Dagens låt



Bäst låt just nu! Videon är grymmast också :P. Remix av orginalet dock... Döm själva om remixen eller orginalet är bäst.

PÖSS


Jag lever fortfarande ;)

Har varit lite inaktiv på nätet på sistone och det har lett till att man folk hör av sig och undrar om jag lever, hehe. Skönt att man är saknad iaf!

Har helt enkelt haft så himla mkt för mig så jag har varken haft bloggen eller facebook i huvudet. Allra minst msn! Jobbat massa och igår vart man i danmark :D:D. Jag åkte dit med mamma, pappa, mormor, morfar och syrran. Vi koncentrerade oss mest på att spela, handla, dricka och umgås. Underbart att man kan göra sånt med föräldrar och morföräldrar, hehe. Pappa vann en Cinzano orangico åt mig och jag köpte en liter Bacardi Razz och en Bacardi Grand Melon till mig och Louise att dela på. Det kommer nog räcka ett tag. Några cider blev det också, men hälften är redan uppdruckna ;).

När vi igår anlände till Göteborg med Danmarksbåten blev jag plötsligt otroligt sugen på kinamat! Blev så att man åkte till Kinna med Liz och beställde på resturangen där. Tog med oss och åt i stationsparken. Mumsigt till max :P

Idag har man städat massa inför lördag då man kommer få massa besök hela dagen. Ska ha "öppet hus" för släkten så måste ha det snyggt såklart!

Känner mig för övrigt lite risig, börjar nog bli förkyld, men jag ska vila resten av dagen och imorgon innan jag börjar jobba så får man hoppas att det går över snabbt! Ingen Lygnevi för mig ikväll alltså, även om skjuts hade varit fixad och allt så orkar jag verkligen inte!

Nu ska man glo på simningen ett tag, CU :D 

Otroligt!!

Såhär på morgonkvisten skulle jag vilja säga några ord om vårat senaste stjärnskott inom simningen: Sara Sjöström. Uppdaterad som jag är inom denna sportgren har jag känt till henne ett tag, hon tog ju bland annat EM-guld för ungefär ett år sedan. Men fattar inte riktigt att hon bara är 15 år (fyller 16 tror jag). Tyvärr har jag jobbat massa när hon har simmat så jag har inte kunnat se något av hennes lopp som nu kommer gå till historien. För de som mot förmodan har missat denna händelse så ska jag sammanfatta:

Det är alltså VM i simning i långbana (långbana innebär att bassängen är 50 m, kaskad t.ex är ju en kortbana eftersom den är 25 m). Platsen är Rom och jag skulle bra gärna vilja vara där nu, det ska tydligen vara väldigt varmt där också. Jaja, Sara Sjöström är bara 15 (16) år gammal och var nästan en skräll när hon gick vidare från försöken med en jättebra tid i 100 m fjäril, hon var snabbast i på 56.76 sekunder. Detta var även svenskt rekord, åtta tiondelar bättre än Therese Alshammar!

I semifinalen sen så slog hon det äldsta världsrekordet i simningen (Inge de Bruijn´s 9 år gamla rekord) med 17 hundradelar! Hon fick tiden 56.44... Men det var ingenting jämfört med vad hon skulle göra några timmar senare i finalen 

Jag tänker inte ta några fakta, bara se och njut. Emma Igelström är underbar i kommentatorsitsen dessutom

 



Jag tror att hon kommer bli Svergies nästa storstjärna inom sport, hon kommer inte vara den som gjorde ett för tidigt genombrott och försvinner om ett par år. Hon är mkt mentalt stark (tänk bara att hon lyckades sätta världsrekord 2 ggr på mkt kort tid!) dessutom har hon ett mycket kunnigt team runt sig som vet vad dem gör.

Tänker dessutom på hur mkt bättre hon kan bli, om hon bara förbättrar sin start kommer hon säkert kunna gå ner ytterligare en sekund i tid (starten är bedrövlig, minst sagt). Men hon har kämpglöd, och det beundrar jag väldigt mycket!

Jag såg henne simma på försöken på 200 m frisim nu på morgonen, ytterligare en distans som hon har snott det svenska rekordet från Therese Alshammar. Blev inte förvånad när hon failade totalt. Jag vet hur det känns i kroppen dagen efter man har tagit ut sig totalt i ett lopp, hon är trots allt mänsklig ;). 

Så, nu ska jag inte tjata mera om detta! Stina kommer om en liten stund och vi ska spela Sims 3 :D. Sen blir det jobb ikväll igen!!

JUSTE, jag har glömt att säga detta: Ska till Danmark imorgon och jag åker jättetidigt på morgonen. Är det någon som vill beställa något speciellt så är det bara att ringa eller messa ikväll. 

Pöss 

...

Det är söndag idag! Jag fattar inte riktigt hur jag kunde missa helgen??? Det gick så jäkla snabbt så det inte var sant nästan. I fredags jobbade jag kväll och gick och la mig ganska snart efter hemkomst, lördagen var hektiskt med en boråstripp och sedan umgänge med syrran på kvällen. Sen upp tidigt för jobb idag. Var faktiskt inte alls sugen på fest och det känns ovanligt för lilla mig ;).

Ja, var alltså på shoppingtur igår. Det blev två grejer inhandlade, en jacka och ett linne. Sen blev jag nästan av med det då vi glömde påsen där vi åt. Men den låg som tur var kvar när fia sprang tillbaka (det var hon som hade förlagt den!).

Jobbet är inte så segt som det brukar vara. Vi har inte särskilt mycket kunder men på nåt vis har det gått väldigt snabbt ändå. Trevligt sällskap har väl en stor del i det :).

