Fever fever

Feber! Ouch...

Inatt mådde inte jag särskilt bra överhuvudtaget, när jag och Fia satt och kollade på Arn (den sista) så började jag skaka och frysa. Inte bra alls faktiskt då jag verkligen inte kan bli sjuk nu. Jag har bestämt mig för att helt enkelt ignorera det.

Alvedon är guds gåva till människan!

Ikväll blir det bowling och smörgåstårta och massa alkohol om jag känner mina kollegor rätt (och mig själv hehe). Sen ska jag festa med Amris och gänget :)). Hoppas my buddies from work följer med till hotellet, det hade varit snajsigt! Är inte så partysugen idag men det kommer nog så småningom, det är jag säker på. Men om det inte hade varit så att Amra var hemma denna helgen hade jag nog hoppat utgången..

Hade förresten ett ganska så storasyster-lillasystersnack med Fia inatt innan vi skulle sova igår, fick reda på en del saker om vad som pågår på ängskolan. Tydligen hade två stycken i hennes klass varit i slagsmål och en av dem hade använt sig av kniv :O. Det har verkligen gått utför med mitt gamla högstadie, när man hör om drickande, smygrökande och knivslagsmål bland sjuorna! Det var absolut inte så på min tid!! Vi var verkligen jättesnälla... 

Gav henne förresten ett jättebra råd: Drick aldrig hembränt! jag erkänner att jag har använt mig av den sortens berusande dryck ett flertal gånger. Men jag tycker inte att min lilla syster ska göra det, hon ska inte göra samma misstag som mig!

Nu till dagens låt...




Gillar texten..

/puss och kram

Inte på en söndag!

Idag är det underbara fredag (för de som mot förmodan inte har uppfattat det!). Jag har varit ledig hela dagen och har verkligen slöat... Fick en impuls imorse när jag vaknade att jag var sugen på dataspel, och det var inte så mkt att göra åt eftersom jag är ägare av en riktigt kass laptop som inte har prestanda för något någorlunda bra spel. Då löste jag det som så att jag tog cykeln och kämpade mig till hem till farmor, som bor typ en mil ifrån skene (kinnahult). Så två flugor i en smäll, jag fick bra träning och jag fick tillgång till en speldator!

Det är faktiskt ganska så komiskt att farmor min har en bättre dator än min, inte direkt vanligt tror jag.. Men har man jobbat inom IT i flera år så har man!

Har nu alltså suttit framför Sims 2 (livet i lägenhet) hela dagen, och det har gått riktigt bra. Skapade en ny eftersom jag inte har spelat nåt än på den nya expansionen (min syster raderade allt gammalt) och min Sim är numera chef inom affärer. Antar att den som läser det här och inte har spelat sims nån gång blir en aning förvirrad. Inget att göra åt dock, ett tips bara, börja inte spela! Det är beroendeframkallande!

Hade en sjuk dröm inatt förresten. Jag drömde att jag fick ett samtal från kaskad och  deras nya chef (?). Hon berättade för mig att simskolan ska börja efter sportlovet och jag skulle välja vilken dag som jag kunde ha den. Då sa jag att jag inte hade sökt jobbet som simlärare i år! Hon svarade att det visste hon, men hon hade hittat mitt gamla cv på kontoret och blivit riktigt imponerad så då var hon bara tvungen att ringa mig! Jag sa då att det cv:et var 1.5 år gammalt och inte alls så bra som det jag har nu! Och så sa jag att jag faktiskt inte kunde jobba med simskolan då jag har en skola att sköta. När jag sa att jag pluggade till lärare ville hon ännu mer att jag skulle jobba för henne och undrade om jag kunde ta hennes jobb medan hon hade simskolan!?! Då sa jag okej för att hon skulle sluta tjata och gick med på söndagsmornarna, vilket jag ångrade direkt efter samtalet. Jag fick panik då jag en gång i tiden lovade mig själv att aldrig mer jobba med barn på en söndagsmorgon! Vaknade av att jag var vettskrämd!

Tänk att jag mådde så dåligt när jag hade simskolan :O. Hade glömt av känslan jag alltid fick varje söndag klockan 8 då man med största sannolikhet var extremt trött och bakis. Då man skulle i det kalla vattnet med en riktigt glad min och tala om för barnen vad varmt och skönt det var för att de överhuvudtaget skulle våga doppa fötterna! Kanske en av anledningarna till att jag har fått ett sånt fruktansvärt hat mot dessa söndagar!

Mår för övrigt mycket bättre idag, om man bortser från en jobbig huvudvärk. Men magen är i fas igen efter en riktigt ordentlig och god frukost. Nu längtar jag till mitt andra mål för dagen som farmor just nu fixar :P. Inget större men ändå! Ikväll har jag halvt bestämt mig för tacokväll, ska nog ringa syrran och fråga om hon är på...

Amra kommer hem idag, men jag får inte träffa henne förränn imorgon eftersom hon skulle jobba idag! Så fort hon visar sig hemma så får hon jobba, om man ändå hade det så bra!

Nu är det mat kallar farmor!

/ puss och kram

Ajajaj

Har ont som faan! Kroniskt värk i höften. Med snart fyllda 20 så börjar man väl bli lite gammal och stel i lederna. Trodde det skulle gå över men har bara blivit värre de senaste dagarna. Usch, kanske måste gå till läkaren om det fortsätter. Har fortfarande kvar den där känslan i magen oxå. Tänkte efter lite och kom på att jag har känt av det sen jag var hos Stina förra helgen. Då trodde jag att det var för att jag smällt i mig massa sötsaker... 

Ne ska sluta klaga nu, tjänar ingenting till ändå! Idag har jag vart i skolan, haft en rolig föreläsning, åkt buss massa, ätit och kollat lite på One tree hill. Blir inte av att jag har följt den serien men tycker den är ganska bra att slötitta på ibland när man inte har något bättre för sig. 

fick lite rolig post idag me. Har alltid undrat hur man röstar i svensktoppen då de alltid pratar om en "jury" i programmet (inte för att jag lyssnat på det på år typ). Idag fick jag ett brev att jag var utvald att vara med i juryn i svensktoppen, i fyra veckor i rad :O. Ärligt talat, nu när jag har chansen så måste jag ju rösta upp lite bra låtar i toppen...

Har för ont för att fortsätta skriva nu, känner även att jag mår extremt illa (har gjort det i några dagar nu). Tur att min helg har börjat nu!

/puss och kram

Katy Perry-One of the boys

Just nu är jag alldeles såld på Katy Perrys nya album, jag började lyssna på den igår och kan inte sluta. Det är inte bara det att hon har bra låtar utanhon har sån skön attytid i sina texter som jag älskar.

Favoritlåtar på albumet:

Hot´n cold
Still Breathing
U r so gay
Fingerprints
I Kissed a girl

Några av dem har man ju redan varit såld på i ett antal månader redan, men men. Kul att höra något nytt från henne oxå som går att tralla med i.



Snygg är hon oxå, vfr ska hon vara så fruktansvärt perfekt och ge alla andra dåliggt självförtoende ;)

Snart går bussen och jag sitter på min säng iklädd endast en handuk.. Måste slita mig nu!

/Puss och kram

17 frågor

Namn: Sabina Anna Matilda Stenström
Ålder: Just nu 19 år, 5 månader och 25 dagar (snart bara ett halvår kvar till 20!)
Pojkvän?: Öhum.. Det var en jobbig fråga, kan man säga två halva? fast det blir ju faktiskt en hel pojkvän!! Nej skoja bara, jag är fortfarande singel...
Bor: I Skene, en etta som ser ut som en tvåa på 39 kvadrat. Hall, matsal, kök, badrum och vardagsrum.

Körkort?: Of course! Hade nog aldrig klarat mig utan!
Jobb?: Ibland, har dratt ner en aning på det där sen i somras må jag säga...
Familj: Mamsen, 36 år, Pappsen, 40 nästa vecka och min kära syster Sofia,13,4 år
Intressen: Just nu är det mest att festa och att sova. Men tro det eller ej, jag har andra intressen!
Religion: Har min egen lilla tro... (fråga mig inte för jag kan pladdra på i timmar om detta)
Husdjur: Min katt <3, har den dock hemma hos mina föräldrar då han bott där i hela sitt liv.
Smeknamn: Oftast Saab och guffy, men en mängd andra oxå.
Vad man ska bjuda på när jag kommer på besök: Tacos  
Lyssnar helst på: Detta var ännu en knepig fråga. Jag vill verkligen inte vara en person som kan lyssna på vilken musik som helst! Beroende på humör lyssnar jag mycket på RnB (när jag är på festhumör och när jag dansar), när jag känner mig lite nere blir det mycket brittiskt poprockballader, oftast James Blunt och Robbie Williams. När jag känner mig nostalgisk eller kär blir det gamla klassiker som från Grease typ. När jag är olyckligt kär då blir det hårdrock, typ sytem of a down eller Nomy. Sommaren är en tid för sig när det gäller musik, då brukar man oftast hänga med kompisar och lyssna på BR. Men som sagt, jag ändrar musiksmak lika ofta som jag ändrar humör.
Bästa alkoholhaltiga drycken: Tequila, men det mesta går ner.
Bäst just nu: Att Amris kommer hem från uppsala om två dagar! Saknar tjejen så fruktansvärt mkt.
Sämst just nu: Min mage...
Motto: Det löser sig

/Puss och Kram


Problem med att komma i fas

Idag har varit ännu en sjuk dag, jag mår fortfarande inte riktigt bra efter helgen och det får sina konsekvenser. Idag hann jag dock till bussen (med minsta möjliga marginal) och kom till skolan. Det är synd och skam att det man gör i helgen ska gå ut över måndag, tisdag och onsdag!

