men det ska tas igen snart!

Tror dock att det kommer bli för långt, jag har det lite på känn efter att 3 av 5 intervjuer är utskrivna och vi har diskussionen kvar. MEN bättre för långt än för kort, för det är lättare att ta bort än att lägga till!!

NU blir det frulle!!

PUSSHEJ

lördag

Drar till Trollhättan om en stund nu då! Ska få träffa Louise, hon är saknad må ni tro... Plus alla andra goa töser ;) Killarna hänger med oxå så det kommer nog bli ett sjujäklar drag hoppas vi på. Synd bara att jag ska jobba på söndag kväll och måste köra bil senast 13 imorgon bitti, annars hade man ju kunnat släppa loss totalt ju.

Projektarbetet går nu in i en ny fas, skrivarfasen. Sitta hemma hela dagarna framför datorn och försöka komma på någon bra formulering. Bajstråkigt!

PUSSHEJ

måndag

Det har hänt någonting fruktansvärt, jag har börjat spela WoW. Mitt i arbetet med projektarbetet dessutom! Skitbra metod att slappna av på, men kanske lite för bra...

Har iaf en 10-dagars gratiskonto, så jag kanske låter det vara efter 10 dagar. Får se hur jag gör.

Men nu är maten lagad och uppäten, matlådan är kvar till imorgon och inget bra på tv. Sätter nog på spelet en stund till faktiskt!

BTW: Köpte julmust på willys förut. Det bubblar av lycka i magen av förväntan inför julen, eller det kan bero på kolsyran ;)

RSS 2.0