Jag måste säga att jag är glad för att jag inte hittat på något värre denna helgen. Jag har haft tid att tänka och nu har jag äntligen fått ordning på mina tankar, är faktiskt inte alls förvirrad längre :D. Mycket glad över det, minst sagt. Om jag känner mig själv rätt dock kommer jag väl vara lika förvirrad som vanligt om en vecka igen ;). 

Btw: tycker att Amra ska svara på mobilen! 

Nä nu ska jag käka :))

PÖSS 

nån som vill flytta ihop?

Vill vill vill flytta! Men finns typ inga lägeheter jag vill ha eller har råd med på marks bostad just nu. Hittade en trea i Assberg för bara 4400 i hyra. Det är nästan så man har råd, men bara nästan. Plus att det känns alldeles för stort. nån som vill flytta in med mig?

Har för övrigt fått min bok nu. "En kortfattad historik över nästan allting". Sträckläste den igårkväll när jag hade lagt mig. Kom till kapitel 4 (s. 53) innan jag var tvungen att sova. Men då var klockan redan kvart i två! Funderar på att fortsätta läsa en stund nu faktiskt. 

Jobbar kvällen denna fredag, börjar klockan 18.15. Min syster ska se på Harry Potter och jag kan inte följa med! Alla utom jag har sett den nu, fy fan vad irriterad jag blir! Dessutom är det precis utanför mitt jobb som bion är så kommer sitta där och se allt folk köa och se när de kommer ut nöjda och glada efter en otroligt bra gjord film. Usch vad jag hatar att jobba idag!! 

Nej, nu ska jag nog börja fundera på frukost. Och lite go läsning :D. 

PÖSS 

Uppdatering ca halv 5:

Detta läste jag i boken och jag tyckte det var såå roligt. Fick ont i magen när jag tänkte på hur upprörd Suss och Moa skulle bli när jag berättade detta. Men så här står det iaf: "Beroende på dagens nyck och tillgänglighet kunde gäster hos Buckland mycket väl få sig serverade ungstekt marsvin, mördegsinbakade möss, stekt igelkott eller kokt sydostasiatisk snigel." 

Visst har jag skadeglädje ;P 

en vanlig dag på jobbet, eller kanske inte...

Sitter och "lunchar" på jobbet. Ingen ovanlig företelse dessa dagar då man jobbar varje dag typ. Är dock ovanligt uppe i varv och lite upprörd. Upptäckte precis hur mycket som krävs av en mentalt för att jobba här.

Jag blev nyligen tvungen att slänga ut en jävla irriterande medelålders man som var hög som ett hus. JAG, lilla jag lyckades slänga ut honom! Min kollega sprang iväg typ. Känns ju jättebra! NOT...

Så nu har man vunnit lite mer respekt hos kunderna som såg allt. Han sprang iväg med benen på ryggen, mohahaha. Är lite stolt faktiskt.

back to work. CU

Klagomål och konstiga drömmar

Jag gillar inte Hedbo längre, nu på sommaren har det blivit alldeles för oroligt. Häromdagen blev jag och Suss trakasserade av några knarkare som tydligen försökte ragga på oss. Bara det att de först gick fram till ett par småkillar (14 år) och trodde att det var vi :S.

De sitter nästan alltid massa jobbiga människor under mitt köksfönster och röker och snackar skit, man kan inte undgå att höra dem då jag gillar att ha köksfönstret öppet. Grannarna under mig spelar hög musik och bråkar på nätterna under mitt vardagsrumsfönster (som jag också gillar att ha öppet!). Igår blev jag jättearg! Jag hade bokat tvättid från klockan 5. När jag kom ner klockan fem så var det någon som inte hade hämtat sina kläder i torktumlaren. Fine tänkte jag, jag behöver inte torktumlaren än så personen har gott om tid att hämta sina kläder innan jag behöver den. En timme senare kom jag ner och min tvätt var klar. Personen hade fortfarande inte hämtat sina kläder, jag tog iaf ut mina kläder. La in en ny tvätt och tänkte att jag kan ju iaf hänga in några kläder i torkskåpet. Stina kom med förslaget att vi skulle ta ut kläderna som var i torkskåpet men jag vill inte ta i någon annans underkläder! 

Så småningom var nästa tvätt också klar, då hade jag 45 min kvar innan strömmen i tvättrummet skulle stängas av, och självklart var inte torktumlaren tömd än!! Så nu blev jag faktiskt arg, jag hade precis tvättat alla mina jobbskjortor och det var viktigt att de var torra tills idag eftersom jag ska jobba. Så jag och Stina hjälps åt att tömma ut denne persons kläder i en av tvättvagnarna och öser in min tvätt i förhoppningen att det ska torka så mycket som möjligt. Självklart så gick det inte så bra. En halvtimme i torktumlaren ger typ ingenting med så mycket tvätt. Så nu har mina skjortor hängt på tork i lägenheten hela natten och de är fortfarande fuktiga. Ska stryka dem nu och hoppas att de blir torra då. Inte kul att jobba med fuktig skjorta. 

Till råga på allt så när jag hämtade sista lasset kläder i tvättstugan efter nio, DÅ HADE HAN HÄMTAT SINA KLÄDER!! Jag vet vem det var, men det spelar ingen roll, för alla som bor här är sådanda, dumma i huvudet (snacka om att dra alla över en kant, hehe.). Jag ska börja leta lägenheter nu, gå in på marks bostad en gång om dagen.
 