Så vi hade föreläsning i morse och Gud va trött jag var! Hängde inte med alls mkt, så jag fick lite ångest över det. Sista tio minuterna råkade jag nog somna för att min kompis brevid mig hade gjort massa anteckningar som jag inte hade gjort XD. Hörde typ bara "Och då tar vi en längre lunchrast idag och slutar lite tidigare, tack för uppmärksamheten" !!

Jag åkte hem sen, vi skulle egentligen ha seminarium och diskutera i basgrupperna. Men i mitt tillstånd så var det problem att diskutera något överhuvudtaget. Tror inte jag skulle fått ut nåt av det ändå...

När jag kom hem så åt jag lite mat, och sen gick jag och la mig. Sov för övrigt i 5 timmar utan att vakna =O. Inte dåligt det! Kommer nog dock bli problem att somna ikväll, men som tur är så är det bara eftermiddagsföreläsning imorgon *Puh*.

En positiv grej idag: Min chef ringde mig och frågade om jag kunde jobba i sommar, hon höll på med att ordna upp semesterveckor för alla på jobbet och behövde såklart en semestervikarie. Så jag ska tydligen få jobba så mkt jag vill tror jag hon sa! Och jag sa att jag kunde jobba hela sommaren så det blir väl typ 75-100% i juni, juli augusti. Jag hoppas iaf det med tanke på att jag inte får nåt studiemedel på sommaren. Hon sa dessutom att det låg en julklapp till mig på kontoret :) ska få den på lördag när vi ska bowla..

Drömde förresten nyss att mamma och pappa släpade med mig till bingon lite tidigare på lördagen och att det var Adam och Evve som jobbade, när jag pratade med Evve visade sig att jag var full, fast jag påstod hela tiden att jag inte var det. Jag låg på golvet och skrattade och kunderna blev jätteirriterade. Sen kommer jag inte ihåg längre vad som hände och tur är väl det hehe.

Jag är hungrig igen, vad fasen är det med mig? Min mage är inte som den ska, kanske har fått magkatarr eller nåt.. Jag har typ ständigt en konstig bubblig känsla i den som inte har nåt med kärlek att göra ;). Så låter den mer än vanligt oxå. Igår mådde jag t.o.m. illa på bussen med Anneli! Nån som har ett bra tips på vad man kan käka för att magen ska må bra igen?

 Hittade igår en lista som jag hade skrivit som typ näst första blogginlägg här (typ 20 frågor fast inte 20 stycken), jag tror jag ska uppdatera den lite, det var rätt så bra frågor dock stämde dem inte längre lika bra...

/Puss och kram

Anneli och jag

Blev inte så mkt plugg idag iaf. Åkte in till Borås istället och mötte upp min kära vän Anneli där, hon ville ta en fika med mig efter jobbet så då får man ju ställa upp :P Vi kom fram till att senast vi träffades var när vi var ute på Lounge tillsammans i Oktober :O. Tänk vad tiden går snabbt...

Tiden gick snabbt ikväll oxå. Plötsligt var den halv tio, så efter en fikarunda på "Espressohouse" en shoppingrunda på HM och Lindex (fick mig förresten ett par gratis trosor, hehe), mat på Subway, en bussresa med många kort tagna (så många att det började flimra för ögonen på mig efter den där blixten!) och över en timmes tjöt i Kinnaström så var det dags att börja vandra hemåt.

Hon kanske ska med ut i helgen, om hon inte skulle till Mariestad på match..

Btw så försöker Anneli para ihop mig med varenda killkompis hon har, jag säger det igen: jag behöver verkligen inte lära känna nån ny kille just nu!

Jaja, imorgon ska jag inte försova mig! Så måste nog lägga mig snart, blir att gå upp klockan sju igen men ska nog ställa klockan på halv 7 så jag hinner snooza lite. Bäst så...

/puss och kram

Dagens låt

Det är nåt speciellt med Robbie Williams alltså! Han kan verkligen underhålla, tillsammans med Kylie Minogue blir det en jävligt bra låt och en riktigt sexig musikvideo. Hon vet hur man ska röra sig till musik! Just enjoy..


Blev hemma idag

Hehe, jag råkade försova mig idag. Så det blir att jag blir hemma. Som tur var är allting frivilligt på denna kursen. Dock känns det ganska viktigt att gå liksom eftersom det som tas upp på föreläsningarna kommer på tentan sen. Får väl ta och kolla i någons anteckningar sen helt enkelt...

Skulle upp klockan sju imorse men struntade fullständigt i alarmet och somnade om igen. Var så skönt! På en tisdag dessutom som är den värsta dagen på veckan!

Såå, undrar vad jag ska göra idag? Tror det blir en del läsande i kurslitteraturen, sen ska jag laga något ordentligt att äta och så ska jag repetera lite matte. Känns rätt så bra faktiskt.

Just nu ser jag fram emot helgen som blir alldeles speciell, Amra kommer hem!!! Längtar så mkt efter henne! Så ska jag visa mina kunskaper på bowlingbanan oxå. Hehe, de är inte så bra som ni tror ;).

/Puss och kram

Paula Abdul-Dance Like There´s no Tomorrow

Varför har jag inte hört den här låten förut?? Den var ju grym! Nu måste jag bara dela med mig av det...


återhämtning påbörjad

oohh usch! Nu tänkte jag ta och klaga lite och tycka synd om mig själv ett tag, egentligen är det inte särskilt synd om mig. Jag vet att jag har mig själv att skylla, men vad kan jag säga, jag är galen och spontan av mig helt enkelt.

För det första är jag fruktansvärt trött. I fredags så var jag hemma, la mig dock ganska sent och pratade i telefon framåt småtimmarna, sen gick jag upp klockan 8 redan för att städa och göra iordning mig innan gbg. Lördagen var väldigt lång, sov typ max en halvtimma riktig sömn den natten, sen hade jag tänkt sova igår eftermiddag. Det gick inte så bra då jag hellre satt och tjötade med folk på msn. Sen drog jag till Kinna väldigt spontant och sov där, blev väl typ 3-4 timmar väldigt orolig sömn. Så innan jag kom hem idag så hade jag sovit sammanlagt sisådär 6-7 timmar på 3 dygn :o. Inte riktigt så bra. Visserligen har jag sovit lite nu men har fortfarande en hel del att ta igen!

För det andra har jag fruktansvärt ont i hela kroppen! Jag har träningsvärk för att ha cyklat för mycket, stäckt mig i benet, har ont i ryggen av en hemlig anledning och min höft känns väldigt tillplattad (oxå på grund av den hemliga anledningen haha ;) ). Sen har jag fått lite lätt nackspärr oxå, det vet jag faktiskt inte vfr men brukar få det när jag har partat lite för mkt.

För det tredje så har min mage varit i olag den senaste tiden, det liksom bubblar i den på ett obehagligt sätt och jag mår illa från och till. Kanske inte så konstigt egentligen med tanke på vad jag utsätter den för emellanåt. Bara massa hemska onyttigheter, öl, godis, snabbmat m.m.

För det fjärde är jag ganska så känslomässigt instabil just nu. Men det är inget jag vill gå in närmare på...

Så nu har ni fått en ganska så detaljerad beskrivning av hur jag känner mig just nu. Alltså jag måste ta och skärpa mig! NU.

Vill bara att Suss ska ringa mig snart så jag kan få reda på en grej som jag har grubblat på ett par timmar nu. Blev riktigt nervös när jag kom att tänka på det, men men. Det återstår att se. (shit vad det känns som att jag talar i gåtor idag hehe)

/puss och kram

Oj

Det är ganska komiskt egentligen, precis när jag stiger in i min hall. Trött och utmattad efter nattens händelser. Då ringer mitt jäkla alarm som jag hade ställt igår eftermiddag! Om en halvtimme går min buss och jag kom hem för 10 min sedan :o

Har dock sovit ett par timmar inatt. Och för att klargöra: Jag kan hålla mig i styr till skillnad från vissa andra. Ibland är det svårt att säga nej men i vissa situationer så måste man.

En sak är positiv, jag är inte bakis. Dock har jag sovit väldigt lite denna helgen. Känner på mig att det blir att sova på bussen idag och kanske på föreläsningen.

Förresten, träffade på Jeanette inatt, på Mcdonalds, haha. Nice att få snacka med henne litegranna. Tänk att hon och Peter har varit tillsammans i en månad redan!