Hade förresten underliga drömmar inatt, först drömde jag att jag vaknade hemma hos Amra. Hon väckte mig och sa att vi hade bråttom för att de hade precis hittat en jättebillig resa till Lanzarote och att vi skulle åka med en gång. Så jag tar mit pass (som jag av någon anledning hade hemma hos) Amra och kläderna som jag har på mig och så reser vi. När vi kom fram till Lanzarote var det torrperiod och det var varmt och väldigt blåsigt. Louise sa att vi inte skulle bo på hotellet eftersom det var stor risk för att det skulle börja brinna där, så vi fick tälta på stranden ist. 

Sen drömde jag att jag skulle vara kattvakt, det underliga var bara att jag bodde i en två i ett område som liknade Assberg, det var dessutom bottenplan och jag hade en egen uteplats med ett rött staket runt om. Jag gillade katterna så mycket att jag i drömmen bestämde mig för att skaffa mig en egen katt. När jag vaknade var jag nästan säker på att jag hade sagt till mamma att jag ville ha en kattunge! 

Jag hoppas nästan på att det sista var en sanndröm, att jag kommer härifrån. En tvåa i Assberg vore inte alltför dåligt. Det är ju ingen stor hyra direkt. Och då blir vi ju grannar Louise ! Hehe! :D ;

Nu ska man göra iordning för jobbet, blir att jobba 3 dagar i rad nu. Ousch! 

PÖSS 

saknar skolan..

Jag vet inte vad som har hänt, men jag är så extremt taggad inför att börja plugga igen. Jag tror nog jag börjar bli uttråkad av sommaren faktiskt. Börjar bli vetgirig igen!

Så igårkväll var jag inne på GU:s hemsida och spanade runt lite. Till hösten ska man ju läsa naturvetenskap för tidigare åldrar (lärarprogrammet). Det ska faktiskt bli vääldigt kul! Så kollade jag på kurslitteraturen som redan var bestämd, och jag hittade en bok som verkade jätteintressant, så jag beställde den med en gång. Pocketutgåvan kostade bara 39 kronor och jag kommer få den i slutet på veckan. Denna boken kan jag faktiskt tänka mig att läsa även om det inte ingick i kursen:



Typiskt min sorts böcker, misstänker att denna kommer sträckläsas :).

För övrigt har jag nu ansökt om fullt studielån, så nu kommer jag inte bli lika fattig. Plus att jag kommer få jobba lite mer till hösten nu när Johanna slutar och börjar plugga i Kalmar (kul att hon kom in!). Allting känns så positivt nu, jag fattar inte vad som hänt.

Dessutom vill jag säga grattis till min chef, Linda, som igår fick sig en liten bebbe på 3210 gram :D. GRATTIS! 

Idag jobbar jag inte, men det blir inget latande för det! Ska städa och tvätta hela dagen. Och med tanke på att jag har en sån positiv dag så ser jag faktiskt fram emot det :)). hihi.

PÖSS

filosoferande

Igår var jag i Borås och hälsade på Anneli, vi hade minst sagt mycket att prata om. Blev att man satt på donken i ett par timmar och tjötade. När jag körde hem sen så började jag tänka en del, ganska mycket faktiskt. Om livet i allmänhet och vad jag har blivit.

Jag är ganska nöjd med mitt liv hitills. Jag har gjort bra ifrån mig i skolan och jag har haft en inkomst sen jag var 14 år. Det är nu över två år sedan jag flyttade hemifrån och jag vet hur jag tar hand om ett hushåll. Jag har många bra vänner som jag kan lita på och jag är nöjd med mitt utseende. Till råga på allt är jag inte ens 20 år och jag har redan skaffat mig 60 högskolepoäng! Fan vad jag har det bra egentligen. Jag borde vara riktigt stolt över mig själv.

Men jag är inte stolt över mig själv. Jag har ännu inte funnit det där "lilla extra" i livet som gör livet blir mer värt att leva. Jag har bestämt mig för att jag ska försöka finna det nu. Var det nu kan vara?

Just nu känner jag att jag står inför ett val i livet. Det är inget lätt val vill jag lova, om det nu ens är ett val. Mamma sa en gång till mig att när man står inför ett val så måste man fatta beslut snabbt, annars kanske man går miste om båda.. Mycket klokt sagt!

Men nu är min lunch snart slut och jag ska tillbaka till arbetet, i typ 4 timmar till :).

PÖSS


hahahaha!

Den här bilden hade Liz på sin blogg. Fy farao vilken min man gör då! Så här kul har jag när jag är ute ;).



Detta var för typ 2 veckor sedan i Varberg, kommer inte ihåg att denna togs!

Söndag

Vaknade precis efter en väldigt förtjänad sömn. Blev dock inte så jättesent inatt men jag laddar inför veckan med massa jobb istället. Är bara ledig tisdag och lördag, men på tisdag ska jag tvätta så det räknas inte riktigt. Så alltså sista lediga dagen på en vecka idag.

Gårdagen var väldigt bra. Suss ringde mig vid lite över tre och väckte mig. Jag hade såklart somnat efter att ha vart hos farmor. Jag sov fortfarande när jag svarade och fattade inte riktigt vad hon sa. Men snart stog det klart för mig att vi skulle käka pizza med moa och erik på kupan, och att hon skulle komma och hämta mig nu.

Blev lite mer än en pizza hos Moa och Erik. Jag fick klippa moas och Sussis hår!! (Jag är en riktig naturbegåvning hihi). Sen så blev det lite fest. Jag vart fuller igen men tog det lungt, satt mest och tjötade med killarna. Tänkte att någon måste ju vara social när Suss och Moa bara försvinner ut på balkongen hela tiden. jaja. Hade trevligt iaf :D.

Blev hemskjutsad av Emil vid 12 tiden. De skulle tydligen upp tidigt på söndagsmorgonen och köra bil. Trevligt för dem.

Idag åker Suss tillbaks till Norgeland och jag kommer inte hinna träffa henne nåt mer innan det. Om hon inte vill ha tillbaka sina ciggisar, mohahahaha!

PÖSS

gillar

Idag är jag trött! Har iofs bara sovit typ 5 timmar inatt och ändå kämpade jag mig upp för att lämna bilen hos farmor och bli bjuden på lite frukost. Vet inte om jag kan köra än, men det känns som det inte är så farligt. Så full var jag ändå inte!

För er som läser detta och nu ser ut som ett stort frågetecken ska jag klargöra att när man kom hem från jobbet igår med huvudvärk och var lite trött så hörde folk av sig. YAY!! Blev jätteglad att någon ville festa med mig :D. Det var ganska soft igår, spelade drickaspel och badade bastu :)). Dock blev jag efter ett tag trött och tjurig så var väl inte bästaste sällskapet.
Idag hoppas jag på att det blir bio på riktigt, att det inte bara var fyllesnack. Harry Potter ska ses isf. i GBG! Så är det.

Ska dra mig till kinna och farmor nu...

PÖSS

inte en dag som alla andra

Är en aning sentimental idag, på grund av att jag började kolla på massa gamla bilder nu på förmiddagen då jag inte hade nåt att göra. Senaste tiden har inte varit bra, faktum är att det känns som att det mesta jag har gjort det senaste året har gått snett och jag har aldrig riktigt lyckats uppnå det jag velat. Samtidigt får jag dåligt samvete för att jag har det egentligen inte alls dåligt. Jag har massa vänner som finns där och bryr sig. Men ändå känner jag mig så ensam!

De stunderna man får krama på någon som man gillar är alldeles för få och alldelles för korta. Dessutom får man sån ångest över att man verkligen vill minnas detta, vilket gör att man aldrig riktigt kan njuta av ögonblicket. Känner att jag är fast i en ond cirkel. Måste göra något radikalt för att komma ur den...

Fattar inte riktigt varför jag lägger så mycket tid och energi på han som aldrig kommer att bli min på riktigt. Försöker varje dag att lämna allt bakom mig och kunna hitta någon som är lite mindre ovärd. Just nu behöver jag någon som tar hand om mig och klarar av mig. Någon som är mentalt stark och stannar vid min sida "no matter what". Kanske är det en dröm som aldrig kommer att uppfyllas, kanske är det en verklighet som snart är min. Frågan är bara: Vill jag verkligen förändras?

Ska jobba kväll idag, till klockan 23 ungefär. Egentligen vill jag supa och bli glad. Det var grymt längesedan jag var riktigt packad nu och det är jag faktiskt lite stolt över att jag fixat. Men idag känns allting så jävla tungt, vill bara komma bort lite. Så snälla säg till om ni har en flaska med starkare grejer och gott sällskap efter 23 ikväll. plez. 

PÖSS 

En torsdag

Nu är möblerna äntligen ihopskruvade! Har varit riktig nyttig på min lediga dag, eller har fått ganska mkt hjälp av min familj. hehe. Jag är ganska lat tror jag... Men det blev jävligt snyggt iaf.

Följde sedan med till Hajom för lunch och en omgång Geni. Jag har blivit riktigt dum i huvudet kom vi fram till. För mkt alkohol var mammas teori ;) hehe. Men herregud! Jag kan väl inte veta vad någon skådis på 20-talet hette!! Bryr mig faktiskt mer om nutiden, så det så!

Väntar nu på Suss och Moa, de ska komma hit och grilla med mig. Var på willys tidigare och köpte marsmallows, korv och bröd, mums. Frågan är bara hur lång tid de kommer ta på sig?? Har redan duschat och gjort iordning mig bara för att jag inte hade något bättre för mig. Det är ju inte så att man behöver sminka sig för att dem ska komma. Men hade så tråkigt bara..

Tror de kommer nu, känner det på mig, hehe.

PÖSS

<3 jobbet=sant

Jag ska sluta klaga så mkt på mitt jobb,det är ju fantastiskt!! Jobbar med störtsköna Rosa idag. Med henne kan man prata om allt. Hon ska nog utbilda mig till passföreståndare snart oxå. Kommer då tjäna ännu mera kosing :). Så jag klagar inte det minsta!! Blir dock lite irriterad på en person som håller på och springer här som jag helst inte vill träffa. Dumma mej som gör så mkt dumt!

Ska äta min korvstroganoff nu så tjingeling :P


laktosintolerant?

Jaha, här sitter man och äter frukost och tänker på hur den här dagen bara kommer försvinna. Börjar jobba klockan 13 så måste ta mig hemifrån om lite mer än en timma. Sen om jag har tur kommer jag hem klockan 22 ikväll. Har dock varit ledig 2 dagar i sträck så ska väl inte klaga. Nästa vecka blir det värre, är bara ledig tisdag nästa vecka...