Nu ska jag äta frukost!

/Puss och kram

Vad ska man göra?

Blev precis bjuden på fest från en person som jag inte riktigt hade väntat mig.. Borde verkligen inte med tanke på att jag knappt har sovit en blund inatt och för att det är SÖNDAG! Imorgon börjar jag klockan 9.00 och då måste jag ta en väldigt tidig buss. Iofs är jag ledig på eftermiddagen men ändå. Borde verkligen inte.

Är dock väldigt sugen, och jag som hade svurit för mig själv att jag inte skulle träffa såna killar mera.. ÅHHH!

Beslutsångest som faan! Usch vad hemskt det är. Kan dock ta cykeln en snabbis, det skadar väl inte. Och en öl är väl ingen fara, eller? Bara det att det går mot mina principer.

Detta tål att funderas på!

/puss och kram


jadu..

Hmm... vet inte riktigt vad jag ska skriva med risk att avslöja för mkt. Kom hem precis iaf och har sovit i Kinna inatt. Stina är sur tror jag, och jag är en aning förvirrad över två missade samtal inatt..

Blev lite full igår, men hade kul iaf och det är ju huvudsaken. Min nyinköpta klänning gjorde succé. Men hade inte förväntat mig nåt annat ;)

Ska till Borås snart med mamma och farmor, måste äta nåt innan det...

/puss och kram

Gomorron

"När mammas lilla tjej ska parta,
måste hon samma morgon starta
För att hinna med en shoppingrond..."

Ska in till gbg om en timma ungefär. Stina kom precis, hade inte hört att hon knackade... hehe.

Nu ska jag vara lite social!

/puss och kram

Hemma (på en fredag!)

Har lite tråkigt ikväll. Var på rätt så ordenligt festhumör förut men det har lugnat sig lite nu. Har snackat lite med Suss och retat henne med Norgeskämt tills nu. Orkar inte vara social längre, nu ska jag "sätta" på en film (SATC) och äta massa godis.

Imorgon! Då blir det fest =))

/Pözz

Ännu en sovmorgon

Nu har jag skickat det där arbetet som jag hade glömt att göra. Var bara en A4 sida typ så det gick snabbt och lätt. Kunde till och med ta en rejäl sovmorgon. Jag tror dock att det har blivit liiite för många sådana på sistone, blir alltid så jobbigt när man väl ska upp tidigt. Nästa vecka blir det nog dock ingen sjusovaradag. Vi har ett fullsmockat schema och massa arbete. Kommer få räkna massa matte oxå.

På tal om skolan, har jag berättat om hur bra den nya kursen är? Våran seminarieledare/föreläsare är grym! Ingen kan göra mattedidaktik så intressant som han gör det. Önskar bara att jag hade haft honom som mattelärare i gymnasiet... För övrigt har vi börjat repetera matte A/B och det är jättemkt som man har glömt, hade t.ex. nästan glömt av vad grundpotensform var för något :O. Men efter lite smörjning av tankecentra och kaffe så gick det bättre. Satt förvånande nog i tre timmar och räknade matte på onsdagsförmiddagen! Sen hade vi föreläsning om kursplaner i matematik, otroligt vad intressant det faktiskt kan bli om man bara har rätt person som presenterar det! Här är förresten en lite rolig grej som man kan fundera på...



Vilken är störst, åttan eller tvåan?

Svar: Siffran 2 är större än siffran 8, men talet 8 är större än talet 2.

Dagens låt



En klassiker...

Äntligen!

Hej alla!

Är riktigt glad idag, bland annat pga av att mina pengar har kommit och att jag har helg nu. Är ledig imorgon så det är göttans! Dock sänktes glädjenivån en bit då jag betalade mina räkningar som sammanlagt gick på typ 5300 kr :O. Har aldrig haft så mkt i räkningar..

Men har ändå pengar över som tur är och imorgon får jag min lön oxå. Idag fick jag tid att gå runt på stan lite innan föreläsningen började (jag valde det första alternativet) och upptäckte att det är väldigt bra rea just nu. Så tänkte kanske shoppa lite på lördag. Tror att jag behöver lite nya kläder och lite nytt smink faktiskt :).

Har faktiskt hunnit med en del sen jag kom hem idag, var och käkade pizza med mamma och syrran, oxå har jag storhandlat på wilys (över 300 kr). Sen när jag kom hem fick jag ett ryck och började städa i badrummet :O. Inte likt mig alltså!

Ska faktiskt ta och frächsa upp mig lite nu, med lite ny hårfärg (samma färg typ men har fortfarande lite blonda nyanser i håret så ska täcka det ordentligt nu). Och en skön varm dusch.

Såg precis att jag hade fått ett mejl från min före detta seminarieledare förresten, måste skicka in en uppgift som jag glömde skicka innan jag drog till Lanzarote för att få mina betyg. Orka lixom! Det blir väl vad jag ska göra innan jag lägger mig tror jag.

Men nu väntar duschen!

/Puss och kram

Dessa drömmar...

Just nu har jag två val, att ta bussen som går 10.12 alltså om en timma, och vara framme i stan så jag hinner äta innan föreläsningen. Eller så kan jag somna om och ta bussen som går 11.12 men då vara framme 5 minuter innan föreläsningen börjar så jag då får stressa och förmodligen komma försent vilket är pinsamt. Just nu lutar det åt det första alternativet, vilket menar på att jag fått en mognare inställning till det här med tid! Omg vad töntig jag är! hahaha

Inatt hade jag en riktigt rolig dröm faktiskt, vi festade i en viss killes lägenhet (som jag för övrigt inte har tänkt träffa mer!), ju fler folk som kom desto större och finare blev lägenheten, jag blev jätteroligt full och sen dök det upp serveringspersonal!?! Som stod i baren där man fick gratis fatöl och fatcider. Men jag fick bara vatten eftersom en av dem i baren tyckte att jag var för full. Louise var med och hon drack och sen behövde hon uppsöka toaletten väldigt akut... Förvånande^^. Som tur var fanns det 3 stycken badrum vid det laget, med jacuzzi och allt. Det tråkiga var dock att folk började beskylla mig för att "strulat" runt med massa killar som jag faktiskt inte ens har haft en tanke på att vara med. Så jag skulle förklara mig och berätta att de hade fått det om bakfoten så skulle jag tala om vilka det egentligen var. Men precis när det skulle flyga ur mig bet jag mig själv i tungan och ursäktade mig och gick därifrån. Tänkte att det kanske inte var så smart ändå ;). 

Suss, du var oxå med! Du och Sandra (?) gjorde en synkroniserad dans i ett av badrummens enorma badkar hehe, det såg lite ut som en galen jungeldans. Och jag åkte kan på mage nedför trappan som inte hade några trappsteg. En sån fest vill jag vara på på riktigt nån gång! 

Nu måste jag dra min nuvarnade enda sängkamrat, datorn, från mig och ta mig till bussen. Har hållt mig ifrån dessa killproblem ett tag nu. Vilket är bra på sätt och vis. Har nog bestämt mig för att jag ska hålla mig till en i taget nu, annars kan det bli pnsamt... 

/puss och kram

lugnat mig

Hehe, nu har jag ätit!

Tänkte att ni kanske ville veta fortsättningen, om jag svalt ihjäl eller inte...

Bogen var utsökt med lite pasta och ketchup på. Så nu är jag på gott humör igen, och ja Suss, jag tänker på barnen i Afrika, nu vet jag hur dem känner sig iaf. Och nej, jag har inte 0 kr på kontot, jag har -66 kr på kontot!

Tack och hej leverpastej! (På tal om mat)

Stampar i golvet och slänger saker omkring mig!

Faaaan!

Är galet arg just nu. Jag kom precis hem från gbg, har inte haft med mig mkt till mat idag. Pga att jag inte har någon mat. Jag var stensäker på att jag skulle få mina pengar idag, men icke sa nicke! Jag har nu kollat på kontot och pengarna finns men dem kommer inte in på kontot förrän vid midnatt.

Är väldigt hungrig! Och då menar jag så hungrig att magen kurrar så högt att det var pinsamt att sitta på bussen. Försökte ringa farmor som oftast är räddaren i nöden men hon var på möte. Syrran som svarade istället fick nästan en utskällning av mig när hon berättade det.

Blir på så dåligt humör när jag är hungrig, verkligen. Har en halv picknickbog i frysen men det tar väl typ en timma att tillaga! Hinner ju typ dö tills dess. Hade varit så mkt enklare att gå till Fröllan eller nåt!

Jag vill ha maaat! *snyft*

Buu

Usch vilken skitdag, vaknade klockan halv 10 och det var jättegrått ute! Ville bara somna om men begäret att sätta på datorn tog överhanden. Är fortfarande kvar  sängen, kanske ska ta och kolla posten snart !?!

Faktiskt ingen idé att gå upp då jag varken har något vettigt att äta hemma eller några pengar, så det blir svältdag idag.