Upptäckte för övrigt igår att jag har blivit laktosintolerant på senare dar. Fast det är visst bara tillfälligt. Har varit väldigt konstig i magen efter min magsjuka innan midsommar och igår när jag råkade ta liite för mkt creme fraiche till maten fick jag riktiga smärtor i magen. Googlade på det och det visade sig att efter en maginfektion händer det ofta att det där ämnet som bryter ned laktos försvinner ett tag innan tarmfloran hunnit återhämta sig. Så är det iaf. Anledningen till att jag inte märkt det förrän nu är att jag inte dricker mjölk eller konsumerar särskilt mycket mejeriprodukter. Ost äter jag men det räknas tydligen inte. Så är det. Blir till att vara försiktig med creme fraichen ett tag framöver.

Möblerna blev förresten aldrig ihopskruvade igår. Öppnade upp första kartongen och på det första momentet behövdes det såklart en hammare! Som jag inte hade, för farmor tog tillbaka den jag hade lånat för någon månad sedan. Får då vänta med det till torsdag då jag uppenbarligen inte kommer få någon tid över idag! PUST

Hade för övrigt väldigt konstiga drömmar inatt, det inbegrep en gammal pojkvän och hans syskon. Och en bussresa i Europa med syrran. Vi bråkade en del, om vatten t.ex. för att det var så väldigt varmt! hihi

Ska göra iordning min väska nu. 

PÖSS 

nya möbler :)

Idag har jag varit på IKEA! Fy farao vad segt det är. Men fick mig några fina saker av farmor i för tidig födelsedagspresent, ett nytt köksbord och ett arbetsbord för datorn :D. Nu ska skiten bara skruvas ihop oxå!

Orkade inte ta itu med sakerna när jag kom hem så jag satte mig vid msn istället, hade en diskussion med Mikael och han vill inte säga en sak som jag gärna vill  ha reda på. Men skitsamma, jag bryr mig inte så mkt ändå!

Imorgon blir det jobb igen, jag ska inte klaga för jag är jätteglad över att jag har jobb, men det känns ganska tungt ändå. Tjejerna ska visst ut på kvällen i vbg men jag vet faktiskt inte om jag orkar. De får nog åka utan mig. Åker hem och sover istället. Kanske blir något till helgen, vem vet.

Nu blir det till att laga nån mat och sedan sätta igång med databordet. Yay!

PÖSS

wiihhiii!

Fick jobba över igår. Typiskt nog när man var så trött! Men lite extra slantar har väl ingen dött av och dessutom var det ju extremt mkt folk så tiden gick snabbt :D. Kom iaf hem vid 11 ungefär och då kastade jag mig i sängen ;). Det var gött att få sova ut inatt...

Stina ringde och väckte mig imorse. Men det var bra för annars hade jag nog sovit bort hela dagen ju! Är ledig idag och imorgon så då ska jag bara njuta av livet :)). Stina sitter brevid mig nu, sötnosen :D. 

Fick en present av henne som jag blev jätteglad över!! Orkar inte skriva vad det är så ni får kolla på bilden istället ;). Hihi! 



Mycket glad blev jag :D. ESCADA! 

Nu återgå till ledigheten..

PussKram 

Seeeg!

Orkar inte gå upp. Tycker faktiskt det är väldigt behändigt med laptop ;P.

Ska börja jobba om mindre än tre timmar, om typ 2 timmar måste man ha lämnat hemmet för att hinna till bussen. Vill stanna hemma idag ju!!!

Gårdagen blev lyckad den med! Jag hade kanske inte riktigt jättehöga förväntningar (brukar inte ha det längre). Åkte till mcdonken och käka lite först med Amra, Emelie, Amela och hennes pojkvän. Blev en aning irriterad på servicen faktiskt. Är nog lite skadad eftersom jag oxå jobbar med service (gamla människor är väldigt bra på att klaga!).

Förfestade lite hos Amris (Tequila!) och drog sedan in till Borås. Amra fick köra Emelies BMW. Omg vilken skräckfärd ;P hahaha.

Vi ÄGDE dansgolvet på Harrys! I en och halv timme dansade vi nonstop med bara lite paus för att ta lite luft. Svettades som en gris men enligt Amra så var det riktigt sexigt snyggt, "The wetlook"! hihi.



Längtar redan till nästa helg, dock har jag ju inte mkt pengar! Men såg att Suss skulle komma hem på torsdag, yay! Jobbar inte nästa helg heller!

BTW: Snart fyller jag 20 år! Igår fick jag ännu mera åldersnoja då vakterna inte kollade leg, fastän de kollade på de framför. Om jag tar fram det så får jag ju visa lixom eftersom jag ändå har det framme. Men igår hade jag inte tagit fram det och vakterna släppte in mig bara sådär! Ser jag verkligen ut att vara över 23?? För om man ser ut att vara under 23 då måste man fråga om leg. Så är det på jobbet! Dessutom har de ju typ född 89 gräns på stället!! Usch vad jag känner mig gammal.

Har idag 3 veckor kvar i tonåren. OH MY!!! Vill inte bli gammal!!

Okej, nu blire frukost!!

PussKram

FEST!

På väg till Amris för att förfesta. Vad händer ikväll? Faktiskt ingen aning. Var tänkt Borås från början i brist på alternativ men nu har vi tydligen bil och chaufför som tar oss vart vi vill :D (typ).

Har värsta bra kläderna på mig. Det är skitsnyggt men min tubtopp åker ner hela tiden och jag är lite rädd att jag ofrivilligt kommer flasha lite ikväll... :/. Dessutom blir nog lite kallt kanske. Men vad gör man inte för att alltid vara på topp!!

Är otroligt danssugen nu efter gårdagens brist på dansaktig musik. Alltså jag gillar hårdrock, inget fel med det. Men det går för fan bara och göra ett enda move till det, HEADBANG!

Nä tacka vet jag Lady Gaga oh Katy Perry och alla goa RNB-låtar i vår värld :D.