För övrigt har jag tänkt så mkt de senaste dagarna att jag till slut har fått ont i huvudet, har fått ont i mina fotknölar oxå. Hände sig senast i somras att jag hade samma sorts värk i fötterna, då trodde jag att det var för att jag hade legat och sparkat i sängstommen i sömnen ;) hehe. Undrans vad jag gör på nätterna egentligen? Grannarna måste ju undra lixom...

Ska nog ta och somna om nu, längtar till helgen och ju fortare denna dag försvinner desto bättre. Tisdagar är näst efter söndagar de allra värsta dagarna!

Blir nog ett besök hos Mikael senare idag, hoppas han har mat ;)

/puss och kram

Dagens låt

Hörde den här låten när jag var ute och rullade bil i helgen, blev så jättelycklig alltså!



Krya på dig Mikael! Kommer och hälsar på dig imorgon...

/Puss och kram

Taggad

Wow! Vad taggad jag blev idag, inför den nya kursen. Kom ganska nyss hem från gbg efter en typ 2 timmars introduktion på LMN210 som kursen heter. Våran Seminarieledare verkar vara väldigt bra, han brinner verkligen för att lära ut. Mycket positivt :). Ska snarast möjligt ta och leta upp matte A/B böcker att repetera i, känns som jag har glömt bort det mesta faktiskt.. 
Tydligen så är alla föreläsningar och nästan alla seminarier denna terminer helt frivilliga =O. Tror inte jag kommer skippa så jättemånga faktiskt men det är ju skönt att man inte har den fruktansvärda pressen på sig att man MÅSTE vara i gbg just den dagen och den tiden. 

Kommer tydligen bli en rätt så intensiv och krävande kurs, men det är lungt. Jag tycker ju iaf att detta är roligt! Imorgon är jag ledig och på onsdag så börjar vi på riktigt. Otroligt nog så längtar jag :)

Har planer att snart dra till gymmet om en stund, har inte varit där på över en månad så har förmodligen tappat typ allt. Men nu när min envisa förkylning äntligen försvunnit så ska jag börja träna på riktigt igen, vill oxå ta mig till Kaskad någon gång denna veckan för att simma och basta. Det var grymt längesedan, tänk att Kaskad senast i somras var en plats som jag spenderade mer tid på än att vara hemma...

Har kommit på att jag är uppbokad varje helg fram till slutet av februari, detta är lite saker som jag har att se fram emot:

24/1 Jag och Stina ska till gbg och jag ska bjuda henne på middag i försenad 20års present. Sen blir det utgång!
25/1 Ska shoppa med mamma och farmor
31/1 Kalas för småsläktingar, de fyller 7 och 11.. sötisarna
         Bowling med jobbet
         Utgång (Amra kommer hem?)
1/2   Sova...
7/2   Bowla med släktingarna för att fira att pappa fyller 40 år.
8/2   Pappa fyller 40, Middag med familjen på rådhusresturangen i Borås
14/2 Alla hjärtans dag! Håller denna dag öppen tills vidare, får se vad som händer...
20-22/2 Norge?
28/2 Det var nåt då men kommer inte ihåg, kanhända att jag åker till Uppsala då (?)

Blir antagligen en ganska intensiv period nu... men vad tusan, jag har inte en enda fredag uppbokad ju! Är för övrigt ledig från skolan nästan varje fredag fram till vecka 9. Underbart!

Nu ska jag packa gymsakerna och köra järnet! Gött..

/puss och kram

Snart är det lördag igen

Dags för ett längre inlägg nu då. Nu har jag nämligen gott om tid, då det bara är skit på tv. Dessutom kan jag heller inte logga in på Facebook av någon anledning, nåt uppdateringsskit tydligen. Blir tokig då jag måste erkänna att jag är en aning beroende av facebook...

Helgen har varit helt jävla perfekt. I fredags tillbringade jag tid med syrran och farmor och kollade på Let´s Dance och åt räkmackor. Har inte kollat på tv på en fredagskväll på evigheter känns det som. Igår fick jag låna bil och åkte till Helsjön som jag hade lovat Stina. För dem som inte vet det så går och bor Stina på Helsjöns Folkhögskola (mellan horred och kungsbacka typ) för att läsa upp sina betyg. Det var mycket trevligt hos Stina, visserligen kan jag störa mig lite på henne ibland men det är nog egentligen bara för att hon ska bete sig så konstigt när vi är med annat folk. Jag har känt henne så länge jag kan minnas, och ibland kan det vara skönt att prata ut med någon som verkligen känner mig. Hon har sina smarta stunder ibland, och vi kan faktiskt ha riktigt roligt tillsammans.

Spelade bland annat biljard, jag har nu gått från hopplös nybörjare till mindre hopplös nybörjare. Träffar ju iaf bollarna nu, och vissa går i hålen. Dock är det faktiskt oftast den vita som åker ner XD.

Var riktigt sugen på att gå ut igår kväll, men Stina talade förstånd med mig.. Tack och lov för det, hade nog bara ångrat mig en massa efteråt. Nu ska man bara överleva veckan så är det snart lördag igen.

"Snart är det lördag igen"

Pengar får jag förhoppningsvis imorgon, då ska jag betala räkningar och sen betala skulder för det som blir kvar. Lite får jag väl över att leva på. Min lön kommer ju snart oxå så jag ska nog klara mig. Har en del att kräva av folk med..

Hmm, funderar just nu på om det är något viktigt jag har glömt att förtälja. Juste! Imorgon börjar min inriktning, det ska bli riktigt skoj. Känner väl ett par-tre stycken som ska läsa samma som mig. Skönt att veta att man kommer ha någon att prata med iaf. Jag ska läsa matte igen! Yeey! (Skulle dock aldrig ha uttryckt mig på det sättet för typ ett halvår sedan)

Har fått byta praktikplats oxå, tack och lov. Fungerade inte riktigt på den förra så ska bli skönt att få lite miljöombyte. Egentligen blev jag rätt så sur över att de förväntade sig så himla mkt av mig på min första termin. När jag har pratat med andra studenter har de knappt fått göra någonting jämfört med mig. Egentligen är väl det bra, men jag vill gärna lära mig lite innan jag själv ställer mig bakom katedern och börjar undervisa. Hoppas det går bättre på det nya stället!

Börjar inte förrän 12 imorgon men är ganska så sömnig så ska börja dra mig tillbaka. Godnatt!  

saknad?

Längesedan nu.. väldigt faktiskt. Men det beror på denna cp-server som strular hela tiden. Skulle uppdatera i går morse men när jag hade skrivit ett jättelångt inlägg så loggades jag ut! Grrr vilket slöseri med tid alltså!

Hinner faktiskt inte skriva nåt annat än att jag faktiskt inte var ute i helgen. Jag lyckades! Känner mig så jävla grym. Nästa vecka är det dags igen dock, men bara på lördagen. Får ju inte fastna i vanan igen nu när jag har lyckats bryta den!

Skriver kanske mer senare...

/puss och kram 

Dagens låt



Ord är överflödiga...

tråkdag

Usch usch usch vad tråkigt jag har det just nu...! Klockan är bara sju på kvällen och jag funderar nästan på att gå och lägga mig pga tristessen. Behöver lixom inte göra nåt mer idag, är redan klar med allt, vill bara att det ska bli imorgon snart. Inte för att jag har något speciellt att se fram emot till imorgon men ändå en ny dag.

Idag har jag varit i skolan (kom hem kvart över 11), jag har städat och jag har diskat. Får numera en smärre chock varje gång jag går in i köket pga att det är så rent. Sen kollade jag lite på tv, men var inget bra så jag stängde av den. Nu har jag suttit i typ 3 timmar och pusslat på mitt 1000 bitarspussel som jag aldrig har lyckats göra klart. Tänkte fixa det den här gången. Har ju hela helgen på mig lixom!

Men har tröttnat på att pussla för idag. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till? Kanske en dusch bara för skojs skull? Nej men allvarligt talat. Vad är det jag har glömt att göra idag eftersom jag har så mkt tid över? Det är sjukt att jag inte ens hade så mkt tid på jullovet. Blir snart galen... 

Pratade med Stina förut, för en gångs skull var det jag som ringde! Vad förvånad hon blev! Jag hade inte riktigt kommit på vad jag ska ge henne i födelsedagspresent, så jag fram till att jag kan ju bjuda henne på middag ju! Så nästa helg ska vi upp till gbg och äta fint. Har ju pengar då så det blir riktigt nice. Kanske blir utgång efter det, lär nog vara rejält sugen efter att ha hållt upp denna helgen som kommer. Blev bjuden till Helsjön denna helgen och jag funderar faktiskt på att dra dit, bara för att undvika krogen, får slacka på stinas rum där ute. Bara jag får låna bil så jag kommer dit. Annars blir det ju inte så lätt.. Om det inte blir av har jag ju alltid mitt pussel att underhålla mig med ;).

Jo, jag ska väl slita mig från datorn och dra mig mot duschen. En riktigt varm underbar dusch får det bli, så sover jag gott sedan :). Imorgon har jag faktiskt sovmorgon, behöver inte gå upp förrän lite innan sju ;).