Pusstjingeling


Jävlar i havet!!

Jävlar i havet (för att citera en viss irriterande person) vad jag hade roligt inatt!!

Började med att jag hade köpt lite energidryck eftersom jag hade bestämt mig för att inte dricka. Dels för att jag skulle jobba och dels för att jag har gjort en del dumma saker på fyllan på sistone. Blev dock övertalad efter att ha vart i Örby en stund att jag skulle dricka. Inte svårt att övertala mig! Särskilt inte när man får en personlig bartender och gratis sprit. Efter sisådär 4 st (starka) drinkar var jag väldigt rolig. Höll såklart på att göra ännu en dum grej men som tur var så var Moa på sin vakt :)). Tacktacktack!

Fick sova i soffan och somnade väl inte ordentligt förrän den irriterande personen hade gått. Typ vid 4-tiden på natten. vaknade sedan av mig själv strax innan larmet, klockan 06.45. Då drog jag hem. Åt frukost och åkte till jobbet. Yay!!!

Började ju klockan 8 idag för att vi städar på lördagar. Usch och fy vad hemskt. Tog en timma att dammsuga hela lokalen... Är ganska trött nu faktiskt men är dock inne på 5:e timmen av 10!! Vi Stänger om typ 4 timmar. Yay..

Ikväll blir det party igen!! Ska nog sova nån timme först bara ;).

PÖSS

för att alla dagar inte kan vara perfekta.

Har lite ont just nu, jävla pms! Är nästan på väg till Moa på fest men fick hejda mig lite för att knapra lite alvedon. Typiskt nog ska jag börja jobba imorgon klockan 8 så jag måste vara nykter. Positivt är då att jag har en bil ;). Farmor gick med på att låna ut den. Då kan jag ju iaf sova lite längre imorgon bitti.

Drömde lite underligt inatt också. Fan att saker jag går och tänker på på dagarna ska förfölja mig på nätterna oxå! Crap.

Imorgon blir det 10-timmarspass plus att jag ska ut med Amris och Emelie på kvällen (Kan ju inte bara jobba!). Har hört att det blir tequila! MUMS!

Jäjä, nu blir det willys för att shoppa energidryck och sen bär det av till Örby :D.

PÖSS

Yay, ännu en go dag :)

Det har varit en jäkligt go dag hitills. Önskar bara att jag hade mera pengar. Men man kan tydligen ha kul ändå :).

Åkte till Moa och Eriks nya lägenhet i Örby imorse. Yay vad fin den var! Uteplats och balkong!! Erik kom hem tidigare från jobbet och vi satt och kollade på akvariet i minst en halvtimme. Det var faktiskt riktigt spännande ;). Fick veta massa om de olika fiskarna.. hihi.

Sen hämtade jag syrran för att jag hade lovat att åka till stadsparksbadet med henne. Parkeringen kostade lika mycket som inträdet för både jag och fia, hehe. Blev lite shopping utan att köpa något. Hade ju inte råd!! Blev dock mcdonken och ett till glas. Blå denna veckan :D. Har bara det lila glaset kvar nu sen är min samling komplett!

Är hemma och myser nu, fia är tjurig pga brist på batterier hemma hos mig. Har bakat en kladdkaka som jag snart ska ta fram ur kylen. mumma!

Helgen är redan uppbokad. Inflyttningsfest imorgon, jobb sen 08-18 på lördagen, utgång i borås på lördag och söndag blir det jobb igen. Tror jag jobbar 13-21.30 då. Får vila på måndag iaf :).

Nu blir det kladdis!

PÖSS

En dag på jobbet

Jobbade igår då! Måste erkänna att det var jätteskönt att komma tillbaka. Hade nog ändå vart hemma hela dagen om jag inte jobbat. Dessutom var jag bättre på att räkna denna gången. Nu visste jag att 5 st 20 krsbrickorkostade 100 kr ;). (Hade lite hjärnsläpp sist..!) hihi. Men dagen flöt på alldeles perfekt. Grymt nöjd är jag! 



Hade lite tråkigt på lunchen så tog en fjortisbild ;). hihihihi. Ja detta är min uniform på bingon! Plus svarta byxor som såklart inte syns på bilden.  Lägg förresten märke till min otroligt uråldriga mobil!!

Efter jobbet hade jag blivit hembjuden till mormor och morfar som hade rådjurskalops att bjuda på. Det är nog faktiskt det godaste som finns, tillsammans med färskpotatis också! Morfar lagar godaste maten :D. Det stod förresten en enorm tv på deras golv. Tydligen så skulle de göra sig av med den! Jag har ju haft trubbel med min tv och kan bara se på få kanaler (min tv är gjord för digitala signaler...) så jag paxade tjocktv-en på mormors golv och ska ge min platttv till syrran. Då blir hon nog glad! Vill verkligen kunna se på mtv igen!! Så mamma och pappa ska strax komma med bilen och hjälpa till med transporten. Yay!

Förresten! Moa ringde mig imorse :D. Hon och Erik har flyttat nu, egentligen skulle de ju flyttat nästa månad men tydligen fick de lägenheten tidigare. Vad roligt för dem alltså :P. Blir inflyttningsfest på fredag och imorgon ska jag åka dit och hälsa på :)). Fan vad skoj!! Sussi kunde dock inte ta sig hit i helgen, hon hade jobb att stå i, som vanligt... 

Det enda som stör mig just nu är en finne på min överläpp. Hatahatahata!

pöss pöss

nu tar jag semester från sommaren!