/puss och kram

till Sussi

Jag satte precis på tven, och gissa vad som började om inte "Våra bästa år". Jag vet ju att du, Suss, inte kan se det borta i Norge. Så jag tänkte att jag skulle berätta vad som händer just nu:

Sami och Lucas skulle tydligen gifta sig, men Sami vaknade upp på sin bröllopsdag i samma säng som hennes ex (kan inte alla namn men han har en otroligt snygg överkropp ;)). Ingen av dem fattar vad det är som har hänt när Lucas hittar dem på hotellrummet. Sami vet inte hur hon har hamnat där, och han vet ingenting heller. Tydligen är det Lucas mor som har gillrat en fälla för att hon inte vill att bröllopet ska bli av.

Ja, och nu vet jag inget mer för jag orkar inte kolla på världens sämsta serie i mer än 10 minuter. Tänk vad jag gör för din skull Sussi... !

idag

Fy vad jag har fått mycket gjort idag, känns egentligen som två dagar faktiskt. Och dagen är inte slut än på långa vägar...

Dagen började med att man fick gå upp typ mitt i natten (kl 6) för att ta sig till bussen. Seminariet började inte förrän klockan 9 men eftersom bussen tar tid och jag skulle ut till botaniska (med andra ord var jag tvungen att byta till spårvagn) så var jag tvungen att ha god tid på mig. Idag var det sista seminariet i denna kursen, då vi skulle ha våra projektredovisningar. Självklart fick vi som var minst förberreda börja. Men det gick alldeles utmärkt, hann nog inte bli nervös faktiskt, vilket var bra. 

Sen gjorde vi utvärdering av kursen, fy vad gött det kändes att lämna allt det här bakom sig, nu är jag också inte så nervös för betyget som jag har varit förut. Känns riktigt bra faktiskt. Imorgon ska jag ha studievägledning, på fredag är det konferens och på måndag börjar jag min inriktning! Yes, äntligen ska jag få räkna matte, trodde aldrig att jag skulle längta men jämfört med alla jobbiga arbeten där man ska diskutera och analysera är det rena rama himmelriket, hoppas jag. Synd att våran goa seminariegrupp måste splittras bara. Har bara Magdalena med mig därifrån...

Jag kom hem vid halv ett tiden och började genast planera dagen. Började med att slänga i mig lite mat. Sen diskade jag, och röjde lite och började göra en deg. Det gäller att börja planera i tid när man ska göra hemmagjord pizza :O. 

Fick gå till willys och köpa ost för typ 20 enkronor som jag hade skrapat ihop. Kändes lite pinsamt att betala med massa mynt, men det var helt klart värt det. Pizzan togs precis ut ur ugnen och är färdig att ätas. Ska nog ha myskväll med mig själv nu och se om det är något kul på tv. Annars kanske det blir att jag sätter på en film, känner att jag faktiskt har förtjänat det idag. Imorgon blir det till att gå upp mitt i natten igen *pust*

/puss och kram 

Nära till gråten...

Just i detta ögonblick lämnar Amra, min underbara vän, Skene för att flytta till Uppsala. Jag har på känn att hon kommer att bli kvar där. Sitter just nu och tröstäter plopp med tuttifruttismak (Upptäckte den m.h.a. Amris!) och nästan gråter. Varför ska alla lämna Mark? Det blir så ensamt här utan mina vänner. Det kommer nog bli en jobbig vår tror jag...

Igår var jag och några andra i gänget och avtackade Amra innan hennes flytt, vi tjötade lite, åt ballerina och äckelchips och kollade på Grease. Gillar Grease jättemkt, skulle se den varje dag om jag hade kunnat. 

Kom för övrigt på igår att det bara är typ en månad kvar till "Alla hjärtans dag", har blandade känslor inför den dagen. Har nog aldrig varit någon riktigt lyckad dag romantiskt sett för mig, fått ett gulligt sms på sin höjd. Har väl väldigt små förhoppningar även i år. Insåg nyss att jag har förlorat allt jag hade i mellandagarna/nyår. Varför ska jag alltid ha sån oflyt i kärlek? Är jag alldeles för känslosam eller vad? Jag har förstått att ingen av dem killarna som jag har träffat sen jag började aktivt träffa killar har blivit kär i mig, visst har de blivit förälskade, det har jag fått reda på. Men det har inte varit några äkta känslor. Fan vad jag stör mig på detta! 

Jag har tappat stinget! Det sa jag till Mikael denna helg, och jag tror att han har rätt. Det blir inte lika roligt att gå ut om man aldrig hinner bygga upp några förväntningar. Så denna helgen ska jag vara hemma, ensam, och göra saker som jag aldrig hinner njuta av annars. Jag ska ta ett långt, hett bad, jag ska lägga ett 1000-bitars pussel, jag ska kolla på helgunderhållning på TV såsom Let´s dance. Jag ska läsa klart minst 2 böcker som jag har påbörjat för typ en månad sedan eller tidigare. Och så ska jag baka bröd! Jag får inte falla för frestelsen att gå ut denna helgen. Mikael du kan slå vad om vad du vill men du kommer förlora ;). 

Detta är dagens låtar. Det är mina låtar, det är kärlek i högsta grad!



 




Ska fortsätta tröstäta nu...

/puss och kram

Dagens låt

Hade denna låten på hjärnan hela förmiddagen efter att ha sett en skylt med låtens namn. Tycker den är speciell...



Så här var det Emma: When the moon hits your eyes like a big pizza pie, that´s amoré!

Inte för att jag fattar vad som menas med pizza pie?

/puss och kram

Ny vecka

Nu är jag förvånande nog redo för en helt ny vecka. På något konstigt vis så blir jag glad när jag tänker framåt på veckodagarna ikväll. Kan bero på att jag har kommit på att jag stressar mer på helgen än jag gör på skoldagarna faktiskt. Och denna veckan ser inte så fruktansvärd ut på schemat. Några ruskigt tidiga mornar bara, men inte något som inte lite kaffe kan ordna. Projektrapporten ska dock in på tisdag och jag har inte börjat på den än. Ska nog sitta uppe sent ikväll och skriva... Är fortfarande uppe i varv sedan jobbet.

Har väl inte så mkt att skriva om, tyckte helgen var tråkig även om det hände massa saker. Det var dock kul att Mikael var med ute igår, hade inte träffat honom på ett tag. Träffade några gamla kompisar från mellanstadiet oxå. Det var roligt...

Ska upp aptidigt imorgon, bussen går 7.30 typ. Måste nog gå upp klockan 6 eller nåt. Funderar på om det egentligen är någon idé att sova... Ska nog ta en pajbit nu och fundera på det. Om jag är vaken kommer jag iaf inte att försova mig!

Kanske blir ett sent nattinlägg med andra ord...

/puss och kram

irriterad

Vet inte riktigt vad det är, men jag är typ förbannad eller nåt. Känner mig helt pissed of. Det är jävligt konstigt eftersom jag hade ganska kul ikväll.

Kanske är det för att det är en hel vecka kvar till nästa lördag.

Kanske är det för att mina sista pengar rök åt skogen idag.

Kanske för att det var en rent händelselös kväll, även om jag gjorde mitt bästa för att nåt skulle hända!

Kanske för att jag ska jobba imorgon, och sen är helgen slut.

Kanske för att han rakade av sig håret ??? (Det var rent idiotiskt!)

Kanske helt enkelt för att jag kände att jag behövde få ut mina aggretioner.

Fy farao för att jobba imorgon, pengar iofs men ändå! Orka lixom...

/puss och kram

Så pinsamt saker och ting kan bli...

Så det kan gå ibland...

Planen var att jag och Moa skulle till Lounge och att vi skulle förfesta hos någon Erik som Moa kände. Vi hamnade hos Erik, jag som hade min baginbox under armen typ halva kvällen blev rätt så packad. Slutade typ med att jag drack ur kranen!

Erik och hans kompisar kom på att de inte ville åka till krogen. Då ville inte Moa det heller, så där var jag på en halvdanfest, med min vinlåda och var fruktansvärt danssugen. Jag kommer på att jag ska gå ner till centrum som inte var så långt, och kolla om det är något folk jag känner. Jag kom aldrig så långt. Hamnade på en annan fest hos en kille som jag känner. Jag blev efter ett tag enda tjejen, och vissa saker blev väldigt pinsamma. I like drama!

Sov i Kinna inatt, orka gå hem lixom...

Ska snart till Stina, hon handlade på systemet igår. Fan vad wierd alltså, fattar inte att hon är 20!

Jag har dubbelbokat mig ganska rejält senare ikväll oxå. Har lovat att dra med mig massa tjejer till Kinna på fest, Vet inte vilka än men ska nog ringa runt lite. Sen har jag oxå lovat att jag ska till Lounge, både Mikael och Jeanette ska jag tydligen träffa där. Jaja, sm tur är så händer allt i Kinna iaf, blir ju inte så svårt att pendla mellan festen och krogen ;).

Nu fick jag lite bråttom då jag måste gå till tåget till Björketorp om ca en timma. Fortfarande blöt i håret, har ingen aning om vad jag ska ha på mig och osminkad. Yeey!