Känner mig inte jättetaggad inför jobbet idag, 13.00-21.30! YAY!! Positivt är att det inte är 100 grader varmt ute som det typ har varit förut ;). Ska snart upp för att kolla bussar, orka gå lixom..

Igår var man typ hemma hela dagen, det var riktigt skönt faktiskt!! På kvällen blev det dock att man drog sig till Louise (i regnet) vi hade sagt att vi skulle ta en promenix men blev ju inte så mkt med det. Blev en bra film istället, "Hostage" :)). Gick sedan hem när det var uppehåll och precis när jag kom innanför dörren så brakade helvetet lös. Fasen vilket regnoväder. Jag är mkt glad att jag inte väntade längre med att gå hem!!

Fick förresten ett mycket övertygande sms av min kära vän Stina imorse. Alltså jag vet inte vad som har hänt med henne men hon har varit helt otrolig på sistone!! Säger massa bra saker. Men nu har jag iaf bestämt mig, tack vare Stina! Jag har varit såå dum egentligen!!

Ahh, ska väl bli frukost nu. Mumma :P

pösss

...

Smoking kills
Sex sells
I´ve got one hand in my pocket but the other one looks cool as hell
I know I´m gonna die so my revenge is living well
Oh Lord, make me pure
But not yet


ditt och datt

Vardagen fortsätter som vanligt trots allt. Det fina vädret är nu över och jag sitter i min lägenhet och tråkar... Imorgon börjar jag jobba. Dock så är det inte jättemkt pass ändå. Ska jobba tisdag, lördag och söndag denna veckan. Nästa vecka blir det dock mera. Idag tänkte jag bara slappa, på onsdag skulle det bli lite film och på torsdag ska jag till Borås med Fia.

Sitter mest och tänker tillbaka på helgen, massa dumma saker jag gjorde och massa bra saker jag gjorde. Hade iaf underbart trevligt! Det blir en helg att minnas iaf.

En mobil låg förresten bakom min kudde i soffan, haha! Ska försöka få tag på ägaren så att han får komma och hämta den...

Okej, åter till vardagen!

Pöss

Sömnlös

Jag kan inte sova. Det har snart gått 2 dygn sedan jag sov ordentligt. Slumrade visserligen till på tåget hem i typ 10 minuter men det räknas inte riktigt. När jag gick av tåget hade jag inställningen att jag skulle ta mig hem så fort som möjligt och kasta mig i sängen.

Dock hände det vissa saker när jag hade klivit av tåget som jag inte alls hade räknat med! Träffade någon som jag inte hade träffat på ett tag. Har lite tankar att samla ihop innan jag kan sova nu. Tur iaf att man inte jobbar förränn på tisdag :).

Har vart en underlig helg, minst sagt. Är fruktansvärt förvirrad! HUH?

Ska iaf göra ett försök att somna nu. Hoppas jag lyckas...

Pöss

Nice pic!



Denna bilden från igår blev sååå häftig :D. Mitt ansikte ser alldeles förvrängt ut ju...

Party People :P

Borde vara sjukt sjukt trött nu! Är precis hemkommen från tredje natten i rad med partande och har sovit typ 45 min inatt. Klockan 5 går dessutom tåget till Varberg. Blir garanterat sovmorgon imorgon, om jag kommer hem vill säga ;).

Jag kan nog påstå att denna partykväll i gbg var den bästa hitills, den slår till och med när vi var på Stureplan Suss!! Det var bara jag och Louise men fan vad vi vet hur man festar alltså.

Började med förfest hos Louise, blev ganska bakom lyran, särskilt Louise som nästan somnade innan jag gav henne en redbull-jäger ;). Skålade lite i Astin Cinzano och mådde allmänt gött. Klockan halv 12 var vi framme i stan och vi drog direkt till min favoritpub: Chez Amiz. Det var grymt mycket folk där men efter ett par cider drog vi vidare. Fortsatte sedan kvällen på Valand. Det var egentligen 22-årsgräns men bara man vet hur man flörtar med vakterna så är det lungt. (Det är egentligen ganska enkelt, bara le lite snällt och vara allmänt trevlig.) Väl inne behövde man inte slösa mycket pengar, blev bjuden på drink efter drink av massa trevliga killar. Jag och Louise fick fly till toaletterna hela tiden bara för att de var så påfrestande. Vi bestämde oss då för att "missa" 02.30 bussen och ta morgonbussen hem istället.

Var ett jäkla drag igår och hade verkligen askul. Nej nu ska jag faktiskt försöka sova!! Varberg kommer knappast slå denna natten men man vill ju vara taggad iaf. :D:D

pusspusspuss


leva livet, nu ska jag leva livet!

Make a wish upon a star,
and forever trust in who you are
Let happiness be the source,
and love be the force



Jag måste bara säga detta: Vissa av mina vänner (ganska många av dem) uppfattar mig som en fjoortis och omogen. Frågan är bara vad som är fel med det? Jag gillar bara att ha kul! Jag har många bekymmer i mitt liv, med en egen lägenhet, en egen ekonomi ett eget liv som jag dessutom ska ta hand om alldeles själv så måste jag släppa loss lite ibland för att glömma alla problemen. Jag har haft stunder då jag har varit väldigt nära att bli deprimerad och vill verkligen inte hamna där igen. Jag vill inte vara den som äter massa choklad dagarna i ända och tycker synd om mig själv. Det är min synpunkt på livet i alla fall. Lev det fullt ut...

Kommer nog få lite skit för det här.. förlåt om det är någon som tar åt sig av den här kritiken, jag accepterar folk för vilka de är och försöker inte tala om för någon hur de ska vara.