/puss och kram


...

Har varit på modelhouse dag, det var faktiskt ganska kul. Blev påprackad 11 bilder för 1500 kr dock. Detta ska snart betalas när jag får mina pengar nästa vecka...

Moa tyckte jag skulle lägga upp den här bilden:



Fin va?

Nu hinner jag inte skriva mer för att jag och Moa ska laga mat. Eller jag ska laga mat och Moa ska diska som vi sa ;). Precis som på kosten!

/puss och kram


Rörd

Eternal Sunshine Of a Spotless Mind.

Vilken film! Trodde aldrig att jag skulle se Jim Carrey i en mer skruvad film än The Truman Show. Anledningen till att jag hyrde den var ett citat taget ur filmen som jag hade fastnat för:

"I´m just a fucked up girl looking for my own piece of mind"

Det sjukaste var att jag fick en Deja vú upplevelse mitt i filmen. Det var en mycket känslig del i filmen, jag har aldrig sett den förut och jag reagerade med en gång. Det här har jag drömt tänkte jag och kollade på syrran som låg i soffan, Känslan försvann inte så utan förstärktes. Jag vet att jag vaknade upp för ett antal veckor sedan och ryckt på axlarna åt att det bara var en konstig dröm. Sedan hade jag glömt bort det. Nu blev jag påmind! Det var flera år sedan jag hade en sån här upplevelse, under en period i mitt liv hade jag det jätteofta. 

Jag vet att folk säger att det beror på att hjärnan reagerar långsamt eller nåt sånt. Vet inte om jag tror på det dock, vill hellre ha lite mystik i samhället. Visst är det härligt med mysterium?

Pratar just nu med syrran om drömmar, det är konstigt egentligen att hjärnan kan hitta på allt... Tänk så mycket man drömmer som man inte kommer ihåg. Det är riktigt synd egentligen.

Imorgon ska jag till Modelhouse :). Så måste planera morgondagen ordentligt, ska fixa håret själv och ha två ombyten med mig. Shit jag är nervös. Varför gick jag med på detta? Ska ta en lång dusch nu eftersom jag inte kommer hinna med det imorgon bitti. Är jävligt trött nu faktiskt, borde få saker och ting gjorda innan jag däckar. Skriver mer imorgon.

Förresten, hade rekord på besökare på bloggen igår. Jättekul att folk faktiskt läser den här bloggen regelbundet. Blir riktigt glad faktiskt, ibland kanske jag avslöjar lite för mkt och då är det förstås inte bra med många besökare. Men jag klagar inte ett dugg :) Keep reading!

/puss och kram


skitdag!

Var ett mirakel att jag överlevde dagen idag, iofs är inte dagen över än så man vet aldrig.. äsch nu är jag löjlig!

Iaf, jag var typ död imorse när alarmet ringde efter typ 5 timmars sömn. Dessutom hade jag blivit väckt ur en väldigt trevlig dröm :). Efter att ha snoosat några ggr tragglade jag mig till slut upp för att äta frukost. Frukosten bestod av ett knäckebröd med köttbullar på. Lite torrt men det funkade. Efter en stund såg jag på klockan och kom på att bussen skulle gå snart. Jag hade kollat upp dagen innan att den skulle gå 08.46, hade jag för mig iaf. Så hann klockan bli halv och jag var tvungen att dra, när jag kommer på att jag måste sminka mig oxå, det går ju så snabbt. Jag hinner ändå ^^. Smart som jag är tar jag på mig mina högklackade stövlar oxå, tänkte att dem värmer nog bättre än mina joggingskor. Problemet var bara att det var stora problem att springa i dessa i ett väglag som var VÄLDIGT halt. Som sagt var det ett mirakel att jag överlevde. Väl framme ser jag på mobilklockan att jag har hunnit! Klockan är bara 08.43 och jag har inte sett någon buss köra förbi. Men ser ingen annan som står vid hållplatsen !?! Brukar jualltid vara någon mer iaf. Tänker att så tidigt kunde ju inte bussen ha varit. Jag är mycket medveten om att min mobilklocka går ett par minuter efter men hallå lixom. Den skulle ju inte komma förränn 08.46! Går fram och kollar på tabellen. Ser då till min bestörtning att bussen skulle varit här 08.42! Jag har kommit ihåg fel! Jag har alltså missat den precis...

Så jag kan inte göra något mer än att sätta mig och vänta på nästa buss i en halvtimma och typ frysa ihjäl. Och när jag väl kommer på så sätter jag mig helt fel. Under hela timmen som jag spenderar på bussen sitter en fjortis bakom mig och pratar i telefon. Vilka samtalsämnen man kan ha då. Typ: ...min pojkvän blev jättesur för att jag var på bio och fikade med han... jag fattar verkligen inte varför...daaa! Hade redig lust att bara vända mig om och strypa människan.

Väl framme i gbg visste jag inte riktigt vart jag skulle. Hade fått en vägbeskrivning av Emma och det var mkt viktigt att jag hittade med en gång. Tydligen skulle det ta 10 min att gå från busshållplatsen och jag hade 12 min på mig. Det var uppförsbacke hela vägen. Men jag kom precis fram i tid! Då var klockan 10.30 och jag var redan helt jävla utmattad.

Gick sedan på Åhlens en stund med Emma, hittade en parfym som jag blev kär i. Sniffade en del på herrparfymer oxå. Gud vad jag älskar herrparfymer, man borde ha en hemma och sniffa på när man känner sig ensam.

Kom hem vid halv 6 tiden idag och satte mig direkt med skolarbete. Det är projektet, vi har kommit på att det ska vara någorlunda klart på fredag. Har inte tid att göra något i helgen nämligen. På lördag är jag helt ockuperad av Stina därför att jag ska hjälpa henne med saker inför kalasandet, bland annat blr det ett besök på systemet. Oj oj oj vad jag vill festa på lördag! Undrar om inte jag kommer bli utlockad redan på fredag!?! Min stackars lever :(. Sen på söndag skulle jag tydligen jobba från klockan 12. Kanske ska göra pizzakillen lycklig och ta en bakispizza på skorpan innan jobbet då.. Blir nog så, om han bjuder vill säga ;). Han brukar ju alltid fråga om jag ska jobba imorgon, varje lördag jag träffar honom. hehe.  

Imorgon ska man upp tidigt igen. Skulle på någon föreläsning av myndigheten för skolutveckling. Låter sådär kul. Men ska ändå upp ju så varför inte tidigt på morgonen ^^. Nu ska jag snart ta igen mina sovtimmar från föregående natt. 

Godnatt 


orka rubrik

Kan inte sova, jag vill verkligen inte att min lediga period ska ta slut!

Idag hörde jag en låt på radion som jag fastnade för direkt, kollade upp den på youtube precis, den är underbar!

idag

Jag har varit extremt duktig idag, och planen är att jag ska fortsätta vara duktigt i ett par timmar till. Som dem som läste mitt tidigare inlägg har jag bestämt mig för en nystart och hitills så mår jag riktigt bra av det.

Idag har jag diskat, hade ett mount everest av glas, tallrikar, kastruller, bunkar m.m. på köksbänken. Det har jag numera tagit hand om och allt är rent och fint insatt i skåpen. Sen rensade jag mitt kylskåp =O, inte den trevligaste upplevelsen kan jag lugnt säga! Men nu är monstren besegrade...

Sen gick jag ber till återvinningen med två påsar glasflaskor/burkar och krossade lite. Ett utmärkt sätt att få ut sina aggretioner på faktiskt. Jag hann oxå med att gå och handla. Jag räknade ut att för att jag skulle ha råd med busskort så måste jag hålla mig under 260 kr. Jag var så duktig att jag handlade två påsar med nyttigher för under 200! Nu är kylskåpet så fullt att jag lär klara mig tills pengarna kommer igen (enligt mina beräkningar så kommer studiebidraget någon gång nästa vecka), jag har lagt undan pengar till busskort och jag har hundra kronor kvar på kontot. Har oxå kvar min halva hundralapp som jag ska se till att gå till banken med någon dag. Tydligen så får man en helt ny om bara numret syns. Har samlat på mig 300 kr i enkronor oxå men ska nog samla på mer innan jag växlar in dem.

Så jag har alltså typ 200 kr som jag inte riktigt vet vad jag ska använda det till. Blir nog med största säkerhet lagd på utgång i helgen. Är dock irriterad över att min sprit som jag hade hemma helt plötsligt har tagit slut. Tog ändå med en liter hem från Lanzarote. Fan vad jag har druckit i mellandagarna alltså. Men detta medför alltså att jag inte lär bli full igen på att tag, innan jag får tag på mera. Hatar att jag inte är 20 föränn om 8 månader. Stina fyller ju dock på fredag, JUSTE! Skulle ju fira henne ju. Nu blir det garanterat utgång i helgen ju! Stina fixar spriten ;). Tänka att lilla Stina blir 20 år, jag har alltid sett henne som någon som är yngre än mig som jag har blivit tvungen att ta hand om. Nu blir det istället hon som får ta hand om mig ahaha.