Vart på torsdagskväll i Borås igår och hann med ganska mycket de få timmarna man var där, åkte dit med Stina vid halv 6 tiden och började med att käka lite kaninmat ;). Blev en grekisk sallad och en cider på Granada. Mötte sedan upp Amra och Amela vid stationen och vi satte oss på ett kafé och snacka skit. Jag och Stina drog oss sedan in i folkmängden och kollade på Alcazar, de var faktiskt redigt bra live. Inte min musiksmak direkt men jag blev ganska tagen. The disco isn´t dead!!! Hehe. Sen letade man upp tjejorna igen och då hade Louise joinat, vi drog till parken och softade lite. Buggade lite oxå ;). hihihi. Sen blev det donken. Där gjorde man något intressant: Lyckades omedvetet gå före typ 10 tjejer in till toaletterna utan att ens starta ett bråk. Snackade med en jättetrevlig kille i kön som växlade mina 5 enkronor till en femma. Inte för att det behövdes till sist ändå... Bestämde mig sen för att köpa en cheeseburgare och ställde mig såklart efter Louise som precis hade betalat. Gick återigen förbi typ 10 pers. hihi. 
Var nu en halvtimma kvar innan bussen skulle gå, då fick man ett mess från anneli som satt på Tonic. Bestämde mig för gå in och krama henne. Det blev att man tog en cider oxå och dansade lite smått. Fick nästan springa till bussen som gick 23.40. Vi kom in i bussen nästan först efter att ha trängt oss före.. heheh, jag är experten själv ;). 

Är hemma nu och väntar på att Stina ska vakna. Hon lämnar mig idag :`(.. hihi. Men först ska vi käka pizza på paloma och sen städa lite. Tänkte mig att min lägenhet ska vara i topptrim när hon åker i eftermiddag. Ikväll är planen att det blir gbg med Liz. Imorgon kväll blir det förmodligen Varberg återigen med Liz. Go helg framför mig. Men börjar jobba på tisdag så måste utnyttja tiden till max nu :P. 

Ska väcka Stina nu. Pöss 

jäjä

VÄRME!! gaah jag blir tokig på hur varmt det är i lägenheten.. Sen kan man ju inte öppna fönstrena när det är så jäkla varmt ute oxå. Jaja, jag vill helst inte klaga på värmen men nu börjar det bli för mycket. Hörde faktiskt idag att det skulle bli 11 grader nästa vecka. OMG vilket flyt man kan ha då. Jag börjar ju jobba på tisdag på allvar :P

Stina är här och har varit här i ca ett dygn nu. Hon åker hem imorgon så jag får stå ut med henne ett tag till ;). Har vart och badat med farmor, syrran och Amanda med. Solade såklart :)). Lite roligt vilket folk man stöter på bara. Min syster hade pratat med mamman till min pojkvän för väääldigt länge sedan. Mamman hade tydligen sagt att det syntes att hon var min syster. Sofia hatar verkligen att alla säger att hon är lik mig haha ;). 

Ikväll blir det Borås, torsdagskväll juh! Synd att man inte har någon skjuts bara så man hade kunnat stanna lite längre. Men det blir nog jättekul ändå =). 

BTW: Jeanette fyller 21 idag. Grattis till dig. Hade tyvärr ingen bild på henne då vi inte känt varandra så värst länge. Dock vet jag att det finns en på amras dator. Snälla Amra kan jag få bilderna från juni?? 

Stina sover nu tror jag, ska nog följa hennes exempel..

XOXO

godmorning sunshine

Har nu vaknat till ännu en spännande dag, man kan inte låta bli att undra vad den har i beredskap!?! Jag vet iaf att Stina ska komma och campa i min lägenhet ett par dagar medan hennes familj är i Danmark. Det har minst sagt stört mina drömmar inatt. Hehe. Drömde massa jobbiga drömmar om min soffa som först kunde göras till en bäddsoffa fast jag hade glömt av det (Suss visade mig den hemliga knappen ;) hihi) och då fanns det en tillhärande pool oxå!!. Sen kunde den inte göras till bäddsoffa längre fast  poolen var kvar hahaha. Sen kunde jag inte hitta den hemliga knappen längre :S ;). Hade väl ganska roligt inatt antar jag...

Blev så fruktansvärt sur på morgonen när man blev väckt av den förbannade gräsklipparen. Hade ju haft fönstrena öppna inatt så blev tvungen att gå upp och stänga dem klockan halv åtta på morgonen. Usch Usch. Sen tio sekunder efter att jag lagt mig igen och var jääättenära att somna om får man ett sms! Jag kan förstås inte somna om utan att ta reda på vem som skickade vid den här tiden på dygnet så jag läser det. Stina den jäveln frågar om jag är vaken så att hon kan ringa mig... fan! Jaja, tänker jag, det är säkert något viktigt så jag låter henne ringa mig och nästan skäller ut henne när hon frågar om hon får ta med hunden till min lägenhet!! NEJ!! JAG TÄNKER INTE HA NÅGON HUND I MIN LÄGENHET OCH SPECIELLT INTE DEN HUNDEN!!!! Hursomhelst så kommer hon ändå, vet inte när dock men tippar på 2-3 tiden...

Jag somnade självklart om igen till slut och vaknade ganska nyss, så nu ska jag laga min alldeles speciella frukost, ägtoddy (utan alkoholen ofc). Ska fundera på vilken dag det är idag oxå. Om det är tisdag eller onsdag ?? 

XOXO  


RSS 2.0