Idag har jag ätit ordentligt faktiskt! Åt ganska bra till frukost, ägg och te och en apelsin. Och så för en timme sedan ungefär så åt jag en jättegod pastagratäng. Resterna ska jag göra matlådor av. Perfekt!


Imorgon så börjar skolan igen, tydligen så skulle vi på något studiebesök klockan 10.30, men var tusan ligger ekocentrum? Måste nog åka in i tid för att hitta imorgon. Har egentligen ingen direkt motivation till skolan just nu. Måste ju jobba med projektet som ska vara klart nästa vecka. Borde vi i våran grupp inte ha lite panik nu? Vi måste verkligen ta tag i det här! Måste fixa VFU närvaro oxå, ska ju in senast på söndag (?). Orka!   

Ännu mer bu just nu är att min Amaryllis har dött, såg att den slokade inatt när jag kom hem och vattnade den. Men det verkade bara förvärra allting för nu ligger den ena stjälken, den som fortfarande är knoppar, ner vågrät. Blommorna ser väldigt döda ut kan jag säga. Önskar att jag hade kamera så jag kunde ta kort på eländet. Ser helt enkelt förjävligt ut.

På tal om svärord, lyssnade på radion förut och detta blev jag väldigt upprörd över. Det spelades Robbie Williams låt "Come Undone". Jag älskar verkligen Robbie Williams och allt han gör. Men så har radion censurerat vissa ord i texten, som "shit" och "fuck". Det förstörde låten fullständigt ju! Finns ju låtar med mkt värre text än så...

Nu måste jag ta tag i disken som blev efter matlagningen. Och förbereda mig mentalt inför imorgon. Kanske blir lite tv? Var ett tag sen nu, ska kolla om det går någon bra film...

/puss och kram


nystart

Nu jävlar har jag bestämt mig! Har haft det i baktankarna ett tag nu men idag förstod jag att nåt måste göras.

Vad fan pratar jag om? Jo, att jag ska se till att få en nystart i livet. Nu har jag kommit på hur mitt kommande halvår ska se ut. Jag ska skärpa mig nu och njuta av livet på rätt sätt. Jag ska ta hand om mig själv!

För det första ska jag skära ner ordentligt på alkoholen. Det är inte bra för varken min kropp eller min plånbok. Jag har börjat märka av lite oroande saker på sistone, som t.ex att jag aldrig är hungrig längre. Kom för en timma sedan på att jag inte hade ätit nåt sedan frukost. Och jag kände inte ens någon hunger när jag hade kommit på det, tvingade dock i mig en bit paj. Mikael trodde att det var min lever som var ur funktion, och kanske det är nåt åt det hållet? Men visst ska jag fortsätta festa men långt ifrån lika ofta som nu.

Det andra jag ska ändra på är min lägenhet, imorgon tänkte jag ägna hela dagen åt att sanera den från allt som går att kasta. Glas, wellpapp, aluminium, plast, allt ska bort. Ska passa på att rensa i min byrå och garderober med så att man får någon ordning på kläderna.

För det tredje ska jag ta det lugnt med datorn, ska sluta sitta här hela dagarna och bara stirra på skärmen. Börjar kännas rätt så patetiskt med tanke på att jag faktiskt har ett liv utanför den digitala världen. Kanske inte blir lika många inlägg i framtiden. Men däremot kommer dem vara mer genomtänkta och bättre.

Sen ska jag börja bli duktig i köket igen, jag ska lägga av helt med skräpmat. Allt jag äter ska jag laga sjäv eller bli bjuden på. Jag tänker inte längre lägga pengar på mat man bara blir tjock av. Ska baka en del också. Tänk vad underbar doften av nybakat bröd är!

Jag har kommit fram till att jag ska fortsätta med skolan fram till sommaren iaf, sen tror jag faktiskt att det lutar åt ett studieuppehåll. Känner mig inte riktigt mogen för att läsa på högskola längre. Jag vill tjäna pengar och slippa pendla varenda dag. Har börjat tveka ordentligt på att bli lärare oxå. Kanske känns det bättre om ett par månader. Nu skulle tydligen Jeanette hoppa av oxå. Kommer sakna henne i Gbg. Men vi har iaf sagt att vi ska fortsätta träffas i framtiden.

När hostan har försvunnit ska jag försöka komma igång med träningen igen. Är riktigt sugen faktiskt, men då måste jag också börja äta bättre. Alla byxor som satt tajt på mig förut har börjat sitta pösigt. Amra påpekade det igårkväll faktiskt, jag misstänker att jag har gått ner extremt mycket i vikt sen studenten.  Tyvärr är det inget jag kan bekräfta då jag inte har vägt mig själv på typ 2 år. Har dock ett svagt minne av att jag skrev ner mina mått i min almanacka för ca ett år sedan. Ska nog leta upp den och mäta igen. Undrar jag...

Nu ska jag göra något som jag inte har gjort på mycket länge. Jag ska läsa en bok! Sen ska jag sova gott och vara så nöjd med mig själv för att jag lyckades hålla mig ifrån krogen ikväll. Det var mycket nära att jag trillade dit igen, men nu har jag som sagt var bestämt mig. Bäst jag stänger av ljudet på mobilen inatt bara. Jag kan få ett par fyllesamtal som jag hemskt gärna inte vill bli väckt till.

/puss och kram

bara för att

Sitter just nu vid Amras dator och bloggar, får alltså bloggabstinens efter mindre än ett dygn! Har dock hänt en del sen jag skrev sist. Igår åkte jag hem till Farmor på middag, jättegott verkligen med porterstek, potatis och sås. Och såklart marängpaj till efterrätt! *Mumsigt*. Jag tror jag ska börja bli lite bättre på att laga mat hemma. Förr så lagade jag alltid mat men nu har jag blivit alldeles för lat. Ska nog försöka se till att baka till helgen tror jag. Det låter gott.

Efter middagen följde jag med till Hajom och spelade Wii. Sofia hade köpt Mario Galaxy för sina sista pengar, men det var helt klart värt det tycker jag. Superkul! Sen testade jag min "ålder" på Wii sports. Blev tydligen 59 åt. Haha, måste nog börja träna igen. Tror jag förlorade mycket i baseball dock då jag inte fick en enda homerun.

Undrar egentligen hur många som fattade det där som jag skrev om precis...?

Sen hade jag en "dejt" med Amra. Hennes föräldrar är borta på skidsemester eller nåt så vi hade lägenheten själva. Blev korv med bröd till kvällsmat och sen glass. Ganska genomtänkt att äta glass på årets hittills kallaste natt eller nåt!?! Klockan hann bli halv 5 innan vi somnade, efter mycket tjat och skvaller, lite tittande i gamla skolkataloger och 3 filmer så var vi väl lite trötta iaf.

Blev väckt vid elva-tiden av Jeanette som ringde. Ska snart dra för att ta bussen till Svenljunga. Jag, Jeanette, Peter och en kompis till Peter ska åka och bowla :P. Känns lite som att Jeanette försöker få ihop mig med Peters kompis bara, haha. Hon brukar göra så. Tycker inte jag träffar killar som är bra för mig tror jag. Nej men ska bli kul att träffa henne, har inte sett henne sen innan Lanzarote. Har ju till och med en liten julklapp till henne!

Nu måste jag dra! See ya..

glömde...

Tillägg:

Detta var gårdagens grymmaste låt på dansgolvet, fan vad vi rockade tjejer. Fick så jävla mycket Lygneviflaschbacks så att jag nästan förväntade mig sommar när jag kom ut!



Blyg

Igår var... väldigt händelselös kväll. Min känsla stämde inte alls. Hade kanske trissat upp förväntningarna lite för mkt. En sak jag stör mig på dock är att alla ska vara så jävla fega. Även jag såklart, jag drack igår men blev inte full. Slösade bara mina pengar :(. När jag inte är full så är jag värsta chicken! Alltså jag trodde jag hade förändrats men uppenbarligen inte.
Ta bara det här som exempel:

Han: Hej Sabina!
Jag: Hej (lite nervöst)
Jag börjar dansa med Moa och tittar inte åt honom igen, fast jag vill att han ska dansa med oss!
Han går därifrån.

Han: Sabina, följ med på efterfest!
Jag: Vadå nu?
Han: Om en stund
Jag: Kanske, ring mig.
Jag småspringer därifrån

Eller detta:

Jag står och tänker lite för mig själv och kollar snett neråt golvet, jag ser ett par skor som är vända mot mig. Ett par skor som känns igen. Jag tänker lite panikslaget "står han och kollar på mig"? Sakta vänder jag huvudet uppåt och möter hans blick.
Han: Tja!
Jag rör lite på munnen och försöker få fram ett svar, när jag misslyckas blir det pinsamt och jag vänder snabbt huvudet neråt igen och vänder mig sen snabbt till Sussi.

Känns ganska dumt av mig att vara sån här, förutsättningarna fanns för att det skulle bli en perfekt kväll, men som vanligt sabbar jag det. Det är riktigt tragiskt att jag måste vara packad för att våga prata med killar.

På tal om något helt annat så åker Suss idag, hon skulle komma hit och hämta lite saker och säga adjö innan halv 3. Kommer sakna henne sååå mycket. Men jag har ju alltid Moa :). Kommer kanske bli utgång nästa lördag oxå med henne. Och så skulle vi nog till Gbg nu i veckan. Dags för Moa att bli en riktig partybrud igen tycker jag!

Nu ska jag ringa suss och se om hon är vaken

/puss och kram

...

Fy vad jag har slösat bort den här dagen hitills, bara för att jag har varit uttråkad. Sov till typ ett, och sen har jag och syrran varit på mcdonalds. Usch för denna skräpmat, om jag var fattig förut så är jag ännu fattigare nu!

Igår var det dock riktigt trevligt. Jag och Suss finåkte BMW upp till Moa i Hyssna. Så kollade vi på film och tjötade lite om diverse saker som hade hänt i sen vi sågs senast. Efter ett tag började vi dock frysa ihjäl i Moas lägenhet/krypin och vi bestämde oss för att väma oss med en liten biltur till Statoil i Bollebygd som hade nattöppet. Klockan var då för övrigt redan kvart i 10. Så vi åkte till Staoil och jag köpte en hamburgare (of course!) medan Suss ansträngde sina få hjärnceller med att tanka ;).

När vi kom tillbaka till Moas place så kom vi på att vi skulle ut. Moa hade inte varit ute sen i somras, typ studenten så det var sannerligen dags nu. Jag ville dock av vissa själ vara nykter så jag erbjöd mig att köra, så fick köra BMW :). Vi lyckades inte komma ut förrän typ kvart över ett för att vissa var rätt så sega ... Inga namn nämda ;).

Vi hade kul iaf, fick agera taxi litegranna och sen hade vi tjejer efterfest hos mig. Efterfesten bestod av kortspel, chips och fanta. Sen skjutsade jag hem Moa och Suss och gick från Assberg. Klockan var 5 när jag kom hem *gäsp*. Så inte konstigt att jag sov till ett-tiden egentligen ju. Idag ska jag leva rullan igen faktiskt. Vet inte riktigt om jag ska dricka dock. Det är något jag måste få reda på innan känner mig säker på att dricka igen, om jag har otur så dröjer det ända till måndag innan jag får reda på det. Men känns som att jag kommer ha kul ändå. Det är ju Suss sista kväll i Svergie innan hon åker tillbaka *snyft*. Tiden har gått way to fast!

Har på känn att något kommer hända ikväll. Ingen aning om vad dock, sist jag hade den känslan så gick saker och ting väldigt snett. Hoppas inte det blir så nu bara. Vill bara leva livet!

Nu ska jag köra hem till Farmor för att lämna tillbaka bilen.

/puss och kram

2009

Så nu är det alltså år 2009, jahaja. Det var ju kul ^^. Inte så mycket skillnad på saker och ting. Sitter just nu och bloggar mellan reklampauserna på en riktig klassiker på tv: E.T. En av mina favoritfilmer följer efter den här: Waterworld, så jag försöker på bästa sätt hålla mig vaken. Frågan är om jag kommer att lyckas. Är rejält trött efter nyårspartandet igår. Var redigt skoj förresten. Min dansbandsgalna granne ringde nyss på och gav mig ett champagneglas som hon hade "lånat" (hon "lånade" för övrigt också en nästan full champagneflaska). Inte för att jag behövde mer ändå... men ändå, det var lite fult gjort.

Var väl annars en ganska lyckad fest. Suss tyckte att det var för dåligt utbud på killar bara. Inget som jag led av dock. Fick värme även denna natten. För att vara singel är mitt liv rätt okej just nu. Nu fattar jag äntligen vad singellivet handlar om på riktigt!

Känner att jag vill skriva ett längre inlägg men vet inte riktigt vad det skulle handla om, så kanske bäst att låta bli med tanke på att det säkerligen bara blir flum.

"E.T. phone home, E.T. phone home!"

Så jäkla gullig han är! E.T. alltså...

/puss och kram

Historien om Miss S, sista delen.

Miss S hade pratat med sina arbetskompisar, och miss S hade blivit bjuden på personalfest. Även om miss S inte jobbade särskilt mycket där längre. Men tydligen så var all mat och all sprit gratis. Det var miss S väldigt glad över eftersom miss S ekonomi inte var den allra bästa. Så miss S åt och drack med arbetskompisarna och blev lite väl full tyckte miss S efteråt. Sen skulle miss S och massa andra missar från jobbet ut. Miss S ranglade på ostadiga ben precis som alla andra, tror miss S. Miss S tror att hon hängde i baren en del för när miss S börjar få medvetandet tillbaka så har miss S bara massa småmynt i strumpbyxorna. Miss S är en väldigt snål miss som tar vara på varenda liten krona. Miss S träffar också mr Z. Mr Z hade haft problem hemma så mr Z hade blivit skjutsad av mrs J till detta ställe där miss S var för där skulle det inte bli något bråk för mr Z. Mr Z hade tyckt att missS var väldigt "borta" när han träffade henne. Och fast miss S hade lovat sig själv att inte röka mer så rökte säkert miss S upp ett helt paket den kvällen. Men miss S vet inte säkert. Helt plötsligt dansade miss S med mr T. Fast hon hade lovat sig själv att inte träffa mr T igen. Miss S plan var att ta sig hem ensam denna gången, annars skulle det bara bli jobbigt. Miss S skulle ju faktiskt åka utomlands inom ett dygn och miss S hade inte packat än. Men när miss S får sin jacka så kommer miss S på att miss S inte har någon nyckel till lägenheten. Miss S blir förtvivlad! Var ska nu miss S sova inatt? Kvällen slutar med att miss S får sova i mr T:s säng. Miss S får nästa dag bara några timmar på sig att packa och förbereda sig för resan. Resan ska bli rolig tycker miss S men miss S tror att den skulle bli ännu roligare om miss S inte hade haft så mycket att tänka på.

Nu kommer äntligen miss S iväg på den efterlngtade semestern. Miss S roar sig i en hel vecka i ett varmare klimat. Miss S träffar mr Ä som var jättesöt tyckte miss S. Men miss S träffade bara mr Ä en gång. Trots att mr Ä hade lovat miss S att adda miss S på facebook. Det gjorde iofs inte så mycket tyckte miss S som fortfarande var dålig på långdistansförhållanden. Miss S var dock inte lika vild och galen i utlandet som miss S brukar vara. Berodde detta på att miss S hade blivit förkyld eller berodde det på något annat, bara miss S vet.

När miss S kom hem så skulle miss S fira jul. Först med miss L och miss M. Sen firade miss S julen med mrs och mr S som är miss S föräldrar och gamla miss S som är miss S farmor. Också miss SS var med på ett hörn. Miss S och miss S familj firade med julklappar och god mat. Miss S tyckte detta var riktigt mysigt. Men miss S såg också fram emot juldagen då miss S skulle ut med kompisarna.

Miss S hade roligt på juldagen och miss S träffade en mr som heter mr Ö. Mr Ö sa att han tyckte miss S var söt, och eftersom miss S största svaghet är smicker så tyckte miss S att mr Ö var riktigt gullig. Men miss S kom ihåg allt som hade hänt den senaste tiden, så miss S bestämde sig för att ta det lugnt med mr Ö. Men miss S följde iaf med mr Ö på efterfest. Men gick hem från efterfesten samma kväll. Miss S var stolt över att ha lyckats göra det. Mr Ö fick miss S nummer men miss S tvivlade på att mr Ö skulle höra av sig. Mr Ö hade varit väldigt full och miss S trodde inte att mr Ö skulle komma ihåg miss S.

Nästa dag skulle miss S träffa några vänner igen. Denna gången var miss SA med som miss S inte hade träffat sedan i somras. Den kvällen roade sig tjejerna ordenligt. Och miss S blev glad för mr Ö hörde av sig. Miss S träffade dock ingen mr den kvällen.

När miss S var med miss L och miss M och åt middag på en resturang så fick miss S frågan av mr Ö via telefonen om miss S skulle vilja gå på dejt med mr Ö. Eller snarare träffa miss S tillsammans med polarna på lördagskvällen. Så miss S bestämde sig för att gå på den såkallade dejten. Miss S tyckte det var trevligt att umgås med en mr i iaf någorlunda nykert tilstånd för en gångs skull. Men miss S brukar alltid tyvärr bli väldigt blyg med killar i nyktert tillstånd. Men sen var miss S tvungen att gå för miss S hade lovat några andra missar att komma och dansa med dem. Så miss S gick till det vanliga stället. Där träffade miss S mr T igen. Och mr T fick följa med miss S hem. Miss S orkar inte bry sig längre om hur det blir efteråt.

Ett par dagar senare var det dags för miss S att fira nyår igen. Miss S skulle ha en vildare fest än året innan. Det blev det sannerligen miss S! Många av miss S vänner var där och dessutom så hade miss S bjudit dit mr Ö med vänner.

Miss S önskar alla ett gott nytt galet år. Se upp 2009 för Miss S!

RSS 2.0